DATO: 31.10.2012 / KLOKKESLETT: 16:34

2 kommentar(er)

Som de fleste vet, så har jeg jo klart å miste mobilen min, men som en flink blogger jeg er, så tok jeg faktisk bilder av mobilen, til dette innlegger allerde i forje uke. Skal kjøpe meg helt lik mobil (bare i hvit) når jeg får penger til det..

 

Jeg har/hadde Samsung Galaxy S3. Den kjøpte jeg i sommer for 4300 kr. Elsket mobilen fra første stund, og nå savner jeg den som bare det. Går liksom automatik å leter etter den i et minutt's tid før det IGJEN går opp for meg at jeg ikke har han.. Søren altså!!! Er så utrolig kjipt.


Åssen mobil har du? Noen å andbefale?

DATO: 31.10.2012 / KLOKKESLETT: 16:19

0 kommentar(er)

JA. ENDELIG! Bestillte jo for ikke så lenge siden, så det tok ikke lange tiden, men sånn som jeg har gledet meg var det på tide. Den kom i dag, og jeg hentet den før jobb. Måtte gå til jobb i dag. Men, tok heller å gikk 20 min ned til bussholderplassen, for så å bruke 34 fuckings kroner for å kjøre 1 min til jobben. De vet hvordan de skal klare å få penger ut av oss Nordmenn!!  Fuck staten.. Neste gang går jeg heller de 2 kilometerne.
 

            

Her er de to kjolene, og skoene. Dere får se det PÅ etterpå. Gleder meg til å prøve dem. Nå venter jeg bare på 4 pakker til.. woppwopp.

 

Liker du vinteren?
DATO: 31.10.2012 / KLOKKESLETT: 01:46

0 kommentar(er)

Dette skulle jeg egentlig forhåndskrive, sånn at det ble postet i morgen på bloggen. Men, blogg.no suger ræv, så det funker ikke å gjøre nå..

Ja. Da var det halloween igjen, og som kanskje noen har fått med seg så var jeg på halloween party forje helg. Det er som alle vet, nå blitt slutoween, og i å med at det er denne dagen (helgen før og etter) vi jenter kan kle oss slutty. LOVLIG, uten at noen egentlig kan si noe på det, så tenkte jeg å vise noen kostymer som jeg har funnet. Skulle ønske jeg hadde mange av dem. Elsker kortymer.

 

 

Disse kostymene er hentet fra superkul og partykostymer (LINKING)

Håper du satte pris på at jeg viste frem litt forskjellige kostymer for jenter. Også får dere kose dere i helgen, om dere skal på halloween fest. For meg, er det veldig usikkert enda. Håper på det da.

Hva skal du kle deg ut som?


DATO: 31.10.2012 / KLOKKESLETT: 00:32

0 kommentar(er)

Jeg blir så inspirert og motivert av sånne bilder. Blir du?


DATO: 31.10.2012 / KLOKKESLETT: 00:01

4 kommentar(er)Ja, da er det tid for dag 8 av 40 dager med ulike temaer. Synes det er lettere å holde bloggen oppdatert når jeg har dette. I tillegg er det jo sånne ting "de store" bloggerene blogger om også. Bare at dette er en motivasjon. Får jo ikke kommentarer, så! Men, ser på statestikken at jeg har besøkende hver dag.

 

Her er ihvertfall sminkepungen min som er fra lulu's. Det er den fineste sminkepungen jeg har hatt, og den rommer utrolig mye sminke. Har en del oppi nå, men er fortsatt plass til en god del til.1. Lipsyl // 2. Aco Cover stick // 3. MF leppestift, Midnight mauve, 711 // 4. Loreal, False Lash Telescopic // 5. Max Factor, False Lash Effect 24 hours

// 6. Max Factor, Mastertouch under-eye concealer // 7. SweetBarry gloss

 

1. Max Factor Foundation, Dark Gypsum 80 // 2. Max Factor Foundation, Medium Sandstone 60 // 3. Max Factor Foundation, Brown Hessian 75

 


1. Max Factor, Eyebrown Pencil, 1 Ebony // 2. Viva La Diva, Eyebrown Pencil, 30 Charcoal // 3. IsaDora, Inliner Kajal, 51 Indian Black

 


