DATO: 30.11.2009 / KLOKKESLETT: 23:22

2 kommentar(er)

.. og det er fordi jeg helt har glemt av at det er 1.Desember i morgen, og jeg har ingen julekalender. Nå tenker dere sikkert "gad, så barnslig. Julekalender liksom". Men, jeg har bestemt meg at jeg alltid skal ha julekalender, helt til døden kommer. Det er det som bringer frem julen, og det som gjør at julen både virker litt spennede og at det ikke er så lang tid til. Er ikke så spennende når jeg vet hva det er i julekalenderen. Skal ha kiner maxi julekalender i år som i fjord. Men, må nok starte med den når mamma kommer hjem fra butikken i morgen. Kjedelig.

fant fakrisk ingen bilder av kalenderen på google. Så, dere får heller se på min unike kalender i morgen.

Har du kalender? Åssen?
Hvor lenge skal du ha det?

♥ Blogges!DATO: 25.11.2009 / KLOKKESLETT: 22:21

1 kommentar(er)

... nemmelig, legge meg tidelig! Jeg stod opp 06.15 i dag, fordi vi hadde utplassering å vidregående. Jeg skal starte på helse og sosialfag til neste år, og fortsette med enten barne og ungdomsarbeider, eller helsearbeider faget. -_-
 men, nå klokka halv 11, skal jeg være i seng. Håper jeg på!  Sov i stad også da. I litt over 3 timer. Så, tviler på at jeg får sove så fort. Men, blir digg å legge seg under dyna, og nerde tv'n!

Dessuten får jeg ikke lov å ha data eller mobil på rommet lenger. Fordi pappa er så redd for den veldig omsnakkede strålingen gjenstandene gir fra seg. Herregud. menmen.

Natta¨bloggen!
DATO: 23.11.2009 / KLOKKESLETT: 17:25

2 kommentar(er)

Hei, nå skal jeg begynne med sånne innlegg, der dere kan si dere meninger om ting og tang.
 
Denne gangen skal jeg ta opp jenter som blir gravide, etter at de er blitt voldtatt. Det er selvfølgelig ikke deres skyld. Men, prøv å sett dere i situasjonen. Hadde du tatt abort? Mange sier dem ikke tar abort uansett hva som har skjedd, og kommer til å skje. Men, jeg hadde seriøst ikke klart å vært mor til en unge som har en far jeg ikke kjenner, og som i samme slengen voldtok meg. Jeg hadde med EN GANG tatt abort.

voldvoldtekt587229p

Barnet hadde sikkert hatt det fint, til den dagen det fikk vite at h*n var et voldteksbarn. At han hadde en overgriper til far, og at moren ble voldtatt når hun var yngre. Men, samtidig er jeg litt usikker. Fordi, er moren ekstra nøye med ungen, og gir den, den omsorgen den skal ha, + litt ekstra. Så er det kanskje letter for både mor og barn når ungen blir eldre.

Vanskelig situasjon!
Hva er din mening om denne saken?DATO: 23.11.2009 / KLOKKESLETT: 17:10

0 kommentar(er)

Nå har jeg lagt til ukas sang. Den er av Rihanna og heter "Russian roulette". Dette er etter min mening en av de beste sangene hun har synget. Dette er ikke en sang som passer for alle anledninger. Synes den passer når jeg skal sove, når jeg bare har lyst til og fly bort, sitter i timen, eller skal slappe av etter en hard skoledag. Den er så NYDELIG. og btw, det som kommer etter det første verset og refrenget, der me det hjertebanket. Det går langt inn på meg ass, det er så fucking nydelig. Er jeg spesiel? Haha.
(kommer sikkert ut på siden, snart)


Hva synes du om sangen?

♥ Blogges!DATO: 23.11.2009 / KLOKKESLETT: 15:49

0 kommentar(er)29.November er det "Rødnesedagen", på tv3. Der kjendiser og andre, skal gjøre noe morsomt, og være litt gærne, for å få samlter inn penger til barn i Norge og andre land, som trenger dem. Tv3 og P4 har gått sammen med Redd barna, for og gjøre dette til virkelighet og ikke bare en drøm.

nosecfinal0smallnoseafinal

Jeg har kjøpt meg en flott rød nese. Kjøpe den ikke for ingenting. Jeg skal prøve å få med noen til og gjøre noe som fenger for penger, her jeg bor. Men, noen som har noe tips?

Hva skal du gjøre?
Har du kjøpt nese?
TRENGER TIPS!

