DATO: 31.08.2009 / KLOKKESLETT: 16:42

0 kommentar(er)

Har blitt lite blogging for tiden, grunnet for lite å skrive om. Ikke det jeg har så mye å fortelle nå heller, men en update er jo kjekt. Akkurat nå så sitter jeg å hører på musikk i stua, og har vell snart tenkt til å gjøre lekser, så skal jeg videre på varetelling, tror jeg. Ellers så tror jeg at jeg tar meg en tur til Gran for og farte litt der. Jeg mener der alle fjortisene er. Selvfølgelig.

På skolen i dag, så tok vi katalogbilder. Først klassebilde, så enkeltbilde (men det tok ikke jeg, fordi jeg har klaus for å ta bilde mens en haug av folk ser på) også var det <<AlleKlasseneSammenBilde>>. Jeg var prinsesse sammen med Karianne og Therese. Med prinsessekrone og greier. Stas på siste skolebilde, vet du.

hge
Lenge leve, paint
Ny favorittsang!!
Jeremih - Imma star


Hva skal du i dag?
DATO: 28.08.2009 / KLOKKESLETT: 23:36

1 kommentar(er)

 
Ron Pope - A drop in the ocean. (tar litt tid før den begynner)

 
Maria Arredondo - Hardly hurts at all.


Avril Lavigne - When you're gone.

 
Jonas Brothers - When you look me in to the eyes


Loon - What did you say.


Kåsju - My baby

 
Jeremih - Birthday sex.


Little boots - Remedy.


Aqua - Back to the 80's


Trey  Songz ft. Gucci Mane & Soulja boy - LOL Smileyface.


Jeremih - Imma Star

Noen du liker ?
Noen du ikke liker ?DATO: 28.08.2009 / KLOKKESLETT: 22:13

4 kommentar(er)

Jeg kom til  tenke på at jeg faktisk går siste året på ungdomskolen. Noe som faktisk har gått utrolig fort. Men, det som er litt trist er at i løpet av de 2 årene har jeg fått knyttet et sterkt bånd til mange venner.  Jeg kommer nok til å miste ganske mange når videregående begynner, folk begynner og starter på andre skoler. Men, tanken på å miste disse fantastiske vennene, er sårt. Det er trist og tenke på. Jehona, Karianne, Julie og Therese - Jentegjengen. Vi har alle forskjellige planer. Kristian - Kjæresten min. Vi får se hva som skjer. Joachim, Camilla, Merethe, Christine, Borghild, Malin, Veronica, Marius og alle de andre - Gode venner. Dere er så mange.  Men, jeg skal hvertfall gjøre alt for å holde oss samla. Bare dere er med på det.

dsc05049
Øverst til V; Mikalen, Ola, Christine, Marius, Kenneth, Glenn og Andreas.
Nederst til V; Joon, Meg, Jehona, Ann Sofie og Lars.
( legg merke til at jeg og Jehona holder hverandre i hånda)
Dette var i første klasse, og jeg har bare kontakt med noen fåtall av dere.

- Men, vi får da se. Jehona - Barndomsvenninne og bestevenn. Deg vil jeg ALDRI glemme. Uansett hvor langt vi kommer fra hverandre. Men jeg lover. Det skal ikke skje, jenta mi!.

Også er det jo noen venner i de klassene under. Heidi og Lava, har jeg liten tro på at noe kommer til å skje. Jeg ar sterk tro på at vi kommer til å holde sammen hvertfall til dere begynner på videregående dere også. Men, dere er naboene mine, og jeg har en easy vei å gå. Det samme med Jehona BTW! <3

9a

Øverst til V; Gudbrand, Hans-Christian, Mari, Line, Ingerid, Julie, Jehona, Karianne, Magnus, Eivind og Kristian B.
Midten; Martin, Joachim, Kristian H, Marius, Therese, Meg, Christine og Merethe.
Nederst til V; Odin, Andreas, Caroline, Mari, Anne Marthe, Maren og ?Franseska?
Verdens beste klasse.


Men, Kristian. Min kjæreste. Jeg er ganske så sikker på at han ikke skal begynne på Helse&sosialfag, og muligens ikke på Gran i det hele tatt. Men, vi får da se <3  Du vil alltid være i mitt hjerte, uansett! I love you, Kristian!


dere er alt
Folk! <3


1. Har du forsatt samme kontakt med ungdomsvennene dine?
2. Gruer du deg til du slutter på ungdomskolen?DATO: 27.08.2009 / KLOKKESLETT: 21:33

2 kommentar(er)

Play!

Jeg er egentlig ganske glad nå, men samtidig litt lei meg. Jeg og Kristian snakker ikke så bra sammen akkurat nå. Dessverre. Men, et godt forhold tåler en krangel. Eller hva?
Jeg er glad fordi det er så mye som skjer fremover. I morgen er det verdens beste skoledag. Norsk, Rådgivertime, Klasseråd og Knus&Hærverk. Digg.no. Lørdag skal jeg noe hemmelig med noen venner og på søndag, så skal jeg vell baree slappe av. Kose med skikkelig en fridag. + at jeg har funnet verdens fineste sang. Merkelig nok, så har jeg ikke hørt den før. VOE, sang den. Men, Fa*n, så sykt fin.. (video ovenfor)  Kommer et innlegg etterpå, om sanger jeg bare aldri blir lei, å sanger jeg digger.

