DATO: 11.04.2013 / KLOKKESLETT: 08:12

1 kommentar(er)

Hørt om bloggen til Linda som ligger på førsteplass på sverige sine topplister?   Bloggen heter goingsmaller.blogg.se (link)   Hun har veid langt over 100 kilo, og nå veier hun 55 kilo. Dette helt uten operasjoner. Det jeg mener er at når hun klarer det, kan alle klare det.. Dette var skikkelig motivasjon for meg. Bare se så pen hun er. Ei utrolig nydelig jente. 

 

Så, når Linda klarer det, klarer du det også. Start i dag! 

 

 
DATO: 04.04.2013 / KLOKKESLETT: 16:31

2 kommentar(er)

Beklager for at det blir så mye sunnhet og styr her på bloggen nå, men noe jeg og kjæresten fant ut i går var noe helt supert og sunt. 

 

Tenk dere den gode smaken med jordbær og sukker. 

Det frister, ikke sant?

 

Istedenfor å bruke sukker, så bruk heller røde druer. Ta en bit av jordbære, så putter du en drue i munn. Smaker som jordbær  med sukker. Helt fantastisk. Må kjøpe mer druer og jordbær etterpå, fordi det var virkelig godt. Noe alle virkelig burde prøve. 

 

Dette bilde tok jeg før jeg hadde vasket druene. haha! 

 

Har dere prøvd dette før? Hvis ikke. Prøv med en gang. 
DATO: 04.04.2013 / KLOKKESLETT: 12:31

3 kommentar(er)

Da har jeg prøvd å spise sunt i noen timer. Altså i går kveld og i dag tidlig. Kveldsmaten i går bestod av Cottage Cheese, yoghurt, Kanel, Kardemomme blåbær, druer og jordbær. 

Frokosten i dag bestod av Havrepannekaker med yoghurt, blåbær, druer og jordbær. 


Det ser virkelig ikke så godt ut. Jeg blandet alt sammen etter første bilde, som dere ser. Det er ikke det beste jeg har smakt, men det er vel en vanesak?!

 


Jeg laget røra og stekte dem i dagtidlig før jobb, tok dem med på jobb, og spise her. Dette var veldig godt. Var også godt med brunost på. 

 

Var faktisk å trente etter jobb i går også, så var ikke hjemme før halv elleve. Neste trening må bli i morgen, siden jeg er opptatt i hele dag. Skal hente en hylle i Hakadal senere idag. 

 

Har du noen gode sunne oppskrifter jeg kan prøve ut og senere skrive på bloggen?    


 

 

hits