DATO: 31.05.2009 / KLOKKESLETT: 22:51

2 kommentar(er)

Jeg minner dere på at dere fortsatt kan melde dere i kokurransen på denne siden. Her kan du vinne et gavekort på 250 kr, hos house of fashion.
Lykke til! 

heart
DATO: 31.05.2009 / KLOKKESLETT: 22:27

0 kommentar(er)

sommer 09 026

har ikke blogger på lenge nå, fordi jeg har vært skikkelig sosial i dag!. Jeg overnattet hos Heidi med Lava, også dro vi på stranda. Noe som var skikkelig korselig. Jeg badet for første gang i år. Jeg må si det fortsatt er ganske kaldt. (bilder kommer senere)

Nå skal jeg dusje, kure håret og pakke med inn i noen gode klær. Det er faktisk siste "frikveld", før det er skole og 2 harde og viktige prøver på Tirsdag. Det minner meg faktisk på at jeg må sitte med lekser i morgen.. WHAT!!! :O

Vi blogges! :)DATO: 30.05.2009 / KLOKKESLETT: 14:35

1 kommentar(er)

Nå har jeg fått ett helt nytt design på bloggen. Jeg vil si det er en god del forandring. Dere ville at jeg skulle ha nr 1 eller 3, men . Jeg valgte 2. Fordi den passa akkurat og jeg orket ikke og fikse og styre på størrelse (selv om det er gjort på 1--2-3)

Nå skal jeg jobbe vidre med designet, til jeg er mer fornøyd, og jeg kan som fortjent gå ut i finværet. Skal også på jentekveld hos Heidi i dag! Det kan virkelig bli koselig.

dsc01198
dsc01212
Fra sommer-festen til Heidi i fjord.
Jeg vet det blir litt rare innlegg for tiden. Men, jeg skal bli mye bedre.

ER DET SOL DER DU BOR?
HVA SKAL DU I DAG?
HAR DU FORESTEN NOEN HTML KODER, DU SYNES JEG KAN HA?


Blogge's!
- Hege kritine! :)DATO: 30.05.2009 / KLOKKESLETT: 00:10

19 kommentar(er)jhpage0

1jhpage1


2


jhpage2

 3


Jeg vet at alle er ganske simple og enkle, men jeg orker ikke noe styr og rot. (Jeg har foresten ikke de 3 siste norske bokstavene akkurat naa)

Derfor spor jeg dere hvem dere syntes var finest, eller hvertfal helt grei.
HVEM SKAL JEG SA SOM HEADER?

HUSK KONKURRANSEN: meld deg på konkurransen her

Blogge's! :)DATO: 29.05.2009 / KLOKKESLETT: 21:30

1 kommentar(er)

Som noen sikkert har merket, så har jeg begynt og få nytt design på bloggen. Jeg vet ikke om jeg er helt fornøyd, men jeg prøver meg hvertfall frem. Skal også begynne å lage ny header nå. Fargene blir rosa og blå, som jeg føler er litt mer sommerfarger enn hvit, og sort :)

Kommer tilbake med litt mer normal blogging senere.

HVA SYNES DU FORELØPIG OM DET NYE DESIGNET?

mc3b8nsterkulturkortet158c0924v320x240

DATO: 27.05.2009 / KLOKKESLETT: 16:58

49 kommentar(er)

mhm

FAKTA:
House of fashion har sponset meg med et gavekort, på hjemmesiden dems, for 250 kr. Hjemmesiden finner du her.
med gavekortet som den heldige vinneren får, kan du kjøpe alt fra dameklær, herreklær, sko, hair extensions, ringer, linser, ++. Den heldige vinneren får også en bloggvurdering her på min blogg. Har du ikke blogg, får du bare gavekort.
Lykke til!

DET DU MÅ GJØRE:
Jeg trekker tilfeldig, men for at dere er med i konkurransen, så må dere gjør en ting. Dere skal fortelle en positiv eller negativ ting med bloggen min. Ikke vær redd for å si negative ting.. Men, bare en ting. 

DEN AVSLUTTES: 31.Mai.. Alle kan sende inn helt til klokken 17.00..

PS:  Reklamerer du for konkurransen på din blogg, har du større sjangs for og vinne, jeg legger til en extra lapp, med navnet ditt på :)

Lykke til! :)DATO: 26.05.2009 / KLOKKESLETT: 23:27

0 kommentar(er)

Dette innlegget er dedikert for bloggerene som har kommentert på innlegget under.. Jeg ble super glad for og lese det dere skrev.. Jeg setter også utrolig stor pris på at dere gidder og ta dere tiden dere har, på å kommentere.. Tusen takk! <3

Jeg skulle ønske jeg kunne gitt dere en stor klem alle sammen, for at dere er så snille og søte.. Jeg var litt redd for at jeg overdrev for mye, så jeg var usikker på om jeg skulle legge inn innlegget.

Dere har faktisk gjort meg til en sterkere person, nå! En som er åpen og ærlig. I morgen skal jeg snakke med venninnen, og jeg skal ta det pent og rolig. Hisser hun seg opp, går jeg! For jeg gidder ikke å spenne musklene mine for henne. Jeg vi si en gang til TUSEN TAKK KJÆRE BLOGGERE :)

Hva skulle jeg gjort uten dere :)

(Det er så små ting som kan få mennesker til og bli glade, og dette var en stor nok ting for meg, til og skifte fokus, og humør)DATO: 26.05.2009 / KLOKKESLETT: 20:59

20 kommentar(er)

Har ei venninne som jeg trodde var bestevenninna mi. (nei, er ikke samme person som et annet innlegg)..
Vi sa alt til hvertandre og var liksom sånn berstebestevenner..TRODDE JEG!

