DATO: 21.07.2009 / KLOKKESLETT: 00:24

1 kommentar(er)

video:mov01164
DATO: 21.07.2009 / KLOKKESLETT: 00:19

2 kommentar(er)

Hei! for ca en time siden, så kom jeg hjem fra Martin. Jeg og Lava drev med Spiritisme. Vi kasta ut Martin, fordi han var så useriøs.. Jeg kan fortelle at det var drit ekkelt. Vi spurte om han var en god ånd. Ånden svarte Nei, men vi fortsetta alikevell. Vi spurte etter navnet og fikk bokstavene " C - O  - S - T " Etter nesten 2 timer med dette, så sluttet vi fordi vi ikke fikk noe spesielt ut av det. Filma med mobilen min, Lava sin og Martin sitt videokamera. Mine lengste klipp er på 20 min, men martin sin er på 1t og 40m eller noe. Sykt.. Jeg vet ikke åssen jeg får lagt ut filmen, fordi den er liksom på 20 min, noe som gjør at det ikke går. Men, skal prøve alt jeg kan. Tok en video på noen sek, rett før vi starta da. Foresten , så tror jeg ikke på det. Jeg tror det er hånda våres og hjernen som klarer å lure oss trill rundt. Fordi noen ganger så slapp jeg, og da gikk Lava med den greia helt alene. Normalt sett skulle ikke det gått.


video:mov01164
Trykk!


Damn shit. Se neste innlegg om du vil se videoen :)

- Vil du ha en video av det?
- Tror du på Spiritisme?
DATO: 20.07.2009 / KLOKKESLETT: 15:46

21 kommentar(er)

i kveld, tenke jeg, Martin og Lava og ha det. Jeg leste litt rundt på nettet og har nok fått meg med det viktigste! Men, jeg lurer på noe. Noen mener at man skal kaste brettet og glasset etterpå, helst brenne det. Andre sier det IKKE må kastes/brennes. Hva er det som er sant?


Har dere spilt dette , og at det har skjedd noe ? Jeg vil gjerne høre deres historie! Så får dere høre min i kveld.
Jeg gleder meg masse, fordi det er nytt. Egentlig tror jeg ikke noe på det, men jeg synes det er gøy å prøve ut ting. Brettet skal jeg lage selv og vi bruker nok ett lite lite glass. Masse levende lys rundt omkring. Gleder meg.

Q: Har du spilt det før?
Q: Må man brenne tingene etterpå, eller ikke?
: Fortell din historie .. :)

Blogges!hits