DATO: 30.03.2009 / KLOKKESLETT: 18:44

5 kommentar(er)

Er bloggen min begynnt og bli litt kjedelig?   Det var en stund her jeg fikk en del kommentarer, men nå er det ingen som kommenterer noe.. Litt så klart, men det er minimalt.  Men, kjære blogglesere. Hva er det som dere ønsker dere?   Hva skal jeg gjøre for og få flere lesere?   HUSK at folk som kommenterer, får gjerne besøk tilbake og en kommentar, gjerne. Det er da jeg legge merke til bloggen deres, om dere vil legge til en kommentar. Uansett hva!

hegeogmerethe

Kjære lesere, jeg snakker om girls!! Mean Girls.. Det er en sinnsykt bra film. SETT DEN?  Jeg satt og så på den på youtube nå. part 1 til 10.. Men kom ikke lenger enn til 9 fordi det er noe stygge greier yotube driver med nå.. Fordi video 9 var tydeligvis ikke tilgjengelig i mitt land. MERKA DET DU OGSÅ?

So Fetch!!

Bilde er foresten av Meg og Merethe i norsk timen idag! Vi var sååå effektive.. Fløy fra datarommet til klasserommet og til datarommet igjen. Flere ganger!   Men, det endte med at læreren ble sur på oss og jeg måtte sitte på datarommet alene, mens Merethe satt i klasserommet.. Thats not so fetch ...

Blogges! 
DATO: 30.03.2009 / KLOKKESLETT: 16:11

1 kommentar(er)

Ina har en drit tøff konkurranse ute nå.. Dere kan nemmelig velge 2 wayfarers solbriller. Enten i ROSA, LIME, BLÅ, RØD
Det dere trenger å gjøre er og reklamere for konken på bloggen deres, skrive email, hvilken farge du vil ha og navnet ditt i kommentarfeltet hennes ..
DATO: 29.03.2009 / KLOKKESLETT: 22:14

1 kommentar(er)

DSC00168.JPG
The sims......... :) .......... Ye. Jeg har blitt avhengig av det igjen :-(DATO: 29.03.2009 / KLOKKESLETT: 15:52

0 kommentar(er)

Da jeg hadde blogspot i sommer, snakket jeg litt om paradise hotel da også. Men, det var under den danske versjonen.

Det er litt gøy og lese om hva som skjedde i sommer. Jeg hadde kanskje 2 besøkende hver dag og var superstolt. Til slutt ble jeg lei fordi ingen kommenterte (bombe)  , så jeg sluttet sånn plutselig.
HER ER HVERTFALL SIDEN:
http://www.hegeandersen.blogspot.com/
DATO: 29.03.2009 / KLOKKESLETT: 15:04

0 kommentar(er)

ER IKKE FORNØYD MED DESIGNET MITT NÅ.. ÆSJ.. NOEN SOM KAN LAGE FINT, MEN GRATIS DESIGN TIL MEG??
TA KONTAKT!

Nå mobilblogger jeg.. Men, dette blir ikke noe langt innelgg fordi jeg skriver alle ord feil og måå gå å rette opp igjen hele tiden,.. Kanskje fordi jeg ikke gidder å se på tastene hele tiden.. Også er jeg super tørst.. Det er drikke 2 meter unna meg, men broren min sover vedsiden av meg og jeg vil liksom ikke vekke han.. HAN TRENGER SØVN NÅ :O
Inatt så sov jeg over hos Martin :)   Vi så filmen... husker ikke.. Og filmen dum og dummere.. men, den sovna jeg av..