Så, ble jeg sammen med en gutt.. Det ble slutt, og han begynte på henne.. (litt dårlig gjort) Jeg likte han jo egentlig enda, men sa jo at det var greit at dem dreiv, så lenge det var gutten som begynte på henne.. De ble aldri sammen, fordi gutten .. savner meg. (det kan jo ikke jeg noe for). Så han "dumpet" henne.. Hun ble helt knust å sånn, å jeg var der for a.. Men, så lenge jeg likte han enda, så klarte jeg ikke å la vær så snakke med han å se på han. Da ble venninnen sur, og det ble en het krangel mellom oss. Hun ble faktisk sur fordi JEG så på min tidligere exs, som hadde drevet med henne. Hun tenkte virkelig ikke så langt, at "åssen hadde HEGE det, når jeg og gutten dreiv?"..
Vil bare si at når dem dreiv, gråt jeg meg i søvn, vær natt..

Så, ble vi jo venner igjen, men ikke sånn som før. (wtf, pga en gutt liksom).. Hun var forsatt litt sur på meg etter det med gutten, og klarte liksom aldri å.. "tilgi" meg.. Men, denne venninnen betydde så mye for meg, at jeg ikke klarte å være uvenn med henne.. Derfor holdt jeg maska i lang lang tid.. Til i dag!

I dag fikk jeg vite at det "avlyste" grillpartyet hu og ei anna venninne skulle ha på Lørsdag.. De hadde sakt det ble avlyst.. Men, egentlig så ble det ikke det.. (har fortalt om det før).. Jeg ble først sur på den andre venninnen.. men hun forklarte alt, og ville gjerne ha meg der.. Men, hu jeg virkelig ikke liker lenger, er hun jeg trodde var bestevennen min. Hun har sakt til foreldrene sine at det er JEG  som har gjort alt dritt mot a, gjort at hun er den hun er osv. Derfor ville ikke foreldrene be meg..  jeg skylder langt i fra på foreldrene, fordi de vet tydligvis ikke helt hvem jeg er..

Jeg har støttet denne venninnen så godt jeg kan, hele tiden.. HELE TIDEN.. Hun har nesten ALDRI støttet meg.. jeg hadde tenkt å be henne på sommerpartyet mitt, men det gjør jeg jo ikke nå, fordi vi ikke er BESTEVENNER lenger..
Jeg holder virkelig ikke maska lenger når ei venninne skuffer meg så mye. Hun var faen meg bestevenninna mi. BESTEVENNINNA MIII..  Er det rart jeg reagerer så mye som jef faktisk gjør ?  Hun var syk på skolen i dag, så jeg fikk jo ikke snakket med henne..

Men, jeg er blitt bedt da, av hu andre.. Takker for det, Veronica! Men, jeg tror jeg heller drar til Borghild, fordi jeg føler meg seriøst ikke velkommen når hu "bestevenninna" mi er der, og egentlig ikke vil eller kan få ha meg der..
De ber heller 1000 gutter, som de så vidt kjenner, enn og be ei jente/meg som tydligvis har gjort alt feil.. med å støtte bestevenninna si FULT UT..

Greit, jeg blir frustrert, og overdriver sikker dette her skikkelig.. men, er det virkelig rettferdig?

HVA SYNES DERE ?
OVERDRIVER JEG ?
HVA HADDE DERE GJORT I EN SÅNN SAK?

(Det var altså hun som tok x-n min, å de var aldri sammen)
DATO: 26.05.2009 / KLOKKESLETT: 18:00

1 kommentar(er)

Hei!  Nå sitter jeg på den stasjonære pc.. Grunnen er i tidligere innlegg, nevnt.. (fordi den andre er "ødelagt")

Jeg vil bare si at det kommer en konkurranse senere i dag, verdt 250 kr.. Er altså et gavekort, du kan vinne..
Må bare finne ut hva konkurransen skal gå ut på. NOEN IDE?

Ellers, så har jeg ikke noen saftige nyheter.. Kommer flere innlegg.. :)

DAGENS SANG:  Dizzing tunes - Glamourmodell (8)

58251235587

Fant dette bilde på filene, på denne stygge pc'n.. Greit! Jeg skylder på at jeg var 14 år, på bildene .. x)
DATO: 25.05.2009 / KLOKKESLETT: 19:13

0 kommentar(er)

DATAEN ER KLIKK, DERFOR IKKE BLOGGET.
DATO: 24.05.2009 / KLOKKESLETT: 11:14

15 kommentar(er)

Nå har jeg og Lava akkurat våknet fra en varm og tragisk natt i telt.. /for meg/... Jeg satt på msn, med cam.. Jeg skulle se i koppen min, og når det ikke var annet lys enn fra pc'ene, så tok jeg og skulle se nedi koppen min, via camen.. Yeah! Det var brus i den stygge koppen, så det rant utover pc'n.. Nå funker ikke noen av tastene, og hele dataen er klikk.. Men, ikke nok med det!  Plutselig klikka mobilen min, jeg slo den av.. men.. Det skulle jeg ikke gjort.. Fordi, nå vil den ikke slå seg på.. Den er heller ikke strømtom, fordi jeg har prøvd å lade den. . gøy.. nei

Så nå aner jeg ikke hva jeg skal gjøre.. Sitter på dataen til Martin.s, som Lava låner.. Fikk jo heller ikke blogget i natt da, pga det stygge uhellet mitt..  Derfor kommer det noen bilder fra grillinga i går.. Men, mobilen min er ødelagt, så jeg må ta bildene fra Lava sin mobil :)

dsc04460
Det var jo meldt regn.. Vi var så klart forberett..

dsc04468
Å det begynte og regne.. i over en time.. Så, her satt vi da x)    (jeg er bleik)


HVA SKAL DERE I DAG? ..
ER DET SOL DER DU ER NÅ?


