DATO: 01.08.2009 / KLOKKESLETT: 00:38

19 kommentar(er)

video:mov01461
Det ser ut som jeg grer dem for hardt. Men, nei! Det er børsten, som er så dårlig, lyden på kamra som er dårlig og kvaliteten. Skal foresten kjøpe ny børste, egnet for extensions :)


: )DATO: 31.07.2009 / KLOKKESLETT: 21:34

0 kommentar(er)

Jeg har ingen andre ting og si, så derfor lager jeg ett innlegg om utfordringen jeg har fått :)

Utfordringen:
1. Gå inn på mine bilder/mapper
2. Velg den 6. mappen
3. Finn det 6. bildet
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det
5. Inviter 6 nye, link og gi beskjed om utfordringen til dem

dsc03416

Bilde er av meg, tatt i en musikktime! Jeg og Therese var superhypre og hoppa rundt, tok bilder og hørte på musikk hele timen. (ingen andre var der) Okei!

Jeg gidder ikke å utfordre noen , så lenge alle nesten er utfordret fra før :PDATO: 30.07.2009 / KLOKKESLETT: 21:23

2 kommentar(er)

Jepp Kristian ja :P Hmmm Kristian har fått i oppgave og blogge for Hege i dag ; )
Og jeg gjør jo det, så der vet det så er det jeg Kristian som blogger ;P
Jeg kan jo si at jeg var her i går kveld også, og når jeg skulle hjem så skulle egentlig jeg og Hege
bytte mobil, men jeg kunne ikke låne bort mobilen min fordi mamma og pappa jobber
så tillfelle dem ringte meg, men i allfal så har jeg hatt tlf til Hege i natt :P
Trudde hun ikk mente det men joda jeg fikk låne den jeg :P så kom jeg hit i dag igjen
i dag har vi bare sett på film, spist, sett på tv, vært på kiwi og nå driver Hege å
pynter seg men en utrolig fin kjole og super fin på håret og kjempe fint sminka :P
Men den beste mascaraen hennes er borte :/ hmm
Hun blir drit fin og jeg blir helt borte når jeg ser på hun fordi hun er så utrolig
sæt og pen sånn som hun er nå, hun er jo det alltid men spesielt nå:D <3
Jeg skal foresten sove over her :P tihi <3 det blir kos <3 skal se film ettervert og kose oss skikkelig :P <3

Jeg kan jo skrive litt om Hege pusen min <3 for jeg er nemelig verden heldigste person som jeg har forelsket meg i <3 og  det er jeg utrolig glad for <3 jeg elsker henne <3 og vi har vært kjøresternå i 1 mnd og 2 uker akkurat i dag <3 :D og det er jeg utrolig glad for <3 hun er det beste som har hent meg og gjør meg så utrolig glad hver dag <3 en dag uten henne er en dag uten mening :( <3 derfor prøver jeg og være mye sammen med henne <3 vi har det super bra sammen <3 og dette kommer til og vare leeeenge håper jeg, for mister jeg henne er livet mitt ødelagt :(
Elsker deg jenta mi :* <3

bare fikk lyst og skrive litt til deg <3
Hilsen gutten din Kristian <3
dsc00030
DATO: 29.07.2009 / KLOKKESLETT: 19:45

0 kommentar(er)

Jepp, det stemmer. Jeg skal starte på nytt.. Med design osv. Fikse alt på nytt .. Derfor blir bloggen min litt rar for tiden. Veldig rotete og enkel sikkert. Ny header, farger osv. Blir nok ganske lik som jeg har nå, men med andre farger å sånn.


Noen tips til en forandring jeg kan ha?dsc01405dsc01406
I går, så fikset Lava håret mitt. Rettet alt. Jeg ble skikkelig fornøyd. Så tok hun bilde, og jeg så åssen fargen på håret mitt var. RØDT :O:O   Jeg ble sjokka og tenkte "faen, må kanskje farge det snart?", så. før skolestart skal jeg farge det mørkebrunt.. VELDIG MØRSK (ikke svart)  , også skal jeg ta lyse stirper. Gleder meg.