Blogges senere :D
DATO: 29.03.2009 / KLOKKESLETT: 00:46

0 kommentar(er)

DSC00167.JPG
Hei, jeg har bare mobilblogget i dag fordi jeg ikke har vært så mye på dataen. Jeg driver og skal redigere designet på bloggen. Men, dataen min er hjemme nå. Og jeg er hos martin :) skal overnatte her med thomas :) det kan være gøy, vi skal se film å sånn nå. Men, blir kanskje vanlig blogging imorra. Snakkes <3DATO: 28.03.2009 / KLOKKESLETT: 19:51

1 kommentar(er)

DSC00166.JPG
jeg vil bare si at jeg lever. Men, har ikke vært så mye på dataen i dag. Derfor jeg videoblogger idag. Unnskyld. Skal blogge mye mer senere ikveld :) blogges folkens <3DATO: 28.03.2009 / KLOKKESLETT: 16:02

4 kommentar(er)

2jhg
DATO: 28.03.2009 / KLOKKESLETT: 13:31

2 kommentar(er)

DSC00005.JPG
prøver ut mobilblogg jeg nå. Dette er bilde av meg og camilla i syden 07 :)DATO: 27.03.2009 / KLOKKESLETT: 20:47

2 kommentar(er)

dsc00169

 
Dagen idag begynte med at det var flere kilo med snø. Jeg som trodde snart hestehoven titta frem. Jeg ble super skuffa.  Som skrevet før, så dro mamma til Danmark idag. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra Gran, var og måke hele garden. Jeg tok det som en trening..


dsc00175dsc00176
Fornøyd da :)

Senere ikveld skal jeg bare sitter her og se på tv mens jeg drikker urge og cider.

HVA SKAL DERE I KVELD?
HVA HAR DU GJORT I DAG?


Foresten, jeg føler meg i feriemodus av en eller annen grunn. Vi har ikke ferie eller noe. Er bare litt rart dette her.
DATO: 26.03.2009 / KLOKKESLETT: 22:59

10 kommentar(er)

i fjord sommer kjøpte jeg meg 2 solbriller. De ene ble ødelagt og de andre mista jeg på norway cup. Men, i august 08 kjøpte jeg meg enda ett nye par. Men, i løpet av VINTEREN klarte jeg og brekke dem. Supert Hege!  Derfor har jeg tenkt og kjøpe minst 3 par solbriller i år, før dem blir ødelagte. 1 på netter, 2 i oslo. Her på Gran har dem ingen tøffe solbriller. Ikke sånne jeg vil ha hvertfall.

briller


 

Sinnsykt dårlig bilde.. "That's not only only, but but" :D

 
ÅSSEN SOLBRILLER LIKER DERE?
HVOR MANGE SOLBRILLER HAR DERE NÅ?
HAR DERE LIK SMAK SOM MEG I SOLBRILLER? 

DATO: 26.03.2009 / KLOKKESLETT: 21:49

0 kommentar(er)

MANDAG: Var i Gran og jobbet.
TIRSDAG: Det var solsolsol! 
ONSDAG: Ungdomsklubben...   Også snødde det ..
TORSDAG:  Trening.. Kjempe digg! Også var jeg i Gran 2 ganger.

MANDAG I BILDER

dsc00122
dsc00145

TIRSDAG I BILDER
dsc00156
dsc00159
Slask! Ikke på det beste!!


 

ONSDAG I BILDER

dsc00161

TORSDAG I BILDER
dsc00171
Meg og Dorthe! <3

Unnskyld for en slapp blogguke. Jeg skal virkelig skjerpe meg..
Kommer ett innlegg til idag. Jeg skal foresten slutte og ha store overskrifter om hvem som går ut a paradise hotel, hele tiden. Jeg vet det kan bli litt for mye. Også skal jeg slutte og klage.. Bare skrive det positivi.. Det verste jeg vet er og høre om kjærlighetssorg på andre blogger.. Så, jeg ANER IKKE hvorfor jeg skriver om det selv.
Men, en ny uke er snart på vei, det betyr en herlig blogguke. + at i helga har jeg sånn ca fri hele tiden

Mamma skal til Danmark i helga og drar klokken 06.30 imorgen. Jeg kommer til og savne henne sykt mye, fordi jeg er sykt glad i henne. Det betyr at så lenge jeg er jenta i huset, og jeg er den som KAN vaske gulv ordentlig , så lenge jeg jobber som vaskehjelp hos en.. Så, er det jeg somstår for vaskinga i helga. Men, gutta får stå for maten.