DATO: 23.05.2009 / KLOKKESLETT: 13:21

2 kommentar(er)

Hey girl, hey! :)

Nå hadde liksom jeg og Lava planlagt og grille i hagen min eller noe, med Heidi.. Men, Heidi skulle til Bergen :/
Så, da blir det bare meg og Lava.. Da skal vi kjøpe masse godt, grille og kose oss skikkelig. Får håpe ikke være snur seg helt da.. Det er jo spådd 0,1 mm regn eller noe.. (ohh, mye) 

Ellers så vil jeg si at jeg synes den nye sangen til Alexander Rybak er supersøt.HVA SKAL DU I DAG?
LIKTE DU DEN NYE SANGEN TIL ALEXANDER R?DATO: 23.05.2009 / KLOKKESLETT: 00:40

5 kommentar(er)

sol

Jeg vil grille med vennene mine i morgen/i dag, med engangsgrill.. Bare for og starte sommeren litt tidligere. Det har regner i hele dag, men i morgen skal det bli sol, og jeg har fri fra jobben. Hva er vell bedre med en sommerdag med mange gode venner ?

Jeg elsker sommeren på det sterkeste.  Venner, grillmat og stranda.. Det er virkelig det et ungdomsliv skal brukes til.

NOEN SOM BLIR MED? :)
LIKER DU SOMMEREN?

love3bymjagiellicz
Foresten, så ble jeg og Kristian sammen i dag :) <3


DATO: 22.05.2009 / KLOKKESLETT: 23:39

17 kommentar(er)

Jeg var en tur innom nettby, og kom over ei som hadde kommentert et bilde av ei jente der det stod at hun selv synes hun så ut som en elefant og var skikkelig feit.. Hun kommenterte med at "hadde du sett ut som en elefant, hadde ikke vi vært venner".. Jeg bare.. WTF!

Jeg synes det er tragisk at man velger venner etter utseende, populæritet eller noe annet piss. Pleier man ikke  og velge venner etter intresser å sånn? Hadde ei jente ikke vært så populær, men ganske snill å akkurat min type venninne, så hadde jeg jo valgt henne, i stedenfor og for å gå til skolens populæreste jente, samt at hun var super pen, og muligens ikke akkurat min type venn heller.

Det er så super teit og velge venner etter utseende.. Jeg synes alle vennene mine er pene, søte og samt snille.. Men, jeg har ikke valgt dem, pga utseende eller populæritet.. Men fordi de er de vennene som passer meg best, har samme humor, og vi kan gjøre masse ting sammen, uten og feks bli flaue over det.. Er du med en venn du egentlig ikke liker, blir det vanskelig og være seg selv også..

Så, velg venner etter personligheten, og ikke utseende..
Noen som er enige?

HVA MENER DU?
DATO: 21.05.2009 / KLOKKESLETT: 22:39

8 kommentar(er)

Det kan godt hende det bare er en periode nå, som jeg er dritt lei blogg.. Men, det er nesten ingen som leser bloggen min.. Jeg skjønner at folk ikke leser bloggen min, egentlig. Fordi jeg selv synes jeg skriver masse skrivefeil, skriver dårlig, oppdaterer lite og har nesten ikke bilder.. Selv om jeg prøver så godt jeg kan.. Jeg synes blogg.no er som en dagbok, men at folk kan lese den og kommentere, det er det som er gøy med og blogge.. Å få respons på det man skriver.

Jeg har mange meninger om ting og tang. Kanskje jeg skal bruke mine "egenskaper" på det?, og formidle mine meninger til dere der ute, sånn at dere også kan si deres meninger?

Jeg vet ikke jeg ass. Vi får se utover. Kanskje jeg oppdaterer bare når jeg føler for det. Jeg er nemmelig veldig redd for og miste de få leserene jeg har.. Derfor jeg føler jeg må blogge ofte.. Men alikevel, så er det bedre og blogge lite og bra, enn og blogge ofte og dårlig :)

dsc00367
Snapshot, btw! 


HVORFOR LESER DU BLOGGEN MIN? :)
HVORFOR LESER DU DEN IKKE ?
DATO: 21.05.2009 / KLOKKESLETT: 21:26

8 kommentar(er)

Sitter og ser på det mest tragiske progrmmet, ever.. Jeg hater tv-serier, der de krangler mer eller mindre 24/7... Alikevell

Lol, det der skrev jeg for en halvtime siden.,. Men, jeg er ikkei blogghumør for tiden.. Så jeg er ikke fiksert på å blogge. Sorry.. Derfor tror jeg at jeg tar en bloggpause.. Eller?

SYNES DERE JEG SKAL TA EN BLOGGPAUSE?.. MULIGENS SLUTTE FOR ALLTID?!
 
DATO: 20.05.2009 / KLOKKESLETT: 17:03

5 kommentar(er)

♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ Celine Dion - It's ll coming back to me now  ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫  

I just have to admit that
It's all coming back to me
When I touch you like this
And I hold you like that
It's so hard to believe
But it's all coming back to me

It's all coming back
It's all coming back to me now

Celine Dion har en så utrolig nydlig sangstemme. Hvertfall i denne sangen. Den er helt nydlig. Har dere ikke hørt den, så hør den. Hun har  mange andre fine sanger også, som feks Titanic, Alone,  Because you loved me, I Surrender and more.

Også er hun utrolig pen, synes jeg! Go girl, go!

HVA SYNES DU OM DION?
HAR DU NOEN SANGER DU LIKER AV HENNE?