€ Åssen farge har du på håret?
€ Åssen tror du bloggen min blir med en forandring?
€ Noen tips?


Blogges!

 
DATO: 29.07.2009 / KLOKKESLETT: 19:27

2 kommentar(er)

Lava! Dette er for deg :)  Dette blir ikke bra, fordi det nesten ikke synes noe på bildene. Derfor skriver jeg under.

1 blogg
Først tar du og søker på www.scrapblog.com i søkefeltet. Logisk.

2 blogg
Når du har kommet inn på siden, må du logge inn. Har du ikke bruker. Så må du lage deg en. Dette finner du på den rosa linja.

3 blogg

Når du har logget deg inn på din bruker! Så kommer du deg inn på denne. Her skal du trykke på "Create New Scrapblog". Dette står i den rosa boksen (for dere som ikke ser det)


4 blogg
Da kommer du inn på en ny side, og her kan du lage din egen header. Enkelt når du først har begynnt. Men, så kommer det til lagringen. Øverst vedsiden av der det står "scrapblog", så står det "SAVE" og "PUBLISH" Trykk på Publish.

5 blogg
Når du har trykke på publish, kommer denne boksen opp. Her skal du skrive hva scrapbloggen, eller headere skal hete. Egentlig så trenger det ikke være noe seriøst navn, men heller bare noen bokstaver. For navnet synes ingen andre steder enn på scrapblog profilen din. Når du har skrivd mer enn 2 bokstaver i det øverste feltet, trykker du på Publish, i nederste hjørne.

Når du har gjort det, kommer det opp en boks etter at bildet er loadet, på den boksen trykker du bare "close"

6 blogg
Så kommer du inn på denne igjen, og da skal du begynne og lagre bilde på datamaskinen din.
Først trykker du på "FIL" oppi venstre hjørne. Da kommer det opp en rulleboks. Neders på denne rulleboksen, står det "Explort as JPEG". Trykk på den.

7 blogg
Så kommer denne boksen opp, og du trykker bare på Download. Etter dette skjønner du resten.

Egentlig ganske enkelt :)

Så, jeg håper jeg ikke er såååå dårlig til og forklare at det gjorde vondt. Foresten så bruker jeg denne siden til og lage header.

BLOGGEs!


DATO: 29.07.2009 / KLOKKESLETT: 03:25

2 kommentar(er)

Hihi. Gikk i skogen i går, på vei hjem fra Lava. Jeg hadde langstøvler og hadde ingen beskymringer og bry til jeg møtte på en dø mus, med masse maur rundt. Jeg syntes så synd på musa, at jeg skulle være heltmodig og tråkke på alle disse stygge maurene. Men, det var så "store" og ekkle, at jeg følte at når jeg tråkka, så ville dem ikke dø, men heller krabbe opp i støvlene.. Jeg fikk panikk og løp lenger ned med mindre maur, der måtte jeg ta av langstøvlene for å skjekke om det var noen ekkle småkryp der. Ellers elsker jeg jo egentlig skogen. Har med mindre levd i skogen, da jeg var liten. Lagde hytter i skogen ovenfor vær dag.

dsc01409dsc01413

Men, det var vell egentlig ikke helt over. Det er jo en sti vi må følge igjennom skogen, som fører akkurat ned til nabolaget mitt. Veien har jeg gått siden jeg gikk i 2.klasse, og jeg husker den ut og inn. Helt til i dag. Da jeg plutselig ikke ser stien lenger. Men, heller masse blader å sånn foran meg. Jeg ante ikke hvor jeg skulle gå, så jeg bare gikk inn i blademengden og fant til slutt veien. heldigvis. Men, hallo! Scary da. Trodde serøst stien hadde blitt borte. hihi.

dsc01415
€ Liker du skogen ?
€ Hva synes du om maur?Blogges!DATO: 29.07.2009 / KLOKKESLETT: 01:37

1 kommentar(er)

Det er pusen min! Kristian blir 15 år i dag, 29.juli. Og, så glad jeg er i at folk har bursdag så må selvfølgelig hele verden få vite det også. Msn, Nettby, facebook også blogg .. hihi. Så, om alle som ser dette, hadde vært så hyggelige og og spredd litt glede, og kommentere med en gratulasjon til gutten min. hihi. Blir så superglad at jeg faktisk rydda rommet mitt, klokka 1 om natta.

