DATO: 10.04.2013 / KLOKKESLETT: 21:45

0 kommentar(er)

Til helgen, nermere bestemt lørdag drar jeg og en guttegjeng (mulig Lava også) til Kongsberg i bursdag. Jeg kjenner ingen som er i bursdagen fra før av, men vi får håpe med litt alkohol i blodet at det kan bli gøy likevel. Vi kommer til å sove på lokalet der, så vet ikke hvor mye blogging det blir i helgen. Skal prøve å få blogget før vi drar, og kanskje en mobilinnlegg. Gidder ikke ta med pcn dit. Det tør jeg rett og slett ikke. Er sikkert ikke internet der uansett. 

 

Jeg håper selvfølgelig at Lava skal bli med, siden det vil bli artigere for meg da. Vi skal lage geleshots før vi drar også. Gleder meg selvfølgelig. Elsker jo å møte nye folk. Beste jeg vet. Håper jeg bare er frisk til det da. Hadde vært sykt kjedelig å ikke kunne blitt med bare fordi jeg er syk... 

Når jeg først er i Kongsberg, er det noen steder dere anbefaler å dra?   Kebabsjapper, shoppingsentre o.l ?!
DATO: 10.04.2013 / KLOKKESLETT: 19:50

9 kommentar(er)

Ja, da sitter jeg her i sofaen da. Skulle egentlig vært på jobb, men siden jeg er blitt syk så orket jeg ikke det. Var på jobb i går, og det var det virkelig ikke noe gøy. Tiden gikk sakte, jeg klarte ikke å gjøre noe og jeg ble bare mer og mer dårlig. Tok et par paraset i går, og ble litt bedre utover kvelden. Før i natt hvor jeg hadde mareritt som F... og jeg frøys så mye at jeg hakket tenner. 

 

Nå har jeg tatt 4 parasett i løpet av dagen, og føler meg litt bedre. Håper bare denne natten blir bedre.. Fordi jeg hater sånne netter.. Helgisvis er leiligheten ganske ryddig, så jeg slipper å stresse over det i tillegg. Passer ikke veldig yppelig å bli syk nå heller da, siden jeg skal til Kongsberg i helgen. Forteller mer senere. 

 

Dagens fine outfit og dagens frokost-lunsj-middag og kvelds!!  nam

 

 

Hva har du gjort i dag?

Har du noen kjerringråd for feber og forkjøelse?
DATO: 08.04.2013 / KLOKKESLETT: 18:37

0 kommentar(er)

Idag har jeg vasket og ryddet og styret som bare det. I tillegg til at jeg ikke sov noe i natt. Sov et par timer rundt kl.12, men så måtte jeg våkne og fortsette. Kl.21 i dag er det kamp. Manchester United - Manchester City. Det betyr KRIG!     Heier selvfølgelig på United. 

 

 

Ryddet i klesskapet med hengere osv for en halvtimes tid siden også. Har så utrolig mange forskjellige hengere, og det er så irriterende. Må få kjøpt meg flere svarte og hvite standar hengere. Fikk ihvertfall litt orden da. Og det var godt å få gjort.  

Dessuten fikk jeg gjort noe jeg skulle ha gjort for lenge siden. Fikse et bilde av meg og Lava som jeg skal henge opp. Har et før av Heidi og meg, så trengte et av meg og Lava også. For dere som ikke vet hvem de er, så er det bestevenninnene mine. Verdens beste venner. 

 

Har ikke funnet et sted å henge dem opp enda, så enn så lenge får de stå her på rommet!    Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er i disse jentene. Et bedre vennskap skal man lete lenge etter. Må dessuten få fikset nytt glass i bilde av meg og Heidi til venstre ♥

 

Hva har du gjort i dag?

Skal du se krigen mellom United og Shitty i kveld? 
DATO: 07.04.2013 / KLOKKESLETT: 20:04

0 kommentar(er)

Flere enn meg som har problemer med statistikken?   På meg virker det som den har hengt seg opp på 4.april. Men, at statestikken er for de riktige dagene. Vet bare ikke hvilke dager det egentlig er. Dessuten, får jeg ikke sett for de to siste dagene, siden den har vært sånn siden 4.april. 

 

 

På bilde nr 1:  Her kan dere se hvordan den er når jeg trykker på "se mer" . Da synes ikke datoene under en gang. Også stopper den der den stopper på bilde. 