1kj
onow, jeg har ikke nese... GAD


Nå skal jeg sette på litt bokbind, og gjøre resten av Rle'n. Før jeg må støvsuge badet, fordi i dagtidlig, så fikk jeg knust en pyntegjenstand som stod oppa skapet, ovenfor speilet.. Kosta det opp, men rakk ikke å støvsuge. lol-in-my-ass.

Hva skal du gjøre senere i kveld og i helgen?
Likte du sangen?DATO: 26.08.2009 / KLOKKESLETT: 23:35

1 kommentar(er)

jeg snakker med Kristian på msn og i tlf'n. På msn, sender han over fult av ting han har skrevet på bloggen sin og Joachim sin. www.krissjokke.blogg.no.. Det han sender fremkaller minner, både dårlige og brae. Men, når jeg leser det, så tenker jeg over hvorfor alle hatet meg før. Jeg var jo den løseste hora på hele skolen. Jeg dreiv jo med alle, og dreit i de fleste. Noe jeg angrer meg sykt for.

Jeg vil helst si unnskyld til Joachim, Mads og Kristian.
Men i grunnen, mest Kristian. Fordi han har bare vært god og snill, hele veien. Han har virkelig vært sterk, og det er jeg glad for, ellers hadde jeg sikkert vært den samme hora nå, som før. Og vi hadde nok ikke vært sammen. Tusen takk, Kristian.

- Jeg elsker deg Kristian, Og du har virkelig forandret meg. Noe som selvfølgelig er bra.

Har du hatt det sånn før?
DATO: 25.08.2009 / KLOKKESLETT: 22:55

2 kommentar(er)

Therese, Christine og jeg skal gå med høye hærler på skolen i morgen. Men, jeg vet ikke helt åssen bukse jeg skal ha. Det får vi se på. Er heller ikke helt sikker på åssen sko jeg skal bruke. Dere får nesten velge ut..

dsc02190

                                                              1.

dsc02191


                                                                      2.DATO: 25.08.2009 / KLOKKESLETT: 21:37

0 kommentar(er)

som feks dansinga. Jeg hadde tenkt og gå på hiphop nivå 4 i år, men valgte og prøve noe nytt. Derfor begynte jeg på streetjazz og pilates. Pilates er jo ikke en danseform i seg selv, men heller en treningform kombinert av Yoga, dans og (?)fysoterapi(?).. Det er en ve-e-eldig avslappende trening, og jeg anbefaler det på det sterkeste. Både gutter og jenter. Dansesenteret jeg går på, trenger foresten flere nybegynnere i pilates, og vi skulle prøve å få med mange. hihi. Så, alle dere som bor nær Jaren-Gran, meld dere på. www.electric-feet.com.

Nå skal jeg fortsette med litt RLE, før jeg tar meg en god og varm dusj, før jeg legger meg. Legger inn ett par videoer. Den første er av Pilates, og den andre er av Streetjazz.

 


Går du på pilates eller streetjazz?
Hvis ikke, hva slags idrett går du på da?DATO: 25.08.2009 / KLOKKESLETT: 16:52

7 kommentar(er)

Idet siste har jeg tenkt mye på døden og det å miste en man er glad i. Før tenkte jeg på døden vær dag, og tenkte " hva føler de andre, om jeg dør ".. Men, bare tanken på å miste mamma, pappa, bestevennene, kjæresten eller andre venner, familie og bekjente er helt forferdelig. Det er så mange og ta hånd om. Det er så mange som har like mye sjangs for å dø vær dag, som alle andre. Det skjer uhell vær dag, og folk dør av det.

Jeg har en frykt for å dø selv. Selv jeg noen ganger føler meg helt død inni meg. Jeg mener folk generelt er utrolig dårlige på å vise at dem bryr seg, og at dem viser at dem er glad i den neste.
Jeg prøver og tenke "Lev dagen, som om det var din siste". Det vil si at jeg prøver og sette pris på ting. Men, det er ofte jeg glemmer dette og sier ikke alltid at jeg er glad i vennene mine, eller at jeg er glad i foreldrene mine.

Jeg passer på å være grei mot alle, og jeg sier alltid at jeg Elsker Kristian, når vi skiller lag, skal legge oss. legger på telefonen, eller bare å minne han på det. Han er kjempe flink til det selv også. Er dessverre noen dager jeg ikke er så flink til det. Men, Kristian, Jeg elsker deg.

Mamma og Pappa, jeg er glad i dere.
Heidi, Lava og Jehona, er glad i dere også.
Er glad i dere, andre gode venner også.
Bekjente og andre familiemedlemmer, dere betyr en stor del for meg, og jeg er glad i dere også.

Men, innerst inne, så elsker jeg dere alle. Dere betyr virkelig livet for meg, og jeg kan ikke leve uten dere.