1. Lancome Palette, Rose de Bonheur // 2.  Blusher , 18 sweet Rose // 3. BareMinerals Matte, Golden fair // 4. Loreal Bronzing powder, Sun-kiss

 


1. Solpudder kost // 2. Øyenskygge koster // 3. Mineralpudder kost // 4. Foundation kost // 5. Blusher kost

 


1.
Q-tips // 2. Kam // 3. Øyenbrynskniv // 4. Depend neglefil

 

Bruker ikke alt selvfølgelig. Har du spørsmål, er det bare å spørre! :-) 
DATO: 30.10.2012 / KLOKKESLETT: 12:38

0 kommentar(er)

For å være ærlig så var det jeg "kjøpte" meg sist kjøreturen hjem fra byen. 200 kr.

 

Men, det jeg kjøptekjøpte meg sist var jo Nelly-klærne som kommer i posten nå snart. En ting jeg lurer på.. Om jeg ikke har mobil, og klærne kommer på postkontoret. Får jeg melding, eller sånnt brev i posten da? Er litt kjipt å få melding, også får jeg ikke sett den, fordi jeg ikke har mobilen, også har jeg ikke noe refferansenr eller noe sånt. Æsj altså!

 

Hva skal du i dag?


DATO: 29.10.2012 / KLOKKESLETT: 14:34

0 kommentar(er)

Da jeg var på byen på lørdag, klarte jeg å miste bankkortet mitt, leppestiften og mobilen. Leppestiften er bortevekk, bankkortet mitt ble funnet der og er sendt hjem til meg, mens mobilen min er jeg sikker på er stjelt, eller at en gutt med navn Sondre har. Så hvis det er noen som vet hvem Sondre fra Hønefoss er (tror han kom derfra), så si ifra. Han hadde på seg en shorte (tror jeg) og en skinnvest ish ting. Mest av alt håper jeg han har den, og at han er så snill at han vil levere den tilbake. Er utrolig kjipt å miste mobilen min til 5000 kr, som jeg knapt har hatt i 4 mnd.

 

Derfor har det vært litt lite blogging. Vært litt nede pga det. Føler meg så lost uten mobil. Og ikke minst alene. hahah! Får liksom ikke kontakt med noen, og må være avhengig av pcn for å i det hele tatt kunne snakke med folk.

 

Ellers var det en bra tur på byen. Har da selvfølgelig ingen bilder, fordi alt var på mobilen, menmen!

 

Har du mistet mobilen din noen gang?

Fikk du den tilbake?
DATO: 27.10.2012 / KLOKKESLETT: 10:17

0 kommentar(er)

Jeg savner katten min helt sykt. Vi hadde han i 10 før han 9.august plutselig ble borte for oss. Det var jeg som var den siste som så han. Den siste som koste han og den siste som trøstet han etter at han kastet opp alt han hadde spist, før han gikk ut og aldri kom tilbake. Thiran, som han het var noe for seg selv. En helt utrolig katt. Han var en av oss. Koste som bare det. Vi kunne gjøre hva vi ville med han. Holde han i armene på alle mulige måter, kose han på magen, snakke med han og når vi eks sa "skal du ha mat?" eller "skal du ut?"  så, så han på oss og mjauet. 

 

Vi var å hang opp lapper, letet, ropte, skrev i avisen, facebook og fikk dem til å spørre etter han på radioen. Ingen hadde sett noe til han. Var noen unger som var helt sikkre på at de hadde sett han, så pappa ble dem med ned der de hadde sett han, men det var desverre ikke han. Vi hadde så utrolig lyst til at det skulle være han.

 

Det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på han. Jeg kjenner tårene bare presser seg frem. Jeg har jo tross alt hatt han siden jeg var 8 år gammel.

 

Det første som vi la merke til ved han som var utrolig spesilet var at da vi hentet han av de som ga han bort, så vare mammaen til Thiran i stua og lå i en stol. Thiran gikk ut i stua, opp i stolen, koste med moren, hoppet ned og kom inn på kjøkkenet igjen. Han skjønte at han skulle til et annet hjem og at han aldri fikk se moren sin igjen.

  


Kjenner bare tårene presser seg frem ved å skrive dette innlegget, og se hvor fin pusen min var. Verdens beste pusekatt. Kan aldri erstattes. 

 

Har dere et dyr dere savner av hele deres hjerte? 
 