Blogges!
Hege Kristine :)DATO: 19.05.2009 / KLOKKESLETT: 23:01

2 kommentar(er)

Sitter nå på www.lano.no , og ser på de søteste lanoreklamene ever. "Det var ikke farlig. Nei. Det var ikke krokodiller oppi der. Nei, ingen"   sier han ene.  Jeg smelter hver gang jeg ser den. NOEN FLER SOM GJØR DET?

Ellers har vi hatt Engelsktentamen. Det er allitd like nervepirrende. Ikke fordi jeg gruer meg. Men fordi det er helt stille i klassa, også er jeg så sykt sulten, hele tiden. Så jeg rumler : (  Men, imorra skal jeg spise maaaasse, sånn at jeg ikke rumler. Har foresten mattetentamen imorgen.

Dette blir et sykt kort innlegg, fordi jeg må få meg litt søvn. Natta!

dsc00167
Ut på tur. Aldri sur! Borghild, Jehona, Maren og Therese i grymmen : )

dsc00171
Kristian ble dytta i grøfta ! ;;

HVA SYNES DU OM LANO REKLAMENE?
NÅR HAR DU TENTAMEN?

Blogges!
Hege Kristine! :)


DATO: 18.05.2009 / KLOKKESLETT: 16:41

3 kommentar(er)

 

17.mai from Hege Kristine on Vimeo.

Jeg vet alt ble skikkelig sånn dårlig kvalitet opplegg. men, det er pga mobilen, og pga vimeo ;)
DATO: 18.05.2009 / KLOKKESLETT: 09:15

1 kommentar(er)

Nei, jeg forsov meg i en time, så når jeg var på vei til bussen, egentlig 4 min forsent (må være presis til denne bussen :S) , så fant jeg ut at jeg hadde møkkete jakke, og sånn kan jeg jo ikke gå på skolen. Så jeg løp hjem, og skiftet. Derfor skal jeg ta bussen nå om 10 min.. NÅ SKAL JEG REKKE DEN. Driver og laster opp en video på vimeo. 17,mai video :)  Men, det tar 15 min ca, så.. Den kommer ikke før jeg er hjemme fra skolen : D

Blogges!
Hege Kristine :DDATO: 17.05.2009 / KLOKKESLETT: 23:13

0 kommentar(er)

Ja, som alle her i Norge vet, så hadde Norge "bursdag" i dag. Det var sefølgelig en ekstra glede i det, så lenge Norge vant Melodi grand prix i går.. Jeg så det ikke! :-O   Som sakt, så er jo 17.Mai der man kan spise så mye is man vil og orker, og kan derfor skylde på at "herregud, det er 17.mai. Take a ChillPill".. Det merket hvertfall jeg idag, og jeg klarte og skylde på dagen.. Dagen har innebært en super duper fin og småvarm sommerdag med mange av vennene mine, både de jeg nesten aldri er med lenger, og de som er mine faste følgere.

Stod opp halv 9, for og fikse meg til barnetoget som gikk klokken 10. Det vil si jeg startet dagen min med Heidi, Sirwa og Lava. Videre møtte jeg.. Hanne, Eirin, Ole Marius, Boye, Martin Ds, Martin bk, Eskil, Espen, Addi, Martin s, Cathrine, Christine, Therese, Veronica, Karianne, Hallvard, Kristian, Dorthe, Ingebjørg, Sigurd, Veronica M..... osv. Ja, en rekke av mine gamle og nye venner. En super duper bra 17.mai feiring. Det er igjen 1 time, av denne flotte dagen, så jeg vil si til alle mine blogglesere. HA FORTSATT EN STRÅLENDE 17.MAI TIME. GRATULERER MED DAGEN :)

bilder:
dsc00091
dsc00092
dsc00093
Sure, eller bare trøtte ? (a)

dsc00114
dsc00116
MEG: Kjole fra H&M, sko fra vet ikke, Jakke fra Cubus
HEIDI: ?
LAVA: ?

dsc00121
Ole "Pervers", Hege "lita", Heidi "uttafor", Sirwa "flørtepus", Ingebjørg "Blondii" :)
Kamera "dårlig"..

dsc00158
Lava og Heidi, mine bestevenner!! Var en tur ute i "nabolaget" på kvelden :)

Blogges!
-Hege Kristine :)


DATO: 17.05.2009 / KLOKKESLETT: 01:31

2 kommentar(er)

Hadde bursdag i går : )   Men, så lenge blogg.no var småklikk, så fikk jeg ikke blogget. På fredag var det også en superduper dag. Sommeren har virkelig kommet.. Også var jeg jo på shopping med Lisa, i Gjøvik.. NOEN SOM SÅ OSS?   Lisa hadde på seg blå bukse og turkis wesc t-shorte. Jeg hadde på svart bukse og turkis wesc t-shorte..
Jeg shoppa for ca 2100 kr :)  

Jeg orker seriøst ikke og ta bilde av alle tingene, men jeg kan fortelle dere hva jeg kjøpte, om jeg har bilde av meg med DE TINGENE :)   (utenom undertøy (a) )

 Jeg har foresten noen 'sommer' bilder fra fredag, i fysaktimen våres. som vi brukte så bra. kremtkremt.

dsc00019
dsc00013
Sommerens første krans :)

dsc00012
Jehona og Ole Petter :)
dsc00018
dsc00016
dsc00015
dsc00017
Therese, Lava, Christine og Merethe :)   Lava var på rømmen, fra en annen lærer z)

Imorgen er det 17.mai, og jeg har en skikkelig søt, og typisk norsk kjole :) bilder kommer i morgen :)

Blogges!
-Hege Kristine :)
DATO: 15.05.2009 / KLOKKESLETT: 00:00

0 kommentar(er)

Ja, det har seg sånn at jeg skulle på shopping med Veronica og Lisa imorgen. Meeen. Veronica gidder ikke fordi hun ikke har penger, og Lisa gidder kanskje ikke hun heller. Så, JEHONA. Du må bli med!! <3    Jeg har spurt Borghild også, men hun har ikke svart. Heidi, men hun hadde ikke penger.. HVEM FLER HAR JEG OG SPØRRE ?

skal ramse opp for min del:
Lisa = Kanskje
Veronica = Ikke penger
Borghild = Ikke svart
Jehona = HÅPER DU BLIR MED <3
Karianne = Ikke spurt, pga uvennskap.
Therese = Kan ikke
Julie = nei
Camilla = Har ikke spurt. Men.. jaa. Kanskje jeg spør :)
Veronica M = Har ikke spurt.
Lava =  Skal spørre :D
Christine = Kanskje..