♥ Blogges!
hrnosewideeyedDATO: 21.11.2009 / KLOKKESLETT: 15:19

1 kommentar(er)

HOS Hanne ER DET KONKURRANSE!! reglene er enkle, bare skrive om konkurransen på bloggen din. easy!! :) meld dere inn. Håper jeg vinner :D

heges

DATO: 16.11.2009 / KLOKKESLETT: 01:22

2 kommentar(er)

... med leksene. Norsk og Engelsk. Eller, jeg har ikke gjort "Write about it", men jeg orker seriøst ikke mer nå. Skriver heller den på neste workplan i engelsk. Synes jeg har vært ganske flink, for i stad var jeg så trøtt, men jeg tok skolen før søvn, og satte igjen med leksene halv tolv. "Hva gjorde jeg før på dagen?" Jo, jeg satt på dataen og sa til meg selv "Nå må jeg gjøre lekser", Men de ble ikke gjort før nå. Standar meg. Nå skal jeg hvertfall legge meg.

img8570
geek nr.1!

Sover du? (verdens beste spørsmål)

♥ Blogges!


PS) Jeg har nå lagt ut ukas sang, på siden her. Den skulle egentlig bli mindre. Men, vi får se om jeg får fikset det. Så, neste søndag/mandag bytter jeg sang, og dere kan gjerne komme med forslag.
 
DATO: 15.11.2009 / KLOKKESLETT: 16:23

1 kommentar(er)

I går stod jeg opp halv 8, fordi jeg skulle på jobb til 8. Jeg var så sykt trøtt og viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Men, jeg fikk da ræva opp av senga og tjente 400kr. Det å jobbe i 4 timer gikk også utrolig fort. Rundt halv 5 tiden, kom Kristian til meg. Dessverre var jeg så trøtt, at jeg nesten sovnet hele tiden.  Men, jeg klarte meg.  Han skulle sove over, og vi så filmen "wrong turn", som faktisk var sykt ekkel, spennende og småskummel. Gjemte meg under dyna og bak Kristian hele tiden. Det er to filmer til av denne filmen, sant? Hvertfall, så andefaler jeg den filmen. Er en blanding av Fritt vilt og rovdyr, bare på engelsk.

Så, nå er vell planene til meg og Kristian og se Wrong turn 2 o g 3, saw 2, 3 og 4. saw 1, tok kaka og skremte livet ut av meg. Var så nervepirrende og så logisk som bare det. Drit bra film, i grunnen. men,nå skal jeg ikke snakke film med dere mer. Fordi jeg må få rompa mi opp fra senga, og hendene bort fra tastaturet. Shohei. Jeg skal pakke gave til Bestefar, dekke på bord. Fordi mamma har bursdag i dag. Gratulerer med dagen, mamsen. ! <3

img8541

Sett wrong turn og saw?

♥ Blogges!DATO: 13.11.2009 / KLOKKESLETT: 23:39

2 kommentar(er)

i

Denne er allerede på ønskelista. Enten over eller under ipod touch. Hva synes du? Denne kostet 901 kr. BILLIG!!

Nå skal jeg snart legge meg, etter en utrolig morsom bursdag hos Lava. Vi spise, snakka, så film og dansa. Hadde det rett å slett gøy. Selv om ikke alle var med. Dette er noe som må gjentas. Heidi, Lava, Jehona, Line, og Pernille søtiser :) Alle de var liksom så iverige på dansegulvet .. 

Men, nå skal jeg lese bloggen til Anna og Emilie.

Hva har du gjort i kveld?
Skal du ha HELT dress?

Blogges!  (lagt merke til at jeg har skrevet "pusspuss" i det siste? Det er bare for tull)
DATO: 12.11.2009 / KLOKKESLETT: 23:05

0 kommentar(er)

1911m

1219m
image693
image694
4b4710

Dere har vell lagt merke til at Ulrikke bruker parykker noen ganger? Det frister å ha et par selv også. En dag, er ikke håret som du vil, og du vil se litt anderledes ut. Da er det så enkelt å bare ta på en parykk.

Som dere selv ser, har jeg veldig lyst på blondt hår, fordi jeg elsker blondt, men har brunt/rødt selv. Har lyst å farge det igjen, men tar så lang tid og først måtte bleike det osv. Dessuten kler jeg det ikke. Jeg kler ikke min naturlige hårfarge. Krise.

Hvem syntes dere var finest?
Lyst på selv?

♥ pusspuss

DATO: 12.11.2009 / KLOKKESLETT: 21:02

0 kommentar(er)

Det er en peugeot vivacity på 80kilo. Jeg betalte 9000 kr for den, og er svært fornøyd foreløpig..

vivacitymodel50
img8487
dsc02503


Har dere scooter?
Hvilken type? Er du fornøyd?