SÅ, GRATULERER MED DAGEN, VENNEN MIN < 3

45120151247663183503
DATO: 27.07.2009 / KLOKKESLETT: 17:42

1 kommentar(er)

Da jeg var i Gran med Lava og Kristian i dag, så tok jeg hull i øret. I det dem kalte flippen. hmm. Det var syktsykt vondt. Men, det går bra nå. Lava ville også ta, så hun tok hun også. Jeg trodde jeg skulle le meg til døden. Dere skulle sett henne. Når hun stakk øredobben inn, så hoppa Lava 2 meter i været og med syktsykt store øyer. Jeg som holdt henne i handa, måte slippe, fordi jeg datt på gulet av latter. haha. Skulle nesten ha filmet det. Når jeg kom hjem, så trodde foreldra mine og broren min at det var fake, til jeg viste frem kviteringen. haha.
dsc01347
Ser dere det?  er liten da, men synes det er greit .

Så, mens Lava var inne ett sted og gjorde noe ærend, så venta jeg og Kristian uttafor i over en time. Kristian som er så sykt fotogen tok selvfølgelig masse bilder av seg selv, og litt av oss to. Men, jeg som ikke var så gira på det, gjemte meg heller. Derfor ble det ingen "bra" bilder av oss to sammen.

dsc01310

Nå skal jeg pakke, fordi jeg skal overnatte hos Lava søta, med Christine :)


€ Har du hull i flippen?
€ Har du tatt piercing uten at foreldrene dine vet om det?Blogges!DATO: 26.07.2009 / KLOKKESLETT: 23:03

7 kommentar(er)

hehe

colornames3z


ds


fsfsf

sdws

header

kljpage0

Noen jeg har glemt ?


€ Hvem var best?
€ En du synes jeg burde ha nå?DATO: 26.07.2009 / KLOKKESLETT: 22:53

3 kommentar(er)

Ja, fordi Kristian har vært her. Vi var i den superstore hytta mi, og så film, snakka og spiste. Imorgen blir det nok en liten Grantur med Kristian og Lava.TRENGS. Kanskje jeg også skal overnatte hos Christine imorgen. hihi! :)

Jeg har ingen bilder og vise frem, så jeg legger heller inn ett gammelt bilde. Jeg har jo ikke så mye å fortelle heller. Annet enn at HEADER nr 1, blir min fremtidige header. tror jeg.

img7075picnik

Bilde er tatt selv, og det er tatt i begynnelsen av sommeren :)


€Hva har du gjort i dag?
DATO: 25.07.2009 / KLOKKESLETT: 16:22

7 kommentar(er)header 1
1


header2
2header3
3

Er bare litt i "forandring humør" ATM. Så, jeg har lyst på ny header. Men, jeg er ikke akkurat i det kreative humøret, så det ble noen enkle, kjedelig og ganske fargeløse headere dere kunne stemme på. Om det er noen som vil lage header til meg, blir jeg super glad for det også.  Faktisk. Den som lager den beste headeren til meg, skal få en blogganbefaling og en bloggvurdering her på bloggen min.

Så, 1. LAG EN HEADER TIL MEG
       2. DEN BESTE, FÅR EN BLOGGANBEFALING OG EN BLOGGVURDERING.
       3. MELD DERE PÅ, ELLER BARE STEM PÅ EN AV MINE :)


Blogges!DATO: 25.07.2009 / KLOKKESLETT: 15:16

5 kommentar(er)

Legger ut bilde av solbrillene og brillene i kveld :)
brillefin
Oj. Ja, dere skjønner sikkert at dette bilde er laget i paint, og det ble utrolig LITE. -_-

Jeg har 4 solbriller, og 3 lesebriller (minimalt med styrke). Husker noen av dere at jeg nevnte før sommerferien, at jeg skulle kjøpe mange solbriller i sommer? hvertfall. jeg har bare kommet til 4. men, jeg SKAL ha 7 når sommerferien er over. Hvorfor? Fordi jeg vil. Og det er skjekt å ha.