Blogges : D
 
DATO: 25.03.2009 / KLOKKESLETT: 22:05

2 kommentar(er)

Jeg føler meg skikkelig inn i paradise hotel , nå måtte Mats dra.. Pga han stygge Alexander kom inn og tok Lene til partner. Æsj!! Han er litt sånn, "jeg skal ordne opp og være en Mats nr2" jeg blir så provisert!!   Æsj!!

Jeg savner deg allerede i programmet :(DATO: 24.03.2009 / KLOKKESLETT: 23:13

4 kommentar(er)

La oss kalle dem 15 og 16.... De har virkelig ødelagt meg helt nå!!!  Ingenting kan komme imellom dem.. Men mellom meg og dem. Så har alt plass.. Jeg har tydeligvis aldri betydd noe for dem, og de har bare kødda med følelsene mine. Derfor er ikke akkurat blogging det som står i hodet mitt for tiden. Jeg klarer snart ikke mer. Jeg mister en etter en etter en..   Bare på denne uka har jeg faen meg mista hele 3 stykker. Og sikkert flere.  Da er Jehona god og ha, mener jeg!
Jeg føler hun støtter opp 110% hele tiden! 

Men, jeg skal slutte og støtte meg på folk, la sorgen gå over på andre.. Jeg skal bli mer selvstendig og stå på mine egene ben. Burde lære meg det nå som jeg har gått igjennom 5 mnd ++ med opp og nedturer, sjalusi og krangling, venner og uvenner..

Men, noe jeg ikke klarer er og stå ifra følelsene mine. De er med me hele tiden og det er igrunnen veldig irriterene. Noen ganger skulle jeg ønske jeg aldri hadde hatt følelser. Et følelsesløst menneske som ikke følte noen ting.
Det kan virke som jeg er sånn, men det finnes ingen som er så blanda med følelser som jeg er.. Jeg er proppa med bra og dårlige følelser hele tiden. Akkurat nå er følelsen min skuffelse, lengsel og lei. Jeg vet ikke om jeg helt klarer og være en jeg egentlig ikke er..

Idag, når jeg så 15.. Spurte Merethe hva det var med meg.. Jeg fikk øynene fulle av tårer og skyldte på at sola var sterk ute.. Jeg vet ikke om jeg klarer det mer :/

Skal prøve på mer blogging imorra!
DATO: 23.03.2009 / KLOKKESLETT: 23:17

0 kommentar(er)

Overskriften er bullshit.. Eller, er den det ? :D   Yeah!!    Jeg er hvertfall litt fornøyd!!   29 TIL SOMMER ASS!

Nå har jeg egentlig lagt meg.. Men, vil heller sitte på msn og snakke med Mads enn og ligge i senga og gråte meg selv i søvn!  

Idag hadde vi sex og samliv i sam.f.. Helt grei time!   Litt flaut når vi så på disse videoene fra programmet " våre sexvaner" på nettet.!   Menmen, vi kom oss igjennom..

Etter skolen dro jeg for og vaske.. Tjente 350 ,- på det!!  

Men, dette blir ett teit innlegg, med uinntresange faktaopplysninger og om det travle, kjedelige og mest tragiske dagene mine. Uten noen bilder denne gangen. Men, imorgen blir det nok bilder :)
DATO: 23.03.2009 / KLOKKESLETT: 23:10

0 kommentar(er)Skal skrive opp 10 sanger jeg mener minner MEG på sommeren..  :D

1) Justin Timberlake - Summer love
2) Enrique Iglesias - Can you hear me
3) Coldplay - Viva la vida
4) Erik og Kriss - Det e'kke meg, det er deg
5) Malin .- sommer og skolefri (den er faktisk ganske søt)
6) Lady gaga - Just dance
7) Maria Mena - Belly up
8) Basshunter - Boten anna
9) Cascada - Every time we touch
10) Bryan Adams - Summer of 69 

Alle er egentlig gamle.. Noen fra sommer 06, 07 og 08. Men, vær sang har minner.. Jeg satte Justin Timberlake først fordi på sommeren i 7.klasse lå alle jentene og guttene og sang og hørte på denne, på skolen. Lå i det herlige grønne gresset og sang;

"I can't wait to fall in love with you
You can't wait to fall in love with me
This just can't be summer love you'll see
This just can't be summer love , L.O.V.E."

dsc01677
dsc04046
dsc04017
Snakker vi feite fingre??  Det var i sommer :/    Den tid, den sorg!!