På bilde nr 2: Her kan dere se den på forsiden av bloggsiden MIN. Hvor datoen bare er 4.april, men statistikk for andre dager. Dessuten får jeg ikke sett lenger her heller. Som dagene videre.. 

 

Flere som har det sånn? 
DATO: 07.04.2013 / KLOKKESLETT: 18:22

0 kommentar(er)

Igår ble det bestemt at vi skulle ta oss en tur på byen. Det ble meg, Glenn og Marius. Vi kom ikke dit før 00.30, så da hadde vi bare 1 1/2 time på oss til å bli stuupfulle.. haha!    Ingen av oss ble det, før vi kom hjem og hadde et lite chillenash. Da tok jeg kanskje et par + 3 shotter for mye. Men, egentlig ikke for mye heller. Siden vi var hjemme gikk det jo bra. Ble jo bare i gooodthumør. 

 

Tok et par fete outfit bilder før vi dro ut, men ingen ble sånn superfine til å legge ut. Hadde ikke på meg noe spesielt fint heller, var mer utfordrende på noen områder. haha. Want to see? really?

 

Alle gode lørdager har alltid en dårlig søndag. Men, dagen i dag har faktisk vært overaskende god. Kjenner jeg bare er litt sliten i kroppen, men ikke noe mer. Og, godt er det. 

 

Siden det ser ut som jeg har skikkelig hangover og både dårlig hår og huddag i dag, så mente jeg selv jeg så bedre ut med bildeeffekter på Camtoy  (link) 

 


Hvordan var din lørdag, og evt søndag? 
DATO: 05.04.2013 / KLOKKESLETT: 22:30

3 kommentar(er)


 Æsj.. Tær!! Jeg hater tær.. haha.. 

 

Jeg har klart å få ett eller annet i foten. Flis, glasskår eller noe drit. Det gjør i såfall kjempevondt å gå på høyre siden av beinet, så for å dempe "smertene" litt, så tok jeg på en liten bandasje. Hvis ting blir værre med benet, må jeg oppsøke lege tror jeg. Tenk om det er glasskår da?!    Hva gjør jeg da? Må jeg opperere eller går det bare bort av seg selv? Har hørt en historie om ei som hadde fått en glasskår inn i kroppen, via foten eller noe.. Mange år senere hadde den kommet ut av tinningen, og hun døde... Hjelpes. 

 

Har du fått glasskår i beinet før, og hva gjorde du evt med det?
DATO: 05.04.2013 / KLOKKESLETT: 01:30

0 kommentar(er)

Jajaja. En kjedelig overskrift for mange.. Men, det er jo tross alt mange som følger med på det også. Er det ikke?

 

Dagens episode - 16 - Parsermoni... 

 

Jeg personlig heier på Sander og Isabell.. Jeg vet ikke helt hvorfor, men sånn har det vært siden dag 1. Hvem heier du på?

Har aldri hatt sansen for verken Amir eller Mats, og syntes det var helt okei at de røyk ut. Det som jeg ikke likte så godt var at Ariel og Charlotta røyk ut... Men, et stort og hett tema i PH nå er jo Frøken Mari. Den løynaktige, smarte spilleren som ingen liker. Det er nok mange som liker henne. Hun spiller jo spillet veldig bra, og som Tina sier "hun dulter etter andre" er jo feil. Hun gjør jo sine egene meninger, egentlig.. Og danker den ene sterke etter den andre.. Alikevel takler jeg ikke jenta på en eller annen måte.. 

 

Men, helt til slutt vil jeg ha Isabell og Sander i finalen. Ellers kanskje noen andre, hvor de kan slippe kula. Alle husker vel i fjor da Vida-Lill slapp kula for Miguel? Tidenes PH-finale... Selv om jeg skjønte at det ville skje siden dag 1 pga de viste bilder av en kule som gikk i bakken som intro til PH.. 

 

 

Hvem vil du skal vinne hele shiten? 
DATO: 03.04.2013 / KLOKKESLETT: 18:06

0 kommentar(er)

Akkurat nå sitter jeg på jobb. Skal være her helt til 22, siden jeg skal trene en time også. Det skal bli godt å komme igang med et sunt kosthold og trening igjen. Påsken har ikke vært noe bra for meg, siden jeg har lagt på meg en god del. Det som er med meg er at jeg kan legge på meg veldig fort, men jeg går veldig fort ned i vekt også, og det kan synes at jeg har trent etter en uke. 