Trenden er visst rayban "lesebriller". Men, jeg tror jeg ikke gidder å kjøpe det, når jeg har 3 andre ganske normale lesebriller. hihi. Hva synes du om mine oldis briller og mine fake rayban solbriller (- at det er et par fra glitter)

Også vil jeg bruke unnskyldingen "akkurat våknet og ikke fikset med", når det kommer til hvordan jeg ser ut på bildene.


€ What you think about my glasses and sunglasses?
€ Hvor mange solbriller har du?
€ Skal du kjøpe deg de trendy rayban lesebrillene?

Blogges!DATO: 25.07.2009 / KLOKKESLETT: 01:31

0 kommentar(er)

JA! Jeg liker ikke utseende mitt i det hele tatt. Fasongen på kroppen og stemmen min. Er selvfølgelig noen ganger jeg blir fornøyd med utseende.. Men, fasongen og stemmen er fortsatt i veien. Jeg vil ha pæreformet kropp (ikke for mye) også vil jeg ha lysere stemme. Huden min skal ikke være så sensitiv og håret mitt skal være lenger. Øyene mine må bli blåere og øyenbryn vil jeg ha. (fine) Leppene LITT større og nesa litt mindre. Øyenvippene lenger. + å få bort dobbelthaka mi. uff.

Jeg er stolte av dere om dere gadd å lese dette syteinnlegget. Men, jeg vil bare si det. Sånn at dere ikke tror at jeg tror at jeg er deilig og sånn. Fordi jeg har selvtilgitt på 0, og jeg får det bare mindre å mindre. Selvfølgelig har det hjulpet litt etter at jeg fikk kjæreste.

hege kristine oo
img8172
dsc02495
9.klasse

img5583Jeg vil ikke ha deres mening om mitt utseende og kropp. Jeg skrev egentlig dette for aa hjelpe meg litt vidre paa selvtigitten. (foresten. Dataen har klikka. Saann at jeg plutselig ikke fikk de 3 siste bokstavene i alfabetet.)


Blogges!DATO: 24.07.2009 / KLOKKESLETT: 20:21

5 kommentar(er)

cimg0323
Tunika: B.young
Belte: B.Young
Tights: B.Young
Hår: ABC frisør

En helt enkel og sommelig outfit. Lenge siden jeg har hatt outfit nå da..


€Hva synes du om min b.young uniform?
DATO: 24.07.2009 / KLOKKESLETT: 14:48

11 kommentar(er)

...men, neida! Nå sitter jeg i lekerstua mi, klissvåt. Det begynte og regne, og mamma roper hysterisk at jeg måtte gå å ta ned klærne fra det kleshengeren (eller-hva-den-greia-heter).. Det tok jo evigheter å ta ned klærne, og jeg ble bare våtere og våtere. Typisk.  Jeg har foretsen glem å blogge om at jeg og Lava rydda, vaska og møblerte lekestua mi i går. Det bøe skikkelig koseig, synes jeg. Vi har ligget i den i natt, og nå er det "sofa", bort, tv og pc her :)  Dette blir nok mitt lille sommerhus. Selv om det er sykt lite.

ute
er
tv
Lite men koselig.. Og veldig hyttlig.

Åja, det går faktisk ann å sove 2 stk her. Utrolig men sant.
(sorry for dårlige bilder. men er tatt med cam)


€Hva skal du i dag?
€Regner det hos deg?

Blogges!
DATO: 22.07.2009 / KLOKKESLETT: 15:11

3 kommentar(er)

Vet dere hvorfor ? Fordi det frista og leke barnslig. Ta på oss gummistøvler, regnjakke og paraply. Så få med Lava ut i vanndammene og hoppe og ta bilder. Hvor gøy er ikke det da!?

