DATO: 11.04.2013 / KLOKKESLETT: 16:14

0 kommentar(er)

For at dere kanskje skal få vite mer om meg så svarer jeg på alt i en spørsmålsrunde på videoblogg. Dere kan spørre om alt mulig mellom himmel og jord. Jobb, leiligheten, det å bo for seg selv, hårfarger, dyr, alder, venner, ferie, familie osv. Bare spør om alt dere kommer på. Prøv å ikke spør om så mye ang solo vs cola spørsmål. Som regel like kjedelig å svare på som å høre på. Jeg avslutter spørsmålsrunden når jeg føler jeg har fått inn nok spørsmål!

 

Spytt ut!    Kan også ha en liten linkerunde på slutten av videobloggen, så om du skriver inn bloggsiden din i slutten av kommentaren, så velger jeg ut 5 blogger jeg skal si bloggen til + linke. bare dere som spør om spørsmål er med i linkerunden.  

Neida, kødda!


 
DATO: 11.04.2013 / KLOKKESLETT: 08:12

1 kommentar(er)

Hørt om bloggen til Linda som ligger på førsteplass på sverige sine topplister?   Bloggen heter goingsmaller.blogg.se (link)   Hun har veid langt over 100 kilo, og nå veier hun 55 kilo. Dette helt uten operasjoner. Det jeg mener er at når hun klarer det, kan alle klare det.. Dette var skikkelig motivasjon for meg. Bare se så pen hun er. Ei utrolig nydelig jente. 

 

Så, når Linda klarer det, klarer du det også. Start i dag! 

 

 
DATO: 10.04.2013 / KLOKKESLETT: 21:45

0 kommentar(er)

Til helgen, nermere bestemt lørdag drar jeg og en guttegjeng (mulig Lava også) til Kongsberg i bursdag. Jeg kjenner ingen som er i bursdagen fra før av, men vi får håpe med litt alkohol i blodet at det kan bli gøy likevel. Vi kommer til å sove på lokalet der, så vet ikke hvor mye blogging det blir i helgen. Skal prøve å få blogget før vi drar, og kanskje en mobilinnlegg. Gidder ikke ta med pcn dit. Det tør jeg rett og slett ikke. Er sikkert ikke internet der uansett. 

 

Jeg håper selvfølgelig at Lava skal bli med, siden det vil bli artigere for meg da. Vi skal lage geleshots før vi drar også. Gleder meg selvfølgelig. Elsker jo å møte nye folk. Beste jeg vet. Håper jeg bare er frisk til det da. Hadde vært sykt kjedelig å ikke kunne blitt med bare fordi jeg er syk... 

Når jeg først er i Kongsberg, er det noen steder dere anbefaler å dra?   Kebabsjapper, shoppingsentre o.l ?!
DATO: 10.04.2013 / KLOKKESLETT: 19:50

9 kommentar(er)

Ja, da sitter jeg her i sofaen da. Skulle egentlig vært på jobb, men siden jeg er blitt syk så orket jeg ikke det. Var på jobb i går, og det var det virkelig ikke noe gøy. Tiden gikk sakte, jeg klarte ikke å gjøre noe og jeg ble bare mer og mer dårlig. Tok et par paraset i går, og ble litt bedre utover kvelden. Før i natt hvor jeg hadde mareritt som F... og jeg frøys så mye at jeg hakket tenner. 

 

Nå har jeg tatt 4 parasett i løpet av dagen, og føler meg litt bedre. Håper bare denne natten blir bedre.. Fordi jeg hater sånne netter.. Helgisvis er leiligheten ganske ryddig, så jeg slipper å stresse over det i tillegg. Passer ikke veldig yppelig å bli syk nå heller da, siden jeg skal til Kongsberg i helgen. Forteller mer senere. 

 

Dagens fine outfit og dagens frokost-lunsj-middag og kvelds!!  nam

 

 

Hva har du gjort i dag?

Har du noen kjerringråd for feber og forkjøelse?
DATO: 08.04.2013 / KLOKKESLETT: 19:30

0 kommentar(er)

Nå har jeg opprettet en side på facebook, for at lesere skal få mer oversikt over når jeg legger ut innlegg osv. Der kan du også spørre om spørsmål, komme med kommentarer osv. 

