DATO: 25.01.2010 / KLOKKESLETT: 19:07

5 kommentar(er)

Jeg vil ikke ha en helt normal og kjedelig blogg lenger. Har lyst på noe litt mer fancy. Noe som tiltrekker lesere. Dere skjønner?
Men, saken er det at ikke har peiling på html koder. Jeg prøver og prøver, men blir alltid misfornøyd.

Derfor skal jeg overlate bloggen til dere. Nesten hvertfall. Det dere trenger å gjøre er å si hva jeg burde og ikke burde gjøre med blogge min. Bare fortell det dere mener. Det hadde vært greit med noen tøffe html koder! Søkte på google, men da kom det opp alle de standar html kodene. De som nå er blitt litt kjedelige.

Burde jeg ha meny under headeren igjen?
DATO: 25.01.2010 / KLOKKESLETT: 18:05

51 kommentar(er)

Det er mange som har hatt VS, med disse to. Men jeg velger fortsatt å ha det, jeg også!


Voe - Emilie!

VS.

Image and video hosting by TinyPic
Annais - Anna!
DATO: 24.01.2010 / KLOKKESLETT: 14:24

0 kommentar(er)

Noe som jeg ikke har fortalt her på bloggen enda, er at bestevenninna mi skal flytte. Hun flytter i løpet av uka. Dette er selvfølgelig veldig trist i å med at hun betyr veldig mye for meg.. Da jeg fikk vite det, begynte jeg å gråte med en gang! Det samme når hun fortalte hele klassen det, dagen etter. Da var det ikke bare jeg som gråt. Men, med den andledning så skal vi på avskjedskveld med henne i dag. Første skal vi spise ute, også skal vi på kino. Jeg, henne og 4 andre.

Derfor må jeg stase meg litt opp. Jeg skal ha svart tights, tunika, bolero, svart kåpe og svarte høye hæler. Jeg vil også bruke neglelakk, og derfor tenke jeg at dere kunne bestemme hvilken neglelakk jeg skal ha. Kameraet mitt er tomt for strøm, derfor blir det cambilde. Dere kan velge mellom en veeeldig søt rosafarge, svart eller rød. Har flere farger også, som gul, blå, hvit, lyserosa, gjennomsiktig, lilla, brunaktig, glitter osv.Hvem skal jeg bruke?

DATO: 23.01.2010 / KLOKKESLETT: 17:20

2 kommentar(er)


Okei, det ble veldig utydelig. Men, det ble faktisk det mest vellykede bilde. Jeg ser fortsatt ut som en stor flodhest, men gidder ikke ta nye bilder.. Tok disse bildene for 2 dager siden! Men, vil fortsatt kalle klærne nye, siden jeg ikke har vist dem på bloggen. Genseren er fra cubus, tihtsen er fra cubus også kjøpe jeg en helt vanlig genser på cubus i dag.

Har også kjøpt meg en helt ny maskara. Hørt om den maskaraen som vibrerer? Skal teste den ut! Få se om den er like bra som de sier.


Har du prøvd denne?

DATO: 22.01.2010 / KLOKKESLETT: 20:15

2 kommentar(er)Fått "ny" yndligsang. Kanskje ikke verdens nyeste sang. Men, den er fortsatt fin!DATO: 22.01.2010 / KLOKKESLETT: 19:40

3 kommentar(er)

På onsdag var jeg og Merethe i avisen.

 
Søren, nå ble denne teksten også midtstilt. Jaja. Men, vi var på yrkesmesse i Jevnaker, og var innom yrket "førskolelærer". Det var ute i en barnehage. Kjempe koslig. Plutselig kommer det en fotograf inn, og jeg prøver å ikke le. Husker jeg satt der og tenkte; samtidig som jeg prøvde å følge med på hva han mannen sa Tenkte dette;  "Hva om jeg bare snur meg og gir det største smilet, det hadde vært gøy".

Det at jeg ikke har blogget før i dag, er fordi datane min har vært død i 2 dager. Den har ligget på sjukehuset og prøvd å fått liv i seg. Neida. Så sykt intern humor. Men, den ville ikke slå seg på eller noenting, før i dag. Den trengte nok bare en laang skjønnhetsblund. hehe.

 Har dere savnet meg?

