DATO: 30.09.2011 / KLOKKESLETT: 17:38

0 kommentar(er)

Har søkt litt på google av hårfarger. Her er alternativene jeg har lyst på :)

Har hatt ganske mange hårfarger fra før av også. Og det er flere farger jeg ikke har bilder av, men her er noen av de bildene jeg fant av meg: 

Dette er den vanlige hårfargen min. Eller for 9 år siden da. Nå er det vell litt mer kommunegrått. Fargene er ikke i riktig rekkefølge. Det er altså hulter til bulter alt sammen. 


stygt. vetBle litt stort, men dette er nå! Sånn ca. 

Hvilken hårfarge synes du jeg skal ha?? trenger hjelp
DATO: 27.09.2011 / KLOKKESLETT: 23:47

1 kommentar(er)

Mange av oss undervurderer ordene "glad i deg". Jeg la merke til det først nå at jeg som mange andre ikke respekterer de ordene. Jeg har flere ganger sagt "ah, jeg er så alene. Ingen er glad i meg" , men jeg hører det jo hver dag. Mamma og pappa sier det og mange venner sier det hver dag til meg. Da to av mine venner sa nå at de var glad i meg så satte jeg med ned og tenkte litt på det. De sier de er glad i meg og det må jo bety at jeg betyr noe for dem. At de er glad jeg lever og de er glad de kjenner meg. 

Så om du føler deg lei deg, og du mener ingen er glad i deg. Prøv å lytt til alle ordene du får i løpet av en dag. Man trenger ikke si at en er glad i en for å merke at den personen er glad i deg heller. Man kan merke det på måten ham er mot deg, eller andre ord ham sier til deg. 

Og husk; Si glad ideg til alle som betyr noe for deg hver gang dere skilles. Hver gang dere sier hadet og hver gang dere snakker sammen. Det er ikke lange ordene, men de har en enorm betydning og kan redde en hel dag til et enkelt menneske. 


Ta vare på de rundt deg. 
DATO: 27.09.2011 / KLOKKESLETT: 14:34

2 kommentar(er)

Jeg var ny på ungdomsskolen, og en dag så jeg en gutt fra min klasse som var på vei hjem. Det så ut som han bar alle bøkene sine. Jeg tenkte for meg selv, hvorfor vil noen ta alle bøkene med seg hjem på en fredag? Han må virkelig være en nerd. Jeg hadde planlagt en ganske fin helg (fest og spille fotballkamp med vennene mine i morgen ettermiddag), så jeg ristet på hue og gikk videre.

Da jeg gikk der, så jeg en gjeng med gutter, som kom løpende mot ham. De løp på ham, slo alle bøkene ut av hendene hans, og sparket beina vekk under ham så han landet rett i søla. Brillene hans for av ham og jeg så de landet ca ett par meter i fra ham. Han så opp og jeg så en forferdelig tristhet i øynene hans. Jeg følte virkelig synd på ham, så jeg løp bort til ham.

Mens han krøp rundt for å finne brillene sine, så jeg tårer i øynene hans. Da jeg gav brillene til ham, sa jeg- "De der typene der er noen tullinger. De skulle hatt juling!"
... ... ... ...
Han så på meg og sa- "Hei, takk!" Det var et stort smil i ansiktet hans.

Jeg hjalp ham med å plukke opp bøkene hans, og spurte ham hvor han bodde. Det viste seg at han bodde jo i nærheten av meg så jeg spurte ham hvorfor jeg ikke hadde sett ham før. Han fortalte at han hadde gått på en privatskole frem til nå. Jeg ville aldri hengt sammen med noen fra en privatskole før. Vi pratet hele veien hjem, og jeg bar bøkene hans. Han viste seg faktisk å være en ganske kul type. Jeg spurte ham om han ville være med å spille fotball på lørdag med meg og vennene mine. Han sa ja.

Vi holdt sammen hele helgen, og jo mer jeg ble kjent med ham, jo mer likte jeg ham. Vennene mine synes det samme.