Noen gang tenkt på døden?
Er du flink med å minne på andre, at du er glad i dem?
DATO: 21.08.2009 / KLOKKESLETT: 19:13

1 kommentar(er)

Dette er en av de aller beste filmene jeg har sett. Den er både spennede, voldelig, småekkel, morsom og romantisk. Du kan lett begynnte og gråte av den liksom. Det er en spenning du får inni filmen, som er skikkelig god å ha egentlig. Jeg bare elsker filmen, og det gjør nok dere som ikke har sett den, også.

Det handler om gutten Jamal Malik, som er med i "Vil du bli millionær?". Han kan svaret på det aller, aller meste. Han har ikke sturdet eller noe, men det å leve i en slum, byr på masse lærdom osv, som han husket godt under spørsmålene. Han møter også ei utrolig fin jente som heter Latika. De skilles ved barndommen, men de møtes igjen når de blir eldre.

Jeg mener.. DETTE ER DEN BESTE FILMEN JEG HAR SETT...DEN SLÅR TITANIC.. :-O


Slumdog Millionaire Soundtrack - Paper Planes (DFA remix)
DATO: 20.08.2009 / KLOKKESLETT: 23:27

1 kommentar(er)

Jeg tenkte på å lage nytt design. Men, er temmelig usikker. Jeg er drittlei det blå og det er jo egentlig ikke sommer lenger. Noen farger dere synes jeg burde ha, eller noen forandringer?

Jeg kan faktisk ærlig si at jeg hater designet på blogge min nå. Skikkelig skuffa. Den er så kjedelig. Jeg elsker gult - lysegult. Og har litt lyst på det, men tør ikke helt å prøve. Vi får se.

Er du enig med meg, er dere lei?
Hvilken farge - å hvordan skal jeg ha designet mitt for høsten?
DATO: 20.08.2009 / KLOKKESLETT: 17:42

4 kommentar(er)

Tirsdag, så hadde kjæresten min kjøpt en rose til meg. Å gud, den var nydelig. Hvor heldig er ikke jeg, som har en kjæreste som Kristian? 

klpage0


Hva synes du om å få roser ?
Liker du roser?DATO: 20.08.2009 / KLOKKESLETT: 16:33

2 kommentar(er)

Ja, nå skal jeg være med i en outfit konk på <<LIV MARIA>>. Du kan vinne Invite code på loocbook.nu. Høres bra ut?
Konken avsluttes i kveld. Så, folkens. Meld dere på!!!!

Jeg har ikke verdens beste bilde..

cimg0323
DATO: 19.08.2009 / KLOKKESLETT: 09:45

1 kommentar(er)

omg!! ¨Nå merker jeg at jeg blir litt irritert, fordi blogg.no er så drit akkurat for tiden. Den logger seg liksom ut noen ganger, av seg selv og jeg fikk ikke postet innlegget mitt som jeg skrev i stad.

Jeg a dere hvertfall ett morgeninnlegg, om det går å få det ut. Jeg meker jeg har litt dårlig tid, fordi Jeg og pappa skal til hudlegen om en time, I Gjøvik. Etter det skal vi på CC, men jeg som ikke har så mye penger å bruke, kunne tenke meg å bruke gavekoret jeg fikk til jul. Men, selvfølgelig finner ikke jeg det nå. Det er litt synd. Blir ingen bilder, fordi jeg ikke er i knips humør!! Sorry, men har kjempe dårlig tid. Pappa maser..

Hva skal dere i dag?DATO: 18.08.2009 / KLOKKESLETT: 23:54

1 kommentar(er)

Sorry for dårlig blogging for tiden. Men, jeg har nettopp begynt på skolen og må sette meg inn i nye ting osv. Vi Starter   5 min før, og slutter 5 min senere hver dag nå, å jeg skal skjerpe meg på leksefronten. Derfor kan det hende det ikke blir så mye blogging.    Imorgen skal jeg til Gjøvik til hudlegen. Derfor skal jeg ikke på skolen. Kan hende jeg rekker ett outfit innlegg eller noe, før jeg drar. Men, Kjære Hege, er ikke flink til å ta bilder så tidlig på morningsen.

Ellers så kommer jeg tilbake med mer blogging i løpet av morgen kvelden :) Etter leksene er gjort og bøkene har fått bokbind på seg.

Blogges!DATO: 17.08.2009 / KLOKKESLETT: 23:10

1 kommentar(er)

video:lager kake

Her kom den. Uff!  Lang tid ass!DATO: 16.08.2009 / KLOKKESLETT: 22:02

1 kommentar(er)

Fredag var jeg på bursdag til Karianne i Gapahauen i sanne. Utrolig koselig, faktisk. Godt og møte alle igjen.

dsc02010
Veronica og Maria :)


Lørdagen gikk mest på å sove den bort, men alikevell, så rakk jeg en tur innom Kappal, for å kjøpe meg nye øredobber. Også dro jeg til Kristian, der vi skulle være barnevakt for lillesøsteren hans, Marianne. Utrolig søt jente. Jeg skulle overnatte til i dag, btw. hihi. Vi så på film, spiste, hørte på musikk og koste oss skikkelig :)  Utrolig koselig kveld.

dsc02022
dsc02007
dsc02021
Foresten så er dette Valentine gaven jeg fikk av Kristian. Jeg har ikke tatt den imot, før nå. haha.
Nei, vi var ikke sammen da!!
Dagen i dag, har gått på å fikse pennal, sekk, klesstuss og sko. Jeg grugleder meg litt til skolen. Uff! Blir litt skipt å starte på nytt igjen. Men, det blir nok bra når jula kommer. Da er det JULEBALL!!

