DATO: 29.08.2011 / KLOKKESLETT: 00:39

2 kommentar(er)

Jeg har mange gode venner, men noen savner jeg mer enn andre. Og det er disse vennene jeg ikke får vært med hver dag. De jeg nesten har mistet. Nå fremover skal jeg være flinkere med å finne på noe med dem, fordi jeg har funnet ut at det er disse som er mine virkelige venner. Vi har liksom alt til felles. Trekløveren ♥ I love you

Lava <3

Heidi <3

sommer 09 085

lava og hege

I love you, girls !  

 

-  Og nei, jeg har ikke glemt deg Jehona; I love you so much too

Herregud folkens. Ta vare på de vennene du står nærmest. Kanskje dere ikke står så nærme som dere gjorde for litt siden, men merker du at du ikke finner noen som kan måle seg med dem vet du at det er de du tilhører ! <3    

- Svikt ikke en gammel venn, en ny kan ikke sammenlignes med ham. En ny venn er som ny vin; det er den gamle vinen du drikker med glede.

Har du en/flere venner du savner?

 
DATO: 22.08.2011 / KLOKKESLETT: 21:47

0 kommentar(er)

Har dere hørt denne jenta. Hun er akkurat fylt 12 år og har et veldig talent. Hun har en helt syk attitude. Her er en video som jeg personlig elsker. Og om dere ser på 1.04 kan dere se at hun er egentlig helt rå. Elsker det hun gjør der. Tenk hvordan hun vil bli på scena. Også er hun veldig god på overgangene fra de litt sjappere partene til de rolige. Nei, hun er virkelig et talent, og hun er jo skikkelig populær på youtube og facebook nå også. 

 

Har du hørt henne før?

Hva synes du om henne?DATO: 22.08.2011 / KLOKKESLETT: 21:27

0 kommentar(er)

Akkurat nå ser jeg på liveshow hos Solaay.blogg.no. Det er faktisk første gang jeg ser bloggen hennes og første gang jeg ser på liveshow. Dere burde besøke den. Syntes spesielt at de outfit bildene hennes er fancy. hihi. 

Bilde er tatt fra bloggen hennes :)   DATO: 21.08.2011 / KLOKKESLETT: 21:37

1 kommentar(er)

Jeg føler meg ganske følelsestom nå. Det er skole i morgen men jeg verken gleder eller gruer meg. Jeg har tenkt på at jeg må stå opp tidlig, kjøre tidlig og ha skole, men jeg bryr meg ikke. Det eneste jeg merker er at jeg gleder meg til å komme tilbake til det normale livet også det å møte Line igjen. Har ikke sett og nesten ikke snakket med henne på to hele måneder.  

Har foresten fått håret mitt som jeg har ventet på i 5 uker. Det er litt for mørkt for håret mitt og jeg må derfor stripe håret. Dere får se det når det er 100% perfekt :-)  Gleder meg. 

Nå skal jeg fikse en vegg, så skal jeg fikse håret og legge meg. Som sagt skole i morgen og .. ja. God natt. 
DATO: 16.08.2011 / KLOKKESLETT: 14:06

5 kommentar(er)

Forje innlegg skrev jeg at det ikke ble noe bilde på det innlegget. åjoda. Det ble visst et bilde jeg prøvde å legge inn, men har hørt det var/er noe feil med Google chrome som jeg bruker. 

Idag jeg er syk. Skikkelig syk. Det er så typisk. Enten blir jeg syk før eller etter sydentur, eller noe jeg gleder meg veldig til. Også pleier jeg å bli syk enten før eller etter skolestart. Nå er det rett etter jeg kom at fra Tyrkia og rett før jeg starter på skolen, så egentlig er det to døde fluer i en smekk, noe jeg virkelig ikke liker, i å med at jeg skal på jobb i morgen, fredag og lørdag. hater å jobbe når jeg ikke er frisk. 

her kommer bildene del 1 fra Tyrkia


Flyet til. Sukkerspinn. Meg og Amund (broren til Borghild på 12 år)


Her måtte vi sitte i nesten en time. Liten buss uten noe særlig med sånn ekodisjon(?). HOTHOTHOT.


Borghild på kveldstur. 

I vannet. hehehe.

Baklengs "salto" i vannet. Det funket ikke helt. 


En random mann som ville bli tatt bilde av på stranda. 


En båt i Side. 


Capture the moment. Vaskadama kom, og vi måtte komme oss bort, for å la henne være i fred. hehe


Strawberry daiquiri. mhhm. 

Tæning. 

Trening. 

 

Blomkålsuppe som smakte veldig godt uten melk :p 

Photoshoot :-)

 

The sun. 

 

Meg og Borghild. 

 

7up og angry birds + papijump på flyet hjem igjen. 

 

Amund 

 

Henriette Lien .. I Tyrkia. 

En trøtt liten gutt, som tok to seter. hehehehe. 


