DATO: 08.04.2013 / KLOKKESLETT: 19:30

0 kommentar(er)

Nå har jeg opprettet en side på facebook, for at lesere skal få mer oversikt over når jeg legger ut innlegg osv. Der kan du også spørre om spørsmål, komme med kommentarer osv. 

HER HER HER HER HER HER HER

 

 

HER HER HER HER HER HER HER 

 

DATO: 19.09.2012 / KLOKKESLETT: 00:05

0 kommentar(er)

Nå sitter jeg i senga og er superkvalm.. hahaha. Har egentlig blærekatarr nå, men den kjenner jeg ikke stort av fordi jeg fikk noe smertestillende av Glenn. Og da skal jeg visst sove veldig godt også, når jeg sovner. Gleder meg.

Natta
DATO: 08.09.2012 / KLOKKESLETT: 16:58

0 kommentar(er)

Er ikke i form idag. Er utrolig mye dårlig for tiden, og det er utrolig slitsomt. Skal på visning på leilighet imorgen da, og det kan bli spennende. Håper jeg får den. Men, nå skal jeg grave meg ned i senga å vente på at pusen min kommer hjem.

Imens gir jeg dere noen flotte bilder av meg
DATO: 03.09.2012 / KLOKKESLETT: 13:07

0 kommentar(er)

Je har itte spist i hele dag, og nå sitter je å ser på at klassa har gym. Fekk sykt lyst te å gå i kantina og eta litt. Men, je gjør det etterpå je.. hehe. Nå ska je vise dere et sykt lækkert bilde ta mei.

Elske dette bilde. Får fram øya mine så godt a gitt..
DATO: 02.09.2009 / KLOKKESLETT: 18:10

5 kommentar(er)

(Jeg legger dette innlegget under anbefalinger) 

Dette er ett tips sikker mange tenker på , men også mange ikke gjør. Når dere feks er på en resturante og har vært en tur på do, så er det jo renslig å vaske hendene etterpå. Men, det noen ikke tenker på, er at når du skal ta på krana, så er det jo møkkete på håndtaket, i grunnen. Du vasker deg, og du at på det møkkete håndtaket igjen. ÆSJ. Men, det er ikke alt. Er også noen folk som ikke er så renslige og vasker seg etter en tur på do, og tar selvfølgelig på dørhåndtaket. Et enkelt tips, er å bruke albuen, eller armen for å åpne døra, eller slå av vasken.

dsc02263
Slå på vasken! Tar selvfølgelig på håndtaket for å sku den på.

dsc02264
Såpe!


dsc02268
Vasker deg.


dsc02274
Dette skal du ikke gjøre, men.....

dsc02270
... Dette er en bedre løsning på håndhygiene.

dsc02271
Dette skal du ikke gjøre når du skal ut, Men....

dsc02273
... Dette er en bedre ide..
Pleier du å gjøre dette til vanlig?
Skal jeg fortsette med sånne tips?

(
Sorry for at det er forskjellige størrelse på bildene, men jeg har litt dårlig tid)

dsc02275
DATO: 21.08.2009 / KLOKKESLETT: 19:13

1 kommentar(er)

Dette er en av de aller beste filmene jeg har sett. Den er både spennede, voldelig, småekkel, morsom og romantisk. Du kan lett begynnte og gråte av den liksom. Det er en spenning du får inni filmen, som er skikkelig god å ha egentlig. Jeg bare elsker filmen, og det gjør nok dere som ikke har sett den, også.

Det handler om gutten Jamal Malik, som er med i "Vil du bli millionær?". Han kan svaret på det aller, aller meste. Han har ikke sturdet eller noe, men det å leve i en slum, byr på masse lærdom osv, som han husket godt under spørsmålene. Han møter også ei utrolig fin jente som heter Latika. De skilles ved barndommen, men de møtes igjen når de blir eldre.

Jeg mener.. DETTE ER DEN BESTE FILMEN JEG HAR SETT...DEN SLÅR TITANIC.. :-O


Slumdog Millionaire Soundtrack - Paper Planes (DFA remix)
hits