DATO: 27.10.2012 / KLOKKESLETT: 04:16

0 kommentar(er)

Ja, da er klokken litt over fire, og jeg skal opp om fire timer. Får ikke sove, så jeg tror jeg døgner. 

 

Morgendagen er så å si planlagt. Jobb, sove, fikse meg, vors, fest og nash med gode mennesker jeg lenge siden har snakket med. Tror det skal bli veldig bra. Så, nå er det bare å glede seg.

 

Hva skal du i morgen/dag? 
DATO: 27.10.2012 / KLOKKESLETT: 02:24

0 kommentar(er)

Hadde et utrolig koselig besøk nå. Godt å få tankene på noe annet. Det er så godt med så mange gode mennesker rundt seg når en ikke har det så bra. Føler meg allerede mye bedre nå.

 

Saken er den at det akkurat har blitt slutt med gutten jeg elsket høyere enn alt. Sånn plutselig. Det har vært veldig av og på, men jeg trodde vi virkelig skulle klarte dette nå, men så feil kan man ta. Han var her en liten tur i stad for å levere noe, og jeg kjente bare kroppen ville kolapse da jeg så han. Hjertet dunket, og kroppen fikk sånne vonde strålinger jeg får når jeg får vondt. Hjertevondt. Det var kjempe vondt å se han dra sin vei. Men, det er vel kanskje det beste når jeg tenker langsiktig.

 

Så, nå fremover skal jeg fokusere på det gode i livet. Finne nye veier, skaffe nye venner og leve livet som aldri før. Det er nå jeg er ungdom. Det er nå jeg skal skinne som en diamant og bare seile. Det kan bli tøft, men hvem har sagt kjærlighetssorg er lett? 

 

Har du hatt kjærghetssorg? 

  
DATO: 26.10.2012 / KLOKKESLETT: 22:14

0 kommentar(er)

(dette er et forhåndskrevet innlegg fra natt til onsdag) 

Det er egentlig masse jeg gruer meg til når jeg tenker meg om. Masse private ting også, men jeg gruer meg eks veldig mye til desember og jul. Rett og slett pga penger!  Har jo akkurat flyttet for meg selv, og jeg vil tro at i desember har jeg ikke fult så mye penger å bruke. Dessuten aner jeg ikke hvor jeg skal være på julaften. 

 

Jeg gruer meg også til å jobbe på lørdag, etter at jeg har vært en hel natt på byen. he-he. Luksusproblem

 

Ellers gruer jeg meg til gymmen på mandag, i tillegg til engelsk prøven jeg må ha.

 

Jeg gruer meg også til å legge meg nå, fordi jeg hater å sove alene! ..  

 

Er det noe du gruer deg til ?  

 
DATO: 26.10.2012 / KLOKKESLETT: 15:54

0 kommentar(er)

Ingenting.. Skal sitte hjemme å loke. Har det egentlig ikke så bra nå. Derfor blir det ikke noe andre innlegg i dagen, forutenom et forhåndsskrevet innlegg litt senere.
DATO: 25.10.2012 / KLOKKESLETT: 20:22

0 kommentar(er)

Driver å ser rundt etter Nagle-bh'r. Det er så sykt kult. Men, jeg er ikke så keen på å betale 300 kr for det, så jeg leter rundt på ebay, men der har de bare feil str. Så, det er litt kjipt. Men, jeg får bare fortsette å lete, så kanskje jeg finner det. Mulig jeg lager min egen også, men, men jeg vil ikke ha sånn eflate nagler, vil ha sånne "spikes" som stikker ut. Som de orginale Studded bh'ene. 

 

Det er jo utrolig lekker under gjennomsiktige shorter, jakker, litt hengete gensere og topper. Nei, jeg må rett og slett få meg en sånn en veldig snart. 