HVILKEN SANG ER DIN FAVORITT -SOMMERSANG IGJENNOM TIDENE ?
SAVNER DU SOMMEREN?


DATO: 22.03.2009 / KLOKKESLETT: 22:38

1 kommentar(er)


Arne og mor!!  Det var ett tema som mange her på jaren snakket om en tid!  Litt gøy da, at hele jaren skole har sett filmen. Dette var i sommer 07 og vi skulle bare prøve oss litt frem.
Arne; Martin
Mor; Meg :$
 

Jeg er fullt klar over at vi dritet oss ut. Men, hør på latteren til Martin.
Dette var også i sommer 07.

Dette var når håndball laget varpå cup i ål eller noe. Setningen Veronica sa her, lo vi av hver gang.
Det var ett gutte håndballlag som akkurat hadde spilt kamp og dreiv og tøya ut i gangen. Når jeg og Veronica går forbi sier en av guttene " Eg tror eg har brøkki ein muskel" eller noe. Vi trodde vi skulle dø av latter. Så, da gikk vi rindt og sa det hele tiden.

Dette er minner som jeg aldri kommer til og glemme.. Spesielt ikke den siste videoen..

Har dere minner dere aldri kommer til og glemme ? isåfall hva ?DATO: 22.03.2009 / KLOKKESLETT: 22:00

0 kommentar(er)Idag har jeg funnet verdens søteste jente! Bare se på henne, både når hun synger og snakker. Personligheten hennes er på topp!  Denne jenta kan oppnå noe stort både med sangstemme og utseende. Guttene kommer hvertfall til og falle totalt for henne når hun blir eldre.
Sangstemmen kan vi egentlig ikke si så mye på enda. Hun er jo bare 4 år og stemmen utvikler seg hele tiden. Men, vi får håpe på at denne prinsessa når langt her i livet.


"Thank you" er ordet som blir mest brukt under denne filmen.. Hun er herlig..!!

Blogges! <3DATO: 22.03.2009 / KLOKKESLETT: 15:50

5 kommentar(er)

video:hege tester ut 1

Videoen er dårlig og sånn, fordi jeg aner ikke hva jeg skal teste ut. Jeg har noen ideer.. Men, da må jeg til "byen" :)DATO: 20.03.2009 / KLOKKESLETT: 21:30

2 kommentar(er)

på Norske talenter, 6.mars. Episode 4 er det litt snål redigering på dette klippet under her!
Eirik, 13 år synger , og under hele oppvisningen. Så har jammen meg Jan fredrik klart og skifte.


janfredrik1
Outfit 1!

anfredrik
Outfit 2!Eirik var flink da. Det skal han ha! Men, en fyfy til tv2 med dårlig redigering!

Mens jeg er inne på dårlig redigering! Hvem blir med og sende klagebrev på veldigveldig dårlig redigering på Paradise hotel, tv3. Jeg blir nesten litt irritert og det er det jeg alltid legger merke til!   DATO: 20.03.2009 / KLOKKESLETT: 21:05

0 kommentar(er)

asas
Før jeg dro på jobb!

img6321
Jakke/Kardigan fra B-young 299 .-
Singelet fra B-young 99,-
Skjerf fra B-young 199 ,-
Tights fra B-young 99 ,-

img6329

img6325 
DATO: 19.03.2009 / KLOKKESLETT: 23:59

12 kommentar(er)

1) Når jeg skulle til treninga i dag gikk jeg samme vei som før. Det er en leilighet i gården som jeg har vært litt redd for i det siste. Hun som bodde der før, ble hengt inne der. Ingen vet om det var med meningen, eller uhell. Jeg gikk så klart snarveien igjennom plenen og soverommet "hennes". Når jeg går forbi hører jeg en lyd fra leiligheta. Det er helt mørkt inne der og helt tomt. Reaksjonen min er at jeg holder meg for øra, hopper 2 meter opp i lufta og skriker og surver. Lyden var bare en katt som gikk på verandaen. Jeg banner og er drit sur på meg når jeg får gått litt. Aner ikke hvorfor. Jeg skjelver hele tiden.