HER HER HER HER HER HER HER

 

 

HER HER HER HER HER HER HER 

 

DATO: 08.04.2013 / KLOKKESLETT: 18:48

0 kommentar(er)

Fant faktisk ut at jeg hadde tatt et par bilder før vi dro ut. Ikke mange, og veldig gode bilder som sagt, men here you go.  
DATO: 08.04.2013 / KLOKKESLETT: 18:37

0 kommentar(er)

Idag har jeg vasket og ryddet og styret som bare det. I tillegg til at jeg ikke sov noe i natt. Sov et par timer rundt kl.12, men så måtte jeg våkne og fortsette. Kl.21 i dag er det kamp. Manchester United - Manchester City. Det betyr KRIG!     Heier selvfølgelig på United. 

 

 

Ryddet i klesskapet med hengere osv for en halvtimes tid siden også. Har så utrolig mange forskjellige hengere, og det er så irriterende. Må få kjøpt meg flere svarte og hvite standar hengere. Fikk ihvertfall litt orden da. Og det var godt å få gjort.  

Dessuten fikk jeg gjort noe jeg skulle ha gjort for lenge siden. Fikse et bilde av meg og Lava som jeg skal henge opp. Har et før av Heidi og meg, så trengte et av meg og Lava også. For dere som ikke vet hvem de er, så er det bestevenninnene mine. Verdens beste venner. 

 

Har ikke funnet et sted å henge dem opp enda, så enn så lenge får de stå her på rommet!    Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er i disse jentene. Et bedre vennskap skal man lete lenge etter. Må dessuten få fikset nytt glass i bilde av meg og Heidi til venstre ♥

 

Hva har du gjort i dag?

Skal du se krigen mellom United og Shitty i kveld? 
DATO: 07.04.2013 / KLOKKESLETT: 20:04

0 kommentar(er)

Flere enn meg som har problemer med statistikken?   På meg virker det som den har hengt seg opp på 4.april. Men, at statestikken er for de riktige dagene. Vet bare ikke hvilke dager det egentlig er. Dessuten, får jeg ikke sett for de to siste dagene, siden den har vært sånn siden 4.april. 

 

 

På bilde nr 1:  Her kan dere se hvordan den er når jeg trykker på "se mer" . Da synes ikke datoene under en gang. Også stopper den der den stopper på bilde. 

På bilde nr 2: Her kan dere se den på forsiden av bloggsiden MIN. Hvor datoen bare er 4.april, men statistikk for andre dager. Dessuten får jeg ikke sett lenger her heller. Som dagene videre.. 

 

Flere som har det sånn? 
DATO: 07.04.2013 / KLOKKESLETT: 18:22

0 kommentar(er)

Igår ble det bestemt at vi skulle ta oss en tur på byen. Det ble meg, Glenn og Marius. Vi kom ikke dit før 00.30, så da hadde vi bare 1 1/2 time på oss til å bli stuupfulle.. haha!    Ingen av oss ble det, før vi kom hjem og hadde et lite chillenash. Da tok jeg kanskje et par + 3 shotter for mye. Men, egentlig ikke for mye heller. Siden vi var hjemme gikk det jo bra. Ble jo bare i gooodthumør. 

 

Tok et par fete outfit bilder før vi dro ut, men ingen ble sånn superfine til å legge ut. Hadde ikke på meg noe spesielt fint heller, var mer utfordrende på noen områder. haha. Want to see? really?

 

Alle gode lørdager har alltid en dårlig søndag. Men, dagen i dag har faktisk vært overaskende god. Kjenner jeg bare er litt sliten i kroppen, men ikke noe mer. Og, godt er det. 

