DATO: 24.07.2012 / KLOKKESLETT: 19:15

1 kommentar(er)

Dere vet den nye telefonen Samsung Galaxy 3? Den skal selvfølgelig jeg ha.. Et lite tips er å sjekke finn.no når du skal kjøpe nye telefoner. Du kan få helt nye mobiltelefoner for tusen kr mindre enn butkken osv. Det er enten fordi folk har brukt mobilen 1 dag, men funnet ut at det ikke var noe for dem. Folk kan ha feilkjøpet eller det er andre seriøse levrandører som selger. 

 

Da jeg hadde funnet en mobil som var vunnet, men som eieren ikke ville ha for 4500 kr, slo jeg til!  Det er ca 1000kr avslag i forhold til butikken. Fikk prutet ned til 4300 ink porto, og han skulle sende den med en gang i postoppkranv (betaler når pakken kommer på postkontoret.) Fyren jobbet i en Netcom butikk, og hadde vunnet denne i en intern konkurranse mellom Netcom-ansatte. Så telefonen var verken tatt opp, den var hvit og det fulgte med et cover. Nå var det bare å vente. 

Da det hadde gått en uke begynte jeg å lure på hvor den ble av. Vi ringte selgeren for å få sporingnr, men han var i Budapest så om vi ringte dagen etter var han hjemme og kunne gi oss det. Vi gjorde som han sa, men etter det svarte han verken på telefon eller meldinger.. Da det hadde gått nesten 3 uker uten at jeg hadde fått mobilen sendte jeg han en melding om at hvis han ikke tok kontakt med meg, avblåste jeg avtalen vi hadde og så etter en annen telefon. Han svarte ikke, og jeg fant en annen telefon. 4100 kr ink porto. Dessverre var denne blå, men jeg skal jo ha cover på uansett, så det går helt okei! Den er kun åpnet en gang, og han fikk den igjennom firma.. Jeg var selvfølgelig utrolig skeptisk til å kjøpe av han da navnet hans var "selger" på finn.no og han hadde bare lagt t mailen sin, ikke telefonnr. Men, så fikk jeg han til å ringe meg og pappa svarte. 

 

Pappa er i salgsbransjen så han merket godt når folk bare er ute etter penger. Denne fyren virket oppriktig ved at han hadde "finn sikker betaling", men gikk også med på postoppkrav. Da kan vi sjekke telefonen på postkontoret før vi betaler.. I dag fikk jeg mail om at han hadde sendt mobilen, og jeg fikk sporingsnr. Så, nå venter jeg bare på mobilen min, og jeg gleder meg helt sykt!  Har også fått nytt abonnoment. Talkmore SMS + Fri databruk. 

 

Men, selv om jeg ble lurt første gangen på finn, så andbefaler jeg alle å sjekke finn.no om dere skal ha dere ny telefon, ny tv, ipad osv. Det er fult av levrandører som er på finn, og selger ut ting billigere. Husk å be om å betale i postoppkrav eller finn-sikker-betaling. Da taper du ikke penger om du er å uheldig å bli lurt, taper bare litt tid. hehe. Men, jeg anger ikke at jeg ikke kjøpte i butikken. Da hadde jeg vært 1000 kr fattigere. Det kan jeg bruke på andre ting jeg har lyst på. Eks datahøytalere som jeg kjøpte i går. Viser dere senere. 

Har dere opplevd noe sånt? 
DATO: 19.07.2012 / KLOKKESLETT: 16:30

2 kommentar(er)

HER, HER og HER kan du kjøpe Liquid Sun Organic Tanning Mist. Verdi 449,- Kan kjøpet for 149,- BARE IDAG! Er et supert produkt hvor man bare spayer på seg brunfarge. Fargen er Brun, og ikke orange. Veldig smart, og det er allerede en på vei til meg. 

dealimage
DATO: 18.07.2012 / KLOKKESLETT: 16:28

0 kommentar(er)