♥ PusspussDATO: 11.11.2009 / KLOKKESLETT: 19:49

2 kommentar(er)

Hva skal jeg gjøre med pulten som står midt i rommet?  Ja, den jeg sitter på. Pappa kom inn og ba med sette den på plass. Fordi "uten en pult, får jeg ikke gjort lekser" Kommentaren min tilbake er "Jeg gjør det i senga" Å da får jeg bare tilbake "du ødelegger ryggen din. Hva skal jeg bruke denne store greia til når jeg ikke gjør lekser eller noe på den? Den samler opp bare rot.

Hva hadde dere gjort i samme situasjon som meg?


Jeg tok noen mange bilder da. Dere skal få noen etterpå, når kameraet er ferdigladet.

Liker dere bilder?


Blogges!
DATO: 11.11.2009 / KLOKKESLETT: 15:58

1 kommentar(er)

ja, som dere sikkert har merket er det noe rart med innlegget under. Noen bokstaver blir bare sånne /)&%/. skjønner?
Hva det er , vet jeg ikke. Enten det er med blogg.no, hegekristine.blogg.no, eller noe med dataen-til-hege.no som har noe med dette og gjøre. Anyway, jeg savner det å trene. Har trening på torsdager, men i morgen har jeg lite tro på at det blir noe, i å med at jeg har full pakke hele dagen..

Vi har hjemmedag i morgen, og Kristian og jeg skal nerde lekser sammen. Vi har også fått i oppdrag av læreren å se på en sånn faktafilm om en fyr. Egnet for meg og Kristian. Neida. Men, vi var syke da de andre så den, så nå må vi sitte sammen og se den, bare jeg og Kristian. Hjemme hos en av oss. he-he. Også skal jeg til legen i morgen. Hadde også noen halvferdige planer med Jehona, om at vi skulle øve på den fete dansen vi skal ha om en halv måned. Men, 3/5 av gruppa er syke, så hva blir det til?

dsc02804
Ser dere hvem det er? Jaah, det er meg som er så god til å tøye/hardtrene
(bilde er tatt med kamera - zoom - og enda mer zoom! det forklarer jo kvaliteten)Nå skal jeg være så søt og flink og rydde rommet. Jeg har bestemt meg i dag, at jeg skal ha ut den store pulten som skulle vært ute for lenge siden. Mamma orker ikke hjelpe meg i dag, så jeg må få noen andre handy folk med på å drasse den ut gjennom døra mi. Nå ble jeg plutselit usikker på om den faktisk går gjennom døra. Hjelp. Nermere oppdateringer om pulten og døra, kommer senere :)

Hva skal du i dag?
Liker du å trene?

PusspussDATO: 11.11.2009 / KLOKKESLETT: 15:48

4 kommentar(er)

88coloreyeshadowpalette300
¨ªyenskygge : 106 kr


1714full
Vipper: 17 kr
2011full
¨ªyeskygge : 17 kr

4003full

Concealer: 17 kr

2301

Blusher: 17 kr

1508full
Neglelakk: 17 kr

1712
Hvit eyeliner: 17 kr

1705
Vippetang: 17 kr

1811desc

Sett med koster osv : 55 kr


1814

Eyeliner kost: 17 kr

1821
Concealer kost : 17 kr

Mye billig, sant?

¢¾ pusspuss


DATO: 10.11.2009 / KLOKKESLETT: 22:33

2 kommentar(er)

Det føles nesten sånn. Bare at i mitt fengseln, kan jeg sove i en god seng. Jeg kan hente meg mat når jeg vil, stå opp når jeg vil, sitte på dataen eller se på tv akkurat når jeg vil. Men, jeg får ikke lov til å gå ut, møte venner, se venner, gå på skolen eller noe sånt. Det er fordi jeg er "syk"!! Jeg vil ikke kalle det å være forkjøla , syk. Men pappa mener jeg må være hjemme til hvertfall fredag, fordi det kan hende jeg hadde svineflu i helga (noe jeg tror svært lite på), å da er jeg smittefarlig. jaja. lol. Jeg har regna ut at jeg har vært fanget i 80 timer og ca 30 min. Altså siden lørdag.

Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre. Jeg har lyst til å "skulke". Ja, fra hjemme mitt. Bare våkne opp i morgen, og dra på skolen. Men, da får jeg kjeft. Kristian skal også på skolen i morgen. Begynner bare gråte av å tenke på at jeg egentlig har den store muligheten for å se han. Også bare dropper jeg ut av den fordi jeg ikke tør. æsh ass. Dessuten har vi prøve på fredag, å jeg MÅ ha med en viss norskbok hjem, om jeg skal skåre høyt på denne prøva.


dsc02817
Katten min, Thiran! Søt hva?

