DATO: 30.06.2012 / KLOKKESLETT: 19:16

0 kommentar(er)

Sitter nå å hører på Mac Miller for aller første gang. Ja, det er helt sant og helt villt, i å med at han er så pop for tiden. Hva jeg skal si om musikken er en annen sak. Av sangene jeg hørte likte jeg best Donald Trump. 

Nå sitter jeg å venter på Pernille og Lava. Vi skal kose oss med Taco, sladder og vin i kveld. Det blir koselig. Lenge siden jeg har hatt en ordentlig jentekveld. Egentlig skulle Heidi bestevenninna vært med også, men hun kunne ikke. 

Lava ville ha pynta-jente-kveld så da ble det kjole på meg. Hun snakket noe om å ha photoshoot og greier, så vi får se om det kommer noen bilder av det i løpet av kvelden/morgendagen. Lovet dere bilder fra Oslotuen i går, men jeg har rett og slett ikke rukket med i dag. Har vært på farta hele tiden, så de får dere heller i morgen. 

DATO: 30.06.2012 / KLOKKESLETT: 02:02

0 kommentar(er)

Har vært på shopping og Topp 20 i dag. + jobb tidlig på morningen. Veldig sliten nå, som nå hopper jeg inn i kosegenseren til Glenn, venter på John Blund og sover til i morgen. Jeg tok med kamera til Oslo, så bilder får dere i morgen. Hatt en helt fantastisk dag, og den har heldigvis gått utrolig fort. Ikke lenge til søndag nåå. Gud å jeg gleder meg! <3  

Natta ! ♥

- Hege Kristine 
DATO: 28.06.2012 / KLOKKESLETT: 19:00

8 kommentar(er)

Wii! Så fornøyd
DATO: 27.06.2012 / KLOKKESLETT: 22:56

0 kommentar(er)

1. 

2.

3.

 

 

 
DATO: 27.06.2012 / KLOKKESLETT: 22:26

0 kommentar(er)

Sitter nå hos kjæresten. Han er å tar sol med broren sin. Skulle egentlig være med, men, orket ikke. Tviler på at jeg får se han så utrolig mye i kveld uansett. Han skal nok fly rundt og pakke. Han drar nemmelig bort i 4 dager. Til Sverige på harrytur/høljes/rallyfestival eller noe. Interessen hans for rally er lik null, men han drar for å feste. ehe. I å med at det er i Sverige vil jeg ikke kunne ha så mye kontakt med han disse dagene heller. Dyrt.. Har heller aldri vært borte fra hverandre så lenge, i løpet av de 8 månedene vi har vært "sammen"..

__

Men, jeg skal prøve tenke positivt. Skal på shoppin og topp 20 med jentene på fredag, så det kan bli kjempekos. Er det bare torsdag, lørdag og søndag å fylle ut dagene på. Han kommer jo hjem søndag, men da skal han nok bare sove - spy - sove - spy.. ehe. Neida, håper han ikke drikker så mye. hehe

__

Har ingen bilder her, pga jeg sitter på pcn hans. Så det får bli et gammelt et.

Haha. herregud. Et av de første bildene jeg la ut på bloggen her. Typ 4 år siden... savner kroppen jeg hadde da :o 

- Hva skal du i helga? 
DATO: 26.06.2012 / KLOKKESLETT: 14:02

0 kommentar(er)

I helga var jeg i Oslo med kjæresten min. Var superkoselig. Spise favorittbaguette, dro på akerbrygge for å spise på Big horn, og peppes pizza på søndag. En utrolig herlig helg. Var faktsik ganske heldig med været også. Eller. Når vi var på hotellet, regnet det. Når vi var ute var det sol og varmt. Her kommer det noen bilder fra helgen. 


På toget. 

Baguetten fra .. La baguette? 

 


Fikser seg - konsentrert Nr.1

Pusi <3   Skjer med kaningsmilet mitt? hadde det hele denne kvelden. 

 

Klare for å gå ut. 


Stakk innom en fotballscene, hvor det satt flere hundre folk. Kunne kjøpe øl, ølpølser, sigaretter og snus for 70 kr der. Fett. 


Big horn <3Oslo sent på kvelden. Fikk lyst til å kjøre sånn sykkeltransport greier,, hehe! 


Drakk kakao og krem midt på natta!   Guri, så varmt med plastglass. Har dessuten filmet en film hvor det spøker. Kødder ikke!  Sykt ekkelt. 

Har du hatt en koselig kjærestehelg i Oslo før? 