I går var jeg som sagt på fisketur med kjæresten min!.. Etter ca 2 timer uten fisk, og bare trøbbel med fiskestengene ga vi nesten opp. Plutslig står Glenn der og holder en fisk over seg! Han hadde fått en liten.. Ørret?   Da kom motivasjonen, og jeg fikk fikset den ene fiskestangen sånn at den funket okei!  Da fikk jammen meg jeg napp også, men denne gangen var det en gjedde.. Dette visste jeg ikke før jeg kom hjem. Hadde jeg visst at det var gjedde da jeg fikk den, ville jeg aldri ha nærmet meg munne på'n for å fjerne kroken. vi slapp ut alle fiskene igjen!!    Utenom den siste, fordi den hadde svelget hele kroken. Måtte bare drepe den :(((( 


 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 
Var ute å fisket i nesten 4 timer. Han skal bo her denne uka, mest sannsynlig. Så i dag blir det bare en dag hvor vi slappet av. Kan være godt det også!   Snart har jeg ferie også!  Bare en dag igjen med jobb, så har jeg fri i hele tre uker. Ukene skal jeg bruke på å kose meg, være med venner, kjæresten, familie og dra bort!!  + trene!!!!!!    Har lagt på meg sykt mye i det siste.. Kvalmt å se på.. 
DATO: 18.07.2012 / KLOKKESLETT: 15:48

0 kommentar(er)

I helga var jeg da på camping med tre andre gutter. Trodde det kunne bli utrolig kleint og kjedelig for meg, men det ble det ikke!   Så helga bestod da av camping, drikke, kjæresten, stian og Mads.. Var en utrolig morsom og herlig tur! Angrer ikke et sekund for at jeg ble med. Tok selvfølgelig med kamra, men det ble ikke tatt så utrolig mange bilder!!  De fleste er veldig dårlige, fordi gutta ikke klarte å ta bilder! haha! 

 

Andbefaler alle jenter å dra på camping med bare gutter, men ikke fler enn 3 - 4 stk. Det er så mye anderledes enn å bare være med jenter! Man får også vite utrolig mye om gutters tankegang på forskjellige ting osv, som man aldri hadde trudd! :))   Dessuten var det herlig at kjæresten min var en av guttene! Kunne ikke vært noe bedre enn å tilbringe helgen med han! <3 

 

bildene fra fisketuren kommer senere :)) fikk mange fine bilder!!! 

 

Hva gjorde dere i helgen?
DATO: 17.07.2012 / KLOKKESLETT: 17:09

0 kommentar(er)

Da drar jeg på min andre fisketur i år. Håper det blir noe fangst denne gangen. Var på fiksetur på søndag også, men da ble det vare napp, ikke noe fangst!!! Kos dokker

 

Forteller mer om helga mi etterpå/imorgen!   Med masse bilder. Skal ta bilder i dag også!  :)) 
DATO: 16.07.2012 / KLOKKESLETT: 15:24

0 kommentar(er)

Tumblr_m5j0j5ohxf1ryvjy5o1_500_large

Tumblr_lwvf4a9bxp1r41313o1_500_large

552749_341033515975305_1216613186_n_large

Tumblr_lzkkfgvlqr1r5f0jbo1_500_large

 
DATO: 12.07.2012 / KLOKKESLETT: 17:40

7 kommentar(er)

Kom til å tenke på vår kjære, sterke og utrolig tøffe blogger som en gang levde. Hun kjempet hver eneste dag, og prøvde og holde motet oppe, i tillegg til at hun fortalte dette til 30 000 andre mennesker igjennom bloggen sin. Snakker selvfølgelig om Regine Stokke  (blogglink). Regine hadde diagnosen myelodyplastisk syndrom og akutt myelogen laukimi. Vi fikk høre om hennes up and down, og følge henne igjennom den tøffe perioden. Hun var bare 18 år gammel da hun døde, 3.desemver 2009

Ja, tenk dere det! Det er snart 3 år siden hun døde. Tiden har gått så alt for fort. Husker henne som om jeg hadde møtt henne i går. Like etter at boka kom ut, våren 2010 ønsket jeg meg den så indelig i bursdagsgave. Jeg har lest den. Etter man har lest den sitter man igjen med et stort inntrykk. Man sitter med en klump i halsen, og tårer i øynene. Hun har virkelig ikke hatt det noe godt. Hun forteller om hvor mye hun hatet håret sitt da hun var frisk, men da hun ble syk savnet hun det, og ville ha tilbake det tykke rørlige håret. 