Har ikke vært på nelly.com på leenge nå, så nå skal jeg ta sjansen på å titte innom. Kanskje det kommer noen "vårens I want" senere i dag. 

 

Hva skal du videre i dag? 
DATO: 03.04.2013 / KLOKKESLETT: 17:14

0 kommentar(er)

 

Hva er dine drømmer før du dør? 
DATO: 02.04.2013 / KLOKKESLETT: 00:05

1 kommentar(er)

Idag har jeg og kjæresten vært hos mamma og pappa å grillet i sola. Det var utrolig herlig å kjenne solstrålene varme, mens vi satt der å koste oss. 
Da jeg og kjæresten var oppe i skogen for å fikse grillpinner, ringer mamma meg for å spørre hvor vi blir av. Og da ble samtalen sånn her. 

Jeg med en gang jeg tar telefonen: MAMMA. 

Mamma: Hva? 

Jeg: Vi har gått oss bort.. 

Mamma: Nehei?!  

Jeg: Jo.. Kom ut å rop på oss, sånn at vi kan gå den veien du roper. 

Mamma går ut, og ser meg i skogkanten og kommer på at det er aprilsnarr. Haha. 

 

 

Åja, vi brukte tydeligvis en vaskemaskin greie til å grille i, men tro det eller ei. Det funket helt supert. 

 

Har dere grillet i påsken?  

Var det sol der dere var idag?
DATO: 29.03.2013 / KLOKKESLETT: 01:22

4 kommentar(er)

Jeg har ikke ord hvor mye jeg gleder meg til Hovefestivalen. Er første året jeg skal dit, men fy søren som jeg gleder meg. Sittet å lager en egen spilleliste på spotify for å gjøre meg klar, og når jeg ser artistene som kommer, så gleder jeg meg bare enda mer. 

 

Hvem er det som virkelig kan motstå The script, Kings of leon, Calvin Harris, Macklemore & Ryan Levis, Bullet for my valentine, Modestep, The lumineers, 2 Chainz ++. Dette er bare noen av dem. Kommer til å bli de sykeste dagene i mitt liv. 

 

Jeg drar selvfølgelig ikke alene. Drar med verdens beste jente, Lava. Som da er bestevenninnen min. 

Skal du dit?  

Dette er den fantastiske jenta jeg skal dra med...... ♥

 

Her ser dere dem som er sluppet ut av artistene som kommer ut.
DATO: 10.11.2012 / KLOKKESLETT: 03:02

1 kommentar(er)

Fant en utrolig herlig video på youtube. Det var en konkurranse hvor foreldrene skulle fortelle barna sine at de hadde spist opp all halloween godiset dems. I videoen ser dere alle reasksjonene. Må si de på slutten smeltet meg helt sykt. Fantastisk video.

 

 

What do you think? sweet, right?
DATO: 10.11.2012 / KLOKKESLETT: 00:23

1 kommentar(er)

Jeg blogger svært lite, fordi det rett og slett er demotiverende og ha 20-100 lesere hver dag, og ingen kommenterer. Jeg vet at man egentlig skal blogge for "seg selv" og ikke for andre, men nå har bloggverden blitt sånn at du må ha lesere og kommentarer for å få motivasjon. Før blogget jeg gjerne uten lesere og kommentarer jeg, men nå føler jeg at det er skikkelig demotiverende.DATO: 09.11.2012 / KLOKKESLETT: 08:11

0 kommentar(er)

Er helt forelsket jeg. Tenkte ang juletider selvfølgelig!

 

 

Rød:   HER     .favoritt.
Gull:   HER 

 

Jeg bruker Small, btw!    Haha 
DATO: 02.11.2012 / KLOKKESLETT: 14:50

2 kommentar(er)

Tenkte å starte med ukens spørsmål. Hver Søndag setter jeg meg ned med spørsmål dere har spurt om. Svarer på alt. Så, bare å spørre og spørre!  Blir glad for alt.  
DATO: 02.11.2012 / KLOKKESLETT: 13:34

0 kommentar(er)

Det var en stor snakkis da Valeria Lukyanova ble kjent for å opperere seg så mye at hun lignet en Barbie. Folk synes det var sykt, fasinerende, inspirerende, stygt, tragisk o.l. Jeg blogget jo også om det, med mange bilder.