Men, nå som det bare er litt overskyet, tror jeg.. Så går jo ikke det. Men, jeg er gira på å gjøre noe. Ikke rydde rommet. Men å komme meg ut.  

skriver med etterpå. alt ble sletta.. fuckDATO: 21.07.2009 / KLOKKESLETT: 00:24

1 kommentar(er)

video:mov01164
DATO: 21.07.2009 / KLOKKESLETT: 00:19

2 kommentar(er)

Hei! for ca en time siden, så kom jeg hjem fra Martin. Jeg og Lava drev med Spiritisme. Vi kasta ut Martin, fordi han var så useriøs.. Jeg kan fortelle at det var drit ekkelt. Vi spurte om han var en god ånd. Ånden svarte Nei, men vi fortsetta alikevell. Vi spurte etter navnet og fikk bokstavene " C - O  - S - T " Etter nesten 2 timer med dette, så sluttet vi fordi vi ikke fikk noe spesielt ut av det. Filma med mobilen min, Lava sin og Martin sitt videokamera. Mine lengste klipp er på 20 min, men martin sin er på 1t og 40m eller noe. Sykt.. Jeg vet ikke åssen jeg får lagt ut filmen, fordi den er liksom på 20 min, noe som gjør at det ikke går. Men, skal prøve alt jeg kan. Tok en video på noen sek, rett før vi starta da. Foresten , så tror jeg ikke på det. Jeg tror det er hånda våres og hjernen som klarer å lure oss trill rundt. Fordi noen ganger så slapp jeg, og da gikk Lava med den greia helt alene. Normalt sett skulle ikke det gått.


video:mov01164
Trykk!


Damn shit. Se neste innlegg om du vil se videoen :)

- Vil du ha en video av det?
- Tror du på Spiritisme?
DATO: 20.07.2009 / KLOKKESLETT: 18:17

3 kommentar(er)

video:lava

Haha. Jeg ler hver gang. Vi skulle opp å danse, da hun plutselig kommer ved uhell og tar meg på .prikk.prikk.prikk. hihi.DATO: 20.07.2009 / KLOKKESLETT: 15:46

21 kommentar(er)

i kveld, tenke jeg, Martin og Lava og ha det. Jeg leste litt rundt på nettet og har nok fått meg med det viktigste! Men, jeg lurer på noe. Noen mener at man skal kaste brettet og glasset etterpå, helst brenne det. Andre sier det IKKE må kastes/brennes. Hva er det som er sant?


Har dere spilt dette , og at det har skjedd noe ? Jeg vil gjerne høre deres historie! Så får dere høre min i kveld.
Jeg gleder meg masse, fordi det er nytt. Egentlig tror jeg ikke noe på det, men jeg synes det er gøy å prøve ut ting. Brettet skal jeg lage selv og vi bruker nok ett lite lite glass. Masse levende lys rundt omkring. Gleder meg.

Q: Har du spilt det før?
Q: Må man brenne tingene etterpå, eller ikke?
: Fortell din historie .. :)

Blogges!DATO: 20.07.2009 / KLOKKESLETT: 13:16

4 kommentar(er)

.. jeg bytter blogg? Jeg har lyst til og starte på nytt med design osv. Men, orker ikke det på denne bloggen. Derfor tenkte jeg og lage en blogg, der jeg bygger opp.. Mens jeg har denne selfølgelig. Når designet er ferdig på den andre, sletter jeg denne.

VIL DU FORTSATT LESE BLOGGEN MIN?

Dagens kjøp:

kjole

Kjole fra Kaza, + undertøy fra cubus.


Q; Kommer du til å lese bloggen min og jeg bytter adresse?
Q: Likte du kjolen?DATO: 20.07.2009 / KLOKKESLETT: 01:14

6 kommentar(er)

video:irriterer meg

En liten video om ting jeg virkelig irriterer meg over! Er bare småting. Men, hallO!!! Sorry for at det er mørkt. Men, jeg glemte og slå på lyset. Håper lyden er bra nok :)DATO: 20.07.2009 / KLOKKESLETT: 00:33

1 kommentar(er)

Natta som var så hadde jeg overnattings besøk av Kristian vennen. Vi sovna ved 5 tiden.. Hihi.. Også så vi "Onskapens hotel".. æssh!  Han har altså spist 2 middager og 1 frokost med foreldra og broren min. Litt av en tøffing. Jeg som enda ikke har hilst på foreldra hans. kremtkremt. kanskje på tide.. Han dro hjem rundt ti'tiden i dag, og da ble jeg plutslig sittene på dataen. Jeg har fått en ny favoritt'blogger.. Voe <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Hun er verdt ett besøk.