Og sånn satt jeg. 

 

Bildene til Borghild er i del 2, så får håpe de kommer om ikke så lenge. Noe rart ble det i dette innlegget også. Ikke all tekst kom akkurat under bilde, men med et mellomrom. Teit. 

Har du vært i Tyrkia før?

Når var du der sist?

DATO: 15.08.2011 / KLOKKESLETT: 22:24

0 kommentar(er)

Er noe klikk med blogg.no, nettet eller dataen min så jeg ikke får lagt opp bilder på bloggen min i kveld. Har drevet å tulla med det nå i snart en halvtime og jeg orker ikke mer sånt tull, så bildene kommer i morgen om det virker da. 

 

Derfor blir det jo heller ingen bilde her på dette innlegget. 
DATO: 15.08.2011 / KLOKKESLETT: 12:33

0 kommentar(er)

Kom hjem igjen fra Tyrkia på dagen på lørdag, men har ikke hatt motivasjon til å blogge før nå. Akkurat nå skal jeg en tur til Gran for å shoppe litt og fikse en klokke. Skal ta toget. Noe jeg ikke har gjort på hundre år, i å med at jeg har egen scooter. Grunnen til at jeg ikke selv kjører er fordi det ikke er noe fint vær, og jeg vil heller sitte på med mamma hjem i å med at hun jobber i Gran. Bilder fra turen kommer senere i kveld. 

Foresten: Gå innom denne bloggen Borghild94 Fanpage her: Facebook - Borghild

                                                                                                                                        
DATO: 09.08.2011 / KLOKKESLETT: 20:27

0 kommentar(er)

Sitter nå i lobbyen. Klokka her er halv ti og det er vell godt rundt 30 grader her nå. Sitter å svetter som bare det. vi har koset oss veldig, men jeg får ikke blogget stort i å med at det koster 32 kr for en time her. Så gidder ikke väre så mye på dataen da. Vi har soler oss masse og värt i byen Side. Pruta for förste gang i går. Fikk pruta 120 kr, men hallo. var jo förste gangen. Var ei klokke btw. Er også veldig solbrent så pröver å holde meg i skyggen og på rommet. På rommet fordi der er det kaldt og godt.

Nå får jeg få, gidder ikke å bruke så lang tid på å blogge når jeg bare har en time. Blogges.

(har ingen bilder, btw!)
DATO: 05.08.2011 / KLOKKESLETT: 21:05

0 kommentar(er)

Dette blir forhåpentligvis siste innlegg før vi kommer til Tyrkia. Skal visst ha internettt på rommet, og det er jo bra. Nå sitter jeg hos Borghild. Hun sitter her i en tunika bare og pakker, mens jeg er ferdig. hehehehe. Nå er jeg veldig spent og litt redd. Hater å fly, skikkelig flyskrekk.. Om dere ikke hører fra meg innen en uke vet dere hva som har skjedd :/   uff. Kan ikke tenke sånn.. 

Akkurat nå! :-)

Vært i Tyrkia før?

                                                                                                                                        


DATO: 05.08.2011 / KLOKKESLETT: 14:49

0 kommentar(er)


Yeye, det ser ikke såå fint ut, men er faktisk det. Buska er den nye forsten. 100 kr på Kaza/must. 

Bukse // Kaza.Must         Singlet // Hm     Overdel // Cubus    Øredobber // Gullfunn

 Musikk akkurat nå:

 

 

 Veldig rar sang.. haha :) 
DATO: 05.08.2011 / KLOKKESLETT: 13:15

0 kommentar(er)

Var en tur på loftet akkurat nå og skulle finne frem en bag/veske jeg kunne ha på flyet, men det ble brått slutt på letingen da jeg fant en kasse med gamle dagbøker og brev. Da jeg var liten var jeg liten løstøs (barneskolen) og jeg skrev ned datoer og navn på hvem jeg ble sammen med og hvem det ble slutt med. Alt i detalj (nesten) 

Dessuten fant jeg liten lapp som ikke lenge siden var snakk om. I 6.-7.klasse var mean girls alles favorittfilm og vi ville helst være som dem og laget derfor en kleskode. For hver dag vi gikk på skolen måtte vi gå med det og det. Det er så sammentreff at jeg sa forsje helg "den lappen tror jeg at jeg har et sted", en uke etter finner jeg den i en av flere hundre kasser på loftet. Artig artig. 

Nå skal jeg pakke resten, dusje og rydde rommet før jeg drar til Borghild. Vi drar rundt 3-4 tiden til Gardermoen i natt. Skal jo til Tyrkia :-)

Har du funnet masse rart på loftet før?DATO: 03.08.2011 / KLOKKESLETT: 00:49

0 kommentar(er)

Da begynner jeg å blogge her igjen. Så da snakkes vi i morgen alle sammen! :-)

 

Vil du komme til å lese min blogg?

hits