DATO: 27.06.2009 / KLOKKESLETT: 00:28

5 kommentar(er)

Jeg og ei venninne har startet en videoblogg, blogg.. Men, må si jeg savner alle leserene mine.. Sånn virkelig. Jeg savner og blogge ordentlig. Jeg savner og dele ting med resten av verden, og jeg savner og ha noe å gjøre. Men, det blir teit og komme tilbake nå.

Hvertfall så er bloggen min og Lava sin ; videoblogg1.blogg.no :) besøk og kommenter.

Tusen takk :)DATO: 18.06.2009 / KLOKKESLETT: 23:33

3 kommentar(er)

Hei! Jeg har ikke blogget i det siste, fordi jeg egentlig ikke har hatt noen bloggvilje. Jeg skal slutte og blogge. Kanskje jeg kommer tilbake en dag, men blir nok ikke med det samme. Jeg har oppnådd mange positive og negative ting via at jeg har blogget, men jeg har vært meg selv fra dag en.. Jeg setter også utrolig stor pris på at folk som er faste lesere, har giddet og lese bloggen min, er glad for folk som har tatt seg tid til og kommentere og skjekke ut bloggen min. Men, nå vil jeg ta en lang sommerferie, og nyte den, uten og tenke på at jeg må ta bilder, fordi de må på bloggen. Jeg tar en chilltime, og nyter sola. Tusen takk folkens.

God Sommer!

Hege Kristine!DATO: 15.06.2009 / KLOKKESLETT: 21:41

0 kommentar(er)

Jeg må si det har vært ganske fint med en liten bloggpause. Hvert fall i går. FIkk igjen norsk tentamen i dag.. Skrev Bed2Bed historie i norsk, og fikk utrolig dårlig på den. Men, det som overrasket meg litt var jeg fikk 3/4 i nynorsk. NYNORSK. Faget jeg hater aller mest.

HVA FIKK DU PÅ NORSK TENTAMEN?


Bilder kommer senere (fra i går)
DATO: 13.06.2009 / KLOKKESLETT: 11:27

1 kommentar(er)

I morgen har jeg konfirmasjon å jeg gleder meg massemasse. Jeg hadde håpet masse på at jeg fikk store sekker med penger, men jeg er jente, og får nok mer smykker. Men, etter hvert som jeg har fått gaver allerede, med smykker så tenker jeg at jeg setter mer pris på det når jeg blir eldre. Det er noe jeg kan huske som en bra dag, mens penger blir borte så fort. Alikevell gjør det ikke noe om jeg får litt penger heller da (a)

Allerede har jeg fått noen gaver, av Kristian, Sparebanken, Anne, Spar og Cathrine. Moren til Camilla (ei barndomsveninne kom akkurat med en også). Det er virkelig stas å være konfirmant.

dsc00538

Men, en ting jeg ble overrasket over var gaven fra Anne. Anne var læreren min i 2,3 og 4. klasse. Opp igjennom tiden, så har hun spart opp litt fra den tiden og i dag fikk jeg en "bok" med ting jeg hadde tegnet og skrevet. Det var supersøtt.  
dsc00543
dsc00541dsc00540
Dette var visst meg i 2.klasse som jeg hadde tegnet, også hadde vi to bamser som het Oscar og Mathilde! De fikk vi med oss hjem, og vi måtte skrive litt om hva vi gjorde sammen. Kjempe søtt!!!

Skulle jobbe i dag, men jeg orket virkelig ikke. Så jeg slapp. Derfor sov jeg litt lenger, men våknet jo til slutt med at mamma kom inn og ut av rommet med ting jeg hadde fått i posten. Dagen går vell ut på hårfarging, fiksing av bord o.s.v. Tivoli ble det ikke noe av. Tror jeg.. Håper egentlig jeg får lov til å ta meg en tur en timestid i kveld.

Men, blogges!