2) Når jeg skal ringe Heidi, for og høre hvor hun er. Så hører jeg ingenting i telefonen utenom en sånn ekkel liten suselyd. Jeg ringer 3 ganger og er drit redd. Jeg pleier ikke og være så overtroisk.

3) Jeg tør ikke og gå igjennom den lange, mørke tunnelen og går sakte tilbake survende som fort endrer seg til tårer.

4) Jeg bestemmer meg for og gå igjennom tunnelen etter litt, når jeg er halveis og dritredd. Får jeg melding. Jeg hopper enda en gang 2 meter opp i lufta og skriker mens jeg løper ut.

5) Det kom flere biler etter hverandre som så ut til og nesten kjøre på meg hele tiden.

6) Måtte gå forbi der en volteksmann hadde bodd. Jeg vet ikke om han bor der enda. Mest sannsynelig ikke.

7) Annais skrev også om spøkelser og sånne scary ting på bloggen sin idag. For en sammentreff.

8) Når Heidi skulle gå til treninga, så gikk hun ved den samme tunnelen jeg var redd for. Hun hørte skritt bak seg. Hun så bak, men ingen var der. Hun hørte det igjen og så bak seg, men fortsatt ingen. Når hun hørte det igjen og så bak seg , var det plutselig en person der.

Jeg er som sakt ikke veldig overtroisk og tør det meste som og gå inn i spøkelseshus. Men, dette i dag tok kaka. Jeg har aldri aldri aldri vært så redd. Heldigvis ringte Kristian når jeg gikk forbi volteksmannen sitt hus. Takk <3

HAR DU NOEN GANG SETT SPØKELSE ELLER HØRT/SETT ANNTYDNING TIL DET?
HVOR REDD HAR DU VÆRT. FORTELL!DATO: 19.03.2009 / KLOKKESLETT: 22:15

1 kommentar(er)

Ser på paradise hotel nå. Odd-Ivar, Vegard og Øystein har stelt seg bak Noor. Jeg ber på mine knær at hun velger øystein. Han er den som er finest og som virker veldig jordnær. Vegard er litt sånn "her kommer jeg, knull meg" fyr.. Mens Odd-Ivar er snål!!!     ØYSTEIN.... DU MÅ VIDERE!!!!

Hvem håper du på ?

Herregud.. Nå er jeg glad nå.... :D:D:DDATO: 19.03.2009 / KLOKKESLETT: 18:16

3 kommentar(er)

Hei folkens. Nå skal jeg på seriøst begynnte og teste ut ting. Ganske likt som Anna og Emilie. Men, jeg har tenkt på dette lenge før dem. Jeg skal også ha det sånn seriøst. At jeg ikke "jukser" til.  Men, jeg aner ikke hva jeg skal kalle meg/det.. Dem kaller seg forbrukerinspektørene ..
HJELP :D
Finn ett navn og hva jeg skal teste ut. Så lover jeg allerede videoblogg om det ikveld.. :D

Blogges!DATO: 18.03.2009 / KLOKKESLETT: 00:51

1 kommentar(er)

ALT SAMMENDATO: 17.03.2009 / KLOKKESLETT: 23:06

0 kommentar(er)

Vil bare si at det er ikke første gangen vi har drevet.. Men, dette var siste, gutter!! 
 - Never say forever!
   Never break my heart again! 

NEVER!


  DATO: 16.03.2009 / KLOKKESLETT: 23:50

1 kommentar(er)

Nå er jeg drit sur!! Sitti her i hele kveld og redigert filmen med spørsmål. Så når jeg skal publisere den til pc'n.. Så funker ikke det!!!! Hva faen?
 Unnskyld ordspråket.. Men, jeg blir så sykt sur!!
Orker ikke mer data idag!!!   Nå er jeg både stressa, deprimert og sint!!! og ikke minst frustrert..!!!!