Mandag morgen kom, og der var Jonas igjen med sin svære stabel med bøker. Jeg stoppet ham og sa,

For en type du er, du kommer til å bygge noen svære muskler med den svære stabelen med bøker med deg hver dag!

Han bare lo, og gav meg halvparten av bøkene.

I løpet av de neste 3 årene ble Jonas og jeg bestevenner. Da vi var i avgangsklassen, og drev å funderte på videregående, bestemte Jonas seg for å gå allmennfag, mens jeg tenkte på handelsgym. Jeg visste at vi alltid ville være venner, og avstandene imellom oss ville aldri bli et problem. Han ville bli lege, og jeg tenkte på bedriftsøkonomi og å satse på fotballen. Jonas var den som utmerket seg i vår klasse. Jeg ertet ham stadig vekk om at han var en nerd.

Han var nødt til å forberede en tale for avslutningen på skolen. Jeg var så glad det ikke var meg som måtte gå opp på podiet å tale.

På avslutningsdagen, så jeg Jonas, han så flott ut.

Han var en av de gutta som virkelig fant seg selv i løpet av ungdomsskolen. Han var gjennomført og så faktisk stilig ut med briller. Han hadde med flere jenter å gjøre enn meg, og jentene elsket ham. Uh! Noen ganger var jeg virkelig sjalu.

I dag var en av de dagene. Jeg kunne se at han var nervøs i forbindelse med talen han skulle holde. Så jeg gav han et klapp på skulderen og sa- "hallo tøffing, dette blir kjempebra!"

Han så på meg med en av disse blikkene (et virkelig takknemlig et), og smilte- "Takk!" sa han.

Da han begynte talen, renset han stemmen, og begynte...

- "Avslutningsdagen er en dag som er til å takke dem som har hjulpet deg gjennom disse tøffe årene. Dine foreldre, dine lærere, dine slektninger, kanskje en trener, men aller mest?.dine venner. Jeg er her for å fortelle at det å være en venn for noen, er den største gave du kan gi dem. Jeg skal fortelle dere en historie...."

Jeg så da på min venn med vantro når han stod der å fortalte historien om den første dagen vi møttes.

Han hadde planlagt å ta livet av seg selv den helgen. Han foralte om hvordan han hadde ryddet ut av skapet sitt på skolen, så moren skulle slippe å gjøre det etterpå, og at han bar bøkene hjem. Han så direkte på meg, og gav meg et lite smil. - "Heldigvis, og i takknemlighet ble jeg reddet. Min venn reddet meg fra å gjøre det mest ufattelige..."

Jeg hørte et gisp ut blant mengden av folk , når den stilige, populære gutten fortalte om sitt svakeste øyeblikk.

Jeg så hans far og mor så på meg med det samme takknemlige smil. Ikke før i dette øyeblikk skjønte jeg dybden av dette.

Aldri undervurder kraften i dine handlinger. -"Med en liten gest kan du forandre en annens liv. Til det bedre, eller verre. Vi er alle gitt å kunne påvirke hverandre på en eller annen måte. Se etter det gode hos andre!"

Du har nå to muligheter:

1) Fortell denne historien videre til andre, eller

2) Glem det, og oppfør deg som om det ikke rørte ved dine følelser.

Som du kan se tok jeg valg nr 1.

Husk alltid:

VENNER ER ENGLER SOM REISER OSS OPP PÅ BEINA NÅR VÅRE VINGER HAR PROBLEMER MED Å HUSKE HVORDAN DE SKAL FLY ! ♥
DATO: 27.09.2011 / KLOKKESLETT: 00:08

0 kommentar(er)

Tenk at du tar et fat og slipper det i gulvet, slik at det knuses. Ser du hvor fort en ting kan gå i stykker..? Så tar du alle bitene og prøver å lime dem sammen igjen. Det tar lang tid og det er mye arbeid. Når du er ferdig, kan du fremdeles se sporene etter der hvor fatet var knust. Slik er det med mennesker også, det er fort gjort å ødelegge for andre, og det tar lang tid å reparere. Du vil alltid sitte igjen med spor eller sår, som viser hva du har vært gjennom..

