DATO: 06.04.2013 / KLOKKESLETT: 08:30

0 kommentar(er)


 

Her er da soverommet vårt. Synes det er bra størrelse på det, men skulle gjerne hatt noen andre klesskap. Eks et stort skyveskap med speil. Men, det var disse klesskapene som var her da vi flyttet inn, så da får vi leve med det. Dessuten skulle jeg ønske vi hadde hatt plass til en komode hvor vi kunne hatt litt ting.  Som dere kanskje ser, så er det både Manchester United gardiner og plakat på rommet. Det er rett og slett fordi kjæresten er frelst av United, og da må jeg følge med på det. hehe. Jeg får tross alt lov til å innrede hele leiligheten som jeg selv vil, så da skulle det bare mangle om han ikke fikk gardinene sine og plakaten sin på rommet. Hvor vi faktisk bruker minst tid på i løpet av en dag. 

 

Hva synes du? 
DATO: 31.03.2013 / KLOKKESLETT: 09:33

2 kommentar(er)


For første gang i livet mitt har jeg et stort bad. Elsker det. Dette er faktisk rommet jeg rydder først, og som regel er ryddig hele tiden. Jeg aner ikke hvorfor. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om badet. Skulle gjerne hatt det litt anderledes formet. Stolen står der bare midlertidlig. Den skal males hvit sammen med en annen stol og et kjøkkenbord. 

 

Hva synes du? 


Bilder av soverommet, kjøkken, entre o.l kommer senere. 
DATO: 30.03.2013 / KLOKKESLETT: 22:32

4 kommentar(er)

Her er da stua i leiligheten. Bitteliten, men jeg synes den er veldig koselig. Enkelt, stilrent og koselig. Gardinene skal jeg sy opp, så dem ikke blir så lange. Har bare ikke tatt meg tiden enda. 

 

Hva synes du?

 

Bilder av badet kommer i morgentidlig 
hits