Nå som jeg ikke er trøtt mer, så skal jeg bare surfe litt rundt på forskjellige blogger. Skal foresten en tur til Gjøvik i løpet av uka. JEG MÅ.  Noen som kunne tenke seg å være med, Lava ? (A) Bare en liten tur. Fordi jeg skal kjøpe 2 t-shorter og ett hårprodukt.

dsc01148
Ryggen til Kristian. Sorry Kristian.. Kloremerkene er fra meg, fordi jeg skulle være så snill å klø/kile han på ryggen. Men, jeg gjorde det litt for hardt. Ikke med vilje, men med meningen.. haha. Unnskyld vennen.Kommer et innlegg senere, hvis ikke to.

Blogges!

q: hva har du gjort i dag?
DATO: 18.07.2009 / KLOKKESLETT: 14:57

1 kommentar(er)

Dagen var planlagt at jeg skulle til Kristian. Men, jeg hadde så sykt vondt i magen at jeg ikke orket, så jeg drøyet og drøyet tiden.. Plutselig kommer mamma og sier "Kan ikke Kristian komme hit da, også spiser vi sammen åsånn".. Så dum som jeg var så spurte jeg Kristian da. Å han kommer.. Jeg gruer meg... Uff! :) Ikke til at han kommer, men til at han skal spise... mens jeg spiser. Jeg vet det er tragisk og tenke på .. men jeg er sånn.

Linni føder snart, har jeg hørt. Må si jeg gleder meg SYKT mye. Jeg digger jenta og elsker stemmen hennes.. Flere som gjør det?    Hun synger jo med på sangen Good times helt ærlig gutta... "Hoppe, sprette, danse rundt. Glamourmodell er trendy, og silikon er sunt."   Søtaa!  
'

DSC03274.JPG
Bilde er tatt fra henne , og bloggen finner du her

Blogges! :)

Q:
Hva er planene dine for dagen ?
Q: Liker du linni ?DATO: 16.07.2009 / KLOKKESLETT: 13:30

3 kommentar(er)

Ja, hele 20 lesere har gitt opp bloggen min etter den bloggpausen min. Men, er det rart a?   neh! Hadde fortatt vært koselig om dere som leser, kommenterte litt mer. Det er det som gjør at jeg får lyst til og blogge mer. Da blir det fler videoblogger, innlegg og annet stash.. Hva sier dere til litt fler kommentarer, forlanger jeg alt for mye da ?

Nå regner det , og jeg har ikke kommet meg opp av senga. Jeg som hadde håpet på at finværet som tittet frem i morres, skulle vare hele dagen. Nå som jeg ikke er så syk lenger heller, så hadde det vært godt med litt sol på kroppen. Men, da får jeg nesten bare ligge å slaske her hjemme da. 

n6650195539711511217
Dette tegnet jeg i fjord sommer. (dårlig, i know) men, det skulle forestille meg og Veronica M :)


Jeg skal foresten legge ut en video av at jeg er superstressa på selve konfirmasjonsdagen min, etterpå også.. Har aldri sett meg såå stressa. Men, ikke få for store forhåpninger til den lille snutten.

img7928
Stressa og irritert fordi broren min filma meg, og stod å lo..

Q: Er det sol hos deg?
Q: Planene dine for i dag, er?

Blogges! :)


DATO: 16.07.2009 / KLOKKESLETT: 12:24

4 kommentar(er)

* Får sykt, sykt dårlig samvittighet av å drepe en flue.. Å klarer ikke å se på at dem lider, så jeg må slå dem tusen ganger til for å være sikker på at dem er døde.