NATTA :DDATO: 16.03.2009 / KLOKKESLETT: 20:16

4 kommentar(er)

img6294
Jeg slo rekken min !!!!!         Først hadde jeg kommet til level 22. Så kom jeg plutselig til level 145.. Hvor tøft ?
Uansett. Det kan være ett utrolig vanskelig spill.. Så, jeg er stolt.

har dere spillt dette ?       hvor langt kom dere ?   uten å skyte på dere!

Det er ikke mitt, jeg låner DS'n til søskenbarnet mitt. HappyHappy!!!

Kiss'Blogges!
DATO: 16.03.2009 / KLOKKESLETT: 17:41

3 kommentar(er)

IGJEN!!

Jeg ble utfordret av Helle Maren :D
- www.hellemaren.blogg.no

Ufordringen er sånn :

1.Gå til Mine Bilder/mapper
2.Velg den 4. mappen
3.Finn det 4. bildet
4.Sett bildet på bloggen og skriv litt om det
5.Inviter 4 nye og link til dem. Gi dem beskjed om utfordringen.

img4174
Det er meg :S:S:S:S ILLE!!!
Jeg og Veronica var alene hjemme, og skulle fikse oss litt.. Jeg med litt for mye solpudder skille og blondt hår..
Hva mener dere om det blonde håret?
FÆLT!!     Nå savner jeg det ikke mer!!

JEG UTFORDRER :
Jehona :  www.jehonas.blogg.no
Emilie : www.emiliehb.blogg.no
Monica : www.mooniikaa.blogg.no
Josefine : www.frkjosefine.blogg.no


DATO: 16.03.2009 / KLOKKESLETT: 16:24

6 kommentar(er)

feite fingre
Nå er jeg hjemme fra en ikke så slitsom men mer enn en kjedelig jobbdag!  Var nesten ingen kunder. Men, Hun jeg jobber med! Henne er super koselig.. Snakker hele tiden, noe som er kjempe bra liksom.

Nå skal jeg sette meg foran kamera og svare på spørsmål!!   Noen spam spørsmål som skal få sine svar og noen "vanlige" spørsmål som også skal få svar. Dette kan bli både gøy og kjedelig!!  Fikk liksom ikke så mange som jeg igrunnen hadde håpet på! ..

Kiss'Blogges!

DATO: 16.03.2009 / KLOKKESLETT: 09:12

4 kommentar(er)

Nå skal jeg snart dra. Skal ta bussen med Jehona og muligens bli det lunsj med Jehona og Karianne idag!  Det kan bli kos!    Har noen merket at jeg skriver veldig mye utropstegn ?   Det irriterer meg litt faktisk.

picnik collage

Men, nå må jeg nesten gå. sånn at jeg rekker bussen!!!!  Litt skipt og komme forsent allerede første dagen!


Kiss'blogges!DATO: 15.03.2009 / KLOKKESLETT: 23:18

2 kommentar(er)

Nå har Kristian og Joachim vært hos meg!  Og folk er sure for det! Jeg aner ikke hvorfor..
Vi hadde det gøy vi.. *kremtkremt*       Så litt på film, var ute, satt på pc'n og tok bilder x)  heite bilder!!
img6279
Kriss og Martin :P
img6285
Cute!Nå har jeg akkurat.. nei! lenge siden.. Men, jeg så litt av filmen "Hvordan bli dumpet på 10 dager" og "13 snart 30" idag.. 2 av de beste filmene liksom!
Skal jobbe på b-young hele uka som kommer. Så, jeg begynner hver dag klokken 10. DA får jeg postet ett innlegg før jeg drar.. Men, må gå. Skal legge meg! 
Natta!

DATO: 15.03.2009 / KLOKKESLETT: 12:47

0 kommentar(er)

picnik collage
Som skrevet før, så var jeg på jentekveld hos Julie igår. Vi så filmen "Burn after reading" som var en utrolig komplisert film. Slutten skjønnte ingen!  Vi spiste taco og fulgte litt med på "politiskolen 6" mens vi lekte nøtt, sannhet eller %.
Karianne måtte ringe Andreas.. Jeg måtte ringe Mads!!   Jeg og Karianne var de som var tøffest nok til å ta nøtt ;)

Våkna halv 9 idag.. men sovnet og våknet hele tiden til klokken var 12. Nå skal jeg fikse meg, spise, sette opp kamera og svare på litt spam spørsmål og vanlige spørsmål!!    Takk !!    Dere kan fortsatt sende!!