Gleder du deg til skolen i morgen?
DATO: 16.08.2009 / KLOKKESLETT: 20:03

2 kommentar(er)

¤ Gjøre lekser til hver uke.
¤ Ha mer gym.
¤ Lære Little boots - Remedy på piano.
¤ Spare penger.
¤ Bli en bedre hip hop danser.
¤ Sette litt mer pris på ting.
¤ Holde orden i skoletingene mine.
¤ Spise frokost + på skolen.
¤ Ikke svelge NOEN tyggiser.
¤ Spise godis bare på Lørsdag. UANSETT
¤ Vann, frukt og fittness i uka.
¤ Trene minst 2 ganger i uka.
¤ Bli kvitt der rundt munnen (får vi håpe)
¤ Være kjæreste med Kristian !!!! < 3

Har du noen mål?DATO: 16.08.2009 / KLOKKESLETT: 19:48

1 kommentar(er)

Nå som skolen snart er i gang og tv-programmene blir som de var, så kan jeg vell skirve om ett innlegg som har litt med skolen å gjøre, synes jeg. Fordi jeg tenkte litt i stad, og kom på at det er mange som kaller hverandre stygge og teite ord fordi de kanskje er litt flinke på skolen.

Ja, å da tenkte jeg feks på nerd. Nerd er et veldig vanlig ord. Og mange bruker ordet via at noen gjør lekser og er flinke på skolen. Er også mange som negativt på ordet og kan bli såra av det. Hadde JEG blitt kalt det, hadde jeg sett lyst på det og tenkt "en fremgang", iåmed at jeg ikke var så skoleflink i 8 og 9.klasse.

Også er det guttene som får 6'er i heimkunnskap. Lage mat, kaker osv. Gutter har like mye rett å være flinke i å lage kaker, å være litt husmor de også. De trenger ikke å være homo'er for det. Har hørt noen som har kalt hverandre det pga det. Det er virkelig teit. For det er faktisk gøy å spise noe du SELV har laget. Det synes også mange gutter.

Jeg mener det at folk burde tenke litt på hva man kaller folk.. Så å si, i alt som går igjennom en vanlig hverdag. Jeg kan være ærlig og ha kalt noen av vennene mine nerd, fordi de er flinke på skolen. Men, disse er ganske nære venner, å de sier de ikke blir såret av det. lir de såret, slutter jeg selvfølgelig med en gang.

Hva mener dere?
DATO: 14.08.2009 / KLOKKESLETT: 17:08

4 kommentar(er)

video:hege og lava tar en sving

Eh. Dette er den første og sikkert den enste videoen i dag. Vet dere hvorfor?  Bare se bilde:

what
16 timer siden jeg lastet ned opp. Å nå, er den enda ikke ferdig. Flaks jeg er fullt med tolmodighet. Eller, er jeg det?
Desverre. Kan prøve å laste ned opp på nytt. Men, nå må jeg gå. Skal fikse meg til samkomsten etterpå. Dette kan bli koselig :)


¤ Gjort i dag?
¤ Hva synes du om dansemoovesaa, våres/lavas?


Blogges!DATO: 14.08.2009 / KLOKKESLETT: 17:04

0 kommentar(er)

1.post et bilde du ikke er fornøyd med:
dsc01963
Bilde er fra da jeg var hos Lava på "hyttetur".. Uheldig.

2.post et bilde du føler du er deg selv:
cimg0159
Datanerd. Mer å si?

3.post et bilde a deg fra en tid du savner:
fd
Nei, savner ikke fargen på håret. Men, savner skoleballet, og da jeg var supergod venn med Mads.

4.post et bilde fra en tid du ikke savner;
img4
Da jeg var wannabe emo.

5.post et bilde du er sammen med noen du er glad i:
kjekkasen
Joachim! Jeg er glad i deg :) Er foresten fra GUS-lanet i april !! <3

6.post et bilde om hvordan du vil ha det vær dag:
dsc01009
Trenger ikke si mer?

7.post et bilde du blir trist av å se:
img2969
Dette bilde fordi jeg og Veronica hadde det superbra sammen, den sommeren (sommer08)
Var i trondheim, bilde ble tatt.


8.post et bilde som får deg til å le:
dsc01938
Jeg syntes barbidokke "til" Lava, var men. + at når jeg tenker på barbi, så tenker jeg på en viss person.

9.post et bilde som bringer frem et spesielt minne:
n6650195539711469835
Da jeg og Veronica var bestevenner.
 

Da utfordrer jeg :

www.lavas.blogg.no
www.linesv.blogg.no
www.lineskoglund.blogg.no
www.veronicams.blogg.no
www.christinejinta.blogg.noDATO: 14.08.2009 / KLOKKESLETT: 01:23

0 kommentar(er)

snakker vitregt
Ehm, hadde ikke tenkt å sitte oppe hele natta heller da. Så. BLOGG.NO; For noen raske servere dere har. ..
vIdeoen er ikke sånn superlang heller. 3 - 4 min, eller noe.  Så, dere får få den i morgen. Enten før jeg drar på jobb
(12.00), eller når jeg kommer hjem fra jobb (16.00) Eller etter jeg har vært på gapahuk fest (??.??)