Tror dere det funker å spørre dem om jeg kan dra på skolen i morgen, om jeg lover å komme hjem igjen med en 5+ eller 6 på norskprøva?  Vi har om ... ja, hva het han igjen.?! Henrik Ibsen har vi om. (for det var det han het?)
Tror jeg ikke hadde klart 5 uansett , virker det som. Men, vi hadde test om han sist fredag, å da uten å ha øvd, eller fulgt spesielt med i filmen vi så, så fikk jeg 4/3. Ble passe fornøyd med det da.

Nå skal jeg slutte opp med all skravla mi og heller komme med noen spørsmål.

Hva pleier dere å gjøre en sykedag? Spesielt når dere har vært borte fra skolen "lenge".
Hva synes dere om den supersøte katten min egentlig??

♥ Blogges!
DATO: 09.11.2009 / KLOKKESLETT: 21:53

3 kommentar(er)

img6685
dsc02847

Jeg vil så gjerne se litt fresh, men orker ikke sminke meg, å det er ingen vits i det. Jeg trodde jeg aldri skulle legge ut et sammenligning om åssen jeg ser ut uten sminke med , med sminke. Men, dette blir ikke en ordentlig sammenligning, fordi jeg er syk, blank i øynene og har ikke hatt sminke siden fredag. Det jeg har funnet ut med denne sammenligningen er at jeg ALDRI skal gå uten sminke i nærheten av folk jeg IKKE kjenner. Egentlig burde det være ganske enkelt. Men, nei! De jeg kan gå uten sminke for er bestevennene, familien og kjæresten.

oj, det ble en lang overskrift og jeg fikk nevnt "sammenligning" ganske ofte.

Kan dere gå uten sminke, uten å nesten forandre dere?
Hvem kan dere gå uten sminke for?

♥ Blogges!


DATO: 09.11.2009 / KLOKKESLETT: 21:04

0 kommentar(er)

Ja, i forje?uke, så kom det snø. Å på onsdag laget jeg min første søte snøball. Jeg vil ikke kalle det en ball, men en snøklump. Det eneste som er negativ med at det er kommet snø er at det er kaldt. Og at jeg ikke har vanntette sko. Det våte i snøen bare flyter igjennom skoene, når jeg går ute. Skipt. Er kanskje derfor jeg er syk nå?

Blir ingen bilder av meg, det skal jeg spare dere for, men av den søte snøklumpen min!

dsc027841

Har dere snø der dere bor?
Har du isåfall laget en snøball/klump?

♥ Blogges!
DATO: 09.11.2009 / KLOKKESLETT: 16:58

0 kommentar(er)

De to neste månedene skjer det litt.

Torsdag 12.November skal jeg til lege.
Fredag 13. November skal jeg egentlig i bursdag.
Lørdag 14.Novemer skal jeg jobbe, og skulle egentlig i bursdag.
Søndag 15.November har mamma bursdag.
Mandag 16.November er jeg 15 1/2 år.
Torsdag 19.Novemer har jeg og Kristian vært sammen i 5 mdn.
blablabla. Det er egentlig ikke dette jeg skulle fortelle om her, fordi jeg gidder ikke å fortelle ting som skjer helt til 18.Desember.

Men, 18.Desember skal dere få høre litt om! Da er det fredag, snø, kaldt og snart jul. Broren min har bursdag og det er x-factor finale. Dagen etter , altså 19.Desember, har jeg og Kristian vært sammen i et halvt år, og vi føler dette må feires litt. Hvertfall, så føler jeg det. Derfor foreslo jeg å dra på finalen til programmet han ikke følger med på, egentlig for tull. men han mente vi skulle dra.Dette kan bli koselig, men problemet er at vi må dra ganske tidelig etter skolen, å vi har tentamen den dagen! Det vil si at vi slutter 12.00, og jeg kan komme meg hjem, gratulere broren min, og gi han gave. Så må jeg dra til Oslo, spise, dra på konsert og kose meg med kjæresten. Det som mangler er å få lov av mamma og pappa.

Men, det kan jo hende det blir koseligere å finne på noe annet? Bare være her i nærmiljøet og finne på noe koselig.

dsc02775
Hva mener du?
Hva gjorde du og kjæresten som et halvt års jubeleum?


