DATO: 31.03.2013 / KLOKKESLETT: 13:04

2 kommentar(er)

 

Det er små pastiller med forskjellige smaker. Coca Cola, Solbær, Lakris og Eple. Det som er så bra med de, er at de er nesten kalorifrie, de er sukkerfrie, og man får med en lekker og ikke minst praktisk designboks. Helt ærlig var det, dette jeg likte best. Elsker alt som er fint og lite. 

 

Når det kommer til smakene er det litt blandet mening. 

Solbær:

Veldig sterk i smaken. Det er egentlig alle, men om man ikke er så glad i solbær som jeg er, så blir denne litt for mye. Måtte ta den ut igjen, etter at jeg sugde på den i noen sekunder. Ble for mye. Men, den er visst favoritten til mange. 

 

Coca Cola (NYHET):

Dette er den siste smaken som er laget. Den smakte coca cola all way, og jeg elsket den. Kjæresten min elsket den mer, for etter en dag, var boksen tom. 

 

Lakris: 

Dette var helt klart min favoritt. Jeg er ikke sånn veldig glad i lakris ellers, men denne var suuupergod. Denne ble også tom etter en dag. Så god var den. 

 

Eple: 

Den var helt grei. Smakte sur eple, og det er jo godt det. Ikke favoritt, men jeg likte den. For hver en eple-elsker, er nok denne tingen. 

 

Legg merke til den søte diamanten nederst i høyre hjørne. Dessuten ser ikke alltid den svarte sånn ut, eller den grønne sånn ut. Alle sammen har forskjellige desing på boksene sine. Man kan jo prøve å samle opp alle designene til yndlingssmaken sin.  

 

 

Synes det er helt supert at det er så sterke smaker, og alikevel få det så godt uten noe sukker. Dessuten er det nesten ikke kalorier i det, så farlig for dere som tenker på kosthold er det heller ikke. Prøv i vei. Er verdt et forsøk. 

 Har du smakt disse?    

Hvem var din favoritt?

 

// samarbeid med Blink Mints

// ærlige meninger 

Kommentarer

31.03.2013, kl.23:25

Hei har veldig lyst til å smake disse!:) hvor får jeg tak i de?:)

01.04.2013, kl.14:00

Betina: Skal gå å få kjøpt i vanlig butikk :)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et design laget av http://meeretea.blogg.no

hits