* Første gang jeg farget håret var det til brunt.. Det gjorde jeg i 7.klasse. Har også fått farget håret grått..(ikke med meningene, selvfølgelig)

* Folk tror sikkert jeg har hatt tusen kjærester.. Jeg har hatt en del.. Men, det er ikke like seriøst som det jeg har nå. Det aller mest seriøse er det med Kristian nå..

* Jeg elsker skrekk, grøsser, thriller filmer osv, men blir alltid drit redd under filmen.. Kan fort begynne og gråte..

* Gråter veldig lett av ting. Spesielt når det gjelder gutter..

* Jeg elsker og ha det ryddig og fint rundt meg. Alikevell må jeg rydde rommet mitt hver dag! Fordi det ser ikke ut.

* Jeg har lyst på platinablondt hår, men får ikke lov

* Kindermax, kinderegg, Japp og milkaway (ell noe) er mine yndlingssjokolader.

* Jeg har aldri vært forelska eller noe i en kjendis. Sånn som de fleste andre jenter.

* jeg har hatt 4 katter(med den vi har nå) , 2 fugler, 5 fisker, 1 gresshoppe, 2 (rompetroll)  frosker og 1 kaning i løpet av mitt liv. Spørsmål? (a)

.. er det noe dere lurer på, så svarer jeg gjerne (A)

Blogges! :)DATO: 15.07.2009 / KLOKKESLETT: 19:35

5 kommentar(er)

Jeg og Kristian har blitt tegnet av Lava! Jeg syntes det var utrolig søtt gjort av henne og bruke tid på det.
Også er hun utrolig flink til å tegne. Dere burde se på alle tegningene hennes. Super bra...
Tusen takk ! < 3
45120151247663434537uten navn
4512015124766350134945120151247663183503

45120151247663564568


Q: Hva synes du ?

Blogges! 


DATO: 14.07.2009 / KLOKKESLETT: 23:20

0 kommentar(er)

fitness


Har du prøvd den? Jeg kjøpte den i dag, og har lyst til å prøve nå, men vet ikke om jeg er i form.
Du skal trene denne 3 ganger i uka, 20 min vær gang. Genialt?!   Foresten så er trening blitt en stor del av meg. 1.August skal jeg lage medlemskap i Avansia, og jeg skal trenge MASSE.. For slaskemagen min ska jeg ikke ha når jeg tar av reguleringa :)  Noe som skjer i November-Desember.

Q: Prøvd denne ?
Q: Er den bra ?DATO: 14.07.2009 / KLOKKESLETT: 23:07

3 kommentar(er)

Heh, ja! På morran i dag, merket jeg at maten ikke smakte noe godt og jeg hadde vondt i halsen.. Klokken 10, dro jeg på jobb og jeg ble bare mer sliten utover dagen.. Da jeg kom hjem klarte jeg ikke mer, og jeg la meg for å sove.. rundt 8 tiden, våknet jeg igjen og jeg hadde feber på 37.9, altså ikke så mye. Men, jeg vil ikke ha SVINEINFLUENSA. Hva om jeg har det ?,, tror jeg skal til legen i morgen.. Hvis jeg ikke er bedre.

Jeg hadde tenkt å legge inn ett bilde av hvor syk jeg ser ut, men jeg droppet det for deres eget beste. Derfor legger jeg inn bilde av noe som jeg kaller minner, og med de beste jentene :)


granfolkamiss
F.Venstre oppe: Borghild, Veronica, Stina, Karoline, Therese, Jehona, Karianne, Mari og Lise.
F.Venstre nede: Meg, Caroline og Jeanette.


Dette er en kveld jeg aldri glemmer, jenter :)

Q: Hva har du gjort i dag ?
Q: Har du noen minnr du vil dele med meg ? :)
DATO: 13.07.2009 / KLOKKESLETT: 23:44

0 kommentar(er)

Nå har Heidi og Lava dratt sin vei, og jeg sitter her alene og nyter sangen til "Helt ærlig gutta feat.linni og Charter Svein" , og glemte jeg og fortelle at jeg fortsatt er fjor10z ?   Speilbilde må vell ikke alltid bety fjortis ?
Hvis dere ikke har oppdaget det, så har jeg fått extensins.. 1600 ,-.