 

Hva synes du om disse typer bh-er som faktisk skal vises frem?   
DATO: 25.10.2012 / KLOKKESLETT: 17:02

0 kommentar(er)

... DE ER SØREN MEG BLITT MINE. Fikk melding i går at jeg hadde fått dem.. Brukt et par ganger, og under halve prisen. Like fine. Kunne det blitt noe bedre? Hun sender dem i løpet av neste uke, så da får dere se dem når de er ankommet hjemmet mitt. Gleder meg helt villt nå! Hva synes du om Jeffrey Campbell? 
DATO: 25.10.2012 / KLOKKESLETT: 14:03

0 kommentar(er)

Ja, da satt jeg på jobbstolen nok en gang. Var ei som ikke følte seg helt i form, så jeg tok vakta hennes. Jeg hadde jo fri uansett, så!   Jobber bare til 4, og etter det blir det hardtrening med en god god venn, eller hva jeg skal kalle han ;) 

 

For dere som ikke vet hvor jeg jobber, så er det på et treningsstudio (avancia). Har jobber her i over et år, og det hele startet med et halvt år i praksis. Så alt i alt har jeg vært her i snart to år. 

Har også en annen jobb, på Spar! Matbutikken.. Der har jeg jobbet i 4,5 år. Helt villt hvor fort tiden går altså.

My place right now.. 


Dere MÅ bare smake på Active O2 drikkene. Helt utrolig gode. 

Nå er det ikke lenge før mamma har bursdag heller. Og det minner meg faktisk på at jeg må ringe en butikk... Prekas! 

 

Hva er dine planer idag?
 
DATO: 25.10.2012 / KLOKKESLETT: 11:45

0 kommentar(er)

 1. Gucci Envy Me 

2. Christina Aguilera Secret Potion

3. Versace Bright Crystal 

 

Både Gucci og Versace parfymen er så å si tomme, så må vel få kjøpt meg et par nye. Har hatt Versace i over et år, og Gucci'n og CA parfymen fikk jeg til jul. Elsker alle parfymene, og elsker å kunne bytte på. Har selvfølgelig flere parfymer, men det er disse jeg bruker daglig.

 

Har du noen av disse?  Hva synes du?  

 
DATO: 25.10.2012 / KLOKKESLETT: 09:35

0 kommentar(er)

Jeg blir så lei av statuser hvor innholdet er "ah. Hadeland sprer så mye rykter.. blabla.. jeg får jo vite mer om meg selv av andre... blabla.. usanne ting hele tiden... blablabla.."    Folk tror seriøst at det bare er Hadeland som det eksisterer rykter og sladder i. De skriver de gleder seg til å flytte herifra, men jeg skal love dem det at, om de flytter til et sted utenfor Hadeland, vil de oppdage rykter der også. 

 

Rykter blir man ikke kvitt, verken om du bor på Hadeland eller Nordpolen. Mennesker er jo mennekser uansett hvor de kommer fra. Noen liker å spre falske ting om andre, og sånn er det bare!    Man blir ikke kvitt rykter uansett hvor man er...

 

Selvfølgelig finnes det sikker steder hvor det er mindre rykter enn andre steder, men ikke kom her å tro du skal bli helt kvitt rykter bare fordi du flytter unna.. 

 

Hva mener dere?

Er det mye rykter der du bor?

  
DATO: 24.10.2012 / KLOKKESLETT: 20:10

0 kommentar(er)

Tirsdagsnatt satt jeg oppe for å bestille meg noen små kjærligheter hjem i posten. Gud, så mye fint som er på salg på Nelly.no nå. Helt villt. Skulle ønske jeg var millionær, så hadde jeg søren meg kjøpt ned hele butikken dems. 

 

Jeg kjøpte meg to utrolig fantastisk fine kjoler, og et par wedge. Må si jeg gleder meg mest til å få hjem igjen den til høyre... Se så sykt fin a!!     Jeg elsker lysegult over alt på jord. Litt småsketistk til den for venstre, men den så, så utrolig fin ut når modellen gikk med den. Har dessuten ingen gule kjoler, så var på tide med å fornye kleskapet med et par. 

  Året kupp?     kostet 500 kr før, nå fikk jeg dem for 150 kr. Også er den utrolig kule. Disse kommer jeg nok til å bruke på fest, og i sommer. Hadde et par ballerinas jeg kjøpte i Tyrkia som passet til alt og de  bruke jeg  på hver fest frem til mai. Fordi da sparket jeg den ene skoen i skogen, og jeg har aldri sett den siden.. Har den andre hjemme. Synes det er for trist å kaste den. Elsket virkelig de skoene.