 

Siden det ser ut som jeg har skikkelig hangover og både dårlig hår og huddag i dag, så mente jeg selv jeg så bedre ut med bildeeffekter på Camtoy  (link) 

 


Hvordan var din lørdag, og evt søndag? 
DATO: 06.04.2013 / KLOKKESLETT: 08:30

0 kommentar(er)


 

Her er da soverommet vårt. Synes det er bra størrelse på det, men skulle gjerne hatt noen andre klesskap. Eks et stort skyveskap med speil. Men, det var disse klesskapene som var her da vi flyttet inn, så da får vi leve med det. Dessuten skulle jeg ønske vi hadde hatt plass til en komode hvor vi kunne hatt litt ting.  Som dere kanskje ser, så er det både Manchester United gardiner og plakat på rommet. Det er rett og slett fordi kjæresten er frelst av United, og da må jeg følge med på det. hehe. Jeg får tross alt lov til å innrede hele leiligheten som jeg selv vil, så da skulle det bare mangle om han ikke fikk gardinene sine og plakaten sin på rommet. Hvor vi faktisk bruker minst tid på i løpet av en dag. 

 

Hva synes du? 
DATO: 05.04.2013 / KLOKKESLETT: 22:30

3 kommentar(er)


 Æsj.. Tær!! Jeg hater tær.. haha.. 

 

Jeg har klart å få ett eller annet i foten. Flis, glasskår eller noe drit. Det gjør i såfall kjempevondt å gå på høyre siden av beinet, så for å dempe "smertene" litt, så tok jeg på en liten bandasje. Hvis ting blir værre med benet, må jeg oppsøke lege tror jeg. Tenk om det er glasskår da?!    Hva gjør jeg da? Må jeg opperere eller går det bare bort av seg selv? Har hørt en historie om ei som hadde fått en glasskår inn i kroppen, via foten eller noe.. Mange år senere hadde den kommet ut av tinningen, og hun døde... Hjelpes. 

 

Har du fått glasskår i beinet før, og hva gjorde du evt med det?
DATO: 05.04.2013 / KLOKKESLETT: 01:30

0 kommentar(er)

Jajaja. En kjedelig overskrift for mange.. Men, det er jo tross alt mange som følger med på det også. Er det ikke?

 

Dagens episode - 16 - Parsermoni... 

 

Jeg personlig heier på Sander og Isabell.. Jeg vet ikke helt hvorfor, men sånn har det vært siden dag 1. Hvem heier du på?

Har aldri hatt sansen for verken Amir eller Mats, og syntes det var helt okei at de røyk ut. Det som jeg ikke likte så godt var at Ariel og Charlotta røyk ut... Men, et stort og hett tema i PH nå er jo Frøken Mari. Den løynaktige, smarte spilleren som ingen liker. Det er nok mange som liker henne. Hun spiller jo spillet veldig bra, og som Tina sier "hun dulter etter andre" er jo feil. Hun gjør jo sine egene meninger, egentlig.. Og danker den ene sterke etter den andre.. Alikevel takler jeg ikke jenta på en eller annen måte.. 

 

Men, helt til slutt vil jeg ha Isabell og Sander i finalen. Ellers kanskje noen andre, hvor de kan slippe kula. Alle husker vel i fjor da Vida-Lill slapp kula for Miguel? Tidenes PH-finale... Selv om jeg skjønte at det ville skje siden dag 1 pga de viste bilder av en kule som gikk i bakken som intro til PH.. 

 

 

Hvem vil du skal vinne hele shiten? 
DATO: 04.04.2013 / KLOKKESLETT: 16:31

2 kommentar(er)

Beklager for at det blir så mye sunnhet og styr her på bloggen nå, men noe jeg og kjæresten fant ut i går var noe helt supert og sunt. 

 

Tenk dere den gode smaken med jordbær og sukker. 

Det frister, ikke sant?

 

Istedenfor å bruke sukker, så bruk heller røde druer. Ta en bit av jordbære, så putter du en drue i munn. Smaker som jordbær  med sukker. Helt fantastisk. Må kjøpe mer druer og jordbær etterpå, fordi det var virkelig godt. Noe alle virkelig burde prøve. 

 

Dette bilde tok jeg før jeg hadde vasket druene. haha! 

 

Har dere prøvd dette før? Hvis ikke. Prøv med en gang. 
DATO: 04.04.2013 / KLOKKESLETT: 12:31

3 kommentar(er)

Da har jeg prøvd å spise sunt i noen timer. Altså i går kveld og i dag tidlig. Kveldsmaten i går bestod av Cottage Cheese, yoghurt, Kanel, Kardemomme blåbær, druer og jordbær. 