Det er ikke lenge siden hun hadde bursdag heller. 6.juni.. Da hadde hun blitt 21 år. Så jeg synes vi skal minnes Regine av og til. Hun var i en utolig ung alder og trodde som oss alle andre at hun hadde hele livet foran seg. Det viser bare at vi må ta dag for dag. Jeg sier vi ikke skal gå rundt å 24/7 å tenke på hva som kan skje nå og da..Men, uforutsette ting skjer hver dag: Også med den snilleste personen i verden. Noen er heldige, andre er uheldige. Det er nå du lever, i morgen kan det være for sent. Så grip de mulighetene du får, mens du kan.


Minnes du Regine av og til? Synes du også at tiden har gått fort?
DATO: 11.07.2012 / KLOKKESLETT: 20:07

2 kommentar(er)

Gruer meg litt hver gang jeg skal lage et innlegg nå. Hater at jeg ikke får mellomrom, og har ikke tid til å fikse designet nå.. Kjedelig.. 

Tenkte jeg skulle skrive om MINE erfaringer med extensions. Jeg har prøvd tre typer. Saras rapunzelofsweden og Luxushair.

SARAS-HÅR ♥ Dette var det første extensionet jeg brukte. Jeg betalte 1600 for det, i en brunfarge jeg ikke husker nr på. Jeg var veldig førnøyd med det håret. Hadde det i et år, og jeg kan ikke si jeg var så forsiktig med det. Børstet håret med en hard børste og dro liksom håret når jeg børstet det. Det skal man IKKE gjøre. Hadde 60cm Hadde tenkt å kjøpe det nå også, men hadde ikke råd og jeg hadde hørt så mye fra om luxushair. Saras sine klips var sykt gode, kjente dem nesten ikke i hodet. 

Har faktisk ikke noen bedre bilder av det på pcn nå! De bildene over er fra Saras! 

RAPUNZELOFSWEDEN-HÅR ♥ Andre gang jeg kjøpte meg løshår kjøpte jeg fra denne siden, etter andbefaling av Sophieelise..Men, senre skrev hun at det var det dårligste håret hun hadde hatt. Følte meg lurt da, så ikke stol alltid på toppbloggerne.. Billig var det da.. Betalte ikke mer enn 700 kr for det. Denne gangen var fargen mye lysere og med striper. Jeg hadde ikke håret i drøyt to måneder før det ble slitt. Var flinkere med å holde håret i orden denne gangen, men det ble så utrolig slitt at jeg ikke kunne bruke det. Nå ligger det i søpla. Hadde 60cm, men klippet av ca 3cm hos frisøren Anbefaler ikke det på noen som helst måte.. Dessuten revnet klipsene fra selve håret etter hvert også.. 

Har faktisk ingen andre bilder av Luxushair sitt hår på.. Ble aldri fint med håret på bilder. Så at det var fake. 

LUZUSHAIR - HÅR ♥ Det er det jeg har nå. Har ikke hatt det mer enn en måned, men jeg er storfornøyd. Det ser like nytt ut som da jeg fikk det. Denne er i fargen #askebrunt. Den er brunere enn på bildet luxushair viser på sidene sine. Veeeldig mørkebrunt. Dessuten elsker jeg klipsene på det. Det sitter så godt, og jeg har allerede sovet med håret to ganger, og det er like fint dagen etter. Man skal egentlig ikke sove med håret på om natten, btw! Nå bruker jeg også naturbørste på det, og retter det ikke, har krøllet det to ganger bare. Har 65cm, men klipte av ca 2cm hos frisøren. Jeg betalte 850 kr for det. 