Dette er Valeria. The real life Barbie Doll

 

Men, i stad kom jeg over noe som er minst like sykt. Ifølge meg. Nemmelig Real life Anime Girl. Anastasiya Shpagina er bare 19 år og har brukt timer og dager på for å se ut som hun er kommet rett ut fra en animert film. Jeg skal ikke skrive så mye mer, lar heller bildene tale for seg.

 

Og her er de sammen. Valeria og Anastasiya

 

Hva synes du om dette her?

Sykt eller fasinerende? kanskje begge deler. 
DATO: 01.11.2012 / KLOKKESLETT: 17:59

0 kommentar(er)

Er sikkert flere som har hatt OD-dag idag hvor dere har jobbet for å tjene inn penger. Jeg orket ikke å jobbe, så jeg skulle egentlig på skolen å bli hæsa med av andre elever som skulle være lærere for denne dagen.. Men, så skal Glenn ha fest i helgen, og med det så trengte han noen til å rydde og vaske kjelleren, og rommet hans. Takket fint ja til å gjøre det, så nå er kjelleren i orden, og mangler bare rommet. Gud, for et kaos!  Gutter altså!

 

En annen oppgave jeg fikk var å fikse en sofa dem skulle hente i dag. Det klarte jeg utmerket, føler nå jeg! Her er sofaen. Er to av den, så de kan ta med begge, men tviler på at de får plass. he-he. De er ihvertfall på vei dit nå, så da får jeg starte med rommet imens.

Ellers har jeg studiedag i morgen, som betyr... SOVE LENGE! Men, da skal jeg finne frem kostyme for helgen, og rydde og vaske leiligheten min. Den trenger det for å si det sånn.

 

Har dere hatt OD-dag idag?

Hva gjorde dere?Svarer og besøker alle som kommenterer på min blogg. 
DATO: 01.11.2012 / KLOKKESLETT: 16:45

0 kommentar(er)

Min verste uvane.. hm, den var vanskelig..  Den jeg kommer på akkurat nå er det at jeg ikke klarer å legge meg når jeg er trøtt, som regel. Kan sitte til langt ut på natt, og da er jeg ikke trøtt lenger, når jeg faktisk burde ha lagt meg for lenge siden. Det ender med at jeg enten sovner der jeg sitter etter noen timer, eller rett og slett bare må døgne. Det er skikkelig fært å døgne, sånn egentlig. 

 

Hva er din verste uvane? 
DATO: 31.10.2012 / KLOKKESLETT: 16:34

2 kommentar(er)

Som de fleste vet, så har jeg jo klart å miste mobilen min, men som en flink blogger jeg er, så tok jeg faktisk bilder av mobilen, til dette innlegger allerde i forje uke. Skal kjøpe meg helt lik mobil (bare i hvit) når jeg får penger til det..

 

Jeg har/hadde Samsung Galaxy S3. Den kjøpte jeg i sommer for 4300 kr. Elsket mobilen fra første stund, og nå savner jeg den som bare det. Går liksom automatik å leter etter den i et minutt's tid før det IGJEN går opp for meg at jeg ikke har han.. Søren altså!!! Er så utrolig kjipt.


Åssen mobil har du? Noen å andbefale?

DATO: 31.10.2012 / KLOKKESLETT: 16:19

0 kommentar(er)

JA. ENDELIG! Bestillte jo for ikke så lenge siden, så det tok ikke lange tiden, men sånn som jeg har gledet meg var det på tide. Den kom i dag, og jeg hentet den før jobb. Måtte gå til jobb i dag. Men, tok heller å gikk 20 min ned til bussholderplassen, for så å bruke 34 fuckings kroner for å kjøre 1 min til jobben. De vet hvordan de skal klare å få penger ut av oss Nordmenn!!  Fuck staten.. Neste gang går jeg heller de 2 kilometerne.
 

            

Her er de to kjolene, og skoene. Dere får se det PÅ etterpå. Gleder meg til å prøve dem. Nå venter jeg bare på 4 pakker til.. woppwopp.

 

Liker du vinteren?
DATO: 31.10.2012 / KLOKKESLETT: 01:46

0 kommentar(er)

Dette skulle jeg egentlig forhåndskrive, sånn at det ble postet i morgen på bloggen. Men, blogg.no suger ræv, så det funker ikke å gjøre nå..