Men, jeg føler jeg må ha meg med 2 stykker for at det skal bli jenteshopping. LISA OG JEHONA.. SAFE ME!!
Ellers så spør jeg deg LAVA :D  <3   

Vi bloggast :)DATO: 15.05.2009 / KLOKKESLETT: 00:00

0 kommentar(er)

Ja, det har seg sånn at jeg skulle på shopping med Veronica og Lisa imorgen. Meeen. Veronica gidder ikke fordi hun ikke har penger, og Lisa gidder kanskje ikke hun heller. Så, JEHONA. Du må bli med!! <3    Jeg har spurt Borghild også, men hun har ikke svart. Heidi, men hun hadde ikke penger.. HVEM FLER HAR JEG OG SPØRRE ?

skal ramse opp for min del:
Lisa = Kanskje
Veronica = Ikke penger
Borghild = Ikke svart
Jehona = HÅPER DU BLIR MED <3
Karianne = Ikke spurt, pga uvennskap.
Therese = Kan ikke
Julie = nei
Camilla = Har ikke spurt. Men.. jaa. Kanskje jeg spør :)
Veronica M = Har ikke spurt.
Lava =  Skal spørre :D
Christine = Kanskje..

Men, jeg føler jeg må ha meg med 2 stykker for at det skal bli jenteshopping. LISA OG JEHONA.. SAFE ME!!
Ellers så spør jeg deg LAVA :D  <3   

Vi bloggast :)DATO: 14.05.2009 / KLOKKESLETT: 17:04

2 kommentar(er)

ds
Greit! i foregårs, bestilte jeg Sony Ericsson W715 på telenor.no :)  Den ble sendt i går, og jeg får den i løpet av uken. Det som er litt dritt på den, er at det så sucka meny. Jeg hater virkelig den menyen.. Men, jeg får nok bare venne meg til det. 


Ellers kom jeg på en super fin sang.. Declean Galbraith - Tell me why.  (<-- Trykk)

HAR DU NOEN KJENNING TIL DENNE MOBILEN?
HVA SYNES DU OM SANGEN?

Blogges!
Hege Kristine! :)
DATO: 14.05.2009 / KLOKKESLETT: 15:43

0 kommentar(er)

Ja, dette innlegget er om litt av hvert. På skolen i dag var alt supert, til jeg hørte et 'klikk'.. Neida, jeg hørte ikke noe. Men plutslig var jeg i skikkelig dårlig humør, og fikk feber og greier.. Så, i siste time var jeg supeflink og ryddet klassens mest rotete hylle. Nemmelig min! Så, der på gulvet, satt jeg varm, forkjøla, lei meg å ryddet opp alt rotet. 

mich
Noen som husker tiden min? :(


Vil bare si at jeg ikke år blogget i morgen. Hvertfall ikke før jeg kommer hjem fra Gjøvik tur. Jeg skal nemmelig på Gjøvik med Lisa, Veronica og KANSKJE Jehona <3   Håper Jehona kan bli med.. Jeg har bursdag om 2 dager, og har skrevet opp en ønskeliste til mamma og pappa. Men, så lenge jeg skulle på shoppingtur, så fikk jeg penger av mamma og pappa, for og handle det jeg ønsker meg av dem :)

Ellers, så vil jeg bare si at jeg ikke hadde fått blogget i går, fordi nettet klikket helt her jeg bor. Fikk heller ikke se Paradise hotel, fordi tv'n funket ikke. Hus.tlf var også ute av kontrol. Derfor skal jeg sette meg ned nå, og se reprise, før jeg rydder rommet. :) 

HVA SKAL DU I DAG?
SÅ DU PARADISE HOTEL I GÅR ?
GLEDER DU DEG TIL FINALEN I DAG?DATO: 12.05.2009 / KLOKKESLETT: 15:34

3 kommentar(er)

..I piano! 

Nei, jeg er ikke noe god! Men, jeg har jo lært litt av Canon, og vil vise hva jeg kan, for dere! Men, BARE OM DERE VIL?
Jeg vet jeg har lovet dere noen videoblogger i det siste! Hege og Lava tester ut!! Dansen vår!!. Men, det går ikke :(
Pga min moviemaker er skikkelig bøg nå!  :(  Men, kan alikevell prøve og laste inn Canon-Hege Kristine! :)  Via min, bror sin pc. Og utstyr..  Okei! Det kan misforståes. Men, han har en sånn plugg greie fra pianoet til pc'n (ikke at jeg er så god til og forklare)

HVIS DERE HØRE MITT "TALENT" ? :)'

FORESTEN; ER DENNE MOBILEN BRA ?DATO: 12.05.2009 / KLOKKESLETT: 09:16

0 kommentar(er)

Dah! Det var så klart meg.. Denne dagen hadde jeg tenkt og ikke ha en sykedag også. Selv om jeg merket at, når jeg løp til bussen. Så ble jeg fort sliten. Grunnen er jo fordi jeg fortsatt er syk. Så, planene går for at jeg skal ta bussen om 15 min.. Om jeg virkelig orker. Jeg har sykt vondt i halsen, forkjøla, tett og slapp. Småvondt i hodet. Yeye! Skal ikke klage. Har ikke vært syk på veldig lenge nå. Bare jeg ikke blir syk på bursdagen min, så er alt bra :)  For den er faktisk om, 4 dager : )   Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag! ♥Lørsdag♥ 16.Mai!

