DATO: 08.04.2013 / KLOKKESLETT: 18:48

0 kommentar(er)

Fant faktisk ut at jeg hadde tatt et par bilder før vi dro ut. Ikke mange, og veldig gode bilder som sagt, men here you go.  
DATO: 31.03.2013 / KLOKKESLETT: 23:34

0 kommentar(er)

Dagen startet med BF og Facebook (endelig har jeg funnet laderen til pcn) 

 


Videre gikk turen til "svigermor" hvor vi spise en deilig kalkun middag, etterfulgt av maaaassse dessert.. Luksus

 

Spiste masse sjokolade fra påskeegget mitt når jeg kom hjem. 

 


Tok en ordenlig girltime på badet. Dusjet og fikset meg og tok livet med ro. Skulle ønske jeg hadde badekar. Hadde vært så godt. 

 

Også leitet vi etter kveldsmat... 

 

For en innholdsrik dag jeg har hatt. Trodde jeg skulle klare å ta bilde av masse kult jeg hadde gjort, men dagen gikk mest på å spille "Draw Something". "candy crush" og slappe av. 

 

Hva har du gjort i dag? 
DATO: 24.10.2012 / KLOKKESLETT: 19:46

1 kommentar(er)

Guri! Det er nesten litt flaut å vise det sånn egentlig...
DATO: 02.10.2012 / KLOKKESLETT: 23:01

2 kommentar(er)

Ja, nå har jeg flyttet inn i leiligheten. Endelig!   Men, jeg må ærlig innrømme å si at det er sykt ensomt. Jeg føler meg så utrolig alene. Har hatt tre netter her.. Sovet her to av den, og bare den ene alene. Helt jævlig å sove alene også!   Lurer på når jeg blir vandt til det. Har tatt et par bildet med mobilen! yey!  MEN, PEPZ!! det er ikke ferdig. Dere skal få en video når jeg er okei, fornøyd. Er liksom ekko i rommet, fordi jeg omtrent ikke har møbler på kjøkkenet. Haha. !!

Må beklage bildekvaliteten. Mobil er mobil. Skal sette kamera på lading nå!

 

Hva synes dere så langt? 
DATO: 18.07.2012 / KLOKKESLETT: 16:28

0 kommentar(er)

I går var jeg som sagt på fisketur med kjæresten min!.. Etter ca 2 timer uten fisk, og bare trøbbel med fiskestengene ga vi nesten opp. Plutslig står Glenn der og holder en fisk over seg! Han hadde fått en liten.. Ørret?   Da kom motivasjonen, og jeg fikk fikset den ene fiskestangen sånn at den funket okei!  Da fikk jammen meg jeg napp også, men denne gangen var det en gjedde.. Dette visste jeg ikke før jeg kom hjem. Hadde jeg visst at det var gjedde da jeg fikk den, ville jeg aldri ha nærmet meg munne på'n for å fjerne kroken. vi slapp ut alle fiskene igjen!!    Utenom den siste, fordi den hadde svelget hele kroken. Måtte bare drepe den :(((( 


 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 
Var ute å fisket i nesten 4 timer. Han skal bo her denne uka, mest sannsynlig. Så i dag blir det bare en dag hvor vi slappet av. Kan være godt det også!   Snart har jeg ferie også!  Bare en dag igjen med jobb, så har jeg fri i hele tre uker. Ukene skal jeg bruke på å kose meg, være med venner, kjæresten, familie og dra bort!!  + trene!!!!!!    Har lagt på meg sykt mye i det siste.. Kvalmt å se på.. 
DATO: 18.07.2012 / KLOKKESLETT: 15:48

0 kommentar(er)

I helga var jeg da på camping med tre andre gutter. Trodde det kunne bli utrolig kleint og kjedelig for meg, men det ble det ikke!   Så helga bestod da av camping, drikke, kjæresten, stian og Mads.. Var en utrolig morsom og herlig tur! Angrer ikke et sekund for at jeg ble med. Tok selvfølgelig med kamra, men det ble ikke tatt så utrolig mange bilder!!  De fleste er veldig dårlige, fordi gutta ikke klarte å ta bilder! haha! 

 

Andbefaler alle jenter å dra på camping med bare gutter, men ikke fler enn 3 - 4 stk. Det er så mye anderledes enn å bare være med jenter! Man får også vite utrolig mye om gutters tankegang på forskjellige ting osv, som man aldri hadde trudd! :))   Dessuten var det herlig at kjæresten min var en av guttene! Kunne ikke vært noe bedre enn å tilbringe helgen med han! <3 

 

bildene fra fisketuren kommer senere :)) fikk mange fine bilder!!! 

 

Hva gjorde dere i helgen?
DATO: 01.07.2012 / KLOKKESLETT: 16:25

0 kommentar(er)
Ble foresten photoshoot i går. Gleder meg til jeg får bildene. Tror det ble noen fine bilder av oss :) 
hits