DATO: 31.03.2013 / KLOKKESLETT: 23:34

0 kommentar(er)

Dagen startet med BF og Facebook (endelig har jeg funnet laderen til pcn) 

 


Videre gikk turen til "svigermor" hvor vi spise en deilig kalkun middag, etterfulgt av maaaassse dessert.. Luksus

 

Spiste masse sjokolade fra påskeegget mitt når jeg kom hjem. 

 


Tok en ordenlig girltime på badet. Dusjet og fikset meg og tok livet med ro. Skulle ønske jeg hadde badekar. Hadde vært så godt. 

 

Også leitet vi etter kveldsmat... 

 

For en innholdsrik dag jeg har hatt. Trodde jeg skulle klare å ta bilde av masse kult jeg hadde gjort, men dagen gikk mest på å spille "Draw Something". "candy crush" og slappe av. 

 

Hva har du gjort i dag? 
DATO: 31.03.2013 / KLOKKESLETT: 19:23

1 kommentar(er)

1. Folk som skriver uinteressante og ekkle innlegg på facebook. Eks ei som la ut et bilde nå av en kvise hun hadde over øyet. En kommenterte "Bare å klemme den"  også svarer a med "etterpå"

wtf... Hvem skriver sånt på facebook. Kunne man også likegreit skrevet "En gutt kom inni meg, og det renner.." også kommenterer noen "gå på do og tiss det ut"   Ekkelt og totalt uinteressant.. 

 

2. Folk som tror dem er alene og handler i butikken. 

Seriøst folkens. Det er påske. Alle skal i butikken. Ikke bare du. Nytter ikke gå søndagstur i butikken, og samtidlig bruke hele plassen mellom reolene. Folk skal faktisk FORBI. 

 

3. Når ting ikke blir gjort ferdig.

Et eksempel her jeg bor.. Oppvaskemaskinen bare står der. Får ikke montert den med en gang, og det er ikke noe vi får gjort med det første heller. Og det er sykt irriterende, siden det er masse som må vaskes opp, og jeg hater å vaske opp. 

 

4. Twitter-Spammere.. 

Folk som jeg har fulgt (legg merke til "fulgt") som spammer ned twitter hvert eneste minutt med 10tweets pr setning.  

Tweet 1: Jeg hater søndager
Tweet 2: Fordi jeg har så..
Tweet 3: Haaangover
Tweet 4: Har
Tweet 5: du
Tweet 6: også
Tweet 7: hangover
Tweet 8: idag
Tweet 9: ?
Tweet 10: ???
Dere skjønner vel hva jeg mener?   Alle har vel/har hatt en sånn som man følger/fulgte?

 

 6. Når jeg er tørst, men har ingenting å drikke. Bortsett fra vann og melk. 

Og jeg hater melkm og vann kan jeg bare drikke på natta.. 

 

7. Når jeg skal ut på byen/fest, har hele klesskapet fult av klær, men ingenting å ha på.. 

Ender med at hele leiligheten er stappfull av klær jeg har prøvd, og det ender også med at jeg går ut med klær jeg egentlig ikke vil gå med.. Alle jenter har vel vært der sånn ca 2-7 ganger i uka? 

 

8. Kverulerende folk som ALLTID skal ha rett uansett hva det er. 

say no more... Det er bare irriterende og unødvendig.. 

 

8. Folk, spesielt jenter som man har gått i klasse med, som du egentlig kjenner, bare går rett fordi deg på gata. 

Greit, vi snakker kanskje ikke mer sammen nå. Men, for guds skyld. Vi snakket jo sammen da vi gikk i klasse. Og nå overser du meg bare. Til og med etter at jeg smilte til deg... wtf.. 

Greit det kan skje en gang, for hun har kanskje ikke sett deg, men flere enn det? Da kan man kanskje begynne å lure på hva f.. som feiler henne... overlegende bitch

 

9. Når jeg sover, og folk vekker meg. 

Da kan du som vekker meg ikke forvente noe smil og gode ord for å si det sånn.. Jeg sover for en grunn.. JEG ER TRØTT OG VIL SOVE. Hadde jeg ville stått opp før jeg våknet, ville jeg satt på alarm, smartass. Unntaket for å kunne vekke meg å mota smil er om du kommer med gaver, mat eller en suuupergod nyhet som at du har vunnet i lotto og vil gi alle pengene til meg. 