-Hege Kristine 
DATO: 26.06.2012 / KLOKKESLETT: 13:39

2 kommentar(er)

(skrev dette innlegget i går, men slettet det igjen. Lager et nytt. Får se hvor lenge jeg har det ute)

Grunnen til at jeg slettet det forje innlegget som omhandlet dette, var rett og slett fordi det var litt tøft å liksom gå ut med det. Det er et veldig vanskelig tema for meg, i å med at det preger livet mitt såppas mye. Forje innlegg ble også veldig langt, så nå skal jeg prøve å korte det ned litt, ikke vise bilder av MEG med det, også kan heller dere spørre om spørmål om det er noe dere lurer på ang det. 

- Atopisk eksem blir også kalt barneskem eller vintereksem. Det startet med vintereksem inne i albuer og bak knærne. Dette startet i en ganske tidlig alder. Etter jul i 9.klasse begynte jeg å få det på ryggen. Til slutt ble det så ille at jeg ikke turte å gå med bar rygg til noen. Sommeren kom, og det utviklet seg. Jeg begynte å få det i ansiktet. Rundt munnen, haka og på kinnene. Jeg gikk med dette hele sommeren, og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Da jeg startet i 10.klassegikk ryktene rundt om at jeg hadde fåt kjønnssykdommer og hele pakka. Jeg husker ikke alt helt med tider osv, fordi jeg har vel bare prøvd å fortrengt hele den perioden.

 Bilde er fra google.no

Jeg hadde kjæreste den perioden, og en dag spurte jeg han "er du flau over meg når du går med meg pga eksemet?" svaret jeg fikk var "litt". Helt jævlig å få høre det. Og ikke veldig snilt... Det gjorde jo at selvtillitten sank enda tusen steg nedover. Jeg var hos hudlegen på Gjøvik to ganger, og fikk samme dårlige kremen to ganger. Utrolig dårlig service og det virket som han ikke visste noe. Jeg fikk også vite at jeg hadde gule stafylokokker i eksemet mitt (alle har gule stafylokokker, men ikke alle det bryter ut på). Og det kan gi livsvarige infesksjoner, så jeg fikk kortison som jeg skulle smøre på to ganger dagen i 3 uker. Videre skulle jeg bruke Elidel krem som skulle holde det ved like. 

Bilde fra google.no

Det funket i en periode, men så glemte jeg kremen en gang i bland og det kom tilbake.. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre. Leste rundt på nettet og fant ut at noen ble kvitt det sånn over natta, andre hadde det resten av livet. Et liv med kremer, drit og usikkerhet. Det orket jeg ikke, så jeg ble veldig deppa. Tror helt ærlig ikke folk rundt meg tenkte over det, fordi jeg var veldig flink til å skjule følelsene mine. 

Bilder hentet fra google.no


En dag var jeg og mamma på apoteket hvor venninna til mamma plutselig dukker opp og forteller om en krem ved navn "A-cream". Den skulle visst være utrolig bra på det meste, så mamma kjøpe med seg en krukke. Jeg prøvde denne kremen rundt munnen i et par uker. Allerede da merket jeg at uten kortison eller elidel krem så ble det borte. HELT BORTE. Ingen tegn på eksem i det hele tatt rundt munnen. For første gang på lenge så jeg en lys tunnel. Jeg så en slutt på problemene mine. I tillegg var ikke akremen farlig å bruke. Den kunne man bruke så mye man ville av. (under visse omstendigheter. Gravide skal visst ikke ha den). Da ble livet mitt med en gang mye bedre, og etter det har jeg bare brukt kremen. Nå er det størte problemet mitt, eller den størte frykten at de ikke velger å selge kremen lenger. Da hadde jeg i såfall kjøpt oppskriften, eller i det hele tatt. Hele lagret dems med kremer. 

Skulle gjerne ha vist frem normale bilder av meg selv med det, men jeg var ganske flink til å redigere bildene sånn at det ikke syntes så godt. Kanskje jeg finnet et senere, men fant ingen nå. Dette ble faktisk like langt som i går, men dere kan spørre om spørsmål om du selv sliter med det. Jeg anbefalte a-cream til to i familien min som sliter med det sammen, og det hjalp for dem. 

Ps: godteri kan få eksemet til å blusse opp mer. I det siste har jeg ikke vært flink med kremen, og har spist litt mye usundt. Derfor har jeg nå vært tørr og sår en stund, men det går fint nå. 

Bare å spørre om smørsmål, enten her eller på me.lollo@hotmail.com. 

- Hege Kristine. 
DATO: 22.06.2012 / KLOKKESLETT: 13:22

0 kommentar(er)

Hørt om ungdommene i USA som mobbet ei dama i 60'åra på skolebussen? Hun jobbet frivili på bussen, for å gjøre skoleveien fra skolen og hjem for ungdommene trygge. Passe på at alt skulle være i orden. Ungdommene som la ut denne filmen kalte henne feit, spurte hvor henne bodde sånn at de kunne pisse på døra hennes, trua med knivstikking og sa noe med at "barna hennes kom til å ta selvmord siden hun var så stygg"... Sønnen hennes tok selvmord for 10 år siden, så det var helt sykt vondt for henne og masse mer. 