HVA SKAL DERE I DAG?
HAR DERE KONFIRMASJON I MORRA ?DATO: 12.06.2009 / KLOKKESLETT: 22:06

1 kommentar(er)

ryddig

Ser dere ?  Det er endelig ryddig på rommet mitt før konfirmasjonen, Drev lenge fordi det 1. var mye, 2. Jeg var syk og trengte mange "slappeav pauser" .. Nå skal jeg sette meg ned og pynte bordkort, så skal jeg sette på manikyr.. Jeg må nok jobbe i morgen, fordi Sarah og Camilla kunne ikke. Det betyr at jeg må stå opp tidlig og jobbe hvis jeg skal på tivoli. Faen altså.. Menmen.

HVA SKAL DERE SENERE I KVELD?DATO: 12.06.2009 / KLOKKESLETT: 15:03

3 kommentar(er)

Så klart er det i dag, når jeg ligger hjemme syk.. ENDA.. Hadde kjempe lyst til å dra på skolen i dag, men fant du at jeg ikke orket når jeg hadde skikkelig vondt i halsen. Derfor får jeg sitte hjemme på rommet mitt, mens alle venna mine skal ut på byen og more seg sammen.. Må jobbe i morgen da! Noe som er ukens nedtur. Skal spørre Sarah eller kanskje Camilla om dem kan, because jeg har jo vært sjuk, og kanskje en fordel at jeg ikke driver og lager mat til folk da ?     Men, tivoli SKAL jeg på i morgen, uansett hvor vondt jeg har det. Tivoli er min bestevenn, og jeg er superglad i mine bestevenner.


Dette bilde ble tatt i går kveld, da jeg lå og hadde haldsbetennelse i senga. Korselig og se sola skinner ute, og folk kan gå ut uten og kle på seg 1000 kilo med ullklær.. Yeh!
dsc00003


Ellers så skal jeg faktisk prøve å smiske med mamma og pappa om å dra på Moteshow i dag.. (A)
Har fått noen konfirmasjonsgaver allerede :)  Gleder meg til å åpne dem opp. Åpna opp den fra Kristian da! SUPER NYDELIG kjede, øredobber og tyren armebånd.. Tusen takk :)

HVA SKAL DERE I DAG?DATO: 12.06.2009 / KLOKKESLETT: 12:51

4 kommentar(er)

11605800011
17108700011
17110601301

Syntes dem var supersøte jeg. Har 3 bikinier fra før.Men.. Hallo! Jeg trenger hvertfall en til.

HVA SYNES DU OM DISSE BIKINIENE ?DATO: 12.06.2009 / KLOKKESLETT: 12:31

0 kommentar(er)

Jeg sliter utrolig mye med tørre og sprukne lepper om sommeren. Derfor skal jeg prøve noe på Coverbrands.no.

thebalmtotherescue112319222

Dette her har hvertfall Ulrikke anbefalt. Derfor satser jeg å stole på henne.

HAR DERE PRØVD DISSE?
ER DE BRA'E ?
DATO: 11.06.2009 / KLOKKESLETT: 14:45

4 kommentar(er)

Nå legger jeg ut noen bilder, men som pappa skal ha! Fordi vi har konfirmasjon på søndag. Familiebilder og vennebilder.
beste

img5218

img5220

dsc00504

veronicaDATO: 10.06.2009 / KLOKKESLETT: 23:01

6 kommentar(er)

Jeg har sykt sykt senitiv hun. Spesielt i ansiktet. Jeg har prøvd alt. Har fått sånn krem på apoteket nå, som skulle fjærne det røde jeg hadde rundt munnen ( var sykt sår).. Men, nå er det litt rødt, men sykt tørt. Hva skal jeg gjøre ? Har prøvd å smøre krem jeg fikk også, men da blir jeg bare rød igjen..HAR DU OPPLEVD DET SAMME?
HVA GJORDE DU MOT DET ?
HVA BRUKTE DU?
DATO: 09.06.2009 / KLOKKESLETT: 20:21

0 kommentar(er)


kveld

Jepp,, kvelden min tyder til masse nestea, urge, lekser, mobil, data, tv, spybøtte og jeg blir vell sengeliggene mens jeg surver over hvor syk og forkjølet jeg er. neida, men jeg vet ikke om jeg skal på skolen i morgen, hvis jeg skal.. Så må jeg øve til musikkprøva vi har i morgen. Må uansett på konfirmasjonsforbredelsene senere på kvelden i morgen.