Satser på 2 outfit, 2 videoer og 1 ordentlig innlegg i morgen.

Natta alle blogglesere.


Blogges!DATO: 14.08.2009 / KLOKKESLETT: 00:41

0 kommentar(er)

Ja, Veronica. www.veronicams.blogg.no!!  , Har fått småsøsken. Gutt og jente. Altså tvillinger. De er helt utrolig søte. Gleder meg til å møte dem. hihi. Jonas og Mari er navnene, og jeg syntes navnene var skikkelig fine.
men, altså. Gratulerer Veronica :)

(Jeg elsker når venninner får søsken, brødre får barn eller i det hele tatt at barn)DATO: 14.08.2009 / KLOKKESLETT: 00:15

1 kommentar(er)

Jeg og Lava laget en video her om dagen. Da vi laget en rips-bløtkake. Hadde tenkt å ha jordbær, men gode gammle og grønne kiwi, hadde selvfølgelig ikke jordbær. Så, da ble det ferdigbunn, krem, jordbærsyltetøy, bringebærsyltetøy og rips. Godt. Eller. Ok. Filmen komme hvertfall etterpå. Ikke mer å si.

Jeg har vært en dårlig blogger i det siste. Men, jeg kan fortelle dere at jeg har farget håret, kjøpt meg en olabukse, en topp, to utejakker, en treningsbukse, hårklype og tynne, hår strikker i dag. Eller, Mamma betalte. hihi.

dsc01978
Venteventevente!


dsc01976
Vi gjør det hjemme-proft!


¤ Gleder du deg til skolen starter?
¤ Noen gang farget håret? Ble du fornøyd?


Blogges!DATO: 12.08.2009 / KLOKKESLETT: 22:51

0 kommentar(er)

Nå sitter jeg og Lava i lekerstua (hytta) til Lava. Den er superkoselig og mye bedre enn min. Lilla søte vegger og panel under.. Selvfølgelig med godis og selveste MC. Data. Mjuuuuuke madrasser er også inkludert. Dette blir en bra natt. Kanskje Heidi også kommer.

kjlkpage0


Foresten så snakker vi med Morten fra Kusebloggen på telefon nå. Han virker skikkelig hyggelig. hihi. besøk bloggen dems her : http://kuuuse.blogg.no/


Hva gjør du nå?
DATO: 11.08.2009 / KLOKKESLETT: 17:29

6 kommentar(er)

Ja, hah-. Jeg skal nå på Kiwi. Nå så kan jeg sikkert snart snakke med alle de ansatte om guttehemmeligheter osv.eller ikke. Men jeg er en aktiv kunde og snart blir de nok lei meg. Jeg skal foresten på kiwi med Lava søta.

Foresten så har jeg tatt av reguleringa. Noe som er skikkelig godt. hihi. Er litt uvant, men det går seg nok til. Jeg har ikke smilt med tenna på snart 3 år, og vet ikke helt åssen jeg skal få smilet mitt tilbake. Jeg føler alt jeg prøver, blir så fake. Men, vi får nå se.

Dette blir ett lime innlegg, fordi jeg har litt dårlig tid.

kk
What you think? 
DATO: 11.08.2009 / KLOKKESLETT: 02:08

1 kommentar(er)

¤ Jeg tåler ikke Kaviar. Spiser jeg det, begynner jeg å klø i hele kroppen i flere dager på rad.
¤ Jeg er allergisk mot alle dyr. Men, har en katt.
¤ NCIS er yndlingsprogrammet mitt når det gjelder krim.
¤ Jeg er en dårlig tv'seer og klarer ikke alltid like greit å følge med på serier.
¤ Jeg har en utrolig drøm om å bli synsk og tankeleser. haha. lol
¤ Jeg liker ikke shakira spesielt godt, men liker sangen "She wolf"
¤ Yndlingsangen for tiden er " Loon - what you say"
¤ Jeg er et b-menneske.
¤ Lengste forholdet jeg har vært i er nesten 6 mdn.
¤ Jeg er flink til å såre folk. Dessverre ... En dårlig egenskap. jeg vet. 
DATO: 11.08.2009 / KLOKKESLETT: 01:05

1 kommentar(er)

 Eh, jeg prøver på nytt.. Fu*k. Jeg fikk sletta alt, da jeg nesten var ferdig. Yeye.

Hvor jobber du, og hvor mye tjener du? - Jeg jobber på spar, og tjener 99.50 pr.time.
Hvor kommer extensionene fra? - ABC Frisør, her jeg bor.


Hvem blogger leser du? - Annais, Voe, Veronicams, Lavas, Christinejinta, heidiuwase + de som har intressange overskrifter i vennelista på bloggen min.
Hvor mange lesere har du hver dag? -Sist jeg skjekket lå det på rundt 40 - 50.
Tjener du noe på bloggen din? -Nei.