 

10. Rot, rot, rot, rot og atter rot. 

Jeg haaater rot og møkk. Det går greit hos andre, men hos meg får jeg noya.. Blir rett og slett stresset. Så akkurat nå, er jeg fryktelig stresset fordi det er så rotete her. Får gå å rydde og vaske litt når jeg har skrevet ferdig her. 

 

Har du noen ting som irriterer deg grenseløst? Fortell meg.. Det er gøy å lese  :-DDATO: 31.03.2013 / KLOKKESLETT: 13:04

2 kommentar(er)

 

Det er små pastiller med forskjellige smaker. Coca Cola, Solbær, Lakris og Eple. Det som er så bra med de, er at de er nesten kalorifrie, de er sukkerfrie, og man får med en lekker og ikke minst praktisk designboks. Helt ærlig var det, dette jeg likte best. Elsker alt som er fint og lite. 

 

Når det kommer til smakene er det litt blandet mening. 

Solbær:

Veldig sterk i smaken. Det er egentlig alle, men om man ikke er så glad i solbær som jeg er, så blir denne litt for mye. Måtte ta den ut igjen, etter at jeg sugde på den i noen sekunder. Ble for mye. Men, den er visst favoritten til mange. 

 

Coca Cola (NYHET):

Dette er den siste smaken som er laget. Den smakte coca cola all way, og jeg elsket den. Kjæresten min elsket den mer, for etter en dag, var boksen tom. 

 

Lakris: 

Dette var helt klart min favoritt. Jeg er ikke sånn veldig glad i lakris ellers, men denne var suuupergod. Denne ble også tom etter en dag. Så god var den. 

 

Eple: 

Den var helt grei. Smakte sur eple, og det er jo godt det. Ikke favoritt, men jeg likte den. For hver en eple-elsker, er nok denne tingen. 

 

Legg merke til den søte diamanten nederst i høyre hjørne. Dessuten ser ikke alltid den svarte sånn ut, eller den grønne sånn ut. Alle sammen har forskjellige desing på boksene sine. Man kan jo prøve å samle opp alle designene til yndlingssmaken sin.  

 

 

Synes det er helt supert at det er så sterke smaker, og alikevel få det så godt uten noe sukker. Dessuten er det nesten ikke kalorier i det, så farlig for dere som tenker på kosthold er det heller ikke. Prøv i vei. Er verdt et forsøk. 

 Har du smakt disse?    

Hvem var din favoritt?

 

// samarbeid med Blink Mints

// ærlige meninger 
DATO: 31.03.2013 / KLOKKESLETT: 09:33

2 kommentar(er)


For første gang i livet mitt har jeg et stort bad. Elsker det. Dette er faktisk rommet jeg rydder først, og som regel er ryddig hele tiden. Jeg aner ikke hvorfor. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om badet. Skulle gjerne hatt det litt anderledes formet. Stolen står der bare midlertidlig. Den skal males hvit sammen med en annen stol og et kjøkkenbord. 

 

Hva synes du? 


Bilder av soverommet, kjøkken, entre o.l kommer senere. 
DATO: 30.03.2013 / KLOKKESLETT: 22:32

4 kommentar(er)

Her er da stua i leiligheten. Bitteliten, men jeg synes den er veldig koselig. Enkelt, stilrent og koselig. Gardinene skal jeg sy opp, så dem ikke blir så lange. Har bare ikke tatt meg tiden enda. 

 

Hva synes du?

 

Bilder av badet kommer i morgentidlig 
DATO: 29.03.2013 / KLOKKESLETT: 01:22

4 kommentar(er)

Jeg har ikke ord hvor mye jeg gleder meg til Hovefestivalen. Er første året jeg skal dit, men fy søren som jeg gleder meg. Sittet å lager en egen spilleliste på spotify for å gjøre meg klar, og når jeg ser artistene som kommer, så gleder jeg meg bare enda mer. 

 

Hvem er det som virkelig kan motstå The script, Kings of leon, Calvin Harris, Macklemore & Ryan Levis, Bullet for my valentine, Modestep, The lumineers, 2 Chainz ++. Dette er bare noen av dem. Kommer til å bli de sykeste dagene i mitt liv. 

 

Jeg drar selvfølgelig ikke alene. Drar med verdens beste jente, Lava. Som da er bestevenninnen min. 

Skal du dit?  

Dette er den fantastiske jenta jeg skal dra med...... ♥

 

Her ser dere dem som er sluppet ut av artistene som kommer ut.
hits