DATO: 08.04.2013 / KLOKKESLETT: 18:37

0 kommentar(er)

Idag har jeg vasket og ryddet og styret som bare det. I tillegg til at jeg ikke sov noe i natt. Sov et par timer rundt kl.12, men så måtte jeg våkne og fortsette. Kl.21 i dag er det kamp. Manchester United - Manchester City. Det betyr KRIG!     Heier selvfølgelig på United. 

 

 

Ryddet i klesskapet med hengere osv for en halvtimes tid siden også. Har så utrolig mange forskjellige hengere, og det er så irriterende. Må få kjøpt meg flere svarte og hvite standar hengere. Fikk ihvertfall litt orden da. Og det var godt å få gjort.  

Dessuten fikk jeg gjort noe jeg skulle ha gjort for lenge siden. Fikse et bilde av meg og Lava som jeg skal henge opp. Har et før av Heidi og meg, så trengte et av meg og Lava også. For dere som ikke vet hvem de er, så er det bestevenninnene mine. Verdens beste venner. 

 

Har ikke funnet et sted å henge dem opp enda, så enn så lenge får de stå her på rommet!    Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er i disse jentene. Et bedre vennskap skal man lete lenge etter. Må dessuten få fikset nytt glass i bilde av meg og Heidi til venstre ♥

 

Hva har du gjort i dag?

Skal du se krigen mellom United og Shitty i kveld? 

Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et design laget av http://meeretea.blogg.no

hits