Jeg har faktisk sett på noen klær jeg skal kjøpe meg :)   På cubus faktisk, fordi der har det kommet masse sommernytt og masse fint :)

untitled


DATO: 11.05.2009 / KLOKKESLETT: 22:14

0 kommentar(er)

Okei! For dere som har fulgt med på Paradise hotel siden det starta.. Så skjønner dere sikkert hva jeg mener.. Hun valgte faen meg PETTER ut :'(

 Ble så sinnsykt irritert!!!!!

gaad

HVA SYNES DU ?


Men, hva skjer a ? :O

Andre og petter .. hæ? :D         Jaaaaaaaa :D   Petter og andre bytta :D:DDATO: 11.05.2009 / KLOKKESLETT: 19:30

2 kommentar(er)

Det finnes sanger som har så mange minner bak seg, at man glemmer aldri hvordan sangen er, hva den heter og hvem som synger. Jeg har sanger som det er en million minner bak.

Beyonce - If i were a boy
Beyonce - Halo

De sangene er de jeg har mest minner om. If i were a boy var sangen til meg og en gutt. En gutt som jeg fortsatt, den dag i dag er super glad i. Det er visst fortsatt sangen våres. Noe som er super bra! Ifølge meg. Grunnen for at det ble akkurat denne sangen, er fordi jeg og han ble sammen når han hørte på denne :)  

Halo er sangen til meg og ei venninne. Hvorfor det akkurat ble denne sangen er fordi; Hun var alene hjemme. Hun, jeg og en til hadde kranglet. Vi ble venner igjen, og når vi ble venner igjen, etter al dette tullet. Så hørte hun på den sangen på thevoice, og det ble derfor sange våres.


HAR DERE NOEN SANGER SOM ALLTID MINNER DEG PÅ NOE, NÅR DU HØRER DEN?
HVIS JA ; ÅSSEN BLE DEN DET ?

Blogges!
 Hege Kristine! :)DATO: 11.05.2009 / KLOKKESLETT: 15:18

2 kommentar(er)

I helga begynte jeg og få vondt i halsen. Men i dag fikk jeg skikkelig vondt. Derfor orket jeg ikke å vokne og få ENDA mer vondt. Så, jeg dro ikke på skolen. Hittil i dag har jeg bare sovet, sett tv og spist. Gøy!!

Har egentlig ikke noe å skrive om. Men, snart har jeg bursdag, 5 dager!, Så, da skal jeg se på litt klær, jeg skal bestille :)

dsc03416
Bildet er fra onsdagen for 2 uker siden. I musikktimen med Therese :)
HVA HAR DU GJORT I DAG?
HVA SKAL DU SENERE?

Blogges!
-Hege Kristine! :)DATO: 10.05.2009 / KLOKKESLETT: 20:57

1 kommentar(er)

Ja, nå er vi ferdige med danseforestillinger på ett helt år. Fordi til høsten er det bare "Reisen til julestjernen". Så, jadajada! Men, nå er vi ferdige og jeg er skikkelig sliten. Vi har nesten bodd på lunner barneskole i nå, to dager. rundt 7 timer, vær dag. Har selv sett forestillingen 4 ganger. Yeah. Nå skal jeg slappe helt av med musikk. Kanskje jeg sovner også.

Jeg prøver og få lastet opp en film, av da MIN dans dansa :)  

img7221
De søte små, dansa!

img7245
Åjada. Er litt slask. Sol var det også : D ♥

img7251
Ferdig! Her står alle sammen på scena :)

Blogges!
-Hege Kristine! :D


 
DATO: 10.05.2009 / KLOKKESLETT: 00:02

0 kommentar(er)

Jeg møtte denne gutten ved at han begynte i klassen under meg. La oss kalle han "Simen". Simen også en tvillingbror. Som vi kaller "mikkel".  De var helt like, hvertfall når vi ikke kjente dem. Jeg ble betatt av "simen" med en gang. Han var så nydelig. Etter noen måneder. 5 mnd faktisk. Så ble vi sammen for første gang. Jeg var lykkeligere enn jeg hadde vært på lenge. Men, etter 2 mnd og 2 dager, slo han opp. Jeg ble så lei meg, men vi var jo kjempe gode venner enda. Men, rundt februar tider 07 ble vi sammen igjen og var sammen i rundt 1 mnd. Det ble slutt igjen og jeg klarte ikke mer. Jeg hadde det ikke noe bra da. Jeg savna "Simen" så utrolig mye at det er sykt. Bare jeg tenkte på han, begynte jeg og gråte. Men, det fikset seg , og vi var fortsatt super gode venner :)  Ikke den dag i dag da. Litt, men ikke mye!! :/