 

Superførnøyd med håret jeg har fra luxushair.
DATO: 10.07.2012 / KLOKKESLETT: 23:53

0 kommentar(er)

 

INVITER TIL FEST: En av de største feilene par gjør er å tilbringe hvert eneste sekund, hver dag i tosomhet. Ved å arrangere en fest og invitere kamerater og venninner vil dere ikke bare gjøre kompisene hans lykkelige ? det vil også være berikende, spennende og mest av alt moro.


 

OPPSØK ET NYTT STED: Gå på en annen restaurant enn stamstedet, eller ta en helgetur til en by ingen av dere har vært i før. Det vil åpne opp for nye samtaleemner dere imellom. Å bli satt i en situasjon hvor begge er usikre og ukjente vil bringe dere nærmere hverandre. 


 

SPLITT OPP AV OG TIL:  Dette er gjerne spesielt vanskelig å gjøre når du er sammen med noen som du virkelig bryr deg om. Men det er viktig å få litt avstand av og til. Besøk ei venninne som bor utenbys eller tilbring ei helg hos foreldrene dine. Det vil gi dere litt frihet samtidig som dere også får sjansen til å faktisk savne hverandre.


 

GI HVERANDRE GAVER:  Å gi en gave vil ikke bare fortelle at du bryr deg, det signaliserer også at du tenker på ham når han ikke er der.  Det behøver ikke å være noe overdådig eller dyrt. En liten oppmerksomhet som du tror han vil glede seg over er alt som trengs.


 

GÅ PÅ OVERRASKELSESBESØK: Hadde det ikke vært hyggelig om han plutselig en dag kom innom jobben din, bare for å si hallo eller ta deg med ut på lunsj? Akkurat som med gaver vil det minne deg på at han tenker på deg. Og ikke nok med det. Bare på tanken på deg ga ham en påtrengende lyst til å treffe deg! Romantisk, ikke sant?


 

ARRANGER STEVNEMØTER:  Pynt dere opp og spis ute en gang i blant. Og da mener jeg ikke den lokale sjappa som dere vanligvis bestiller take away fra. Du vil få anledningen til å vise deg fra din beste side ? slik at han husker hva som gjorde at han falt pladask for deg. I tillegg vil det få dere til å mimre om «gode gamledager».


 

SETT FELLES MÅL:  Sett dere ned sammen og snakk om hva dere ønsker på lang sikt: Hvor dere vil bo, hvilket hus dere ser for dere, antall barn, framtidige jobber etc. ? og hvordan dere planlegger å komme dere dit. Be hverandre om råd om hvordan dere best kan nå målene deres. Det vil ikke bare ha en styrkende effekt på forholdet, men ambisjonene deres også. 


 

EKPERIMENTER I SENGA (EHE): Det finnes alltid noe dere ikke har prøvd. Har dere vært sammen lenge, er sjansen stor for at dere har havnet i rutinefella ? også på soverommet. Ikke vær redd for å prøve noe nytt. Kjøp for eksempel massasjeoljer eller sexleketøy. Hvis det ikke funker for dere, har dere i det minste hatt en ny opplevelse sammen. 


 

OPPLEV NOE NYTT:  Når alt kommer til alt, det beste dere kan gjøre for å holde forholdet interessant å prøve noe nytt sammen. Ta et malerkurs eller meld dere på swingtimer. Kanskje ta dere en tur på fornøyelsespark. Det er alltid bra å gjøre noe felles som dere kan snakke om sammen senere. Fortsett å hele tiden lete etter «det nye», og dere vil holde kjærligheten i live i mange år framover.


 

- Her var noen tips fra KK.no sine nettsider. 