Ja. Da var det halloween igjen, og som kanskje noen har fått med seg så var jeg på halloween party forje helg. Det er som alle vet, nå blitt slutoween, og i å med at det er denne dagen (helgen før og etter) vi jenter kan kle oss slutty. LOVLIG, uten at noen egentlig kan si noe på det, så tenkte jeg å vise noen kostymer som jeg har funnet. Skulle ønske jeg hadde mange av dem. Elsker kortymer.

 

 

Disse kostymene er hentet fra superkul og partykostymer (LINKING)

Håper du satte pris på at jeg viste frem litt forskjellige kostymer for jenter. Også får dere kose dere i helgen, om dere skal på halloween fest. For meg, er det veldig usikkert enda. Håper på det da.

Hva skal du kle deg ut som?


DATO: 31.10.2012 / KLOKKESLETT: 00:32

0 kommentar(er)

Jeg blir så inspirert og motivert av sånne bilder. Blir du?


DATO: 31.10.2012 / KLOKKESLETT: 00:01

4 kommentar(er)Ja, da er det tid for dag 8 av 40 dager med ulike temaer. Synes det er lettere å holde bloggen oppdatert når jeg har dette. I tillegg er det jo sånne ting "de store" bloggerene blogger om også. Bare at dette er en motivasjon. Får jo ikke kommentarer, så! Men, ser på statestikken at jeg har besøkende hver dag.

 

Her er ihvertfall sminkepungen min som er fra lulu's. Det er den fineste sminkepungen jeg har hatt, og den rommer utrolig mye sminke. Har en del oppi nå, men er fortsatt plass til en god del til.1. Lipsyl // 2. Aco Cover stick // 3. MF leppestift, Midnight mauve, 711 // 4. Loreal, False Lash Telescopic // 5. Max Factor, False Lash Effect 24 hours

// 6. Max Factor, Mastertouch under-eye concealer // 7. SweetBarry gloss

 

1. Max Factor Foundation, Dark Gypsum 80 // 2. Max Factor Foundation, Medium Sandstone 60 // 3. Max Factor Foundation, Brown Hessian 75

 


1. Max Factor, Eyebrown Pencil, 1 Ebony // 2. Viva La Diva, Eyebrown Pencil, 30 Charcoal // 3. IsaDora, Inliner Kajal, 51 Indian Black

 


1. Lancome Palette, Rose de Bonheur // 2.  Blusher , 18 sweet Rose // 3. BareMinerals Matte, Golden fair // 4. Loreal Bronzing powder, Sun-kiss

 


1. Solpudder kost // 2. Øyenskygge koster // 3. Mineralpudder kost // 4. Foundation kost // 5. Blusher kost

 


1.
Q-tips // 2. Kam // 3. Øyenbrynskniv // 4. Depend neglefil

 

Bruker ikke alt selvfølgelig. Har du spørsmål, er det bare å spørre! :-) 
DATO: 30.10.2012 / KLOKKESLETT: 12:38

0 kommentar(er)

For å være ærlig så var det jeg "kjøpte" meg sist kjøreturen hjem fra byen. 200 kr.

 

Men, det jeg kjøptekjøpte meg sist var jo Nelly-klærne som kommer i posten nå snart. En ting jeg lurer på.. Om jeg ikke har mobil, og klærne kommer på postkontoret. Får jeg melding, eller sånnt brev i posten da? Er litt kjipt å få melding, også får jeg ikke sett den, fordi jeg ikke har mobilen, også har jeg ikke noe refferansenr eller noe sånt. Æsj altså!

 

Hva skal du i dag?


DATO: 29.10.2012 / KLOKKESLETT: 14:34

0 kommentar(er)

Da jeg var på byen på lørdag, klarte jeg å miste bankkortet mitt, leppestiften og mobilen. Leppestiften er bortevekk, bankkortet mitt ble funnet der og er sendt hjem til meg, mens mobilen min er jeg sikker på er stjelt, eller at en gutt med navn Sondre har. Så hvis det er noen som vet hvem Sondre fra Hønefoss er (tror han kom derfra), så si ifra. Han hadde på seg en shorte (tror jeg) og en skinnvest ish ting. Mest av alt håper jeg han har den, og at han er så snill at han vil levere den tilbake. Er utrolig kjipt å miste mobilen min til 5000 kr, som jeg knapt har hatt i 4 mnd.