Syntes dette var veldig godt beskrevet på hvordan såre ting egentlig er. Hva synes du?
DATO: 26.09.2011 / KLOKKESLETT: 16:34

0 kommentar(er)

På speilet på rommet mitt har jeg hengt opp noen postit-lapper som en tankevekker på virkeligheten og det positive.

Jeg vet jeg ikke har verdens fineste håndskrift, men jeg bryr meg ikke stort om det. 

Grunnen til at jeg har det på speilet er fordi speilet er et sted jeg er ofte for å si det sånn. Når jeg sminker meg, fikser håret, skjekker outfiten osv. Fikk denne kicket til å gjøre det da jeg så en ganske fin film her om dagen. Husker ikke hva den heter. 

Har du positive lapper hengene på rommet?
DATO: 25.09.2011 / KLOKKESLETT: 21:16

0 kommentar(er)

Neida, så ille er det ikke, men jeg elsker festkjoler og sommerkjoler. Så nå har jeg surfet litt rundt på nelly.com og funnet noen favoritter. 

Alle er fra Nelly.com

Hva synes du om kjolene?

 
DATO: 25.09.2011 / KLOKKESLETT: 18:57

2 kommentar(er)

En bonde hadde noen valper han måtte selge. Han malte et skilt som averterte 4 valper til salgs, og spikret det på enden av gjerdet sitt. Mens han spikret opp skiltet kjente han noe som nappet i overallen. Han så ned og inn i øynene på en liten gutt. " Unnskyld ", sa gutten " Jeg vil kjøpe en av valpene dine ". " Vel " sa bonden mens han tørket sin svette nakke, " Disse valpene har flott premierte foreldre og koster veldig mange penger." Gutten så ned et øyeblikk. Så gravde han dypt ned i lomma, og dro opp en håndfull av mynter og sa : " Jeg har 39 cents. Er det nok til å ta en titt ? " " Selvfølgelig " sa bonden, og gikk bortover mens han plystret. " Kom, Dolly! " ropte han. ... Ut av hundehuset kom Dolly løpende med fire hårete nøster hakk i hæl. Den lille gutten presset ansiktet sitt mot nettinggjerdet og gjorde store øyne. Mens valpene nærmet seg gjerde fikk gutten se en bevegelse ved hundehuset som fanget hans interesse. Sakte men sikkert stabbet det frem enda en pelsball, betydelig mindre enn de andre valpene. Den gjorde sitt beste for å holde følge med de andre... " Den vil jeg ha!" sa gutten mens han pekte ivrig på det lille nøstet. Bonden satte seg på kne ved siden av gutten og sa," Gutt, du vil ikke ha den valpen. Han vil aldri bli i stand til å løpe og leke slik som de andre valpene." Den lille gutten gikk et skritt bort fra gjerdet, han bøyde seg og begynte og dra opp det ene buksebeinet. Da så bonden at gutten hadde stålskinner på hver side av leggen, som var festet til en spesiallagd sko. Gutten kikket opp på bonden og sa " Du skjønner, jeg løper ikke så bra jeg heller, og han der vil trenge en som forstår." Med tårer i øynene, bøyde bonden seg ned og plukket opp den lille valpen. Forsiktig la han den i armene på den lille gutten. " Hvor mye koster den ? " spurte den lille gutten. " Ingenting !" svarte bonden. " Ingen betaler for Kjærlighet

Syntes denne var så fin at jeg måtte legge den inn her. Hva synes du?
DATO: 25.09.2011 / KLOKKESLETT: 16:02

0 kommentar(er)

Nå sitter jeg veldig godt plassert i senga og slappet helt av. Godt. I går var det ut igjen og jeg kan med hånden på hjertet si jeg har fått nok drama nå. Jeg aner faktisk ikke hva jeg skal gjøre i dag. Burde rydde rommet, men orker nok ikke det. 

Trolloll med outfit. For en snaxkin kledning jeg har på meg idag. kremt


.. med gårsdagens sminke på. nam


My place ! <3

Kommer nok et innlegg til i løpet av dagen. Vi får se. 