 

Hva synes du om mine innkjøp?     Jeg kjenner sommerfugler i magen, fordi jeg gleder meg til å få det hjem.  
DATO: 24.10.2012 / KLOKKESLETT: 19:46

1 kommentar(er)

Guri! Det er nesten litt flaut å vise det sånn egentlig...
DATO: 24.10.2012 / KLOKKESLETT: 18:00

0 kommentar(er)

1. Far East Movement, Cover Drive - Turn up the love

 

Denne får jeg helt sykt god følelse av. Og på refrenget MÅ jeg bare headbange! haha!

 

2. Karpe Diem - Toyota'n til Magdi

Får helt rånefølelse av denne sangen. Kjøre rundt og bare høre på denne full guffe! elsk

 

3. Flo Rida - I cry 

Denne får jeg også en utrolig go'følelse av.. 

 

Har du noen sanger å anbefale?  
DATO: 24.10.2012 / KLOKKESLETT: 16:58

0 kommentar(er)

Nå sitter jeg på jobben. Spiser forkost og koser meg. Jeg fikk nemmelig ikke sove før halv syv i dag morres, og sov derfor helt til ett, hvor jeg da måtte fikse meg til legetime og jobb. Så, det er først nå jeg får satt med ned med dagens første måltid. Tok et par outfit bilder før jeg dro i dag også. Er som sagt å jobber, så ikke noe fancy stuff her i gården nei! 

Mhmm. Min deilige mat.   Greit, det ser ikke så utolig godt ut!   Sa "æsj" første gang jeg så det. Men, det smaker helt utrolig digg!! 
 

Hva skal du i dag?  

Spiser du salami med agurk, tomat, pepper og salt?  
DATO: 24.10.2012 / KLOKKESLETT: 11:42

0 kommentar(er)


 

Et år har gått. 24.oktober 2011 ble vi sammen for aller første gang. I løpet av året har det vært mange oppturer, men også veldig mange nedturer.. Men, etter alt som har skjedd og ikke skjedd, It's still you. 

Vet vi ikke skal feire dette fordi det har vært slutt et par .. ganger i løpet av året, men du skal vite at jeg elsker deg, og setter utrolig stor pris på deg. Verdens herligste 
DATO: 24.10.2012 / KLOKKESLETT: 01:36

0 kommentar(er)

 

 

Den var veldig vanskelig egentlig. Synes for å være helt ærlig ingen av bildene som blir tatt av meg er spesielt fine, men må jeg ta to akkurat nå, tror jeg det må bli disse.. Men, fortsatt utrolig usikker.. hehe Hva synes du om bildene?
DATO: 23.10.2012 / KLOKKESLETT: 20:43

0 kommentar(er)

Day 1 - To av de fineste bildene av deg
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Parfymene dine
Day 4 - Noe du gruer deg til
Day 5 - Noe du savner
Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 - Mobilen din
Day 10 - Din verste uvane
Day 11 - Rommet ditt
Day 12 - Sminken du bruker
Day 13 - Et bilde fra i dag
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker (jente)
Day 18 - En artist du liker (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 22 - Din favorittscene i en film
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
Day 24 - Lommeboken din
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 29 - Din favorittblogg
Day 30 - En matrett du elsker
Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
Day 32 - En ferie du vil på igjen
Day 33 - En sang som får deg til å gråte
Day 34 - Noe du er redd for
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - Favoritt outfiten din
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Day 39 - Alle premiene du har vunnet
Day 40 - Favoritt serie(r)? 
DATO: 23.10.2012 / KLOKKESLETT: 19:02

0 kommentar(er)

  
DATO: 23.10.2012 / KLOKKESLETT: 15:26

0 kommentar(er)

JEG SKAL IKKE HA DENNE HEADEREN. Det er tatt for lenge siden, og jeg har jo ikke sånt hår lenger engang. Men, jeg måtte bare ta et for at det ikke skulle virke som en uferdig og uryddig blogg. Header kommer som sagt når jeg får kommet meg på den andre pcn min. Bruker skolepc nå, lånepc i går og er ingen bilder av meg på noen av dem. Egentlig må jeg vel ta nye bilder for headeren. Får se hva jeg gjør.

  
DATO: 23.10.2012 / KLOKKESLETT: 14:01

0 kommentar(er)

Først og fremst må jeg si at Sara er en utrolig fantastisk blogger, og burde virkelig få en høyere plass på topplisten. Hun blogger kjempe ofte. Og hun er ikke en sånn typisk rosablogger som blogger om sminke, hår, og alt det overfladiske til en hver tid. Hun tar også opp viktige temaer og meninger. Besøk bloggen hennes HER HER HER OG HER.