Jeg husker første gangen jeg så deg <3 Du var så fin <3
Jeg likte deg fra første dag i desember 06 <3 Jeg kjente deg ikke men jeg tenkte på deg hele tiden <3 Vi ble bedre kjent og jeg ble mere og mere glad i deg <3 6.mai 07 så spurte du om vi skulle bli sammen.. Jeg svarte sefølgelig ja <3.. Det var årest beste bursdagsgave fra sjebnen <3
6. og 7. klasse skulle danse på 17.mai 07. Vi skulle egentlig ikke danse sammen, Men du og Marius bytta plass, så vi dansa sammen alikevell <3 Jeg følte meg så lykkelig der vi trippet og Danset <3 Jeg synes vi hadde det så fint sammen <3 Tivoli var vi også på,, Jeg fikk den søteste bamsen av deg <3 Jeg har den enda <3.. Men 8.juni 07 mens jeg satt å så på filmen perfect man med Martin.s, fikk jeg en melding der det stod at du slo opp.. Jeg var på gråten da .. Vart så lei meg.. MenMen.. Vi var forsatt venner og det var jo bra <3 Vi var gode venner hele sommeren og hele vinteren <3 Du og "Mikkel" hadde bursdag 16.november og jeg gratulerte dere med 12 års dagen <3 Vi var venner i jula 07 og etter det <3 ... 5.februar hadde vi vært på Apoteket.. Jeg var på vei hjem med Heidi og Veronica.. Vi var ved esso på jaren da jeg fikk melding av deg der du spurte om vi skulle bli sammen <3.. Og Jeg svarte så klart jaa <3 Vi hadde det bedre denne gangen.. Syntes jeg <3 Flaksa våres som heter veronka har jeg enda <3.. Kysset glemmer jeg aldri (l) EnDrømForMeg*
Vi hadde det kanskje ikke så bra i begynnelsen av mars.. 9.mars hadde vi en samtale.. samtalen endet med at det var slutt mellom oss :(
jeg ble helt knust.. Har Seriøst aldri likt noen så mye som deg <3 Savner deg såå Myye <3 MenMen.. That's the life.. :(
Bare så du veit det.. Så Elsker jeg deg enda, "Simen"<3

dette var meldingen jeg skrev til han på mobilen noen mnd etter det ble slutt. Altså.. Veldig lenge siden!
/Lagra den på nettby, faktisk/ okei!DATO: 09.05.2009 / KLOKKESLETT: 23:00

0 kommentar(er)

Ja, nå er første dagen ferdig. Altså 50% er over. (jeg er så god på prosent.. DotNot)
Men, vi danset to ganger idag, og det gikk så fort. Skulle ønske dansene varte lenger. Det var sånn passe masse publikum. Sånn som jeg liker det. Vi hadde en forestilling klokka 13.00, men jeg som bare har en dans å vise frem måtte vente til slutten på økt.2. Fintfint. Tar liksom ikke litt lang tid heller. ca.1 time og 30 min. men, Det er jo gøy og se opp igjen alle dansen også?!  Noen så! :)  Uff. Snakker bare bullshit igjen. Har nesten den bullshit dagen min i dag jeg .. Men, bare nesten. Imorgen er det 2 forestillinger til og da skal mamma og pappa se på. Yeah!   Eh!    

dsc03505
Dorthe og Heidi :)

dsc03506
Silje Therese :)

dsc03512
Flinke dansere :)   Maria og line ++ :)

(Har så sykt bra mobilkamra)


Blogges!
-Hege Kristine! :)
DATO: 09.05.2009 / KLOKKESLETT: 22:50

1 kommentar(er)

Som sakt, så var jeg på bursdag i går. Jeg fikk ikke blogget, fordi jeg var i gran etter skolen til klokka halv 5, så dusjet jeg og fikset meg og dro på bursdag fra 18.00 til 24.00. Heidi overnatter også hos meg :)   Vi lagde dobbelseng på gulvet og hørte på musikk hele natta. Kjempe kos hvertfall.

Bursdagen tok kaka. Eller, den var sånn koselig. Liksom ikke mye bråk og sånne bursdager som det pleide og være i
5.klasse.  Vi så filmen "fatso", som i gunnen var ganske snål, bra og ekkel .. Fine stikkord?! (a)

dsc03502
Kristian, Marius, Sondre, Espen og Martin :)

dsc03501
Lava og Anette :)


Blogges!
-Hege Kristine! :)


DATO: 07.05.2009 / KLOKKESLETT: 23:28

1 kommentar(er)

I dag var siste trening for Hip Hop nivå 3. Så, etter sommer blir det nivå 4. Det kan bli veldig gøy. Dette her blir ikke noe langt innlegg fordi jeg må egentlig legge meg. Rart ikke Pappa har maset skikkelig nå. Vil også si at det er forestilling i helga. Sånn som det var i November. 2 på lørsdag og 2 på søndag. Jeg gleder meg skikkelig. Gruer meg ikke noe i det hele tatt.

I morgen er det skolekjøkken, rydding av rom og bursdag. Skal til Søskenbarnet mitt.. Han har en såkaldt "barnebursdag".  Det kan faktisk bli supergøy.,. Nå er det 8 dager og 9 netter til bursdagen min.. Har også sett på mobiler i dag.. :)  

Blogges!
God Natt !
- Hege Kristine! :DDATO: 07.05.2009 / KLOKKESLETT: 19:28

3 kommentar(er)

Eller flere....? 

Når du trodde dere var bestevenner, at du kunne si alt til personen, og du trodde personen brydde seg om deg. Når du var blitt så god venn med personen, at personen hadde blitt en del av deg. Dere hadde gjort masse sammen og hadde mange minner. Du trodde dere var venner nok til og finne på det meste sammen.. Fra å besøke hverandre til og be den andre på bursdagen sin.

Jeg merket noe veldig rart i dag. Vennen jeg trodde jeg kunne stole på og som jeg trodde jeg hadde en god kjemi til, svikta meg totalt. Hun og ei annen venninne skulle ha en bursdag lignende sak i sommer. De hadde skrevet kladd til innbydelse og hvem dem skulle be og IKKE be. (Ikke med store bokstaver faktisk).. På "SKAL BE" lista, stod det omtrent bare gutter. På "IKKE BE" lista, stod det blandt annet navnet mitt. Jeg ble utrolig såra. Kladden å sånn fant jeg foresten i jentegarderoben ved siden av sekken til hu andre.