 

Derfor har det vært litt lite blogging. Vært litt nede pga det. Føler meg så lost uten mobil. Og ikke minst alene. hahah! Får liksom ikke kontakt med noen, og må være avhengig av pcn for å i det hele tatt kunne snakke med folk.

 

Ellers var det en bra tur på byen. Har da selvfølgelig ingen bilder, fordi alt var på mobilen, menmen!

 

Har du mistet mobilen din noen gang?

Fikk du den tilbake?
DATO: 27.10.2012 / KLOKKESLETT: 10:17

0 kommentar(er)

Jeg savner katten min helt sykt. Vi hadde han i 10 før han 9.august plutselig ble borte for oss. Det var jeg som var den siste som så han. Den siste som koste han og den siste som trøstet han etter at han kastet opp alt han hadde spist, før han gikk ut og aldri kom tilbake. Thiran, som han het var noe for seg selv. En helt utrolig katt. Han var en av oss. Koste som bare det. Vi kunne gjøre hva vi ville med han. Holde han i armene på alle mulige måter, kose han på magen, snakke med han og når vi eks sa "skal du ha mat?" eller "skal du ut?"  så, så han på oss og mjauet. 

 

Vi var å hang opp lapper, letet, ropte, skrev i avisen, facebook og fikk dem til å spørre etter han på radioen. Ingen hadde sett noe til han. Var noen unger som var helt sikkre på at de hadde sett han, så pappa ble dem med ned der de hadde sett han, men det var desverre ikke han. Vi hadde så utrolig lyst til at det skulle være han.

 

Det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på han. Jeg kjenner tårene bare presser seg frem. Jeg har jo tross alt hatt han siden jeg var 8 år gammel.

 

Det første som vi la merke til ved han som var utrolig spesilet var at da vi hentet han av de som ga han bort, så vare mammaen til Thiran i stua og lå i en stol. Thiran gikk ut i stua, opp i stolen, koste med moren, hoppet ned og kom inn på kjøkkenet igjen. Han skjønte at han skulle til et annet hjem og at han aldri fikk se moren sin igjen.

  


Kjenner bare tårene presser seg frem ved å skrive dette innlegget, og se hvor fin pusen min var. Verdens beste pusekatt. Kan aldri erstattes. 

 

Har dere et dyr dere savner av hele deres hjerte? 
 
DATO: 27.10.2012 / KLOKKESLETT: 04:16

0 kommentar(er)

Ja, da er klokken litt over fire, og jeg skal opp om fire timer. Får ikke sove, så jeg tror jeg døgner. 

 

Morgendagen er så å si planlagt. Jobb, sove, fikse meg, vors, fest og nash med gode mennesker jeg lenge siden har snakket med. Tror det skal bli veldig bra. Så, nå er det bare å glede seg.

 

Hva skal du i morgen/dag? 
DATO: 27.10.2012 / KLOKKESLETT: 02:24

0 kommentar(er)

Hadde et utrolig koselig besøk nå. Godt å få tankene på noe annet. Det er så godt med så mange gode mennesker rundt seg når en ikke har det så bra. Føler meg allerede mye bedre nå.

 

Saken er den at det akkurat har blitt slutt med gutten jeg elsket høyere enn alt. Sånn plutselig. Det har vært veldig av og på, men jeg trodde vi virkelig skulle klarte dette nå, men så feil kan man ta. Han var her en liten tur i stad for å levere noe, og jeg kjente bare kroppen ville kolapse da jeg så han. Hjertet dunket, og kroppen fikk sånne vonde strålinger jeg får når jeg får vondt. Hjertevondt. Det var kjempe vondt å se han dra sin vei. Men, det er vel kanskje det beste når jeg tenker langsiktig.

 

Så, nå fremover skal jeg fokusere på det gode i livet. Finne nye veier, skaffe nye venner og leve livet som aldri før. Det er nå jeg er ungdom. Det er nå jeg skal skinne som en diamant og bare seile. Det kan bli tøft, men hvem har sagt kjærlighetssorg er lett? 

 

Har du hatt kjærghetssorg? 

  
DATO: 26.10.2012 / KLOKKESLETT: 22:14

0 kommentar(er)

(dette er et forhåndskrevet innlegg fra natt til onsdag) 

Det er egentlig masse jeg gruer meg til når jeg tenker meg om. Masse private ting også, men jeg gruer meg eks veldig mye til desember og jul. Rett og slett pga penger!  Har jo akkurat flyttet for meg selv, og jeg vil tro at i desember har jeg ikke fult så mye penger å bruke. Dessuten aner jeg ikke hvor jeg skal være på julaften. 