 

Over til overskriften. Hun er med i Brun og Blid konkurransen og jeg vil derfor at dere skal stemme på henne. Hun er utrolig pen, og har en utrolig fantastisk kropp. Jeg likte ikke kroppen min før, pga hoftene mine, men etter å ha lest bloggen hennes i en god stund så har jeg begynt å like formene mine. Det er noe jeg ikke får gjort noe med, så hvorfor ikke begynne å faktisk sette pris på det jeg har. Mange jenter drømmer jo faktisk om former, og der må jeg si jeg er heldig, som har hofter!  

 

Dere kan stemme på vakkre Sara HER HER HER OG HER ..   Det funker på både mobil og pc, og dere kan stemme hver dag. Så håper dere tar dere tid til å bruke to sekunder av livet dere til å stemme på henne.

  
DATO: 23.10.2012 / KLOKKESLETT: 11:41

0 kommentar(er)

Var på kino å så den nyeste paranormal A filmen i går. Jeg hadde store forventninger til filmen, og gledet meg skikkelig. Hadde sett traileren og ble relativt skremt bare av den. Men, da jeg så filmen meg utrolig skuffet. Har hørt flere ble det også. Er også flere ting i traileren som ikke er i filmen, noe som er skuffende bare i seg selv. Ble liksom ikke ordentlig redd, bare skremt et par ganger. 

 

Har jo sett de tre andre filmene, og syntes de var bedre. Dessuten tror jeg fjortisene i kinosalen ødela en del også. Folk snakket all the fuckings time, og jentene skreik som bare det på små ting. Utrolig irriterende. De burde ha satt aldersgrensa til 18, bare for å holde fjortisene og den teite skrikingen unna... Selv om de kunne ha satt ned til 11 år pga innholdet.  

 

Menmen, alt i alt var det en koselig kveld. Her er traileren for dere som ikke har sett den.  

 

 

Har du sett filmen, og hva syntes du?
DATO: 22.10.2012 / KLOKKESLETT: 17:37

0 kommentar(er)

Driver å ser etter Jeffrey Campbell sko. Jeg er helt forelsket. Før tenkte jeg ikke noe over at jeg måtte ha et par, men da jeg var i Oslo og prøvde dem, så ble jeg helt betatt. Sånne må jeg ha. De er utrolig høye, men fy søren så gode de er å gå i.

 

Det finnes jo som de fleste vet utrolig mange typer av Jeffrey campbell. Den typen jeg har lyst på er Lite Black Velvet. De er liksom ikke sånn glossy og shiny, men mer matt og er av stoff, tror jeg. Jeg venter på svar på ei fra Oslo om jeg kan kjøpe hennes. Hun har lagt dem ut på finn, og de er bare brukt et par ganger. Og de er i perfekt stand. Som jeg tidligere har skrevet så er det lurt å sjekke finn først. Folk legger ut de utroligste for den utroligste prisen. Disse skoene kan jeg få for halvparten av prisen, og Black Velvet skoene er jo limited edition i tillegg. 

 

Så, nå krysser jeg fingrene for at jeg får dem, om ikke så er det bare å lete videre.

 

Har du Jeffrey Campbell sko?    I såfall, hvilke type?

 

 

 

Det er de nr.2 øverst, og de nr.1 nederst jeg skal kjøpe. Ellers er det mange andre jeg har lyst på. Eks nr.3 neders. 

 

Bilde: made by me in picasa 3

 
DATO: 22.10.2012 / KLOKKESLETT: 14:39

4 kommentar(er)

Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye i det siste er fordi jeg ikke har hatt motivasjon pga designet. Det var rotete, kjedelig og bilde er tatt i sommer, og jeg har (etter min mening) forandret meg litt siden da. faktisk. 

 

Jeg er fortsatt litt usikker på dette designet, tror kanskje headeren kan bli litt for stor. Men, det finner jeg ut av når jeg får laget meg en. Er ikke på min pc, og har derfor ingen bilder av meg her, så jeg får ikke fikset noen header nå. Det får jeg gjøre hjemme.

 

Hva tror dere om designet?

