DATO: 09.09.2009 / KLOKKESLETT: 22:13

8 kommentar(er)

Jepp, dette er mitt siste innlegg på blogg.no.. Jeg synes det har blitt kjedelig og blogge, og har oftest ikke noe å blogge om. Kanskje jeg kommer tilbake en vakker dag. Men, tror nok ikke det. Sånn egentlig. Noen har fått inntrykk av at det bare er fordi det er noen teite folk som kommenterer stygt at jeg slutter. Det er feil.. Fordi ja, jeg er lei av negative kommentarer hver dag, både på bloggen, skolen og ellers i miljøet... Men, det er også fordi jeg er drittlei.

Blogges når sola dør ut!! ;) Da har jeg hvertfall noe å blogge om! ;)
DATO: 09.09.2009 / KLOKKESLETT: 19:07

1 kommentar(er)

Nå er jeg ferdig med leksene til i morgen, og jeg er klar til en tur tiøl Gran. Der jeg skal finne på noe med noen vennre + at det er konsert med noen jeg ikke aner hvem er. Når vi er inne på temaet konsert, så skal jeg på paperboys konsert i morgen. hihi. Men, toget går nå snart, og jeg har litt dårlig tid. Iåmed at jeg har litt til å gjøre. Men, vi blogges.

fargers
dsds
Tegningen som beskriver storyen jeg skrev i RLE. Temaet var lykke. (dere må lese det jeg har skrevet, for å forstå tegningen.. )

Er du flink med leksene ?

DATO: 09.09.2009 / KLOKKESLETT: 15:48

1 kommentar(er)

Kan ikke kalle dette en videoblogg, iåmed at jeg er skuespiller for broren min. Han er en kjempe god pianospiller, og har nå startet en konkurranse på youtuben hans. Jeg fikk som oppgave å være ei jente, og jeg vet jeg snakker dårlig engelsk her. Men, det gjør filmen mer amatør produsert og jeg liker det :)Bli med konkurransen om du har et keyboard/piano og kamera :)

  - Hva syntes du?
DATO: 07.09.2009 / KLOKKESLETT: 17:59

2 kommentar(er)

video:olabilDATO: 06.09.2009 / KLOKKESLETT: 14:47

3 kommentar(er)

Jeg og Martin har tenkt til å lage en superhot olabil, som må være ferdig til helga. Det er olabil løp i Gran og vi må selvfølgelig stille opp. Neida. Det går nok ikke.
1.Fordi jeg tør ikke.
2. Den blir nok aldri ferdig til da.

Nå skal jeg snart løpe bort til fryseren og skjekke isbitene jeg og Martin la der i stad. Er hos han nå, foresten. Her sitter vi å surfer etter olabil bilder, tips og tegninger. Begge er skikkelig hekta på å bygge nå, men vi har ikke så mye matrialer. Vanskelig å få tak i på en søndag også.

dsc02309
Martin med den litte søte bilen min, vi fant igjen fra barndommen.

dsc02310
LITEN OUTFIT: 
Bukse; Bik Bok
Jakke; Urban

dsc02311
NERD.

Har du olabil?

(isbitene var foresten ikke ferdige)


DATO: 02.09.2009 / KLOKKESLETT: 18:10

5 kommentar(er)

(Jeg legger dette innlegget under anbefalinger) 

Dette er ett tips sikker mange tenker på , men også mange ikke gjør. Når dere feks er på en resturante og har vært en tur på do, så er det jo renslig å vaske hendene etterpå. Men, det noen ikke tenker på, er at når du skal ta på krana, så er det jo møkkete på håndtaket, i grunnen. Du vasker deg, og du at på det møkkete håndtaket igjen. ÆSJ. Men, det er ikke alt. Er også noen folk som ikke er så renslige og vasker seg etter en tur på do, og tar selvfølgelig på dørhåndtaket. Et enkelt tips, er å bruke albuen, eller armen for å åpne døra, eller slå av vasken.

dsc02263
Slå på vasken! Tar selvfølgelig på håndtaket for å sku den på.

dsc02264
Såpe!


dsc02268
Vasker deg.


dsc02274
Dette skal du ikke gjøre, men.....

dsc02270
... Dette er en bedre løsning på håndhygiene.

dsc02271
Dette skal du ikke gjøre når du skal ut, Men....

dsc02273
... Dette er en bedre ide..
Pleier du å gjøre dette til vanlig?
Skal jeg fortsette med sånne tips?

(
Sorry for at det er forskjellige størrelse på bildene, men jeg har litt dårlig tid)

dsc02275
DATO: 02.09.2009 / KLOKKESLETT: 00:06

2 kommentar(er)

ehem. Jeg drev å leste Christine sin blogg <<christinejinta.blogg.no>>, da jeg la merke til at hun oppdaterte omtrent hele tiden. Da fikk jeg en tanke om at jeg også burde gjøre det. Uansett hva det handler om. 

Jeg ville bare si at skoledagen har vært teit, og jeg har foresten meldt meg på grunnkurs for Moped. hihi. Så, jeg får skjekke om noen fine Scootere, på finn.no eller om dere har en dere skal selge?

Men, ingen bilder denne gangen. Update med bilder fra den siste uka, kommer i morgen.

Er du en flink Updater?
hits