Kiss'Blogges!
DATO: 14.03.2009 / KLOKKESLETT: 23:45

6 kommentar(er)

 
sptrerer

Da kjører vi på med en spørrerunde nr2.  Dere kan spørre om alt dere lurer på.. Jeg skal svare på alt!  Runden avsluttes i kveld klokken 21.00. Jeg svarer via Videoblogg. 
Dere skriver spørsmålet deres i det søte kommentarfeltet under her! Det er lov og spørre om så mange spørsmål dere lurer på!

kiss'blogges !DATO: 14.03.2009 / KLOKKESLETT: 14:48

12 kommentar(er)

 
sptrerer

Da kjører vi på med en spørrerunde nr2.  Dere kan spørre om alt dere lurer på.. Jeg skal svare på alt!  Runden avsluttes i kveld klokken 21.00. Jeg svarer via Videoblogg. 
Dere skriver spørsmålet deres i det søte kommentarfeltet under her! Det er lov og spørre om så mange spørsmål dere lurer på!

kiss'blogges !DATO: 14.03.2009 / KLOKKESLETT: 13:18

0 kommentar(er)


img5866picnik
Nå vil vil jeg kalle med en skikkelig slask.
Har bare ligget i senga og surfa på nettet idag!  Det er jo egentlig ikke dette jeg vil..


Etterpå SKAL jeg ut! Med Martin faktisk!
Vi skal ake og ståpå snowboard.. Håper på noen videoer og bilder!

    TASTATURET!
- Noen har sikkert merket at jeg har en del skrivefeil nå. Grunne er fordi tastaturet er så treig og ikke alle bokstavene vil bli med eller gå bort om jeg prøver og ta dem bort. Er heller ikke alltid Space vil funke heller. Derfor blir det ikke mellomrom mellom ALLE ordene. Men, prøver så godt jeg kan!!

 Spørrerunde blir i neste innlegg!!

           
      Kiss'Blogges <3DATO: 14.03.2009 / KLOKKESLETT: 10:28

4 kommentar(er)

..Sånn den er?

 Våknet for knapt en time sidenda broren min kommer inn på rommet og spør om mamma har dratt på Butikken.. Så til ca klokka 10, snakket vi om alt og ingenting. Mest spill, egntlg! Fikk lyst til og synge singstar eller spille buzz liksom!
Kunne også tenke meg og spille det råeste dataspillet ever.. Nemmelig The sims.. Men, jeg har det ikke!
Ironi på at det var det råeste da.. men , det kan være litt moro! Men, ikke i lengden!

ikveld blir det jentekveld med Julie, Karianne, Jehona og Ingerid. Therese kunne visst ikke komme !
Vi skal se film og spille wii.. Mens vi snakker jentesnakk. Det kan bli skikkelig kos!

VIDEOEN JEG SNAKKES OM I GÅR !!


Rate and Comment! Please!!
Det er foresten min bror,, som spiller på piano.. For dere som ikke vet det, så er det jeg som er den "scary" personen innimellom!

Kiss'blogges ! <3DATO: 13.03.2009 / KLOKKESLETT: 22:16

2 kommentar(er)

Var ute og filmet til en film med broren min istad.. Legger ut filmen i løpet av kvelden eller morgendagen!
Han spiller piano. Mens jeg.. jeg vet ikke x)  Vandrer rundt.!


img6243
img6253
img6247 Nå skal jeg se Senkveld med THomas og Harald , drikke meg stor på fanta!!  Mens jeg føler skyld for Joachim og Ingebjørg.. [ Unnskyld.. men.. Det var jo IKKE min skyld!!  Selv om jeg føler at dere/du føler det!! ]
Jeg satser på at det snart blir spørrerunde igjen. Det blir gøy liksom!    Men, ikke begynn og spør før innlegget om spørrerunde kommer!