 

(og en ting jeg fant ut nå også... Det blir ikke mellomrom mellom avsnittene her heller. Noen som vet hvordan jeg endrer dette?) Må liksom alltid trykke enter TO ganger, for å få det. Ikke like lett å huske på hver gang.. 
 

 
DATO: 17.10.2012 / KLOKKESLETT: 00:22

1 kommentar(er)

Nå skal jeg legge meg, og prøve å komme meg på skolen imorgen.. Skal på jobb i morgen også, og det blir et helvete å gå hjem igjen. 2 Kilometer oppover! 26 minutter! Kaldt! Sliten etter enn full dag! Det kan jo bli veldig artig!!! Men, kanskje jeg får spørre om noen vil kjøre meg <3


Har forresten tatt flere bilder fra helga, hvor jeg var på campingtur med flotte folk.

Senga mi atm <3

Blåmerke på armen etter helga!! Haha!

Flere bilder kommer :-)

God natt alle sammen <3
DATO: 16.10.2012 / KLOKKESLETT: 00:17

0 kommentar(er)

Er vel ikke bare meg som synes det er helt forferdelig å måtte ta farvel med noen som betyr alt for deg. Uansett grunn for at dere må skilles, er det like fært. Uansett. Personen for meg betyr seriøst hele verden for meg. Ingen er bedre!   Derfor er det ekstra tungt. Hadde kanskje vært lettere om jeg ikke likte personen sånn i utgangspunket, eller at vi ikke kjente hverandre så godt. Hadde også vært anderledes om jeg ikke var forelsket. Men, sånn er det ikke!   Denne personen kunne jeg dødd for, og derfor har jeg det ikke helt bra for tiden. Jeg prøver å smile, og vise at jeg har det bra, men det er lettere sagt enn gjort!  

 

Håper ting blir bedre med tiden, men vet jeg med meg selv kan dette vare over år! Helt sykt!..  Men, elsker man noen, så er det mye man kan gjøre for denne personen. Mye som surrer i hodet når dere ikke er sammen, og spesielt mye som surrer i hodet, når dere har sagt goodbye. Hva gjør han nå?   Hvem er han med? Hvem snakker han med? Savner han meg? er bare noen av spørsmålene som går igjen og igien i tankene. 

 

Men, don't cry because it's over. Smile because it happened. Den skal jeg ta med meg overalt. Jeg skal smile for alle de herlige øyeblikkene jeg har hatt med han. De gode stundene. Middagene, hotellturene, filmkvelder, når vi hadde huset alene i flere helger i sommer og vi laget god og romantisk mat sammen, latteren, når vi tullet, smilte, gikk turer. ja, alt det gode!  Alle de øyeblikkene som skal være med meg resten av livet. 

 DATO: 10.10.2012 / KLOKKESLETT: 22:22

0 kommentar(er)

Når dere har en kjærste, så ta vare på henne som hun er kjæresten din. Som hun er din dyreste skatt. Se på deg som heldig, fordi du har henne. Ingen andre har henne, bare du! Gi henne den kjærligheten hun fortjener, gi henne komplimenter. Alle jenter elsker å få høre hvor fine dem er.. Bare at ikke alle er like flinke til å ta imot.. Desverre. Når du først har fått en kjæreste, så fortsett å vis henne at du bryr deg om henne like mye etter et år, like mye etter 10 år. 

 

Vi jenter er noen rare vesner. Gir du 100% til ei jente, vil hun garantert gi deg 1000% tilbake. Gir hun deg allerede 1000%, og du bare minimalt, sårer du henne! Vil du virkelig såre kjæresten din? 

En ekte gutt, som vil være sammen med kjæresten sin, gjør alt i sin makt for at hun skal ha det bra. Spør om ting, som eks hvordan prøva på skolen gikk, om hun fortsatt har vondt etter fallet fra hesten. 

 

Husk at, jenter har følelser til tusen. De kan begynnte å gråte .. sånn!  Med et knips. Er det noen som sårer henne, så blir hun lei seg. Sånn er det ! Ikke la henne føle at hun må konkurrere om deg. Ikke få henne til å føle det en eneste gang. Det er det værste en jente kan gå igjennom! Føle at det er andre jenter som hun må seire over. At hun må vinne din oppmerksomhet i 2 minutter. Det er en forferdelig følelse for enhver jente. 

