DATO: 10.11.2012 / KLOKKESLETT: 03:02

1 kommentar(er)

Fant en utrolig herlig video på youtube. Det var en konkurranse hvor foreldrene skulle fortelle barna sine at de hadde spist opp all halloween godiset dems. I videoen ser dere alle reasksjonene. Må si de på slutten smeltet meg helt sykt. Fantastisk video.

 

 

What do you think? sweet, right?
DATO: 10.11.2012 / KLOKKESLETT: 00:23

1 kommentar(er)

Jeg blogger svært lite, fordi det rett og slett er demotiverende og ha 20-100 lesere hver dag, og ingen kommenterer. Jeg vet at man egentlig skal blogge for "seg selv" og ikke for andre, men nå har bloggverden blitt sånn at du må ha lesere og kommentarer for å få motivasjon. Før blogget jeg gjerne uten lesere og kommentarer jeg, men nå føler jeg at det er skikkelig demotiverende.DATO: 09.11.2012 / KLOKKESLETT: 08:11

0 kommentar(er)

Er helt forelsket jeg. Tenkte ang juletider selvfølgelig!

 

 

Rød:   HER     .favoritt.
Gull:   HER 

 

Jeg bruker Small, btw!    Haha 
DATO: 06.11.2012 / KLOKKESLETT: 19:35

1 kommentar(er)

Hva er det første du gjør om morningen?

- Kommer veldig ann på hvilken dag det er. Enten går jeg på do og fikser meg, ellers så tar jeg opp mobilen/pcn og driver der.

 

Hva spiser du helst til frokost?

- Spiser som regel ikke frokost. Men, om jeg skal lage meg en skikkelig god frokost må det bli kokte egg, bacon, varme rundstykker, pålegg og juice..

 

Hvilke ting går du aldri noe sted uten?

- Mobilen min og bankkortet når jeg hadde det. Men, nå må det bli husnøkkelen! :p

 

Hvordan ser du deg selv om 10 år?

- åhgud for et kjedelig spørsmål. Jeg lever i nuet. Hva som skjer om 10 år får tiden vise.

 

Hva er din størte drøm?

- Min størte drøm akkurat nå må være å kunne dra til Syden i nærmeste fremtid. Føler jeg virkelig trenger det. 

 

Hvis du kunne møtt hvilke som helst person i hele verden, hvem? og hva ville dere gjort?

- I want to be alone.. forever and ever.. heh, neida! Akkurat nå er jeg veldig fornøyd med å være sammen med kjæresten min.. som for øyeblikket powernapper..

 

Om du kunne vært hvor som helst i hele verden nå, hvor?

- Gran Canaria, Syden <3

 

Fortell noe om deg selv som ikke så mange vet

- Dette er det faktisk bare hun svigermor og kjæresten som vet for øyeblikket. Men, jeg skal få med samboer <3  Det blir så bra <3

 

Hva er det siste du handlet?

- Bursdagsgave til min kjære mor.

 

Hva mener du utgjør en god blogg 

- Lyst design, fin header, oppdateringer hver dag, fine lyse bilder i 800-900px, og bilder som er tatt av bloggeren. Ikke google..


Kj;resten min 


 

 
DATO: 05.11.2012 / KLOKKESLETT: 15:17

0 kommentar(er)

Har du noen gang dumpet noen som du angrer på?

- Det har jeg nok, men ikke som jeg angrer på den dag i dag. Var vel mer at jeg angret like etter jeg gjorde det. Og, dette er snakk om sånne teite barneskole-forhold. haha. 

 

Har du noen gang blitt dumpet?

- Gjett om! Er vel som regel jeg som blir dumpet desverre!  Litt for snill, shø...  

 

Har du gjort mye du anger på?

- Det skal jeg love deg. Jeg har gjort mye feil i livet mitt, og jeg må si det at jeg angrer på utrolig mye. Spesielt det siste året har jeg gjort mye "ikke-bra-ting". Det sies at man skal ikke skal angre på det man har gjort, men heller det man ikke har gjort. For å være ærlig, skal mye av de tingene jeg har gjort, aldri ha skjedd!!  

 
UKENS SPØRSMÅL TIL DERE:   Hva gjør deg lykkelig?
DATO: 02.11.2012 / KLOKKESLETT: 14:50

2 kommentar(er)

Tenkte å starte med ukens spørsmål. Hver Søndag setter jeg meg ned med spørsmål dere har spurt om. Svarer på alt. Så, bare å spørre og spørre!  Blir glad for alt.  
DATO: 02.11.2012 / KLOKKESLETT: 13:34

0 kommentar(er)

Det var en stor snakkis da Valeria Lukyanova ble kjent for å opperere seg så mye at hun lignet en Barbie. Folk synes det var sykt, fasinerende, inspirerende, stygt, tragisk o.l. Jeg blogget jo også om det, med mange bilder.

Dette er Valeria. The real life Barbie Doll

 

Men, i stad kom jeg over noe som er minst like sykt. Ifølge meg. Nemmelig Real life Anime Girl. Anastasiya Shpagina er bare 19 år og har brukt timer og dager på for å se ut som hun er kommet rett ut fra en animert film. Jeg skal ikke skrive så mye mer, lar heller bildene tale for seg.

 

Og her er de sammen. Valeria og Anastasiya

 

Hva synes du om dette her?

Sykt eller fasinerende? kanskje begge deler. 
DATO: 01.11.2012 / KLOKKESLETT: 17:59

0 kommentar(er)

Er sikkert flere som har hatt OD-dag idag hvor dere har jobbet for å tjene inn penger. Jeg orket ikke å jobbe, så jeg skulle egentlig på skolen å bli hæsa med av andre elever som skulle være lærere for denne dagen.. Men, så skal Glenn ha fest i helgen, og med det så trengte han noen til å rydde og vaske kjelleren, og rommet hans. Takket fint ja til å gjøre det, så nå er kjelleren i orden, og mangler bare rommet. Gud, for et kaos!  Gutter altså!

 

En annen oppgave jeg fikk var å fikse en sofa dem skulle hente i dag. Det klarte jeg utmerket, føler nå jeg! Her er sofaen. Er to av den, så de kan ta med begge, men tviler på at de får plass. he-he. De er ihvertfall på vei dit nå, så da får jeg starte med rommet imens.

Ellers har jeg studiedag i morgen, som betyr... SOVE LENGE! Men, da skal jeg finne frem kostyme for helgen, og rydde og vaske leiligheten min. Den trenger det for å si det sånn.

 

Har dere hatt OD-dag idag?

Hva gjorde dere?Svarer og besøker alle som kommenterer på min blogg. 
DATO: 01.11.2012 / KLOKKESLETT: 16:45

0 kommentar(er)

Min verste uvane.. hm, den var vanskelig..  Den jeg kommer på akkurat nå er det at jeg ikke klarer å legge meg når jeg er trøtt, som regel. Kan sitte til langt ut på natt, og da er jeg ikke trøtt lenger, når jeg faktisk burde ha lagt meg for lenge siden. Det ender med at jeg enten sovner der jeg sitter etter noen timer, eller rett og slett bare må døgne. Det er skikkelig fært å døgne, sånn egentlig. 

 

Hva er din verste uvane? 
hits