USA fikk medfølelse for damen og opprettet en konto hvor de som ville kunne sende inn penger sånn at Karen fikk en ferie. Meningen var å klare å samle inn 5000 dollar. Nå har kontoen 400.000 dollar, ca 2.5 millioner kroner. 

Det er jo helt villt at ungdommer, eller mennesker generelt klarer å være så drittsekker mot et annet menneske. Blir sykt lei meg på Karens vegne, og alle andre som opplever dette daglig. 

Under kan dere som vil se videoen av turen på hele 10 minutter. Får så vondt av henne når hun tørker tårene sine i ny og ne. 

Hva synes du om saken?

 

- Hege Kristine 
DATO: 22.06.2012 / KLOKKESLETT: 10:33

0 kommentar(er)

(beklager for forskjellige størrelser på bildene. Fikk ikke fisket det)

...HUND!  Helt siden jeg var bitteliten har jeg hatt katt, og jeg har elsket katter over alt på jord. Katten vi har når heter Thiran, og han har akkurat blitt 9 år. Verdens beste pusekatt. Men, allikevel har jeg missundet de som har hund. Jeg har villet ha hund en god stund nå, og ikke en hvilken som helst hund. En Chihuahua. Desverre er både jeg og mamma allergiske mot dyr. Alle slags dyr. Også katten vår. Mamma har i tillegg Astma, så egentlig skulle vi aldri hatt Thiran heller. 

'

Thiran ♥

Men, kjæresten min har en Bichon Frise. En allergivennelig hund som jeg ikke ragerer noenting på. Derfor tviler jeg på at mamma ikke vil reagere noe på den heller. Har også en stund villet ha en sånn type hund. En ting er ihvertfall sikkert.. Jeg skal ha en hund i livet mitt, og den skal være liten. Ikke større enn en Bichon Frise hund. Dessverre er det nesten litt sånn at Jo mindre hund, jo dyrere. Men, har man lyst på hund, betaler man det, det måtte koste.

 Tanja ♥

Hallåndusen da! ♥ så søte

Har du et kjærledyr? evt hva?

- Hege Kristine 
DATO: 22.06.2012 / KLOKKESLETT: 09:37

0 kommentar(er)

Seriøst! Det er noe av det ekkleste jeg har vært borti på lenge. Før jobb i dag, dro jeg en tur på butikken og kjøpte med yoghurt. Da jeg var på jobben la jeg merke til at den var så oppblåst. Jeg burde allerede da ha visst at det var noe feil med den. Jeg åpnet den, og fant ut at det var det utrolig mye mindre frø enn tidligere. Jeg ble veldig usikker, og luktet på den. Den luktet ikke sånn spesielt godt, men tenkte at "den lukter vel sånn". Så smakte jeg så vidt på den.. FYFAEN, rett og slett. Det var så ekkelt at jeg måtte finne meg noe å drikke veldig raskt. Bare for å få bort smaken. 

____

Desverre får jeg ikke klaget på den. Har kastet den, og tok ikke med kvittering. Det går bra, er bare 10 kr uansett, men litt kjedelig når jeg hadde gledet meg til yoghurt. 

Fysøren og dum jeg var. Burde jo som sagt skjønt at det var noe rart når den var så oppblåst. Jobber jo i butikk, i tillegg til denne jobben, og vet jo at man ikke skal spise ting som er oppblåst. Eller, det er ikke bra / ikke godt da. I tillegg til at dette er et melkeprodukt. Håper ikke dagen min blir ødelagt med magevondt og oppkast!.. ææh. Skal jo jobbe 12 timer i dag. 

Skulle aldri ha smakt på'n 

Så dette var da dagens lille dumhet. Håper det ikke kommer flere av dem. 

Har du smakt på ekkel yoghurt?

- Hege Kristine 
DATO: 19.06.2012 / KLOKKESLETT: 13:48

0 kommentar(er)

Noen som vet hvordan jeg får fikset mellomrom mellom avsnitt og bilder? Trykker enter osv, og når jeg skriver innlegget ser det bra ut, men da jeg poster det så blir alt liksom sammenkrønsja!  Er det noe med designet? Irriterer meg noe sykt ihvertfall! 

- Hege Kristine 
DATO: 19.06.2012 / KLOKKESLETT: 13:46

1 kommentar(er)

Heiallasamman. 

- Har ikke fått blogget de siste dagene, men har tatt et par bilder. (ikke mange, desverre)

Lørdag skulle jeg egentlig på Norske Talenter i Oslo, men kunne ikke ta meg råd til tog osv, så jeg dro heller til Sverige (Gratis bensin. tihi) hvor jeg handlet ting som er nødvendige. kremt! Sverigeturen ble egentlig ganske spontan. Var alene hele helgen pga foreldrene mine var på camping i Fredrikstad, så jeg og kjæresten hadde kosehelg sammen. Med god og middag, film og en stor frokost. Utrolig koselig.