Hva drømmer du om å jobbe med i framtiden? - Enten radio, eller barn med psykiske problemer.
Hvis du var på en øde øy, og bare kunne ta med deg 3 ting... Hva ville du tatt med? - Dataen, mobilen og 50-lappen jeg fikk av Kristianpus. (noe du lurer på angående 50-lappen. SPØR)

Har du noen faste lesere? - Jepp, det tror jeg da.
Hva liker du å gjør på? - Henge med venner, være på koselige jentekvelder og blogge.
Hva liker du ved deg selv? - At jeg ikke har regulering lenger.
Hva liker du ikke ved deg selv? - Utslettet rundt munnen.
Har du noen gang farget håret? - Mange ganger.

Hvor mye kosta extentionet ditt? - 1600 ,-
Hvilke sminke produkter bruker du? - MaxFactor
Når ble du og kristian sammen? - 19.Juni.

Er det én ting du liker spessielt mye ved Kristian? -Nei! Jeg liker alt!
Hvilket fag liker du best på skolen? - Kunst&håndtverk og Engelsk, i think.

Tenker du ofte over ting før du gjør de? - Egentlig!

Hva skjedde med bloggen til Jehona?  - Hun slettet den, pga personlige årsaker.
Hvor lenge har du og Kristian vært sammen?  - Til Fredag (00.17), så har vi vært sammen i 1mdn og 4 uker.
Hva har du tenkt til å gjøre til neste år? - Medie eller Helse og sosial.

Hvem er du mest sammen med på fritiden nå for tiden utenom kjæresten din? - Lava og Heidi.
Hvem er din bestevenn? (en gutt) - Jeg vet ikke helt. Skulle ønske jeg visste.
Hvem er din bestevenninne? (en jente) - Heidi, Lava og Jehona.
Er du frekk mot andre hvis de er frekke mot deg? - Jepp. Dessverre.
Blir du kjent med mennesker fort? - Det spørs om dem er utdatvendte. Og liker å ta ordet først.
Hvem er den jenta du er mest glad i av dine venner? - Heidi, Lava og Jehona. (sorry, er like glad i alle, liksom)
Hvem er den gutten du er mest glad i? hvis vi tar bor kjæresten.. - Mange.
Hvorfor blogger du? - Jeg liker det. Annet å si?
Åssen ble du og kjæresten din sammen? og når? - "Kjæresten min :* " , Skrev jeg til han etter at vi hadde sakt go'natt. Han spurte om jeg mente det, og jeg svarte ja.. Litt 5.klasse opplegg. Men, alikevell.
Beskriv kjæresten din bare med 3 ord.. hva kan det være? - Følsom, Utdatvendt og supergrei/søt.
Er du flink på skolen? - Jeg kan, hvis jeg vil. Å nå vil jeg.
Har du vært overvektig før? - I don't think so. (?)
Har du veid under 40 kl mens du har gått på ungdomskolen? - Jepp.

har du noen gang stript håre? - Ja.

Savner du håndballen? - Litt, faktisk. Men, det er egentlig bare laget og cupene jeg savner. å det å skåre mål, selvfølgelig.
Har du noen gang gått på riding? - Jepp, i nesten 2 år.
Har du funnet ut hvem som er dine ekte venner? - Ehh, JA! :)
Hadde du kyssa en ku på munn eller en slange? - En ku.
Hvor lenge har du dansa hip hop nå? - Snart 1 år. Men, 2 sesonger.
Er du fornøyd med Extensionse ditt? - Jepp!
Hva er det som er så bra me det? - At det oppnår det jeg ønsker. Lenger hår.
Og hva er det som er mindre bra med det? - At jeg ikke har samme farge som det. har lysere. Men, skal farge håret mitt om noen dager. + stirpe det.

Har du noen gang lekt dum for å få oppmerksomhet? - Tror da ikke det.

Hvor godt liker du utsende ditt? - 1-10.. Ligger nå på en 4-, pga reguleringa er av.
Hvem hårfarge liker du best? - Mørkebrunt.
Hvor mange ganger har kjæresten din overnatta hos deg? - 2 ganger.
Hvor ofte henger du med venna dine? - Vær dager, nesten.
Hva er favoritt klesplagget ditt? - Tunika, Tights, trange olabukser og singeletter.
Hva liker du best om kjæresten din? - Everything.
Hvem er beste vennen din i klassa di? - Jehona.

Jeg hadde tenkt å svare på videoblogg og var godt i gang med redigeringa. Men, så ble alt sletta, så jeg gadd å ikke å sitte i 2 nye timer med redigering. Derfor skrev jeg dem heller opp. Jeg beklager.DATO: 08.08.2009 / KLOKKESLETT: 02:08

3 kommentar(er)
DATO: 08.08.2009 / KLOKKESLETT: 00:42

1 kommentar(er)

smil Tusenfryd på søndag med Heidi og Lava.
smil
Farge håret og stripe det neste uke.
smil
Kjøpe skolestart-klær med mamma neste uke.
smil
Kristian kommer hjem på søndag. Jeg får kanskje møtt han da.
smil
Skal til Kristian på mandag.
smil
Få lønning på mandag.
smil
Reguleringstannlegen på mandag. Får høre når reguleringa skal ut.
smil
Muligens hudlegen til uka. Håper på det beste.
smil
Kose meg skikkelig den siste feriedagen med noen gode bestevenner.
smil
Første skoledag, som består av å være glad for å få sett vennene sine igjen.

men, alikevell

grt
Jobbe i morgen (idag) og på mandag.
grt
Leksene starter. Og 10.klasse blir ett mye vanskligere år.