 

Jeg gruer meg også til å jobbe på lørdag, etter at jeg har vært en hel natt på byen. he-he. Luksusproblem

 

Ellers gruer jeg meg til gymmen på mandag, i tillegg til engelsk prøven jeg må ha.

 

Jeg gruer meg også til å legge meg nå, fordi jeg hater å sove alene! ..  

 

Er det noe du gruer deg til ?  

 
DATO: 26.10.2012 / KLOKKESLETT: 15:54

0 kommentar(er)

Ingenting.. Skal sitte hjemme å loke. Har det egentlig ikke så bra nå. Derfor blir det ikke noe andre innlegg i dagen, forutenom et forhåndsskrevet innlegg litt senere.
DATO: 25.10.2012 / KLOKKESLETT: 20:22

0 kommentar(er)

Driver å ser rundt etter Nagle-bh'r. Det er så sykt kult. Men, jeg er ikke så keen på å betale 300 kr for det, så jeg leter rundt på ebay, men der har de bare feil str. Så, det er litt kjipt. Men, jeg får bare fortsette å lete, så kanskje jeg finner det. Mulig jeg lager min egen også, men, men jeg vil ikke ha sånn eflate nagler, vil ha sånne "spikes" som stikker ut. Som de orginale Studded bh'ene. 

 

Det er jo utrolig lekker under gjennomsiktige shorter, jakker, litt hengete gensere og topper. Nei, jeg må rett og slett få meg en sånn en veldig snart. 

 

Hva synes du om disse typer bh-er som faktisk skal vises frem?   
DATO: 25.10.2012 / KLOKKESLETT: 17:02

0 kommentar(er)

... DE ER SØREN MEG BLITT MINE. Fikk melding i går at jeg hadde fått dem.. Brukt et par ganger, og under halve prisen. Like fine. Kunne det blitt noe bedre? Hun sender dem i løpet av neste uke, så da får dere se dem når de er ankommet hjemmet mitt. Gleder meg helt villt nå! Hva synes du om Jeffrey Campbell? 
DATO: 25.10.2012 / KLOKKESLETT: 14:03

0 kommentar(er)

Ja, da satt jeg på jobbstolen nok en gang. Var ei som ikke følte seg helt i form, så jeg tok vakta hennes. Jeg hadde jo fri uansett, så!   Jobber bare til 4, og etter det blir det hardtrening med en god god venn, eller hva jeg skal kalle han ;) 

 

For dere som ikke vet hvor jeg jobber, så er det på et treningsstudio (avancia). Har jobber her i over et år, og det hele startet med et halvt år i praksis. Så alt i alt har jeg vært her i snart to år. 

Har også en annen jobb, på Spar! Matbutikken.. Der har jeg jobbet i 4,5 år. Helt villt hvor fort tiden går altså.

My place right now.. 


Dere MÅ bare smake på Active O2 drikkene. Helt utrolig gode. 

Nå er det ikke lenge før mamma har bursdag heller. Og det minner meg faktisk på at jeg må ringe en butikk... Prekas! 

 

Hva er dine planer idag?
 
DATO: 25.10.2012 / KLOKKESLETT: 11:45

0 kommentar(er)

 1. Gucci Envy Me 

2. Christina Aguilera Secret Potion

3. Versace Bright Crystal 

 

Både Gucci og Versace parfymen er så å si tomme, så må vel få kjøpt meg et par nye. Har hatt Versace i over et år, og Gucci'n og CA parfymen fikk jeg til jul. Elsker alle parfymene, og elsker å kunne bytte på. Har selvfølgelig flere parfymer, men det er disse jeg bruker daglig.

 

Har du noen av disse?  Hva synes du?  

 
DATO: 25.10.2012 / KLOKKESLETT: 09:35

0 kommentar(er)

Jeg blir så lei av statuser hvor innholdet er "ah. Hadeland sprer så mye rykter.. blabla.. jeg får jo vite mer om meg selv av andre... blabla.. usanne ting hele tiden... blablabla.."    Folk tror seriøst at det bare er Hadeland som det eksisterer rykter og sladder i. De skriver de gleder seg til å flytte herifra, men jeg skal love dem det at, om de flytter til et sted utenfor Hadeland, vil de oppdage rykter der også. 