Hva synes dere?
DATO: 09.07.2012 / KLOKKESLETT: 14:27

0 kommentar(er)

Nå har jeg fått blærekatar igjen, og det har egentlig vært helt jævlig å jobbe i dag. Jobbet i seks timer, stående med blærekatar. Fikk heldigvis lov til å sitte litt, og jeg drakk mye appelsinjuice. Nå venter enda 6 timer med jobb, men denne jobben kan jeg sitte hele tiden, heldigvis! Hadde ikke klart det om jeg skulle stått. Nå får jeg begynne å fikse meg. 
Har du hatt blærekatar? Helt jævlig, sant?
DATO: 09.07.2012 / KLOKKESLETT: 01:44

0 kommentar(er)

Opp om 4 timer. Jobbe i 14 timer! Kjenner jeg har en elendig dag i vente. Gleder meg bare til å se gutten min på kvelden! Holde rundt han og vite at han er min. Jeg snakker en god del om han her på bloggen min, og jeg vet det er mange som ikke er så fan av "kjæresteblogger", men når han betyr så mye for meg, og jeg er med han hver dag så blir det bare sånn... Dessuten blogger jeg for å ha noe å gjøre, få råd og får å ha noe å se tilbake på.. 


Sitter med en klump i magen.. Litt vondt og litt lei meg. Han er jo alt jeg vil ha, og det dyreste jeg har! Han betyr liksom alt for meg, og det er så sykt skummelt. Jeg føler meg litt avhengig av han. Han er liksom som dop for meg. Må ha en dose av han hver dag, og som sagt, jeg er avhengig. Det er sykt skummelt å bli så avhengig av noen på den måten. Plutselig skjer det uforutsette ting som rett og slett ødelegger meg helt.. Når jeg er så forelsket i en gutt som han, og det plutselig blir slutt. Sitter jeg der som en håpløs person med ingenting. Bare et knust hjerte og skikkelig kjærlighetssorg. Vil virkelig ikke oppleve det igjen. Værste som finnes er kjærlighetssorg for en person som virkelig betyr hele verden for deg. 

 


Jeg er kanskje en helt utrolig elendig kjæreste. Og jeg vet han fortjener bedre! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si eller gjøre for å gjøre han glad - gladere. Jeg liker å se han smile, men elsker om det er min skyld. Det eneste jeg vil er å gjøre han lykkelig, og noen ganger så vet jeg bare ikke hvordan, og da går det helt feil vei. Sitter her helt alene nå, med tårer i øynene og er så utrolig redd, usikker og føler meg rett og slett håpløs. 

Hva skal jeg gjøre for at ting blir bedre. At jeg kanskje kan bli en bedre kjæreste. Vi har ikke så mye å finne på heller når vi er sammen på kveldene. Sitter som regel enten på pcn, mobilen eller ser på tv. Vet liksom ikke helt hva vi skal gjøre. Før, i starten av forholdet var ingenting kjedelig, men jeg vet ikke hva vi gjorde. Husker det ikke liksom. Jeg elsker han virkelig av hele mitt hjerte, og gjør alt for å kunne beholde han. Vil ikke at han skal synes jeg er blitt kjedelig og stygg. Føler meg så utrolig stygg for tiden også. Helt jævlig! Tror jeg trenger en pause. En pause fra daglilivet, og bare nyte dagene. Gleder meg til ferie, hvor jeg ikke trenger å tenke på hva jeg skal dagen etter. Og kunne våkne opp med gutten i mitt liv og se inn i de herlige øynene hans, og vite at han er min godgutt! 


kommer sikkert til å angre på dette innlegget i morgen, og sletter det sikkert.. Sånn det alltid er!  Whatever. Føler jeg fikk ut litt tanker og følelser. Noen ganger må man bare gjøre det, og da er det faktisk godt å ha en ganske så ukjent blogg. Vurdere å lage en anonym tankeblogg bare for meg selv. Bare for å skrive ned alt av frustrasjon, tanker, følelser og meninger. Bare for å føle at jeg får det ut, uten at det må gå utover andre. Ikke en emo-blogg, men en .. dagbok liksom! Nå går jeg å legger meg. Sove bort alle teite og triste tanker. Kanskje jeg føler meg bedre i morgen. Får håpe det!   Elsker deg, Glenn! 

Ps: har dere noen tips eller råd for at forholdet ikke skal bli kjedelig? evt hva man kan gjøre for at man ikke havner der? 