Hva gjør du i dag?

DATO: 24.09.2011 / KLOKKESLETT: 15:12

0 kommentar(er)

Jeg jobber på Spar, matbukken og der jobber jeg i frukten. Idag, som er første gang på tre år har jeg sett en minijordbær som ikke er villjordbær, og den hadde en kjempefin form, den var liksom ikke sånn herpa og misslykka som mange minijordbær kan være, så jeg ble litt fasinert og måtte ta den med meg hjem for å ta bilder. 

Syntes den var så søt. Alt som er lite er søtt. 

Har du sett en så liten og samtidig fin jordbær før?

DATO: 24.09.2011 / KLOKKESLETT: 01:03

0 kommentar(er)

Ja, som sikkert mange har fått med seg så er vår kjære Annais tilbake. Syntes det var på tide, fordi vi mangler hennes type på topplisten. Vi har barbie, vi har den tynne selvdiggeren og vi har hun litt fisefine på vestkanten. Neida, men sannheten er den at jeg liker Anna veldig godt og det var henne som gjorde at jeg fikk blogglyst og det er henne som har vært min motivasjon igjennom blogging. Annais har alltid vært bedre enn voe, fordi voe er jo også tilbake så vidt jeg vet, men på en ny domene.

                                    

Bilde: annais.blogg.no.

Jeg er veldig glad for at henne er tilbake.

Hva mener du?

Voe eller Annais?
DATO: 23.09.2011 / KLOKKESLETT: 19:10

3 kommentar(er)

For tiden er det veldig mye som skjer. Jeg trives virkelig ikke med utdanningsvalget jeg går i nå som er helsefagarbeider. Faget er kjedelig og veldig uintressangt. Så det er veldig demotiverende å måtte gå på den linjen når jeg virkelig ikke trives. Derfor har jeg nå bestemt at jeg skal hoppe av og starte på et friår med masse jobbing og masse penger....

Helt til ei venninne sa at jeg kom til å miste sosiallivet mitt og at jeg måtte ta en utdanning nå som jeg har mulighet. Hadde jo tenkt å starte på Service og samferdsel til høsten igjen, men henne ville gjerne ha meg på allmenn - 3 årig. Derfor har jeg startet å tenke litt og skal spørre lærerene på skolen jeg går på nå om jeg kan få en prøveUKE på allmenn. Trives jeg, starter jeg.

Veldig random, men første bilde jeg la inn på denne bloggen av meg. Har ikke strøm på kamera.

Hva mener dere jeg burde gjøre?  
DATO: 19.09.2011 / KLOKKESLETT: 15:40

0 kommentar(er)

For tiden er det faktik utrolig mye som skjer oppi hodet mitt. Skal jeg bytte skole, skal jeg ikke? Skal jeg unnskylde for noe jeg ikke har gjort, skal jeg ikke?  Skal jeg bare la det gå, eller skal jeg ikke? Skal jeg hoppe ut i det på nytt og kanskje bli såra, eller kanskje ikke?   Alt er så 50/50 for tiden og jeg er ikke sikker på noenting.

 Jeg har også regna litt på ting; i det siste har jeg blitt kjent med rundt 11 - 12 nye folk. Og mistet rundt 5, og fått tilbake 5. Så på vennefronten er det også forandringer.

Jeg er skikkelig skolelei i tillegg og klarer snart ikke stå opp om morningen fordi viljen eller lysten til å sove tar overhånd, og jeg føler kroppen min ignorerer ringeklokka.

men, nok klaging for i dag. Nå skal jeg stå opp, fikse meg og kanskje spise litt før jeg egentlig må rydde rommet, noe jeg ikke gidder også drar jeg til Gran for å se på fotballkamp !!   

 

Hva er dine planer for dagen?
DATO: 01.09.2011 / KLOKKESLETT: 21:48

2 kommentar(er)

♥ Odin er min herlige bestevenn. mhm

Han er veldig glad i pølser da.. mhm

Håper dere likte bestevennen min.. mhm ♥
hits