Blogges! : DDATO: 13.03.2009 / KLOKKESLETT: 18:45

0 kommentar(er)

komkurranse 1
DETTE KAN DU VINNE PÅ DENNE SIDEN:
http://maern.blogg.no/1236684280_konkurranse_4_dager_i.html?ts=1236966099101#commentDATO: 13.03.2009 / KLOKKESLETT: 17:05

1 kommentar(er)

Slukk lyset for miljøet!

Lørdag 28. mars blir verden mørkelagt i en time. Fra kl. 20.30?21.30 er det Earth Hour 2009. I fjor slukket 50 millioner lyset under Earth Hour. I år skal en milliard mennesker slukke lyset og gi verden en global stemme i kampen mot klimaendringene. For første gang kommer Earth Hour til Norge. Målet er at minst en million nordmenn vil slukke lyset for miljøet.

Earth Hour skal demonstrere at verdens befolkning står sammen i kampen mot klimaendringene. Å slukke lyset er en symbolsk handling og når en milliard mennesker står sammen, gir det et sterkt signal til verdens statsledere om å ta klimautfordringene på alvor!

London, Roma, New York, Dubai, Beijing, Oslo ++ slukker lyset. Kristus-statuen i Rio, operaen i Sydney, noen av verdens største skyskrapere ++ mørklegges.

En mørkelagt verden

Earth Hour startet i Sydney i 2007. Det ble en kjempesuksess og over 2,2 millioner mennesker slukket lyset i en time. I fjor ble Earth Hour en global happening med over 50 millioner deltagere i 35 land. I år er målet at en milliard mennesker slukker lyset.

New York, London, Bejing, Roma, Dubai, Sydney, Nairobi, Los Angeles, Las Vegas, København, Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Kristiansand, Sandnes og nesten 1000 andre byer slukker lyset. Kristus-statuen i Rio, operaen i Sydney og mange av verdens største skyskrapere blir også mørkelagt.

Earth Hour i Norge

I år er det første gang Earth Hour arrangeres i Norge. For å gjøre Earth Hour til en suksess har WWF fått med seg IKEA som hovedsamarbeidspartner. Målet WWF og IKEA har for Earth Hour er at det skal bli en nasjonal begivenhet som bidrar til å sette Norge på klimakartet. IKEA bidrar selvsagt også til å mørkelegge Norge og slukker lyset under Earth Hour.

Les mer om Earth Hour på www.earthhour.noNETTBY:

Bli med og mørklegg nettby i en time

28. mars mellom kl. 20.30?21.30 slukker hele verden lyset. Earth Hour er en global og symbolsk stemme i kampen mot klimaendringene. Nå skal vi også gi Nettby en stemme under Earth Hour, så meld deg på og slå av lyset på profilen din du også.

Hvis du vil bli med i trekningen av 20 gavekort á 500 kroner fra IKEA, som er WWFs hovedsamarbeidspartner under Earth Hour i Norge, må du sørge for å slukke lyset på profilen din under Earth Hour fra kl. 20.30?21.30 på lørdag 28. mars.


Slukk lyset på Nettby og vinn 20 IKEA-gavekort à 500 kr

For første gang arrangeres Earth Hour på Nettby. Du kan delta ved å slukke lyset på profilen din. Jo flere som blir med, jo mørkere blir det på Nettby. Målet er at ni av ti profiler blir mørkelagt under Earth Hour.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned badgen til profilen din. Klikk på lysbryteren og du får automatisk en lysende Earth Hour-badge på profilsiden din. Under Earth Hour må du slå av badgen. Da mørkelegger du profilen din og er med i trekningen av 20 gavekort à 500 kroner fra IKEA, som er WWFs hovedsamarbeidspartner under Earth Hour i Norge.

Badgen lyser fra du laster den ned og helt frem til Earth Hour lørdag 28. mars fra kl. 20.30 ? 21.30. Du kan selvsagt mørkelegge profilen din på forhånd, så du trenger ikke å være pålogget under Earth Hour for å delta.

Alle Nettby-borgere kan delta i markeringen av Earth Hour. Aktiver badgen nå, og spre budskapet videre til vennene dine på Nettby. Gjør du det vil vi sammen sørge for at Nettby blir like mørkelagt som resten av verden.hits