Imorgen skal jeg jobbe , 10 - 15.. Blir kjedelig. Men, jeg ville bare si at jeg lever ..

img8172
Tunika // Kjole fra GinaTricot , Extensions fr ABC frisør. Øredobber fra Dansk smykkekunst..
(håret er svært tuggete, jeg vet det)

Sangen finner du her

Q; Er det fjortis med speilbilder?
Q; Skal i morgen?

Blogges!DATO: 13.07.2009 / KLOKKESLETT: 19:40

1 kommentar(er)

Jeg har fått så dilla på the sims, at jeg spurte søskenbarnet mitt om han kunne slenge over hele den stajonære pc'n sin til meg. Gjett hva?, han gjorde det og jeg har fått enda mer dilla.. Lava og jeg har nettopp blitt ferdig med en "familie" og en stort fint hus. Noe som har tatt ca... hele dagen å lage.

Nevnte jeg at Heidi og Lava overnattet hos meg i natt ?  Det ble msn'chatting til sent på natt og planer om å se "onskapens hotel", men vi sovnet rundt 4 tiden. Heidi måtte dra hjem tidlig fordi hun skulle pakke til den 3 ukers lange ferien hennes i Afrika imorgen. Derfor sitter jeg og Lava her og venter til klokken tigger 19.00, da vi skal finne på noe med bestejenta for siste gang denne måneden. Trist.

Ellers har jeg ikke stort og fortelle, annet enn at jeg må steppe inn i dusjen nå.. Ja, jeg trenger det.. Sant Lava?!

cimg0151
2 stk herlige jenter! <3 Trøtte? (A)


 

cimg0159
1 stk sliten og ekkel blogg'narkoman. Kremtkremt.
 

Blogges!

Q: Skal senere i dag?
Q: Spilt The sims 3 enda?DATO: 11.07.2009 / KLOKKESLETT: 21:46

5 kommentar(er)

Det har blitt mye html forandringer på bloggen i dag. Kanskje ikke så mye dere ser, men som jeg godt legger merke til. (er ikke ferdig)..


Var litt trist og ta farvell med kjæresten min i dag også! Han skal nemmelig være borte fra meg i rundt 2 uker. (for meg er det mye) Kanskjekanskje jeg får møte han neste uke. Men, jeg skal da ikke klage. Har hatt 3 herlige dager med han nå..   Nå skal jeg vell bare surfe litt rundt, og tro jeg er sunn på bringebær. selv om det er ganske sunt.. Men, ikke med vaniljesaus (A)
dsc01009 
Q;  Hva synes du om designet mitt nå? Burde jeg forandre på noe?
      Er det noen du er superglad i, som du ikke får sett på en stund?

Have A Nice Summer! :)DATO: 11.07.2009 / KLOKKESLETT: 20:52

1 kommentar(er)

Har du spørsmål. eller noe. Kan du få tak i meg på videobloggen@hotmail.com , eller me.lollo@hotmail.com.
DATO: 11.07.2009 / KLOKKESLETT: 20:44

0 kommentar(er)

Hei, jeg heter Hege Kristine, som dere sikkert har fått med dere. Jeg er egentlig en ganske aktiv blogger, men i det siste har det blitt lite. Jeg har hatt noen bloggpauser.. Noe som nok har hjulpet en del på mange ting. På fritiden driver jeg med Hiphop, venner og selvfølgelig kjæresten min, Kristian. Begynner i 10.Klasse til høsten. Blir stas å møte vennene igjen :)

God sommer!DATO: 08.07.2009 / KLOKKESLETT: 19:38

5 kommentar(er)

video:cimg0040

Kamerakvaliteten er ikke spesiell bra, men den funker vell. Ja, dere hørte riktig. Jeg skal begynne og blogge igjen.. Gøy ?   Men, kanskje ikke så ofte :)hits