DATO: 10.07.2012 / KLOKKESLETT: 23:53

0 kommentar(er)

 

INVITER TIL FEST: En av de største feilene par gjør er å tilbringe hvert eneste sekund, hver dag i tosomhet. Ved å arrangere en fest og invitere kamerater og venninner vil dere ikke bare gjøre kompisene hans lykkelige ? det vil også være berikende, spennende og mest av alt moro.


 

OPPSØK ET NYTT STED: Gå på en annen restaurant enn stamstedet, eller ta en helgetur til en by ingen av dere har vært i før. Det vil åpne opp for nye samtaleemner dere imellom. Å bli satt i en situasjon hvor begge er usikre og ukjente vil bringe dere nærmere hverandre. 


 

SPLITT OPP AV OG TIL:  Dette er gjerne spesielt vanskelig å gjøre når du er sammen med noen som du virkelig bryr deg om. Men det er viktig å få litt avstand av og til. Besøk ei venninne som bor utenbys eller tilbring ei helg hos foreldrene dine. Det vil gi dere litt frihet samtidig som dere også får sjansen til å faktisk savne hverandre.


 

GI HVERANDRE GAVER:  Å gi en gave vil ikke bare fortelle at du bryr deg, det signaliserer også at du tenker på ham når han ikke er der.  Det behøver ikke å være noe overdådig eller dyrt. En liten oppmerksomhet som du tror han vil glede seg over er alt som trengs.


 

GÅ PÅ OVERRASKELSESBESØK: Hadde det ikke vært hyggelig om han plutselig en dag kom innom jobben din, bare for å si hallo eller ta deg med ut på lunsj? Akkurat som med gaver vil det minne deg på at han tenker på deg. Og ikke nok med det. Bare på tanken på deg ga ham en påtrengende lyst til å treffe deg! Romantisk, ikke sant?


 

ARRANGER STEVNEMØTER:  Pynt dere opp og spis ute en gang i blant. Og da mener jeg ikke den lokale sjappa som dere vanligvis bestiller take away fra. Du vil få anledningen til å vise deg fra din beste side ? slik at han husker hva som gjorde at han falt pladask for deg. I tillegg vil det få dere til å mimre om «gode gamledager».


 

SETT FELLES MÅL:  Sett dere ned sammen og snakk om hva dere ønsker på lang sikt: Hvor dere vil bo, hvilket hus dere ser for dere, antall barn, framtidige jobber etc. ? og hvordan dere planlegger å komme dere dit. Be hverandre om råd om hvordan dere best kan nå målene deres. Det vil ikke bare ha en styrkende effekt på forholdet, men ambisjonene deres også. 


 

EKPERIMENTER I SENGA (EHE): Det finnes alltid noe dere ikke har prøvd. Har dere vært sammen lenge, er sjansen stor for at dere har havnet i rutinefella ? også på soverommet. Ikke vær redd for å prøve noe nytt. Kjøp for eksempel massasjeoljer eller sexleketøy. Hvis det ikke funker for dere, har dere i det minste hatt en ny opplevelse sammen. 


 

OPPLEV NOE NYTT:  Når alt kommer til alt, det beste dere kan gjøre for å holde forholdet interessant å prøve noe nytt sammen. Ta et malerkurs eller meld dere på swingtimer. Kanskje ta dere en tur på fornøyelsespark. Det er alltid bra å gjøre noe felles som dere kan snakke om sammen senere. Fortsett å hele tiden lete etter «det nye», og dere vil holde kjærligheten i live i mange år framover.


 

- Her var noen tips fra KK.no sine nettsider. 

Hva synes dere?
DATO: 29.07.2009 / KLOKKESLETT: 19:27

2 kommentar(er)

Lava! Dette er for deg :)  Dette blir ikke bra, fordi det nesten ikke synes noe på bildene. Derfor skriver jeg under.

1 blogg
Først tar du og søker på www.scrapblog.com i søkefeltet. Logisk.

2 blogg
Når du har kommet inn på siden, må du logge inn. Har du ikke bruker. Så må du lage deg en. Dette finner du på den rosa linja.

3 blogg

Når du har logget deg inn på din bruker! Så kommer du deg inn på denne. Her skal du trykke på "Create New Scrapblog". Dette står i den rosa boksen (for dere som ikke ser det)


4 blogg
Da kommer du inn på en ny side, og her kan du lage din egen header. Enkelt når du først har begynnt. Men, så kommer det til lagringen. Øverst vedsiden av der det står "scrapblog", så står det "SAVE" og "PUBLISH" Trykk på Publish.

5 blogg
Når du har trykke på publish, kommer denne boksen opp. Her skal du skrive hva scrapbloggen, eller headere skal hete. Egentlig så trenger det ikke være noe seriøst navn, men heller bare noen bokstaver. For navnet synes ingen andre steder enn på scrapblog profilen din. Når du har skrivd mer enn 2 bokstaver i det øverste feltet, trykker du på Publish, i nederste hjørne.

Når du har gjort det, kommer det opp en boks etter at bildet er loadet, på den boksen trykker du bare "close"

6 blogg
Så kommer du inn på denne igjen, og da skal du begynne og lagre bilde på datamaskinen din.
Først trykker du på "FIL" oppi venstre hjørne. Da kommer det opp en rulleboks. Neders på denne rulleboksen, står det "Explort as JPEG". Trykk på den.

7 blogg
Så kommer denne boksen opp, og du trykker bare på Download. Etter dette skjønner du resten.

Egentlig ganske enkelt :)

Så, jeg håper jeg ikke er såååå dårlig til og forklare at det gjorde vondt. Foresten så bruker jeg denne siden til og lage header.

BLOGGEs!


hits