¤ Har dere ting dere gleder dere til?

i118671307255036

DATO: 07.08.2009 / KLOKKESLETT: 14:05

1 kommentar(er)

Hey'a! Idag skal jeg , som jeg ikke har vært på lenge, til frisøren og klippe skråpannlugg. Det er også titusen år siden jeg var å klipte meg i en frisørsalong. hihi. Men, jeg håper det blir bra med skråpannlugg. Neste uke skal jeg farge hået mørkere , og jeg skal stripe lyse striper. Så, dette blir bra hihi.

Men, nå må jeg fikse meg. Fordi jeg skal filme broren min som spiller Piano .. Jeg er forsten den verdensberømte lillsøstreren til den flinke broren min. Søk på "thomandy" på youtube. Han har tilog med laget sang om meg. Hvor søt bror liksom.  Prekas sprekas :)

cimg0458
Kristian som tok det! 
DATO: 06.08.2009 / KLOKKESLETT: 14:00

1 kommentar(er)

igår var jeg på Peppes med foreldrene mine, Heidi og Lava. Noe som jeg syntes var ganske koselig. Vi har noen videoer som muligens kommer inn på www.videoblogg1.blogg.no.  Etter det, tok jeg g Lava en sykkeltur til Gran, der vi spiste is, drakk brus/litago, rååna litt rundt og møtte en som vennene hans kalte "Laks". Han trodde Lava var 17 år, og jeg 16. haha. Vi var hjemme rundt halv tolv tiden. Da det var skikkelig mørkt.

Idag skal jeg, Lava og Heidi til Gran. Heidi som allerede er i gran, skal bare møte oss. Jeg vet ikke helt hva vi skal der. Bare rååne litt rundt på syklene våres. hihi. uw, vi er tøffe. eller ikke!

Her er det sol, så dette blir en bra dag :)

hihipage0k
                hihipage0


               
¤Hva skal du i dag?
¤ Sol hos deg også?


Blogges!DATO: 06.08.2009 / KLOKKESLETT: 00:14

19 kommentar(er)

I det siste er det noen som har vært litt spydige på bloggen min. Folk som vil være litt anonyme og tør ikke å legge igjen navn. Utenom to da.. Gratulerer til dere. Men, alikevell. Hva faen er vits å bry seg og være tøff når en ikke tør å stå for hvem personen er. Jeg er ei jente med sterke meninger om ting. Men, der tolker det visst litt feil. Feks den videoen der jeg forteller om 4 ting jeg ikke liker! GAD. Sorry da, for at jeg har mine egene meninger og at jeg er meg selv.

Jeg har heller ikke sakt jeg hater fjortiser. Men, at jeg ikke liker fjortisunger på 10 -12 år som skal leke FULLE på julebrus. Jeg har selv vært en irriterende fjortis og er nok det litt enda. Men, jeg leker ikke at jeg er full.. Jeg lata som jeg ble overhyper i begynnelsen av 7.klasse på julebrus. Men, det er anderledes. Jeg er eldre og jeg ser ned på meg selv, når jeg gikk på barneskolen. Jeg angrer for masse jeg har gjort og ikke gjort.

Så har jeg fått noen negative kommentarer på åssen jeg fikser håret mitt. Greit at videoen er teit for dere, men slutt å bry dere og skaff deres eget liv. Jeg kommer hvertfall til og fortsette med bloggen min, uansett hvor mye dere vil ødelegge for både selvtilgitta mi, og bloggen min. Dere betyr ikke en dritt for meg, og jeg er skuffa over at det enda finnes folk som dere i denne alderen.

Ja, jeg blir virkelig provosert av sånne som alltid skal kommentere stygt. Jeg sier det en gang til .. SKAFF DERE ET LIV.

Takk!DATO: 05.08.2009 / KLOKKESLETT: 01:24

0 kommentar(er)

Gud, jeg er så glad. I 3 uker nå, så har jeg ikke hørt noenting fra Heidi (bestevenninna mi). Hun har liksom vært i Afrika. Jeg var så sykt redd for at flyet hadde kræsja. hihi. Derfor blir det ingen videoblogg i dag heller. hmm. Unnskyld. Men, jeg lover.. nå LOVER jeg.. Den kommer i morgen. Skal prøve før jeg drar til Gran :)


sanpage0
Men, nå skal jeg prøve å filme inn spørsmålene og svarene. :)   Natta !!


¤ Er du skuffa over meg nå ?


