DATO: 26.08.2012 / KLOKKESLETT: 23:22

0 kommentar(er)

Livet mitt hadde vært helt perfekt nå om jeg hadde bodd i min egen leilighet. At jeg hadde en god økonomi selv om jeg gikk på skolen. At jeg hadde hatt en fit kropp, og store pupper. At jeg hadde naturlig langt fint brunt hår. Blåe vakkre øyne. Masse fine kjoler og høye hæler. At jeg hadde hatt like mye tid til skole, trening,  jobb, venner, kjæreste og familie. At kattepusen min hadde kommet hjem..

 

Skulle ønske jeg var perfekt rett og slett. Men, hvem ønsker vel ikke det?

 

 Kim ♥ Forbilde
DATO: 08.08.2012 / KLOKKESLETT: 20:18

0 kommentar(er)

JEANNIE MAI ♥  hun har en helt sykt søt og fin stil, i tillegg til en helt utrolig kropp som gjør at stilen ser ti ganger finere ut. 

Jeannie Mai - Caravan Hosts Fashion's Night Out Event at SkyroomJeannie Mai attending the 2nd Annual Give and Get Fete in West Hollywood.
Photo copyright by Tatiana
Beller / PR Photos.Jeannie Mai Jeannie Mai attends the 3rd annual Diane Von Furstenberg awards at the United Nations on March 9, 2012 in New York City.

jeannie mai hot 10.jpgJeannie Mai (L-R) Peter Kim, Jeannie Mai and Ben Taverniti attend A Phosphorescent Invasion by Hudson Jeans at Scoop NYC on February 10, 2012 in New York City.

 

Hun er leder for programmet "How do I look".. Og om dere ser det programmet vil dere få se den stilen jeg elsker, og den jeg blir inspirert av. Fant ikke så mange av de antrekkene hun har hatt på seg på programmene. Men, elsker stilen hennes. Hvertfall den hun har nå. 
DATO: 04.08.2012 / KLOKKESLETT: 16:31

0 kommentar(er)

Det her er historien om en gutt som heter Quang. Han er 7 år, bor i Thailand og hans arbeidsdag er lang. Han står opp veldig tidlig og går til sengs når det blir natt. For selv om Quang er bare barnet, så må han jobbe veldig hardt. 

 

Hver morgen klokka kvart på fem, går Quang helt for seg selv. Igjennom tornekratt og brennesle til en båt ved en elv. Og vannet det er mørkt og kaldt, men, familien har gjeld. Så han dykker etter perler, for det meste uten hell. 

 

Så hva faen får deg til å tro at jeg vil høre på ditt bråk, om at du ikke liker spinat og ikke får lommepenger nok. Du har pølser og nintendo. Du får is hvis du er grei. Det finnes tusen barn i verden, som skulle ønske de var deg. 

 

Quang, han er den eldste, på en søskenflokk på ti. Så det er han som lager kveldsmaten, når dagen er forbi. Det er aldri nok til alle, selv om de deler det som er. Så Quang har kjøpt en tube-lim som de sniffer til dessert. 

 

Når Quang har lagt de små i seng, og vil sove, er han nødt til å reise inn til byen igjen, selv om han er kjempe trøtt. Fordi han har et stevnemøte, som han planla i går. Med kjæresten Heinrich Scholsen som er femogførti-år. 

 

Så hvordan kan du si, at du har et dårlig liv. Hver så snill å prøv å se det i et større perspektiv. Begynn å tenk på andre enn deg selv, og prøv å lær litt av min sang. Husk på at, du har det bra, hvis du ikke har det sånn som Quang. Ja, husk... Du har det bra, hvis du ikke har det sånn som Quang. 

 

//Terkel i knipe//
hits