 
DATO: 07.07.2012 / KLOKKESLETT: 02:15

0 kommentar(er)

.. er jeg på jobb. Får rundt 3 - 4 timer søvn!   Synd jeg sov i stad, ellers hadde jeg vært i min dypeste prinsessesøvn nå. Skal være på jobb til fire, så det blir veldig lite/ikke noe blogging i morgen. Skal bort på kvelden også! Men, nå må jeg sove. God natt!DATO: 06.07.2012 / KLOKKESLETT: 22:54

0 kommentar(er)

(seriøst. Hater at jeg ikke får mellomrom mellom settningene. Ser så rotete ut. Og ser ut som det er så mye å lese.. Nytt design snart.. for dette er irriterende.)

Tenkt jeg skulle skrive om mine størte fobier. Har ingen spesielt mange fobier, men har et par. 


♥ Maur!  Hater det seriøst. Værste som finnes.. Ser jeg en maur på gulvet, kan jeg skike og hyle før jeg bøyer meg over den igjen for å holde utkikk på hvor den er til en hver tid. (før jeg får noen til å drepe den da) Var i Oslo for noen uker siden, og da var jeg i en butikk hvor det var gensre og tightser fult av maur. Selvfølgelig var det bare print, men jeg fikk panikk og fikk bare lyst til å sette med ned å gråte. Det som også er veldig rart er jeg liker ikke at folk dreper eller ødelegger maurtuer. Er veldig fasinert av maurene, og om jeg går eller sykler forbi en maurtue som ligger nær grøfta, hvor det går maur på veien, så vil jeg ikke tråkke på dem eller kjøre på dem. Enten går jeg mellom maurene, eller løfter syklen for å ikke drepe dem. De gjør jo bare en helt utrolig jobb, og er utrolig uskyldige. 

- Grunnen til at jeg ikke takler maur er fordi da jeg var liten satte jeg meg i en maurtue TO ganger. Fikk maur over hele meg, og får seriøst angst når jeg tenker på det. 

Edderkopper! Er vel kanskje ikke den eneste som er redd etterkopper. Men, ærlig så var denne fobien værre før. Da klarte jeg ikke se på en edderkopp eller ta på en. Klarer forsåvidt ikke å ta på en nå heller, men klarer å fjerne dem. Nesten.. Liker heller ikke å måtte drepe edderkoppene. Spesiel hvis dem er sånne store, eller akkurat nyfødt. Eks i stad, så var det titusen nyfødte edderkopper på trammen. Fikk en på meg, og fikk panikk. Jeg fant "reiret" hvor resten var og mamma helte bøtta med vaskevann over dem. Følte meg skyldig og slem og venter egentlig bare på karmaen nå. ehe! Mener det faktisk!

- Grunnen til at jeg hater edderkopper vet jeg faktisk ikke. 

 ♥ Isopor! Den lyden av isopor oppi i en eske.. Grøsser ved tanken. Værste lyden noen gang! 

 ♥ Rulletrapp-lenerne! Vet ikke helt hva dette heter. Men, dere vet den svarte gummigreia på rulletrappene hvor du kan holde deg "fast"? Jeg takler dette her i hjembygda, men når jeg er i Oslo osv, så får jeg helt noya om enten jeg kommer atti den, eller vennene mine holder på dem. Tenk på alle de ekle bakteriene som driver å lusker rundt da. Og tenk at de havner på baguetten du nettopp driver å spiser. Ish! Vet ikke helt hvorfor det bare er i Oslo eller andre store byer, men er vel fordi jeg føler at Oslo er så mye større by enn Gran, og da har dem andre oppgaver å gjøre enn å vaske de rulletrapp-greiene. Nesten som en liten tvangstanke.. Synes det ihvertfall er svært ekkelt! 


Da hadde jeg ikke flere som jeg kommer på. Det her er de største fobiene. Har jo noen småting selvfølgelig, men de klarer jeg liksom å takle i en vanlig hverdag. Det med edderkopper og maur er så ille at jeg nesten ikke har lyst til å flytte for meg selv, pga da må jeg drepe/fjerne de på egenhånd! 

Meg og Merethe (blogglink) for en stund siden på skolen. Savner seriøst å gå på skolen. 