 

Rykter blir man ikke kvitt, verken om du bor på Hadeland eller Nordpolen. Mennesker er jo mennekser uansett hvor de kommer fra. Noen liker å spre falske ting om andre, og sånn er det bare!    Man blir ikke kvitt rykter uansett hvor man er...

 

Selvfølgelig finnes det sikker steder hvor det er mindre rykter enn andre steder, men ikke kom her å tro du skal bli helt kvitt rykter bare fordi du flytter unna.. 

 

Hva mener dere?

Er det mye rykter der du bor?

  
DATO: 24.10.2012 / KLOKKESLETT: 20:10

0 kommentar(er)

Tirsdagsnatt satt jeg oppe for å bestille meg noen små kjærligheter hjem i posten. Gud, så mye fint som er på salg på Nelly.no nå. Helt villt. Skulle ønske jeg var millionær, så hadde jeg søren meg kjøpt ned hele butikken dems. 

 

Jeg kjøpte meg to utrolig fantastisk fine kjoler, og et par wedge. Må si jeg gleder meg mest til å få hjem igjen den til høyre... Se så sykt fin a!!     Jeg elsker lysegult over alt på jord. Litt småsketistk til den for venstre, men den så, så utrolig fin ut når modellen gikk med den. Har dessuten ingen gule kjoler, så var på tide med å fornye kleskapet med et par. 

  Året kupp?     kostet 500 kr før, nå fikk jeg dem for 150 kr. Også er den utrolig kule. Disse kommer jeg nok til å bruke på fest, og i sommer. Hadde et par ballerinas jeg kjøpte i Tyrkia som passet til alt og de  bruke jeg  på hver fest frem til mai. Fordi da sparket jeg den ene skoen i skogen, og jeg har aldri sett den siden.. Har den andre hjemme. Synes det er for trist å kaste den. Elsket virkelig de skoene.

 

Hva synes du om mine innkjøp?     Jeg kjenner sommerfugler i magen, fordi jeg gleder meg til å få det hjem.  
DATO: 24.10.2012 / KLOKKESLETT: 18:00

0 kommentar(er)

1. Far East Movement, Cover Drive - Turn up the love

 

Denne får jeg helt sykt god følelse av. Og på refrenget MÅ jeg bare headbange! haha!

 

2. Karpe Diem - Toyota'n til Magdi

Får helt rånefølelse av denne sangen. Kjøre rundt og bare høre på denne full guffe! elsk

 

3. Flo Rida - I cry 

Denne får jeg også en utrolig go'følelse av.. 

 

Har du noen sanger å anbefale?  
DATO: 24.10.2012 / KLOKKESLETT: 16:58

0 kommentar(er)

Nå sitter jeg på jobben. Spiser forkost og koser meg. Jeg fikk nemmelig ikke sove før halv syv i dag morres, og sov derfor helt til ett, hvor jeg da måtte fikse meg til legetime og jobb. Så, det er først nå jeg får satt med ned med dagens første måltid. Tok et par outfit bilder før jeg dro i dag også. Er som sagt å jobber, så ikke noe fancy stuff her i gården nei! 

Mhmm. Min deilige mat.   Greit, det ser ikke så utolig godt ut!   Sa "æsj" første gang jeg så det. Men, det smaker helt utrolig digg!! 
 

Hva skal du i dag?  

Spiser du salami med agurk, tomat, pepper og salt?  
DATO: 24.10.2012 / KLOKKESLETT: 11:42

0 kommentar(er)


 

Et år har gått. 24.oktober 2011 ble vi sammen for aller første gang. I løpet av året har det vært mange oppturer, men også veldig mange nedturer.. Men, etter alt som har skjedd og ikke skjedd, It's still you. 

Vet vi ikke skal feire dette fordi det har vært slutt et par .. ganger i løpet av året, men du skal vite at jeg elsker deg, og setter utrolig stor pris på deg. Verdens herligste 
DATO: 24.10.2012 / KLOKKESLETT: 01:36

0 kommentar(er)

 

 

Den var veldig vanskelig egentlig. Synes for å være helt ærlig ingen av bildene som blir tatt av meg er spesielt fine, men må jeg ta to akkurat nå, tror jeg det må bli disse.. Men, fortsatt utrolig usikker.. hehe Hva synes du om bildene?
hits