SKAL DERE SE FRUSTRERTE FRUER I DAG?
HVA HAR SKJEDD I DET SISTE?
(JEG HAR IKKE FULGT MED)DATO: 09.06.2009 / KLOKKESLETT: 19:03

1 kommentar(er)

Jeg blogget ikke i går, fordi jeg var syk, og heller ikke tidligere i dag, fordi jeg ikke orket. Feber, vondt i halsen, hodet og resten av kroppen + at jeg har vært kvalm. Super bra timing, så lenge det faktisk er konfirmasjon på søndag. Bestevenninnen min Heidi, kom på besøk med brus og kindermax. Det rørte meg skikkelig. Tusen Takk <3

Ellers vil jeg egentlig ikke fortelle mer. Enn at jeg har fått helt dilla på fanthomas..

DATO: 07.06.2009 / KLOKKESLETT: 20:53

4 kommentar(er)

30777611244207563467


Førsteinntrykk på desing
Headeren er søt, og du har søte farger på bloggen din. Det er ikke mye rot, og reklame. Noe som gjør bloggen din ryddig. Du har drevet med blogg.no siden desember, men har enda ikke noen HTML-koder. Ikke at det er noe viktig del, men bloggen hadde skillt seg litt mer ut med det.  4

Skrivemåte
Du skriver bra. Men, det går mest i hva du gjør om dagen. Elelrs så skriver du innlegg om dine forhold til ting. Som feks "topp 10, blogger". Du har ikke så mange bilder av deg, venner eller ting som passer til det du skriver om.. (tenker på bilder du tar selv) Det er det jeg savner litt. 4+

Bilder
hilsen copy
Du har ikke mange bilder, men et ekstra pluss er jo at du har et "avsluttningsbilde" i nesten hvert innlegg. Den er enkel og søt. Men, jeg savner bilder fra ting som skjer. Etter min og mange andres mening, så er det ikke gøy og lese hva man har gjort, uten og se noen bilder fra det. Det setter liksom et ekstra oreg på innlegget. Det går også ann og redigere bilder, av feks deg. Som du kan ha i et innlegg, som ikke har noe spesielt tema.  3+

Alt i alt
Du oppdaterer ofte. Det er bra. Du skriver rent, eller jeg mener du klarer og holde deg unna sms-tegn. Er noen ganger du har " :O, <3, ^^", men de fleste har det en gang i blandt. Jeg synes bloggen din er søt, men kanskje ikke akkurat noe jeg ville lest hver dag, iogmed at du ikke har så mange bilder eller videoblogger.  4+

Lykke til videre, Oda Karoline!

Vil bare si at dette er første gang jeg vurderer en blogg, og jeg har ikke noe god på dette. Jeg mener heller ikke noe negativt ved det jeg skriver. Håper dere skjønner

Blogge's!
DATO: 06.06.2009 / KLOKKESLETT: 16:42

12 kommentar(er)

22613cropped

Jeg har småbrunt hår nå, men skal farge det neste uke pga konfirmasjon. Jeg vet ikke om jeg har lyst til og farge det mørkebrunt eller plantinablondt. Det er ikke bare dumme jenter som har platinablondt hår, BTW.. Så skal jeg kjøpe extensions etter konfen. Jeg elsker skikkelig lyst hår, men samtidig så synes jeg brunt er fint også. Skal jeg ha brunt, skal jeg også ta lyse stiper.