 

Så til alle gutter der ute.. TA VARE PÅ SKATTEN DERE HAR FUNNET, GULLET DERE HAR OG JENTA SOM ELSKER DEG! 
DATO: 09.10.2012 / KLOKKESLETT: 00:19

1 kommentar(er)

Husker dere da Emilie Marie (voe) var på VG.lista, eller i det hele tatt på topplistene av blogg.no. Jeg var på VG-lista da hun sang. Og på rådhusplassen er det store skjermer sånn at vi ser bedre. Ting som også ikke blir vist på tv.  Feks da jenter på våres alder Bua, og viste tommel ned. Hva slags oppførsel er det? Bare fordi hun har oppnådd bedre enn dem, bare fordi hun er seg selv, bare fordi hun er flink til å synge, bare fordi hun er pen, og bare fordi hun var på topp lista, og bare fordi hun fikk den unike sjansen til å synge på vglista. Folk diskuterte både i forkant og etterkant at det var dårlig gjort at hun fikk synge, men hallo! En hver jente hadde ikke sagt nei til den opplevelsen om de var flinke til å synge, og de ville det. Hvorfor skulle hun takke nei til den unike opplevelsen?

Der jeg stod, var folk helt down. Alle bare stod der, bua og skreik. Hva faen? Jeg syntes det var helt på tryne, og selv om jeg ikke var noe big-fan av voe, så sang jeg med, og hoppet og ropte "vooooe" fordi, hvorfor skulle jeg ikke?   Jeg har alltid likt Emilie, og jeg har alltid beundret både personlighet og utseende. Beundret hvordan hun blogget, hvordan hun taklet ting og hvordan hun klarte å oppnå det mange bloggjenter drømmer om. Helt ærlig, synes jeg hun fortsatt fortjener førsteplassen på blogg.no.

¨

Det finnes alt for mye sjalusi i verden. At folk ikke klarer å være glad på andres vegne. Jeg er utrolig stolt av henne. Istedenfor å blogge om fester, gutter hun har ligget med, drikking, spying, og alt det overfladiske, så blogger hun om det som faktisk betyr noe. Ting som er viktig, ting som det faktisk er verdt å bry seg om.

Nei, jeg kan ikke annet enn å si at jeg er setter utrolig pris på at vi har jenter som Emilie her i verden. Så hvorfor hate henne? Hva har hun gjort deg?

 

Hva mener du?

kan vi ikke sette pris på de jentene som bryr seg og som oppnår noe? Hvorfor hate eller misslike? Hvorfor ikke bare være glad på andres vegne?
DATO: 03.10.2012 / KLOKKESLETT: 08:11

1 kommentar(er)

Nå har jeg vært våkne en times tid, laget meg en herlig frokost og tatt en dusj. Nå har jeg tenkt til å gå meg en liten tur med en vakkre hunden min. Akkurat nå kunne ikke livet vært mer perfekt. Hadde tenkt å stikke på jobben til kjæresten med noen ferske vaffler også, så håper han blir glad for det. Er ikke lange stubben å gå til jobben hans. 40 min eller noe!  

Var oppe til sent i går, så hvordan jeg klarte å stå opp så tidlig skjønner jeg ikke. Men, nå får jeg gå før jeg ombestemmer meg! Skal jo tross alt rekke spinning og zumba timen som starter 11.00. Dette blir en superbra dag tror jeg!


Beklager for ulik størrelse på bildene, men det var noe som klikket. Sykt irriterende. men, som dere ser, så har jeg nå fått ladet kamera.

Ha en flotters dag alle sammen ! <3
DATO: 02.10.2012 / KLOKKESLETT: 23:01

2 kommentar(er)

Ja, nå har jeg flyttet inn i leiligheten. Endelig!   Men, jeg må ærlig innrømme å si at det er sykt ensomt. Jeg føler meg så utrolig alene. Har hatt tre netter her.. Sovet her to av den, og bare den ene alene. Helt jævlig å sove alene også!   Lurer på når jeg blir vandt til det. Har tatt et par bildet med mobilen! yey!  MEN, PEPZ!! det er ikke ferdig. Dere skal få en video når jeg er okei, fornøyd. Er liksom ekko i rommet, fordi jeg omtrent ikke har møbler på kjøkkenet. Haha. !!

Må beklage bildekvaliteten. Mobil er mobil. Skal sette kamera på lading nå!

 

Hva synes dere så langt? 
hits