DATO: 01.04.2013 / KLOKKESLETT: 13:28

0 kommentar(er)

Hei. Ville bare fortelle dere bloggeren om en utrolig mulighet.

 

For dere som vil føle litt som toppbloggere, og kunne teste ut ting til andre lesere. 

For dere som vil teste ut ting gratis for å hjelpe andre. 

For dere som vil prøve ut ting gratis. 

For dere som er nyskjerrige. 

For alle. 

 

På LikenShake kan du teste ut ting graits, mot at du skriver en omtale på det etter du har testet det. Akkurat som jeg gjorde med BlinkMints. 

 

Du får produktet du skal teste i posten. 

Du prøver det ut. 

Også blogger du om det, skriver om det på facebook eller twitter. 

 

Du må ikke betale noe for produktet i ettertid, da det nå er ditt, og du har fått det. Er ikke bare sukkertøy og pastiller du må teste. Er alt mulig. Eks ting til trening, som proteinpulver fra proteinfabrikken o.l. 

Jeg må si jeg var litt skeptisk til dette i starten, men da jeg fikk Pastillene i posten, angret jeg ikke et sekund. Du får tilbud om ting du kan teste ut, og du bestemmer selv om du vil teste det ut, eller ikke. 

 

 Trykk på bildet under for å melde deg inn i dag. VIRKELIG VERDT DET. 
DATO: 31.03.2013 / KLOKKESLETT: 13:04

2 kommentar(er)

 

Det er små pastiller med forskjellige smaker. Coca Cola, Solbær, Lakris og Eple. Det som er så bra med de, er at de er nesten kalorifrie, de er sukkerfrie, og man får med en lekker og ikke minst praktisk designboks. Helt ærlig var det, dette jeg likte best. Elsker alt som er fint og lite. 

 

Når det kommer til smakene er det litt blandet mening. 

Solbær:

Veldig sterk i smaken. Det er egentlig alle, men om man ikke er så glad i solbær som jeg er, så blir denne litt for mye. Måtte ta den ut igjen, etter at jeg sugde på den i noen sekunder. Ble for mye. Men, den er visst favoritten til mange. 

 

Coca Cola (NYHET):

Dette er den siste smaken som er laget. Den smakte coca cola all way, og jeg elsket den. Kjæresten min elsket den mer, for etter en dag, var boksen tom. 

 

Lakris: 

Dette var helt klart min favoritt. Jeg er ikke sånn veldig glad i lakris ellers, men denne var suuupergod. Denne ble også tom etter en dag. Så god var den. 

 

Eple: 

Den var helt grei. Smakte sur eple, og det er jo godt det. Ikke favoritt, men jeg likte den. For hver en eple-elsker, er nok denne tingen. 

 

Legg merke til den søte diamanten nederst i høyre hjørne. Dessuten ser ikke alltid den svarte sånn ut, eller den grønne sånn ut. Alle sammen har forskjellige desing på boksene sine. Man kan jo prøve å samle opp alle designene til yndlingssmaken sin.  

 

 

Synes det er helt supert at det er så sterke smaker, og alikevel få det så godt uten noe sukker. Dessuten er det nesten ikke kalorier i det, så farlig for dere som tenker på kosthold er det heller ikke. Prøv i vei. Er verdt et forsøk. 

 Har du smakt disse?    

Hvem var din favoritt?

 

// samarbeid med Blink Mints

// ærlige meninger 
DATO: 03.05.2009 / KLOKKESLETT: 02:23

5 kommentar(er)

video:mascara


Ja, her er testen jeg lovet dere. Unnskyld for at den kom ut så sent i uken. Men, jeg hadde dessverre ikke tid de andre dagene. Jeg vet jeg ikke ser ut, uten sminke. Så.. Haters.. Da sparte jeg dere en negativ kommentar ;)  

Jeg vet jeg også er veldig ironisk på slutten. Med latter og greier. HellYeah. Det er sommer folkens. Man må få lov til og ha det litt gøy.

KANSKJE KANSKJE jeg skriver en kommentar om hver mascara en annen dag..

Men, nå er jeg seriøst trøtt. Så, da blogges vi senere.

- Hege Kristine :)

HAKKER DEN HOS DERE ? :(DATO: 22.03.2009 / KLOKKESLETT: 15:50

5 kommentar(er)

video:hege tester ut 1

Videoen er dårlig og sånn, fordi jeg aner ikke hva jeg skal teste ut. Jeg har noen ideer.. Men, da må jeg til "byen" :)hits