Frokosten i dag bestod av Havrepannekaker med yoghurt, blåbær, druer og jordbær. 


Det ser virkelig ikke så godt ut. Jeg blandet alt sammen etter første bilde, som dere ser. Det er ikke det beste jeg har smakt, men det er vel en vanesak?!

 


Jeg laget røra og stekte dem i dagtidlig før jobb, tok dem med på jobb, og spise her. Dette var veldig godt. Var også godt med brunost på. 

 

Var faktisk å trente etter jobb i går også, så var ikke hjemme før halv elleve. Neste trening må bli i morgen, siden jeg er opptatt i hele dag. Skal hente en hylle i Hakadal senere idag. 

 

Har du noen gode sunne oppskrifter jeg kan prøve ut og senere skrive på bloggen?    


 

 

DATO: 03.04.2013 / KLOKKESLETT: 18:06

0 kommentar(er)

Akkurat nå sitter jeg på jobb. Skal være her helt til 22, siden jeg skal trene en time også. Det skal bli godt å komme igang med et sunt kosthold og trening igjen. Påsken har ikke vært noe bra for meg, siden jeg har lagt på meg en god del. Det som er med meg er at jeg kan legge på meg veldig fort, men jeg går veldig fort ned i vekt også, og det kan synes at jeg har trent etter en uke. 

Har ikke vært på nelly.com på leenge nå, så nå skal jeg ta sjansen på å titte innom. Kanskje det kommer noen "vårens I want" senere i dag. 

 

Hva skal du videre i dag? 
DATO: 03.04.2013 / KLOKKESLETT: 17:14

0 kommentar(er)

 

Hva er dine drømmer før du dør? 
DATO: 02.04.2013 / KLOKKESLETT: 00:05

1 kommentar(er)

Idag har jeg og kjæresten vært hos mamma og pappa å grillet i sola. Det var utrolig herlig å kjenne solstrålene varme, mens vi satt der å koste oss. 
Da jeg og kjæresten var oppe i skogen for å fikse grillpinner, ringer mamma meg for å spørre hvor vi blir av. Og da ble samtalen sånn her. 

Jeg med en gang jeg tar telefonen: MAMMA. 

Mamma: Hva? 

Jeg: Vi har gått oss bort.. 

Mamma: Nehei?!  

Jeg: Jo.. Kom ut å rop på oss, sånn at vi kan gå den veien du roper. 

Mamma går ut, og ser meg i skogkanten og kommer på at det er aprilsnarr. Haha. 

 

 

Åja, vi brukte tydeligvis en vaskemaskin greie til å grille i, men tro det eller ei. Det funket helt supert. 

 

Har dere grillet i påsken?  

Var det sol der dere var idag?
DATO: 01.04.2013 / KLOKKESLETT: 13:28

0 kommentar(er)

Hei. Ville bare fortelle dere bloggeren om en utrolig mulighet.

 

For dere som vil føle litt som toppbloggere, og kunne teste ut ting til andre lesere. 

For dere som vil teste ut ting gratis for å hjelpe andre. 

For dere som vil prøve ut ting gratis. 

For dere som er nyskjerrige. 

For alle. 

 

På LikenShake kan du teste ut ting graits, mot at du skriver en omtale på det etter du har testet det. Akkurat som jeg gjorde med BlinkMints. 

 

Du får produktet du skal teste i posten. 

Du prøver det ut. 

Også blogger du om det, skriver om det på facebook eller twitter. 

 

Du må ikke betale noe for produktet i ettertid, da det nå er ditt, og du har fått det. Er ikke bare sukkertøy og pastiller du må teste. Er alt mulig. Eks ting til trening, som proteinpulver fra proteinfabrikken o.l. 

Jeg må si jeg var litt skeptisk til dette i starten, men da jeg fikk Pastillene i posten, angret jeg ikke et sekund. Du får tilbud om ting du kan teste ut, og du bestemmer selv om du vil teste det ut, eller ikke. 

 

 Trykk på bildet under for å melde deg inn i dag. VIRKELIG VERDT DET. 
hits