Skal gjenta det til helga, fordi da er jeg alene hjemme da også! :)Har dessuten fått meg ny og stor seng, så nå skal jeg fikse rommet mitt, sånn at det blir ordentlig her. Rydde, kaste, flytte og vaske. Dette blir herlig. 

 Nye håret mitt, forresten. Her er det dessverre utrolig stygt. Er mye mørkere og jeg pleier ikke ha så tuggete. Skjønner ikke hva som skjedde. Uansett hvor mye jeg prøvde å fikse på det, så ville det ikke bli fint. Dårlig hårdag! Kommer eget innlegg om håret mitt, men må bare få tatt bilder først. 


Nå får jeg hoppe i gang med dagens "todolist" ROMMET. 

Hva har dere gjort i helgen? 

- Hege Kristine 
DATO: 17.06.2012 / KLOKKESLETT: 18:32

0 kommentar(er)

Autocorrects - <p>Emmagoodnight?.-.<br>Butbutbut you didn't check under my bed for gingers :c <br>MONSTERS** OMFG<br>BEST FAIL EVER!!!<br>LOL i think thats the hardest i've laughed all day XD<br>i cant stop laughing omg xp</p>

Autocorrects - <p>MomGet your Aunt Jessica a birthday present while you're at the mall<br>Would she like a gift card to Bath and Body Works?<br>I'm getting heroine <br>WHAT!<br>HER ONE** her one mom. I am getting her one! </p>

Autocorrects - <p>SarahHow was your blind date last night?! :D<br>Bad . He was ignorant.<br>What he do?<br>I was trying to talk to him , but the whole time he had his boner out & kept playing with it! He said it was 'business' Whatever.<br>WTF?!<br>Phone!!!!</p>

Autocorrects - <p>MamaBearMom, I'm so horny...please buy me Doritos.<br>Lol, what would you do with Doritos?<br>I said I'm horny, what do you think I'd do?<br>...<br>I MEANT HUNGRY.</p>

Autocorrects - <p>PhilHey bro can I borrow your penis?<br>Why?<br>Because mine is empty.<br>Ok sure meet me in the bathroom after class.<br>My bad bro, I meant can I borrow your pen. Fucking auto-correct<br>Oh... Well...</p>

Autocorrects - <p>BitchBitch you're so slutty you've had more fingers in you than a bowling ball!!!<br>whaaat?!?!?<br>oh sorry my cat walked across my phone :/</p>

 
DATO: 15.06.2012 / KLOKKESLETT: 20:14

0 kommentar(er)

Bare i kveld er det 20% på Smilelab på coverbrands.no. Før 20% kostet det 499, nå koster det 399! Jeg har lenge hatt i tankene å bestille Smilelab, fordi jeg har hørt så mye bra om dem, og nå er det en pakke på vei hjem til meg. 

For de som ikke vet hva Smilelab er, så skal stripsene som er i pakken settes på tennene, og du vil se forskjell med en gang. Det er rett og slett en tannbleking som gir synlige resultater, og det er flere blogger som anbefaler denne her. 

Dere kan lese mer om det på coverbrands sine sider. 

Så løp og kjøp!  Husk det bare gjelder i kveld. 

Har du prøvd smilelab før?

- Hege Kristine! 
DATO: 15.06.2012 / KLOKKESLETT: 19:13

0 kommentar(er)

Tenkte å fortelle litt om meg selv for evt nye lesere. 


Så, dette er da meg. Dior'jenta!

Hvem er du? stikker innom bloggen din en tur. 

- Hege Kristine.  
DATO: 15.06.2012 / KLOKKESLETT: 13:10

0 kommentar(er)

Jeg har nå gitt opp bloggen med meg og Lava. Hun blogger aldri og da blir jeg så lite bloggmotivert som bare det. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal starte å blogge så vidt her. Har byttet på designet og er bare en midlertidig header til jeg får til noe bedre. Vet ikke helt hva jeg synes om designet heller. Det er litt for rosa, og overkriften synes nesten ikke heller.

Bare for å informere; det skjer aldri noe kult i livet mitt, så dette kommer ikke til å bli noen "jeg har shoppet tre ganger i dag for 5000 kr per gang", "jeg er så heldig å få møte Elvis fordi jeg blogger liksom", eller "Jeg har ikke trengt å handle klær på to år jeg, fordi jeg har blogg"... Det er ikke livet mitt, og sånn vil det ikke bli heller.

Den største happeningen i livet mitt akkurat nå er at jeg har farget håret mitt brunt!Ikke de beste bildene, men det kommer. Må bare få ladet kameraet og knipet i vei.

Hva tror dere om min nye start?  

- Hege Kristine Dior 
hits