BloggesDATO: 19.01.2010 / KLOKKESLETT: 07:59

12 kommentar(er)

Heisann! Jeg har egentlig ikke så god tid. Skal rekke og sminke meg, pusse tenner, pakke sekken og spise på 10 min. Ja, men jeg ville bare fortelle at Jenta mi, Jehona har bursdag i dag! 16 år! og, jeg og Kristian har vært sammen i 7 måneder. hihi. OG; Heidi kommer hjem fra egypt :D

7 mnd.Heidi!Jehona!
DATO: 17.01.2010 / KLOKKESLETT: 17:06

0 kommentar(er)

Her er utfordringen:

1.
 Gå inn på mine bilder/mapper
2. Velg den 6. mappen
3. Finn det 6. bildet
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det
5. Inviter 6 nye, link og gi beskjed til dem


Bilde av meg! Ja, dette her var på bursdagen til kjæresten. Han var hos meg.. :-o
For en dårlig kjæresten JEG var..

Jeg Utfordrer alle som vil.DATO: 17.01.2010 / KLOKKESLETT: 17:00

0 kommentar(er)Hva synes du?DATO: 17.01.2010 / KLOKKESLETT: 16:03

0 kommentar(er)

Jeg drømte i natt, veldig mye. Blandt annet om Voe. Men, den drømme jeg likte best var når jeg hadde hatt bursdag eller noe, og jeg hadde fått 400 kr av mamma og pappa, noe jeg syntes var kjempe mye, så var jeg plutselig i en storstor bik bok butikk. Men, mamma sa jeg bare fikk bruke 200 kr. Så, så jeg verdens fineste skinnbukse som glinsa så fint i lyset, også så jeg verdens fineste kjole. Når jeg våknet håpet jeg at jeg hadde kjøpt det, men merket fort at det bare var en drøm. Uheldigvis.


Buksa hadde sånn glins i seg, men det var bukse, og ikke tights.

Jeg er skikkelig sliten etter turen til badeland i går. Jeg, Lava, Kristian og Berthe var på toten badeland i går. Noe som var ganske koselig. Kristian hadde overnattet fra Fredag til Lørdag, og var meg meg hjem fra turen i går. Han er virkelig en skikkelig søt og fin kjæresten. Men, nå skal jeg dusje, rydde rommet og fikes meg, så skal jeg få den slappe kroppen min til Kristian.

Hva skal du i kveld?
Liker du skinnbukser med sånn glins?
(ps, buksa var like tettsittende som en tights)

♥ Blogges!DATO: 15.01.2010 / KLOKKESLETT: 17:39

3 kommentar(er)Den ble visst litt større enn jeg trodde. Kan hende jeg redigere på lengden osv i kveld, Får se.

Hva synes du om den, annet enn at den er for stor?DATO: 15.01.2010 / KLOKKESLETT: 16:58

1 kommentar(er)Hva synes du?  Er det bare jeg som har litt spesiell smak? Noen du likte spesielt godt? Kommer flere elskverdige antrekk senere.

DATO: 13.01.2010 / KLOKKESLETT: 22:49

0 kommentar(er)

Som mange andre, så er jeg skolelei. Jeg orker seriøst ingenting. Egentlig er jeg ikke bare skolelei. Jeg er lei alt annet også. Jeg orker ikke stå opp om morningen, gjøre lekser, hente ting. Jeg bare sover hele tiden. Begynner og lure på hva som skjer.

Det minnet meg faktisk om at jeg lovet å forteller om hvorfor jeg trodde jeg hadde blærekattar. Jeg er ikke så sikker på om jeg har det lenger, men ligger fortsatt en liten tanke. Fordi, når jeg trodde jeg hadde det, så måtte jeg sånn akutt på do. Men, når jeg kom på do, så måtte jeg liksom ikke på do lenger. Dette skjedde ooofte i løpet av en dag. Men, nå, så er det sånn at jeg må akutt på do, men når jeg går på do, så må jeg på do, og det skjer ikke like ofte. Flere som har hatt det sånn?

Men, nå skal jeg dusje. Blogges senere!

DATO: 10.01.2010 / KLOKKESLETT: 23:05

0 kommentar(er)


Nye gardiner, flytta senga og sminkebordet. Pulten er der den alltid har vært!

Hva synes du?DATO: 10.01.2010 / KLOKKESLETT: 17:36

1 kommentar(er)

...på rommet mitt. Er kanskje ikke mer enn 17-19 grader. Men, det er fordi ovnen på rommet er ødelagt. Det står på 30grader. Men, varmer ikke mer enn kanskje 15. Også senga mi står ihjørne på de 2 kaldeste veggene, altså veggene som er ut mot UT. Så, derfor skal jeg ommøblere rommet, sånn at jeg også får sovet godt uten og ha 3 dyner på meg + klær. Men, aller først må jeg nok rydde litt..


At jeg tør å vise frem dette.


Ser du? :( Dette , + gode klær må jeg ligge med om natta, for å sove godt! (uten og våkne vær time at jeg fryser)

Men, får starte spotify lista mi på nytt, og starte med ryddingen.

Fryser du om natta?