Jeg gikk bort til denne "bestevennen", hvisket henne i øret, og "samtalen ble";
MEG; Skal du ha bursdag du?
HUN; Nei?
MEG; I sommer.
HUN; Åja. Kanskje
MEG; Du skal ikke be Meg, pip, pip og pip +, men heller bare fullt av gutter.
, Så gikk jeg.

(jeg er litt slem .. : / )

Så, sendte jeg melding "Trodde vi var gode nok venner jeg".
Når jeg møtte henne senere sa hun "jeg kan forklare etterpå, Hege".
Så svarte jeg "Nei, du har ingenting og forklare"..
Jeg vet jeg overdriver litt, men .. Hun har hele tiden fortalt at hun ikke vil miste meg å sånn, så jeg skjønner ikke helt.
Alikevell. Det fikser seg nok : )  Skal snakke litt med henne i morgen, tror jeg : )

HAR DU NOEN GANG MERKET AT BESTEVENNEN DERES SVIKTET DERE, PÅ EN ELLER ANNEN MÅTE?
DATO: 07.05.2009 / KLOKKESLETT: 17:02

2 kommentar(er)

Hei, nå sitter jeg og hører på musikk fra radioen og er kjempe glad. Dagen har vært super morsom, lærerik og helt fantastisk igrunnen. Først var jeg litt smålei meg, som jeg også var i hele går.. Men, vi hadde gym og jeg tok det bare helt med ro. Utover dagen var Jehona lei seg også, da ble jeg også mer i dårlighumør. Men, når noe skjedde, så ble både jeg og Jehona glade, regnet stoppa og det ble sol, og jeg ble venner igjen med 2 utrolig herlige gutter. Gaad. Bare en super duper bra dag.. Kommer et innlegg etter dette også, men nå er det visst middag..

dsc03491Blogges!
- Hege Kristine! :)
DATO: 05.05.2009 / KLOKKESLETT: 23:42

2 kommentar(er)

Neida, vil ikke kalle det skrekkfilm. Men, kanskje mer en sånn "spøkelsefilm".. Filmen heter 'Skyggen fra fortiden'.. Til opplysning, så går den på tv3 nå.. Jeg hater sånne filmer, alikevell klarer jeg ikke å dra øya bort fra tv'n, fordi det er så spennende. Det verste er at jeg ser den helt alene. Men.. Redd er jeg som bare det. Jeg anbefaler filmen på det sterkeste hvertfall.


Ellers i dag, så har følelsene vært både og.. På begynnelsen av dagen, var jeg superglad og hadde ingen problemer. Men, når det nærmet seg slutten av skoledagen, ble alt ille.. ALT.. Jeg vil helst ikke gå i detaljer, for da begynner jeg bare og gråte igjen. "IF I WERE A BOY" (8)  You know who you are!    Det verste er at andre blander seg så jævlig i at det skulle ikke vært lov. Greit dem er bestevenner, men det og overreagere og overdrive i de så grader av ting jeg gjør, blir feil.. Fordi han så ikke alt som skjedde en gang.. Nei, uff!!  Unnskyld blogglesere. Skal ikke bable mer om det!

Nå skal jeg se resten av filmen (slutter: 00.55) også skal jeg sove, hvis jeg ikke gjør nynorsk lekser eller engelsk leksene som skal være ferdig til i morgen, da! Ønsker dere en GOD NATT, og håper på en god natt, god morgen eller ha en fin dag, tilbake!  Føler jeg trenger det (a)

Blogges!
-Hege Kristine :)
DATO: 05.05.2009 / KLOKKESLETT: 19:55

3 kommentar(er)

ja, Jehona (jehonas.blogg.no) har begynte med masse sånn del 1 ++ .. Så, jeg hermer litt (a)

Nå skal jeg fortelle om min første kjærlighetssorg.

Jeg gikk i 4.klasse, det var sommer og nabogutten var kjempe hot. La oss kalle han "Petter".
Jeg hadde prøvd og flørte litt med "Petter", når vi var ute sammen vær dag. Vi var ute på trampolina til Martin (søskenbarnet mitt) helt til vi skulle legge oss, hele sommeren. "Petter, meg og Martin. En natt når jeg og ei venninne lå i teltet i hagen våres, og han og Martin lå i hagen til Martin, så kom Martin og banket på teltet vårt og spurte om jeg ville bli sammen med "Petter". Jeg var veldig usikker, selv om jeg ville skikkelig. Så vi svarte at vi skulle ringe senere. 2 timer senere ringte jeg, og da var "petter" inne, fordi de ikke turte og ligge i teltet alikevell. Jeg svarte ja, og skjalv hele natta av glede. 

Dagen etter eller noe, fikk jeg en melding der det stod: "Hei skjer klem". Den var sefølgelig fra "petter".. Det og få "klem" fra en gutt var kjempe stort og flaut for meg. (pysa)   Jeg merket fort at gutter ikke var noe for meg akkurat i 4.klasse. Så jeg slo opp etter den meldingen. Jeg angret meg sinnsykt mye. Hadde kjærlighetssorg i 2 år. Ja, det er ille. Men, jeg hadde aldri vært så forelska i en gutt før.     I 7-8.klasse ble jeg sammen med han igjen, men det varte ikke så lenge, det heller : )   Egentlig bare litt for moro , fra begges side :P

HVA SYNES DU OM AT JEG SKAL HA SÅNNE DEL1, DEL2 OPPLEGG ?
HAR DU NOEN GANG HATT KJÆRLIGHETSSORG, ISÅFALL.. HVOR LENGE?hits