♥ Blogges!DATO: 08.11.2009 / KLOKKESLETT: 23:05

10 kommentar(er)

Beklager for at der er blitt litt mye HOT or NOT i det siste. Men, jeg fant noen superfine sko som jeg lurte på hva dere syntes om. Jeg har to par sko i samme design. Før likte jeg ikke dette designet noe særlig, men nå har jeg falt helt pladask. haha, sånn er det! Jeg er visst litt treig i moteverdnen.

35332121249431485253n400

604791
Hva synes dere om sånne sko???
STEM!
DATO: 08.11.2009 / KLOKKESLETT: 10:58

0 kommentar(er)

Jeg er i blogghumør som bare det, men samtidig ikke. Jeg er syk, men er ikke derfor jeg ikke er bloggvillig, det er pga designet mitt. Jeg er ikke fornøyd. Jeg tar aldri bilder lenger og jeg orker ikke gjøre det heller. Hva er det som skjer?

Men, idag blir det hvertfall litt blogging, i å med at jeg er syk, og har ikke annet å gjøre. Jeg skal dusje, og fikse meg, så blir det nok noen bilder. I dette innlegget blir det bare et random bilde av noe som jeg faktisk skal si litt om.

dsc01310
Bildet har dere nok sett før, og nå er jeg ganske sikker på at dere vet hva jeg skal fortelle om. Jeg skal si litt om kjæresten min. Ikke noe klisje opplegg, men fortelle om hva som skjer med oss fortiden. 19.November har vi vært sammen i 5 mnd, btw. Men, det jeg skulle si, var at han også er syk, og jeg har ikke sett han siden Torsdag. Jeg skal mest sannsynelig ikke på skolen i løpet av neste uke, i å med at helse....mhm, ber om at vi skal holde oss hjemme i 7 dager! Det vil si at jeg ikke får sett han før enten lørdag, fordi da skal vi jobbe, men om jeg fortsatt er syk, så får jeg ikke sett han før på mandag. Eller lenger. :'( 

Men, jeg skal ikke overdrive dette og jeg skal håpe på det beste.

Men, nå skal jeg ut i stua, pakke meg i go'stolen med en god dyne rundt meg og spille masse wii og ?gamecube? spill.

♥ Blogges!DATO: 06.11.2009 / KLOKKESLETT: 23:48

1 kommentar(er)

Er den nye disney skuespilleren og sangeren, Selena Gomez Hot or Not?Celena er en utrolig søt jente og min mening er at hun er HOT!  Hun virker så utrolig snill, hun er god til og synge og har til og med gode skuespillkriterier. Kan ikke få nok av denne søte jenta.

- Så, hva synes dere ?DATO: 03.11.2009 / KLOKKESLETT: 18:35

0 kommentar(er)

uten navn
Kristian er hos meg, og vi sitter i stua og nerder det nye Wii sport spillet. Å Jeg mener det, det er supergøy.
Kristian ble med meg hjem etter skolen i dag, og det eneste vi har gjort er å se på tv, spilt, sovet og spist. håhå. La dere merke til at det bare var ting på S ?   Sove, sett på tv, spist og spilt. Den var bra!   Men, nå skal Kristian spille ferdig, så kan vi få lov til å la mamma og pappa være i fred og se på nyheter eller noe.

Merker at det snart er vinter også. Jeg sitter og fryser hele tiden, og er aldri ute i friminuttene lenger, fordi da dør jeg av kulden. Var foresten på Utviklingssamale i går, og det gikk sånn nogenlunde bra. Det som overrasket meg var at jeg hadde 4+ i RLE, i fjord hadde jeg 1 :o

Men, nå skal pappa ha datamaskinen sin. hehe. Blogges!

Har du prøvd det nye spillet?DATO: 01.11.2009 / KLOKKESLETT: 16:11

0 kommentar(er)

Selvfølgelig ikke. Lava og Kristian er hos meg, og vi er alene hjemme. Ikke helt da, fordi broren min er nede, Kristian og jeg er i stua, mens Lava sitter og nerder på dataen min på rommet. Regner vell med at mamma og pappa kommer hjem snart.

Igår var det halloween, men jeg tok ingen bilder. Jeg, Lava og Martin gikk sammen. Jeg som emo, Lava som noe punk opplegg, og Martin som jente. Han fikk låne kjole, bh, sokker, parykk og sminke. hehe!

Nå skal jeg.. Ingenting. Kanskje ta meg av gjestene, fordi det ser ut til de kjeder seg. Ikke bra.!!

hege og kristian
Her ser du oss! :D Elsker deg, Kristian!!

Hva skal du i dag?

hits