DATO: 16.10.2012 / KLOKKESLETT: 00:17

0 kommentar(er)

Er vel ikke bare meg som synes det er helt forferdelig å måtte ta farvel med noen som betyr alt for deg. Uansett grunn for at dere må skilles, er det like fært. Uansett. Personen for meg betyr seriøst hele verden for meg. Ingen er bedre!   Derfor er det ekstra tungt. Hadde kanskje vært lettere om jeg ikke likte personen sånn i utgangspunket, eller at vi ikke kjente hverandre så godt. Hadde også vært anderledes om jeg ikke var forelsket. Men, sånn er det ikke!   Denne personen kunne jeg dødd for, og derfor har jeg det ikke helt bra for tiden. Jeg prøver å smile, og vise at jeg har det bra, men det er lettere sagt enn gjort!  

 

Håper ting blir bedre med tiden, men vet jeg med meg selv kan dette vare over år! Helt sykt!..  Men, elsker man noen, så er det mye man kan gjøre for denne personen. Mye som surrer i hodet når dere ikke er sammen, og spesielt mye som surrer i hodet, når dere har sagt goodbye. Hva gjør han nå?   Hvem er han med? Hvem snakker han med? Savner han meg? er bare noen av spørsmålene som går igjen og igien i tankene. 

 

Men, don't cry because it's over. Smile because it happened. Den skal jeg ta med meg overalt. Jeg skal smile for alle de herlige øyeblikkene jeg har hatt med han. De gode stundene. Middagene, hotellturene, filmkvelder, når vi hadde huset alene i flere helger i sommer og vi laget god og romantisk mat sammen, latteren, når vi tullet, smilte, gikk turer. ja, alt det gode!  Alle de øyeblikkene som skal være med meg resten av livet. 

 DATO: 10.10.2012 / KLOKKESLETT: 22:22

0 kommentar(er)

Når dere har en kjærste, så ta vare på henne som hun er kjæresten din. Som hun er din dyreste skatt. Se på deg som heldig, fordi du har henne. Ingen andre har henne, bare du! Gi henne den kjærligheten hun fortjener, gi henne komplimenter. Alle jenter elsker å få høre hvor fine dem er.. Bare at ikke alle er like flinke til å ta imot.. Desverre. Når du først har fått en kjæreste, så fortsett å vis henne at du bryr deg om henne like mye etter et år, like mye etter 10 år. 

 

Vi jenter er noen rare vesner. Gir du 100% til ei jente, vil hun garantert gi deg 1000% tilbake. Gir hun deg allerede 1000%, og du bare minimalt, sårer du henne! Vil du virkelig såre kjæresten din? 

En ekte gutt, som vil være sammen med kjæresten sin, gjør alt i sin makt for at hun skal ha det bra. Spør om ting, som eks hvordan prøva på skolen gikk, om hun fortsatt har vondt etter fallet fra hesten. 

 

Husk at, jenter har følelser til tusen. De kan begynnte å gråte .. sånn!  Med et knips. Er det noen som sårer henne, så blir hun lei seg. Sånn er det ! Ikke la henne føle at hun må konkurrere om deg. Ikke få henne til å føle det en eneste gang. Det er det værste en jente kan gå igjennom! Føle at det er andre jenter som hun må seire over. At hun må vinne din oppmerksomhet i 2 minutter. Det er en forferdelig følelse for enhver jente. 

 

Så til alle gutter der ute.. TA VARE PÅ SKATTEN DERE HAR FUNNET, GULLET DERE HAR OG JENTA SOM ELSKER DEG! 
hits