Blogges!
DATO: 04.08.2009 / KLOKKESLETT: 22:05

0 kommentar(er)

Videobloggen kommer snart, men jeg må bare lade opp kamera og svare på spørsmålene. Jeg lover at den kommer i kveld. Sorry Lava, men jeg må lage ny. Fordi jeg vil redigere å litt sånn :)   

Kan foresten si at det var litt gøy når jeg, mamma og pappa var på middag. haha. Det var en ekkel gammel mann som satt bak oss. Å han glodde skikkelig. Spesielt på meg. æsj!!  Jeg som satt rett ovenfor mamma, kunne jo se at han glodde hele tiden. Noe som var sykt ekkelt. Så Mamma sa litt høyt "Sett deg her, da. Det blir litt kosligere", Så jeg satte meg vedsiden av mamma. Men, han stoppa ikke å glo. Å Jeg så det jo når jeg så på mamma. Så, pappa begynte og stirre skikkelig på han. Å da snudde han seg, men ha fortsatte å glo. Mens jeg satt der å lo meg i hjel. Han gikk sin vei, til slutt da. haha.. + at etterpå så fikk vi en boks med 2 supersøte krabber. Som vi har kokt nå. dakar.

hvaskalmansiipage0


 


¤ Har noen glodd skikkelig, sånn at du har blitt litt småkvalm ?
¤ Hva synes du om krabber?


Blogges!
 
DATO: 04.08.2009 / KLOKKESLETT: 17:59

2 kommentar(er)

video:mov01483

Funker videoen ?

Dere kan se Synsvinkelen til Lava på hennes blogg :)
Som du finner her.DATO: 04.08.2009 / KLOKKESLETT: 17:20

2 kommentar(er)

hmm! Jeg kan innrømme at jeg ikke har stått opp enda. Jeg har ikke følt den gode og kalde følelsen av å tråkke på gulvet. Den gode følelsen å bli mett på frokost og heller ikke den gode følelsen av en god og varm dusj i dag. Men, det blir nok ikke lenge før. Jeg har virkelig snudd døgnet rundt. Men, i natt. Da skal jeg legge meg i en god tid før jeg blir ordentlig trøtt.

hjilkpage0


Kvelden utover hadde jeg tenkt til og.. vet ikke. Kanskje brette de klærne jeg skulle ha brettet nå i 2 dager. hehe. Igår så regnet det hele tiden. Men, var i grunnen litt digg. Men, nå kom mamma og lurte på om jeg ville være med å spise middag. ehe. Jeg må dusje liksom. Rekker jeg det da ?   hmm. Hun sa jeg måtte skjappe meg og gjøre det nå. lol. Okei.


¤ Når pleier du å stå opp?Blogges!DATO: 04.08.2009 / KLOKKESLETT: 00:34

2 kommentar(er)

Når små fjortisunger på min alder skal kritisere meg for herpesungen. Bare fordi jeg er alergisk for ett eller annet rundt munnen. Og fordi jeg lager teite videoblogger. Okei, kanskje jeg er teit på videoblogger. Men, HALLO! Har dere virkelig ikke noe annet å finne på, enn å snakke stygt om folk?

Jeg kaller dere fjortisunger fordi dere ikke har ett liv! Går rundt på bloggen til folk, og kommentere stygt. Jeg kjenner dere ikke, og dere kjenner ikke meg. Men, jeg synes dere virket greie og snille, inntil dere skulle tøffe dere, med de supertøffe orda deres, på blogg og msn. haha. Egentlig så kan jeg bare le av dere. Dere sier jeg ikke har ett liv! Men, hva med dere ?

Jeg er hvertfall meg selv. Noe dere kanskje burde lære noe av ? Fuck'it

Men, nå legger jeg meg. Blogges !

i106838759190176


Svar på spørrerunden kommer imorgen, Jeg filmet inn i dag,
DATO: 03.08.2009 / KLOKKESLETT: 22:37

4 kommentar(er)

haha! Det er ikke noe sånn superspesielt. Men, jeg gleder meg faktisk til dette. Lenge siden nå. Men, det som er litt dumt, er at jeg ikke har peiling på hva som skjer der fortiden. Så istad, at det kom til å bli noe skummelt i løpet av denne uken. sånne ting liker jeg, vetty. Neh, skal slutte å holde dere på pinebenken. Tror jeg. En ting til. Jeg skjønner ikke hvorfor jentene blir så sykt redde. Så redde at dem gråter. haha. Men, jeg snakker selvfølgelig om paradise hotel danmark. hihi. Unnskyld.¤ Skal dere se?
IKKE SI HVEM SOM VINNER. SELV OM JEG AKKURAT FIKK VITE DET :'(DATO: 03.08.2009 / KLOKKESLETT: 16:24

25 kommentar(er)

Jaja, jeg vet det med menyen. Jeg driver og skal midtstille det, men aner ikke hvordan jeg gjør det enda. Jeg satt oppe hele natta med Lava, og redigerte designet. (besøk LAVA).. Så, derfor lurer jeg på! Hva synes dere jeg har klart bra, og hva synes dere jeg burde forandre på?

Vær så snill, jeg trenger deres hjelp akkurat nå.

klmjlpage0m

¤ Hva synes du jeg klarte bra?
¤ Hva burde jeg forandre på?Blogges!
DATO: 03.08.2009 / KLOKKESLETT: 07:54

1 kommentar(er)

Som dere ser, så har jeg fått nytt design. Men, jeg aner ikke åssen jeg midtstiller menyen. Noen som har peiling?
Jeg har superlyst til og bli ferdig med designer. Har liksom sitter oppe i hele natt. Shit

Men, nå er det vell på tide å sove?  Klokker er.. ehh.. 8 :O:O

ok. Blogges.

(fjortis innlegg, av noe slag)hits