Hva er dine fobier? Har du noen like som meg? 
DATO: 06.07.2012 / KLOKKESLETT: 20:44

0 kommentar(er)

Ble ikke noe videoblogg i dag. Hadde ikke strøm på kamera og jeg fant ikke laderen. Derfor satte jeg meg ned med litt kurs. Vil ikke kalle det skole, men det er kurs for å kunne sitte i kassa på Spar. Sykt kjedelig og avansert. Sittet med det første kurset nå i snart 2 timer.. Bare et igjen!PANIKK: GIKK AKKURAT EN EDDERKOPP PÅ MEG.. 

 

Har du noen gang tatt sånn kurs?
DATO: 06.07.2012 / KLOKKESLETT: 18:22

0 kommentar(er)

I natt/går kveld fikk jeg en strekk i beinet. Noe som har ført til mye smerter både i natt, idag på jobben og nå. Kan omtrent ikke sitte før jeg kjenner det godt i beinet. Kan ikke snu med før jeg kjenner det bare vrir seg inni beinet mitt. Når jeg går, går det helt greit liksom! Men, det er helt sykt vondt, og jeg har flere ganger nesten grått idag pga smertene. 

Dessuten begynner jeg å bli syk... Men, det er min skyld!  Ville jo bare passe på gutten min når han var syk. Selv om han adarte meg sterkt mot å kysse han! haha! Nå er det bare 2 uker igjen med jobb før ferie, så uansett hvor syk jeg blir, skal jeg jobbe! orker ikke noen fraværsdager nå! 

Ang abonnoment så skal jeg velge talkmore. For 440,- i måneden får jeg 5000 meldinger, 500 ringeminutter og fribruk av data. + mobil da, for 4000 kr!  Det er jo faktisk billigere enn det jeg betaler nå, og nå har jeg bare 100 ringeminutter og 2000 meldinger. No more! Og betaler 380 + 200 ekstra i måneden.. sick! Og dette er telenor. Nå er dere sikkert lei av å høre om mobil og drit! Skal prøve å få laget en videoblogg i dag med 10 ting dere ikke visste om meg. Kan bli spennende. Er en utrolig sær og spesiell person når jeg tenker meg om! 

Furtehumør! he.he

Hva skal du ikveld? 
DATO: 05.07.2012 / KLOKKESLETT: 18:58

2 kommentar(er)

Nå er det på tide at jeg kjøper meg en ny telefon. Telefonen jeg skal ha er Samsung Galaxy S3. Akkurat nå bruker jeg en Sony Ericsson. Cyber-shot versjonen. Altså den med knapper og ingen ordentlige 2012-funksjoner. Savner både instagram, blogg på mobil, facebook og spillene. Livet er ikke lett dere. 

Men, jeg kan ikke ha det abonnomentet jeg har nå. Har 0 MB i måneden. Derfor har jeg sjekket ganske så godt rundt. Har mulighet til å kjøpe telefonen for 4000 kr på finn. HELT NY. Laget en liten oversikt

med mobillevrandører.Fikk ikke bilde noe større! De det egentlig står imellom er jo TELE2 og Telenor. Har jo telenor fra før av, men. Det er litt kjedelig å punge ut med 900 kr måneden i 12 måneder. Tele2 er jo dyre dem også, men der er det jo også fri bruk med data HELE TIDEN, noe telenor bare har ut året. Så helt ærlig tror jeg at jeg får større utbytte med tele2 abo. Det som er litt dumt er at det ikke er så mange som har tele2 abb som Telenor. Derfor får jeg liksom ikke bruk for den "ringer og sender gratis til alle med tele2 Abo" 

Lurer på hvilket abonnement du har, og har du noen andre levrandører å anbefale?
 
DATO: 04.07.2012 / KLOKKESLETT: 13:59

2 kommentar(er)

 I ♥ dobbelthaken min, bare sånn at du vet det

Er flere bilder, og skal prøve å få tak i alle.. :) 
DATO: 01.07.2012 / KLOKKESLETT: 16:25

0 kommentar(er)
Ble foresten photoshoot i går. Gleder meg til jeg får bildene. Tror det ble noen fine bilder av oss :) 
hits