02cropped
hjk
Her har jeg brunt hår.

dsc04946
Her med blondt. Lenge siden

HVA SYNES DU JEG BURDE ?
TRENGER VIRKELIG HJELP


DATO: 05.06.2009 / KLOKKESLETT: 17:13

1 kommentar(er)

.. til sommerferie. Bare 9 skoledager, og 13 dager tilsammen.

Jeg skal på overnattingsbursdag i dag, og er supertrøtt, så jeg får sove litt før jeg drar, tror jeg. Fikk foresten igjen rle prøver i dag. Det gikk superdårlig på begge to. også fikk vi karakterkortet i mat og helse + et brev der det står noe med at vi kan klage om karakteren. Noe jeg skal..

Ellers så vil jeg si at det bare er 9 dager til konfirmasjon. Håper på masse penger, sånn at det blir oslo-tur på meg etter konfen.

Little Boots = har brae sanger (mener jeg)  Litt småspesielle, men jeg hørte på noen sanger nå, og jeg vil si jeg er reagerte overraskene positivt. Jeg pleier og være litt usikker og sær når det gjelder "nye artister". Men, Little Boots er helt greit for meg. 
NÅR HAR DERE SOMMERFERIE?
HVA SYNES DU OM LITTLE BOOTS?

 DATO: 04.06.2009 / KLOKKESLETT: 17:23

9 kommentar(er)

jeg har alltid hatt lyst til og flytte. Men, jeg ville også ikke, fordi jeg ville ikke bytte skole. Men nå er jeg eldre og kunne gjerne ha byttet skole med EN gang. Jeg vet jeg har mange fiender eller noe på brandbu ungdomskole ( ligger 15 min unna Gran ungdomskole), men jeg har faktisk lyst til og begynne på brandbu. Ellers så vil jeg bare flytte til et sted langt unna der ingen kjenner meg. Da kan jeg starte et nytt liv, uten og tenke på fortiden.


Folk lurer sikkert på hvorfor jeg har så mange fiender og folk som hater meg. Det er fordi jeg kanskje er litt frekk i kjeften og en liten del, noe dem kaller.. LØS. Jeg har lovet meg selv og alle andre at jeg skal slutte med gutter og heller bare være venn med dem, men hvor vankelig er ikke det for ei jente med psykiske gutte-problemer. Altså, jeg faller ofte veldig lett for gutter, og særlig til tidligere x-er.. jeg kan virkelig ikke noe for det, men jeg prøver og skjerpe meg. Guttevennen min skulle jo hjelpe meg, men han gir meg opp for lett. alt for lett. Jeg er vanskelig og sta, og kan fort falle tilbake til ting som tidligere har skjedd eller noe.

Problemet mitt er like vanskelig som når en litt småtykk person skal slanke seg. Han er avhengig av sjokolade, jeg av gutter. Er det noen som er i lik tilstand som meg, som faktisk har klart og komme seg unna problemet? 

 
Dette her kommer snart til og ødelegge meg helt, og alle rund meg. Jeg må seriøst skjerpe meg, men er så dønn vankelig. HELP ME!!!!

FORSLAG?DATO: 04.06.2009 / KLOKKESLETT: 11:32

4 kommentar(er)

Det er hjemmearbeidsdag i dag, fordi 10.klasse har muntlig eksamen. Da har så klart klasse mi fått oppgaver vi må gjøre.. bompe. Vi må gjøre 2 hus-mor-ting, og noe engelsk og norsk tror jeg. Har ikke arket, og får heller ikke lastet det ned fra its'learning. Jeg har ikke fikset meg eller noe, og aner ikke hva jeg skal gjøre.

Ellers i dag, så kan det hende jeg stikker ut en tur. Med noen venner av meg. Fordi jeg har venner altså. JustYouKnowItLiksom! 

dsc01626
Ellers lastet jeg opp ett bilde av katten min , Thiran fra fjord sommer. Han er 7 år!
i250181018263734
Og et bilde av meg og Joon, i 7.klasse. 