♥ Blogges!DATO: 10.01.2010 / KLOKKESLETT: 17:23

0 kommentar(er)


MARTIN TK, har konkurranse på bloggen sin. Her kan du vinne en valgfri onepiece. En superbra konkurranse. Noe som du kanskje har skjønt, så må man skrive om konkurransen på bloggen sin. Har du ikke blogg, må du skrive om konkurransen på nettby eller facebook. Mer kan du altså lese på bloggen hans som du finner om du trykker på "Martin tk" I begynnelsen av dette innlegget. Så, meld dere på.

♥ Blogges!DATO: 09.01.2010 / KLOKKESLETT: 13:39

10 kommentar(er)

Jeg klarer virkelig ikke å lage headere lenger. Derfor må jeg bruke en gammel header inntil jeg får laget en ny en. Går liksom ikke å ønske dere God jul nå! Så, dere får velge hvilket header jeg skal ha midlertidig..


1


2


3


4


5


6


7


8


9

10
Hvilken header skal jeg ha til jeg enten får laget selv, eller noen andre lager til meg. Dere skjønner at jeg ikke kan ha dette designet jeg har nå?

Nå skal jeg dusje, når jeg er ferdig med å dusje, forventer jeg at mange har stemt :) Hvertfall noen!

♥ Blogges!DATO: 08.01.2010 / KLOKKESLETT: 17:57

2 kommentar(er)

 
Supergossip som du kan besøke HER, har en kjempe bra konkurranse. Du kan vinne en minirettetang som er lett å ha med seg overalt. Det eneste du trenger å gjøre er og skrive om dette på et innlegg på din egen blogg. Etter du har gjort dette må du skrive i kommentarfeltet dems at dem har meldt deg på. Har du ikke blogg, trenger du bare å skrive noe fint om bloggen dems i kommentarfeltet dems. Det er 4 jenter som holder konkurranse. 2 av dem, har jeg hatt beskjentskaper til før. Dessuten har dem en kjempe bra blogg, så om du ikke har tenkt å melde deg på, er det fortsatt verdt et besøk. Konkurransen avsluttes ganske snart, tror deg. Så vær raske.. Håper bare jeg selv rekker det. hihi!!


blogges!DATO: 06.01.2010 / KLOKKESLETT: 23:37

0 kommentar(er)


Tunfisk og vann.. Det er ikke spesielt godt. Men, det er "slankemat" som Jehona kaller det. Skal ikke slanke meg. Men, blir sunnere :)Ja, siden jeg var på kameraet, og jeg ikke fikk lagt ut outfit bilde jeg hadde planlagt på Tirsdag. Så, hvorfor ikke slenge det på dette innlegget?

Øredobber er julegave.
Gråe genseren fra Only.
Svart overdelopplegg (hva heter det) fra Only.
Tights fea b-young

♥Blogges!DATO: 06.01.2010 / KLOKKESLETT: 21:35

7 kommentar(er)

Da hadde jeg tenkt og kjøre en spørsmålsrunde på det nye året. Dere kan spørre om alt fra a - å. Spørsmålsrunden avsluttes når jeg føler for det. Men, det betyr ikke om veldig lenge. Spør om alt du vil ha svar på. Enten om sminke, hår, klær, programmer, venner, kristian, bloggen, rommet og alt dere kommer på. Jeg svarer med videoblogg om det blir mange spørsmål.


Yah, webcam bilde! Pappa har fått ny pc, og jeg skal ta meg en titt om det er et bra webcam med et bra webcam program. Hadde vært kult, sant?


Men, spør i vei! PÅ DETTE INNLEGGET!

♥Blogges!DATO: 04.01.2010 / KLOKKESLETT: 21:29

1 kommentar(er)
DATO: 04.01.2010 / KLOKKESLETT: 01:13

2 kommentar(er)

Det er nå blitt min favoritt film. Så det på tv3 i stad. For en utrolig herlig film. Jeg anbefaler den på det sterkeste for dere som ikke har sett den. Er en god stund siden jeg blogget nå. Akkurat nå sitter jeg på spotify og finner musikk. Hører på Jørgen - Din egen vei. Den er så sykt fin.

I morgen skal jeg til Gran, og kjøpe fargelinser. - blåe selvfølgelig. Gleder meg. Også skal jeg møte gutten min. Har ikke sett han siden i går. KRISE. Men, bare en liten stund. Har tenkt å ta sol i morgen også. Farge på kroppen er bra..

men, har tenkt og snakke litt med Kristian på msn, før han legger seg, så vi blogges!


Noen som vil kjøpe filmen til meg?

Look! Kristian har skrevet Hege i hele gjertet. Overalt. Søtt. huh ? :D
Har du sett filmen?

♥ Blogges!hits