Blogges!

HVA SKAL DU I DAG? DATO: 04.06.2009 / KLOKKESLETT: 00:15

1 kommentar(er)

sommer 09 177
sommer 09 178
WANT TO BE MY FRIEND?

Smilefjes uten nese, er alltid søte. Tegna selv :$   Jeg vet! Nybegynner. men "det skal nok te seg tæll", tenkjer jeg. Blir nok bedre når jeg får tegnet dem mange nok ganger. Er faktisk første gang jeg tegner de så store... yeye.

LIKER DU OG TEGNE?

DATO: 04.06.2009 / KLOKKESLETT: 00:05

1 kommentar(er)


Gratulerer :)
DATO: 03.06.2009 / KLOKKESLETT: 19:16

21 kommentar(er)

Dere jenter der ute, mener ikke dere det samme?  Kanske ikke akkurat om girl-stuff, men sånne andre ting.
Det mener hvertfall jeg. 

Jenter er noen skravlehanker, alle sammen. Guttene orker ikke det tuller, og holder det heller inni seg. Det er derfor mange jenter har fler guttevenner, enn jentevenner. Men, jeg sier heller ikke at alle gutter sånn. Fordi det finnes gutter som ikke forstår noen ting i det hele tatt, som ikke har følelser eller forandrere seg veldig mye fra person til person. Sånne gutter gidder ikke jeg og fortelle ting til. Fordi da vet jeg ikke hvor jeg har dem.Jeg merket akkurat for en uke siden, at jeg hadde en ganske god venn, som kunne være seriøst når det var seriøse ting i bilde, og litt tullete, når det var noe gøy. Det er sånne gutter jeg liker og snakke med. Men, han mistet jeg brått, bare i løpet av helga.    

  Jeg har også fått rykter på at jeg er løs.. Hva mener folk med at man er løs?. Greit. Jeg er litt veldig guttegal, men jeg skal faktisk stoppe med det. Jeg skal bare være venn med gutter, men ikke noe flørting.. IKKE noe flørting til jeg begynner på vidregåene. Jeg vet det kan bli vanskelig, når jeg tenker meg om! Men, jeg har fått en utroolig god GUTTEvenn, til og hjelpe meg.     Han er streng, noe jeg liker! :) 

hfhpage0
Denne guttevennen og jeg har det ganske likt i perioder. Vi har gått igjennom de samme tingene og kan snakke med hverandre om alt. Jeg mener. ALT.. Han er utrolig lett og snakke med og jeg vil faktisk kalle han bestevennen min. Han er den eneste gutten som vet omtrent ALT om meg. Fordi han er en man kan stole 100 % på, og det gjør at jeg føler meg trygg.   vertfall nå! Før var det kanskje litt sånn at det var "gøy å gå rundt å si hemmeligheter", men nå virker det som det bare er teit og respektløst. Kan jeg stole på han, kan han stole på meg. Men, sefølgelig er det noen hemmeligheter jeg må utelate. Right?

Men, jeg har to jentebestevenner også, som jeg setter utrolig stor pris på. De har heller aldri skuffa meg.


HAR DERE EN BESTEVENN SOM ER GUTT?
FORTELLER DERE ALT?DATO: 03.06.2009 / KLOKKESLETT: 18:21

3 kommentar(er)

SUPERSPENNENDE!!!
or not 

VAR VI FLINKE?.
DATO: 02.06.2009 / KLOKKESLETT: 23:18

4 kommentar(er)

En av yndlingsommerkjolene mine.. Husker ikke hvor jeg har kjøpt den. Men, jakka er hvertfall kjøpt på only.

sommer 09 141


 
HVA SYNES DU OM KJOLEN OG ANDRE KJOLER?


 
DATO: 01.06.2009 / KLOKKESLETT: 21:58

0 kommentar(er)

sommer 09 038
sommer 09 085
angelheader
sommer 09 035
sommer 09 107

God Sommer!hits